Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je tukaj dekle zame

Ali je tukaj dekle zame

To je res. Tudi, če ti moški na veliko pišejo in ti med njimi nobeden ne ustreza, je v praksi skoraj identično temu, kot če ti sploh nobeden ne piše. Razen, če je glavni namen občutiti neko navidezno oboževanost od čimveč nepravih ljudi, kot od enega pravega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se kdo čudi, da je seba še vedno samski?
Jaz niti najmanj.

Jaz vem, da tisti, ki jo bo res želel spoznat, se bo sigurno vprašal “ja kako si pa ti lahko bila sama”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je res. Tudi, če ti moški na veliko pišejo in ti med njimi nobeden ne ustreza, je v praksi skoraj identično temu, kot če ti sploh nobeden ne piše. Razen, če je glavni namen občutiti neko navidezno oboževanost od čimveč nepravih ljudi, kot od enega pravega.[/quote]

Marko, on ni razumel poante, da bi ženske raje videla, kvaliteto kot kvantiteto. Namreč več kot drži to, kar si ti napisal. Bistveno je kvaliteta, ne kvantiteta.

Jaz vem, da tisti, ki jo bo res želel spoznat, se bo sigurno vprašal “ja kako si pa ti lahko bila sama”. :))[/quote]

Marko, a si še samski :)? Če si samski, bomo začele ženske tebi pisat, namesto avtorju :).

Se kdo čudi, da je seba še vedno samski?
Jaz niti najmanj.[/quote]

Pa nisem že neki časa 🙂

Zmotilo me je tudi to, da posplošuješ da se ženske tistim, ki pišejo da so pošteni, iskreni itd. izogibate. Napiši raje, da se jim ti izogibaš. Za ostale ženske ne moreš vedeti 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Meni oglas sploh ni tako napačen. Še manj dolgočasen. Natresenih je nekaj osnovnih podatkov, ne preveč, da ga zaradi dolžine ne bi kdo tam nekje v sredini, nehal brati, in spet ne premalo, da ne bi kdo rekel, da ni nič napisano. (Čeprav se tudi o tem tako piše).

Dolgočasen? Zakaj dolgačasen? Kaj pa naj bi bilo napisano, da ne bi bil dolgočasen? Da ima kljukast nos in zaraščene prste na nogah? Da ima navado spati na levi strani postelje in da se vsako jutro obrije dlake po celem telesu…

Je že res, da ženske po večini rade slišimo kakšne simpatične navade, kot napr., da vsako popoldne, ko se pripelje domov iz službe, najprej “počoha” svojega psa, šele nato stopi v hišo, ali da mu je hobi dresiranje konjev, ali kaj podobnega, ampak to ni v moškem stilu, to opisovati. Moški niso ženske in ne razmišljajo kot ženske. Napišejo pač tisto, kar se jim zdi, da bi bilo potrebno napisati in hkrati tisto, za kar menijo, da bo bilo tudi kolikor toliko v redu sprejeto. Tako kot vsi. Ne glede na spol. Mar ne?

Jaz vem, da tisti, ki jo bo res želel spoznat, se bo sigurno vprašal “ja kako si pa ti lahko bila sama”. :))[/quote]

Marko, a si še samski :)? Če si samski, bomo začele ženske tebi pisat, namesto avtorju :).[/quote]
Ne, samo meni ne. Lahko le vljudno odgovarjam, nič več. 🙂 Mogoče pa sem le avtorju kaj pomagal. 🙂

O, Seba, nisem napisala, da se VSE ženske izogibamo. Napisala sem le ženske, torej ženske v množini. Vem pa zato, ker to med sabo predebatiramo. Celo kake črne liste takih iskrenežev obstajajo. Ženske se hitro zmenimo :).

It, ti si preprosta ženička, zato ti je ta stil blizu. Nič narobe, samo ne nas druge spraševati, zakaj nam ni všeč. Če je tebi, naj tako ostane.

Ko bo sila, se bom že, ne skrbi. Če bi bila sila, bi pisala avtorju. Ker pa še ni sila pa pišem samo tistim, ki kaj konkretnega o sebi napišejo. Po pravici povedano raje počakam, da moški prvi piše.[/quote]

No, ampak vsaj kakšen čeveljček pa tudi ti lahko izgubiš.

Marko, a si še samski :)? Če si samski, bomo začele ženske tebi pisat, namesto avtorju :).[/quote]
Ne, samo meni ne. Lahko le vljudno odgovarjam, nič več. 🙂 Mogoče pa sem le avtorju kaj pomagal. :)[/quote]

Škoda :).

Ne sprašujem (vas druge), zakaj vam ni všeč. Še enkrat preberi in ne bodi tako površna (kot večinoma si).

Ne, samo meni ne. Lahko le vljudno odgovarjam, nič več. 🙂 Mogoče pa sem le avtorju kaj pomagal. :)[/quote]

Sem kar vedel, da se boš takoj v hlače usral.

Kot že ničkolikokrat si se izkazala kot mati, dama, gospa. Ženska z vrednotami, ki bodo nekaterim za večno ostale nedosegljive.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Smo zadnjič odkrili, da je razmerje 6 moških na 4 ženske (uradna statistika bi naj bila), tako da malo bolj pazi, kaj si privoščiš. 😉 Razen na poratlih, kjer se išče seks, tam je razmerje veliko bolj v prid moških.[/quote]

Na teh zmenkarskih portalih je razmerje najmanj 5:1 v prid moških.
80% teh moških ne zna napisati niti enega spodobnega stavka, kaj šele daljši sestavek z malce literarne domišljije in zabavnim pridihom, ki bi presegel direktno, netaktno oz. prostaško napeljevanje na seks.

Po moje tudi redke ženske privolijo na slepo srečanje, če se s človekom ne pogovarjaš nekaj časa recimo preko klepetalnic, telefona, da približno dobiš občutek, kdo ta človek na drugi strani sploh je. Ker iz spletno-oglasnega izpisa in golo nametanih strnjenih podatkov ne moremo skoraj ničesar razbrati o osebnosti nekoga.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne sprašujem (vas druge), zakaj vam ni všeč. Še enkrat preberi in ne bodi tako površna (kot večinoma si).[/quote]

Preberi ponovno, kaj si napisala. Al ti pomagam raje…”Dolgočasen? Zakaj dolgačasen? Kaj pa naj bi bilo napisano, da ne bi bil dolgočasen?”
Pove raje, s čim je tebe tvoj zdajšnji partner prepričal, da sta skupaj. Kaj je bilo tisto virtualno, da je vžgalo?

In kvalitete zagotovo ne dobiš tako, da čakaš, registrirana na nekem portalu…Jap, prav to ti hočem dopovedati..

Kdaj bo vam ženskam počasi jasno, da tip, ki ve, kaj hoče, ne pošilja na nekem portalu za spoznavanje sporočil vsak dan 10 ženskam…naključnim..

Sem kar vedel, da se boš takoj v hlače usral.[/quote]
Ma ti me vedno pogruntaš. Me moraš vedno izdati? Tebe imeti med soborci. Ne rabiš sovražnika sploh. 🙂

NE

“Jebača” dobi ženska tudi pri 60, vseh starostnih razponov in profilov moških, tudi če ni posebej privlačna. Vsak moški bi, a ne? 😀 Mogoče je včasih začasno boljša opcija samskost, kot pa da gre z nekim kretenom v posteljo in ni več samska. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po svoje razumem zakaj bi nekatere želele, da moški napišejo čimveč o preživljanju prostega časa: da že takoj vidijo ali je primeren material za spreminjat.

Si videla ribica a? 🙂

Matjazko, zadel si bistvo.
Če bi moški dobro prebrali tvoj zapis in se ravnali po njemu, potem bi jim ženske z veseljem prve pisale. Če naletim na tak oglas, potem pa tudi jaz z veseljem prva kaj napišem.
Pa ne pisat, da so lahko to zlagani oglasi, ženska intuicija hitro odkrije ali je realnost ali je igra.

Si videla ribica a? :)[/quote]

Si prebral moje komentarje namenjene it?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close