Ali je tukaj dekle zame
To je res. Tudi, če ti moški na veliko pišejo in ti med njimi nobeden ne ustreza, je v praksi skoraj identično temu, kot če ti sploh nobeden ne piše. Razen, če je glavni namen občutiti neko navidezno oboževanost od čimveč nepravih ljudi, kot od enega pravega.
Jaz vem, da tisti, ki jo bo res želel spoznat, se bo sigurno vprašal “ja kako si pa ti lahko bila sama”. :))
To je res. Tudi, če ti moški na veliko pišejo in ti med njimi nobeden ne ustreza, je v praksi skoraj identično temu, kot če ti sploh nobeden ne piše. Razen, če je glavni namen občutiti neko navidezno oboževanost od čimveč nepravih ljudi, kot od enega pravega.[/quote]
Marko, on ni razumel poante, da bi ženske raje videla, kvaliteto kot kvantiteto. Namreč več kot drži to, kar si ti napisal. Bistveno je kvaliteta, ne kvantiteta.
Se kdo čudi, da je seba še vedno samski?
Jaz niti najmanj.[/quote]
Pa nisem že neki časa 🙂
Zmotilo me je tudi to, da posplošuješ da se ženske tistim, ki pišejo da so pošteni, iskreni itd. izogibate. Napiši raje, da se jim ti izogibaš. Za ostale ženske ne moreš vedeti 🙂
Meni oglas sploh ni tako napačen. Še manj dolgočasen. Natresenih je nekaj osnovnih podatkov, ne preveč, da ga zaradi dolžine ne bi kdo tam nekje v sredini, nehal brati, in spet ne premalo, da ne bi kdo rekel, da ni nič napisano. (Čeprav se tudi o tem tako piše).
Dolgočasen? Zakaj dolgačasen? Kaj pa naj bi bilo napisano, da ne bi bil dolgočasen? Da ima kljukast nos in zaraščene prste na nogah? Da ima navado spati na levi strani postelje in da se vsako jutro obrije dlake po celem telesu…
Je že res, da ženske po večini rade slišimo kakšne simpatične navade, kot napr., da vsako popoldne, ko se pripelje domov iz službe, najprej “počoha” svojega psa, šele nato stopi v hišo, ali da mu je hobi dresiranje konjev, ali kaj podobnega, ampak to ni v moškem stilu, to opisovati. Moški niso ženske in ne razmišljajo kot ženske. Napišejo pač tisto, kar se jim zdi, da bi bilo potrebno napisati in hkrati tisto, za kar menijo, da bo bilo tudi kolikor toliko v redu sprejeto. Tako kot vsi. Ne glede na spol. Mar ne?
Jaz vem, da tisti, ki jo bo res želel spoznat, se bo sigurno vprašal “ja kako si pa ti lahko bila sama”. :))[/quote]
Marko, a si še samski :)? Če si samski, bomo začele ženske tebi pisat, namesto avtorju :).[/quote]
Ne, samo meni ne. Lahko le vljudno odgovarjam, nič več. 🙂 Mogoče pa sem le avtorju kaj pomagal. 🙂
Smo zadnjič odkrili, da je razmerje 6 moških na 4 ženske (uradna statistika bi naj bila), tako da malo bolj pazi, kaj si privoščiš. 😉 Razen na poratlih, kjer se išče seks, tam je razmerje veliko bolj v prid moških.[/quote]
Na teh zmenkarskih portalih je razmerje najmanj 5:1 v prid moških.
80% teh moških ne zna napisati niti enega spodobnega stavka, kaj šele daljši sestavek z malce literarne domišljije in zabavnim pridihom, ki bi presegel direktno, netaktno oz. prostaško napeljevanje na seks.
Po moje tudi redke ženske privolijo na slepo srečanje, če se s človekom ne pogovarjaš nekaj časa recimo preko klepetalnic, telefona, da približno dobiš občutek, kdo ta človek na drugi strani sploh je. Ker iz spletno-oglasnega izpisa in golo nametanih strnjenih podatkov ne moremo skoraj ničesar razbrati o osebnosti nekoga.
Ne sprašujem (vas druge), zakaj vam ni všeč. Še enkrat preberi in ne bodi tako površna (kot večinoma si).[/quote]
Preberi ponovno, kaj si napisala. Al ti pomagam raje…”Dolgočasen? Zakaj dolgačasen? Kaj pa naj bi bilo napisano, da ne bi bil dolgočasen?”
Pove raje, s čim je tebe tvoj zdajšnji partner prepričal, da sta skupaj. Kaj je bilo tisto virtualno, da je vžgalo?
Ne, samo meni ne. Lahko le vljudno odgovarjam, nič več. 🙂 Mogoče pa sem le avtorju kaj pomagal. :)[/quote]
Sem kar vedel, da se boš takoj v hlače usral.[/quote]
Ma ti me vedno pogruntaš. Me moraš vedno izdati? Tebe imeti med soborci. Ne rabiš sovražnika sploh. 🙂
Matjazko, zadel si bistvo.
Če bi moški dobro prebrali tvoj zapis in se ravnali po njemu, potem bi jim ženske z veseljem prve pisale. Če naletim na tak oglas, potem pa tudi jaz z veseljem prva kaj napišem.
Pa ne pisat, da so lahko to zlagani oglasi, ženska intuicija hitro odkrije ali je realnost ali je igra.
Forum je zaprt za komentiranje.