Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je tukaj dekle zame

Ali je tukaj dekle zame

Malo je sramežljiva tale GF, da se ne upa odzvati sporočilu, ki ji je na kožo pisano – samska, prijazna in poštena ženska, malce osamljena in ljubiteljica živali – če bi se toliko udejstvovala na ljubezenskem področju, kolikor pretipka in porabi časa pri iskanju dlake v jajcu, bi zažarela in s pozitivno navduševala moška ne MONu. Tukaj ima priložnost, da bi si malo zasladila poletje, šla v wellness na osvežitev in sprostitev. :)[/quote]

Iz katere luknje si zdaj še ti prilezel:)). Matjazko, prvo začni pri sebi, bodi zgled tistim, ki iščejo.[/quote]

Pa saj vsi opažamo podobno, pač vsak iz svoje luknje špejamo nate….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Iz katere luknje si zdaj še ti prilezel:)). Matjazko, prvo začni pri sebi, bodi zgled tistim, ki iščejo.[/quote]

Pa saj vsi opažamo podobno, pač vsak iz svoje luknje špejamo nate….. :))))[/quote]

Zmešan si…drugič:). Aja, še od prejšnjega lajfa, ko si bil metulj:).

Pa saj vsi opažamo podobno, pač vsak iz svoje luknje špejamo nate….. :))))[/quote]

Zmešan si…drugič:). Aja, še od prejšnjega lajfa, ko si bil metulj:).[/quote]…ki je pil nektar iz tvojega cveta….

Sj sem vedel, da nekaj ni bilo ok! Veeeedel sem! 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Osamljene ženske že na kilometer opazimo. V nas vzbudijo čut za usmiljenje, a ne? Vsak bi takšnim pomagal… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Osamljene ženske že na kilometer opazimo. V nas vzbudijo čut za usmiljenje, a ne? Vsak bi takšnim pomagal… :D[/quote]

Matjazko, kaj če bi pogledal malce v sebe? Zakaj si ustvaril fatalchat? Zakaj hodiš, kamor že hodiš? Malo v razmislek, preden dobiš naslednji zagon za opisovanje mene:).

Zmešan si…drugič:). Aja, še od prejšnjega lajfa, ko si bil metulj:).[/quote]…ki je pil nektar iz tvojega cveta….

Sj sem vedel, da nekaj ni bilo ok! Veeeedel sem! 😀 :D[/quote]

Wtf?:))

Ah, zakaj bi, če pa ni napisal nič konkretnega o sebi in če niti ne vem, če izpolnjujem njegove kriterije?
Da bi mu pisala, bi si morala odpreti mail in tako naprej.
Pa je dosti bolj enostavno, da se prijavim na kak spletni portal, kjer imajo moški o sebi več napisanega.
Tam odgovorim tisitm, ki imajo zanimiv profil.
Ne mislim, da avtor tega oglasa tu ni ok, samo o sebi pa res ni nič kaj veliko napisal. Razen svoj dimenzij, samo pri resni vezi me zanima kakšen je človek v notranjosti in ne njegova kilaža :).
Tule res ne verjamem, da se bo še javil. Bo pa mogoče pod novim nikom upošteval kritike in predloge. Čeprav večina bolj svoje travme izživlja v tej temi.[/quote]
A ti avša pričakuješ, da bo napisal boga in pol o sebi?
Pa kaj ste ženske na glavo padle al kaj vam je? Napiše osnovne podatke vse ostalo pa se zmenita preko maila ali pa gresta na kavo in se pogovarjata.
A ti bi pa da ti da vse na pladnju, ker si preveč lena, da bi ga sama povprašala o stvareh, ki te zanimajo?
Ravno zato pa se napišejo samo bistvene stvari, da odpadejo lenuhle kot si ti, ki mislijo, da je dovolj tisto kar imaš med nogami. Prave, ki so zainteresirane in ki ne čakajo samo kaj bo Bog dal, tudi nekaj naredijo v tej smeri.

…ki je pil nektar iz tvojega cveta….

Sj sem vedel, da nekaj ni bilo ok! Veeeedel sem! 😀 :D[/quote]

Wtf?:))[/quote]Lej, če že pišeš take resnice jih vsaj napiši v celoti ne samo nekaj napol, ok? :)))

Malo je sramežljiva tale GF, da se ne upa odzvati sporočilu, ki ji je na kožo pisano – samska, prijazna in poštena ženska, malce osamljena in ljubiteljica živali – če bi se toliko udejstvovala na ljubezenskem področju, kolikor pretipka in porabi časa pri iskanju dlake v jajcu, bi zažarela in s pozitivno navduševala moška ne MONu. Tukaj ima priložnost, da bi si malo zasladila poletje, šla v wellness na osvežitev in sprostitev. :)[/quote]
🙂

Ah, zakaj bi, če pa ni napisal nič konkretnega o sebi in če niti ne vem, če izpolnjujem njegove kriterije?
Pa je dosti bolj enostavno, da se prijavim na kak spletni portal, kjer imajo moški o sebi več napisanega.
Ne mislim, da avtor tega oglasa tu ni ok, samo o sebi pa res ni nič kaj veliko napisal. Razen svoj dimenzij, samo pri resni vezi me zanima kakšen je človek v notranjosti in ne njegova kilaža :).
Tule res ne verjamem, da se bo še javil. Bo pa mogoče pod novim nikom upošteval kritike in predloge. Čeprav večina bolj svoje travme izživlja v tej temi.[/quote]
Bi ti na javni forum pisala o sebi tako osebne stvari ali bi raje izpostavila svoj mail za bolj osebne pogovore?[/quote]

Jaz na javni forum ne bi dala oglasa, da iščem moškega, vsaj mislim, da ne. Če bi pa ga že dala pa bi ga dala z namenom, da mi kdo piše.
Torej bi se potrudila, da bi napisala nekaj o sebi ter o tem kaj iščem.
Na javni forum res ne dajem oglasov, da iščem moškega. Ampak na spletne spoznavne portale pa dam oglas. Ne razpredam o seksu in splonih boleznih. Napišem pa okvirno kaj iščem, starost moškega ter nekaj konkretnega o sebi. Ko gledam profile moških, odpišem le tistim, ki vsaj malce nakažejo kakšne interese, hobije imajo. Ne zanima me koliko kg ima, saj ga ne bom kupila pri mesarju, močno pa me zanima karakter.
Namesto razpredanja o spolnih boleznih pa svoji kilaži, bi recimo raje napisal, da je ljubitelj opere, da rad potuje, da rad bere ali pa, da ne mara kulturnih prireditev, da pa rad športa ali pa, da oboje počne. Pač nekaj, da je bolj konkretno. Da žensko primami, da mu piše. Spolne bolezni niso mamljiva tema :).

Pa kaj ste ženske na glavo padle al kaj vam je? Napiše osnovne podatke vse ostalo pa se zmenita preko maila ali pa gresta na kavo in se pogovarjata.
A ti bi pa da ti da vse na pladnju, ker si preveč lena, da bi ga sama povprašala o stvareh, ki te zanimajo?
Ravno zato pa se napišejo samo bistvene stvari, da odpadejo lenuhle kot si ti, ki mislijo, da je dovolj tisto kar imaš med nogami. Prave, ki so zainteresirane in ki ne čakajo samo kaj bo Bog dal, tudi nekaj naredijo v tej smeri.[/quote]

Ej, tip, veš koliko takih je na spletnih portalih? Na tisoče. Ženske preprosto ne moremo vsem pisat. Po pravici povedano večinoma tako počakamo, da oni pišejo prvi. Pač veliko več moških kot žensk na netu in si lahko to privoščimo. Pa odgovorimo le tistim, ki imajo poln profil.
Takih tipov, ki pa tako zmerjajo ženske kot ti, takih je pa še veliko več na netu.
Kaj češ, na teh portalih je cca. 4je moški na eno žensko pa si privoščimo izbirati. Ko pa ne bo izbire pa bomo same začele letati za njimi.

Razumljivo. Ampak oči si pa tudi ni treba zatiskati pred njimi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lastno notranjost je zelo težko opisati na takšen objektiven način, kot je podajanje telesnih mer.
Če želiš kaj vedeti o notranjosti, je treba to osebo doživeti v živo. To pomeni, občutiti.

Smo zadnjič odkrili, da je razmerje 6 moških na 4 ženske (uradna statistika bi naj bila), tako da malo bolj pazi, kaj si privoščiš. 😉 Razen na poratlih, kjer se išče seks, tam je razmerje veliko bolj v prid moških.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lastno notranjost je zelo težko opisati na takšen objektiven način, kot je podajanje telesnih mer.
Če želiš kaj vedeti o notranjosti, je treba to osebo doživeti v živo. To pomeni, občutiti.[/quote]
Normalno, saj ni problem človeku napisati, da je pošten, spreten in močan. Veliko jih tudi piše kar nekaj na pamet, samo zato, da bi ustrezali čimvečjemu številu. Je pa res, da pač pritegnemo tisto, kar si zaslužimo in ne nujno tisto, kar si želimo.

Ravno zato pa se napišejo samo bistvene stvari, da odpadejo lenuhle kot si ti, ki mislijo, da je dovolj tisto kar imaš med nogami. Prave, ki so zainteresirane in ki ne čakajo samo kaj bo Bog dal, tudi nekaj naredijo v tej smeri.[/quote]

Ej, tip, veš koliko takih je na spletnih portalih? Na tisoče. Ženske preprosto ne moremo vsem pisat. Po pravici povedano večinoma tako počakamo, da oni pišejo prvi. Pač veliko več moških kot žensk na netu in si lahko to privoščimo. Pa odgovorimo le tistim, ki imajo poln profil.
Takih tipov, ki pa tako zmerjajo ženske kot ti, takih je pa še veliko več na netu.
Kaj češ, na teh portalih je cca. 4je moški na eno žensko pa si privoščimo izbirati. Ko pa ne bo izbire pa bomo same začele letati za njimi.[/quote]
Izbiraj kolikr hočeš, jaz zate besed ne bom. Priznam da bi tipson lahko drugače napisal oglas, zato pa mu tukaj kritiziramo. Ampak tebi in takim kot si ti pa bom vedno povedal kar jim gre. Lene ste in samo čakate kaj bo moški naredil za vas. Zarad mene če pričakuješ filmček od tipov, ki vas pecajo po portalih. Ko bo tipov zmanjkalo.. mislim naivnežev, ki se ponižajo toliko da vsaj pogledajo babo kot si ti… takrat zarad mene če svojo metlo zajahaš in letaš okrog. Na koncu ti bo vseeno ostal samo vibrator, ker z odnosom, ki ga kažeš, si moškega niti ne moreš dobit.!

Marko, dokler bo stanje tako, da ko se ženska prijavi na portal kot je Badoo, Ona-on ali kaj takega, da je prve dni zasuta s po 50-100 pismi na dan, ni strahu.
Sem brala članek, da naj bi bilo razmerje, mislim, da za ona on, 4:1 oz. celo 5:1.
Veliko raje bi videla tu in tam, da mi kdo piše in tisti ok. Kot, da imaš v enem tednu nekaj sto ponudb pa ima velika večina kar prazne profile, v mail tudi nič ne pišejo. Saj potem nima smisla se z njimi ukvarjat.
Kar se pa spolnih bolezni tiče pa mislim, da marsikaj vemo o njih. Bolj konkretne stvari med dvema pa se pomenijo potem, ko bo možnost okužbe. Razen, če se avtorju res tako mudi seksat, da mora že v oglasu razčistiti glede bolezni.

Robi, vsekakor. Niti nisem mislila, da se opišeš karakterno, sem se malce narobe izrazila. Ker namreč zase vsak rad napiše, da je pošten, prijazen, odkrit in tako naprej. Pa vem iz izkušenj, da se je tistih, ki v profilu trdijo, da je pošten, iskren, odkrit najbolje na daleč ogniti, ker so ravno obratno temu, kar pišejo.
Bolj sem imela v mislih to,da napiše kaj v stilu kaj rad počne v prostem času ali pa,da preprosto pove, da nima prostega časa, ker je vedno v službi (na portalih je dosti takih, samo ne vem zakaj iščejo žensko, če nimajo časa). Pa tudi alkhol, cigareti – kako je s tem, je tudi fajn vedeti. Pa saj veš, če je nekdo ljubitelj koncertov klasične glasbe, opere, gledališče, športa pa ne mara, drugi pa je ravno obratno pa bosta težko našla skupni jezik. Ali pa, če je nekdo strasten vrtičkar, sadjar, drug pa zemlje videti ne more…

Zmotila me je tudi zadeva, da mora biti ženska zdrava. Mora prinest s sabo zdravniško potrdilo, da nima slučajno kake bolezni. Sme nositi očala? Sme kdaj kihniti? Kaj, če ima kako podedovano bolezen pa zanjo še ne ve, jo bo on načevljal, če bo zbolela?

Kaj češ, na teh portalih je cca. 4je moški na eno žensko pa si privoščimo izbirati. Ko pa ne bo izbire pa bomo same začele letati za njimi.[/quote]
Izbiraj kolikr hočeš, jaz zate besed ne bom. Priznam da bi tipson lahko drugače napisal oglas, zato pa mu tukaj kritiziramo. Ampak tebi in takim kot si ti pa bom vedno povedal kar jim gre. Lene ste in samo čakate kaj bo moški naredil za vas. Zarad mene če pričakuješ filmček od tipov, ki vas pecajo po portalih. Ko bo tipov zmanjkalo.. mislim naivnežev, ki se ponižajo toliko da vsaj pogledajo babo kot si ti… takrat zarad mene če svojo metlo zajahaš in letaš okrog. Na koncu ti bo vseeno ostal samo vibrator, ker z odnosom, ki ga kažeš, si moškega niti ne moreš dobit.![/quote]

Ti imaš vedno navado, da ženske, ki jih ne poznaš, zmerajš z avšami, jih zmerajš z lenimi babami?
Ne dvomim, da si samski. Samo tvoj prostaški, žaljiv odnos do žensk, ti ne bo pomagal, da bi postal manj zagrenjen. S tem ko žališ osebe, ki jih ne poznaš, samo kažeš kako zelo nesrečen in zagrenjen si v svojem srcu.
Naj ti bo življenje lepo.

Če želiš kaj vedeti o notranjosti, je treba to osebo doživeti v živo. To pomeni, občutiti.[/quote]
Normalno, saj ni problem človeku napisati, da je pošten, spreten in močan. Veliko jih tudi piše kar nekaj na pamet, samo zato, da bi ustrezali čimvečjemu številu. Je pa res, da pač pritegnemo tisto, kar si zaslužimo in ne nujno tisto, kar si želimo.[/quote]

Res je Marko, ampak tisti, ki piše o sebi kako iskren, odkrit, pošten je, smo ženske že ugotovile, da moamo čim dalj stran od njih.

Torej, po eni strani bahanje, da imate ponudbe še pa še, po drugi strani zagrenjenost v naslednjem stavku, da je ponudba večinoma za nič.

Torej, kaj tebi, ženska, pomaga vsa ta ponudba?

Ti še ni nihče povedal, da se boš, če hočeš kaj bolj ekskluzivnega, sama morala tudi malo potruditi in to v živo?

Ko bo sila, se bom že, ne skrbi. Če bi bila sila, bi pisala avtorju. Ker pa še ni sila pa pišem samo tistim, ki kaj konkretnega o sebi napišejo. Po pravici povedano raje počakam, da moški prvi piše.

Mogoče on pozna kako novo spolno bolezen, ki se širi prek spleta. Lahko bi ga recimo to vprašala. :))

Sej nimam v mislih “pisanja”. Kljub splošnemu mnenju, d aje “pisanje” nekaj, večina spoznavanj poteka kar lepo sramodno v živo..od parov, ki jih jaz poznam, je mogoče en od 20 nastal na netu..

ti, kar čakaj, da ti pišejo…Čakaj na Godota…Ampak, kar ti hočem povedati je, da ti bodo najbolj zanimive tipe sigurno pobrale aktivnejše ženske…

kruto in resnično, nikar se ne sekiraj zame. Kaj veš, mogoče sem pa v resnici avtorju poslala že kup mailov. IN sem na polno aktivna pri pecanju avtorja :).

Se še kdo čudi, da je pri 35 letih sama? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close