Ali je tukaj dekle zame
Seveda ne…. to je tak kot če bi zlata ribica pred morskim psom čez steklo jeziček kazala
Tak je vsaka najmanjša ribica pogumna, pa tudi najbolj plahi kužek za ograjo zraste do neba 🙂
Ma ja, in zato s tem ne bomo nikoli nehali, a prav zastopim?
Kolikor se spomnim mojega prihoda na forum sem najprej samo razlagal kako vidim temo/težavo potem so se pojavili komentarij v stilu “kaj nam boš ti to govoril”…. in tako nastane “pingponk”, ki mu ni več videt konca….
No zdej pa spet ti nekaj napiši, ok? :))
Ribica, ti se lahko delaš nezainteresirano še naprej, jaz ti ne bom nasedla. Pa marihuanci, ki (tokrat izjemoma) nima nič za pripomniti tudi ne. Naj še naprej pretvarja in zagnano rešuje slovensko gospodarstvo na sosednji temi. Zanima me le, če se je on res prostovoljno odrekel f.uku. Ker takole izpade bolj kot da se je f.uk odrekel njega ??[/quote]
A to te zanima? Ja, prostovoljno sem se odrekel. Pa ni bil problem v seksu samem, temveč v ženski posesivnosti. Vse so me hotele nekaj komandirat. Tega pa ne prenašam najbolje. Mama me ni nikoli tiranizirala, s sestro sva se kot otroka večkrat zlasala in zgarbala, ko je hotela neko avtoriteto pred “tamalim” vzpostavljat. Problem pri vas ženskah je, da ne znate enakovrednega odnosa z moškimi ustvarit. Mine nekaj tednov od prvega poljuba, pa bi že težile in dlakocepile za vsako neumnost.[/quote]
Ma ne samo to. Zanima me tudi koliko je zares v hlačah dedca, ki nas, ženske, tako brez milosti biča s svojimi besedami. Tukaj na forumu. Kako je pa kaj v resnici? Me prav zanima, če bi še vedno vstavil “Margotko” in “zumbote z bingeljni do gležnjev” v isti stavek. Hmm… ne vem. Nekako me nisi prepričal.
A to te zanima? Ja, prostovoljno sem se odrekel. Pa ni bil problem v seksu samem, temveč v ženski posesivnosti. Vse so me hotele nekaj komandirat. Tega pa ne prenašam najbolje. Mama me ni nikoli tiranizirala, s sestro sva se kot otroka večkrat zlasala in zgarbala, ko je hotela neko avtoriteto pred “tamalim” vzpostavljat. Problem pri vas ženskah je, da ne znate enakovrednega odnosa z moškimi ustvarit. Mine nekaj tednov od prvega poljuba, pa bi že težile in dlakocepile za vsako neumnost.[/quote]
Ma ne samo to. Zanima me tudi koliko je zares v hlačah dedca, ki nas, ženske, tako brez milosti biča s svojimi besedami. Tukaj na forumu. Kako je pa kaj v resnici? Me prav zanima, če bi še vedno vstavil “Margotko” in “zumbote z bingeljni do gležnjev” v isti stavek. Hmm… ne vem. Nekako me nisi prepričal.[/quote]
Saj je povedal, da ga vse komadirajo kar povprek. Torej je vse povedal. 🙂
Povedal je, da ga nihče več ne komandira, mati je milostna, sestra ga ne doseže, ker na obisk ne pride več v copatih. Meni se kar svita, s čim bi ženske v preteklosti lahko pritiskale nanj. Recimo, da ni pospravljal za sabo, da so gate ležale vsepovsod in potem je ženska izpadla kot zmaj z bičem, ker je od njega zahtevala osnovni red in disciplino. Morda se tudi ni tuširal in je bila zahteva po higienskem minimumu s strani ženskega spola že too much. Nadalje je lahko bil povod za spor prijateljevanje s pivskimi/vinskimi prijateljčki, kjer je pozabil na uro, na ves svet okoli sebe in se za par dni nekam zavlekel. Hja, v takšnih primerih je ženska res cel hudič:).
Pozornost je obojestranska, kar je še lepše. :)[/quote]
A ti vidiš kaj več kot jst?[/quote]
Ne vem. Kaj pa vidiš? :))
Ne vem. Kaj pa vidiš? :))[/quote]
Tebe sem vprašala. Jst nič ne vidim.[/quote]
Ja, potem pa ja, očitno vidim nekaj več. 🙂
Nemogoče, ker ne konzumiram ničesar, kar bi povzročalo poškodbe ali odvisnost. Mislim, da ti rabiš en šus:)).[/quote]
Saj nič ni narobe, da se te je končno nekdo dotaknil, si ravno tako človek kakor vsi ostali…uživaj :)[/quote]
Vem, da vas zdaj kar nekaj cepeta od navdušenja. Samo ne razumem, kaj vas je tolk inspiriralo. Mene ne more nihče iz virtuale tolk sezuti, da bi se me dotaknil. Res pa je, da se rada hecam in privoščim ljudi tam, kjer jim ne paše:).
Forum je zaprt za komentiranje.