Ali je tukaj dekle zame
Uporabil je ene par fint.. kao ne gre se mu v prvi vrsti za sex… ampak sex pa omeni v vsakem stavku. Tak da podzavestno išče samo to 🙂
Noče se pretirano hvalit, da ne bi izpadel narcisen, pove pa tud da ni nič posebnega, da ne bi bilo slučajno kakega očitanja ob kavici… kao si se lagal..
Kot žensko bi me zmotilo pa predvsem to… na kar se je tud GF takoj obesila. Namreč Zanj je sex 2 min????? Zato da sem ženska se še sklonim ne, kaj šele da bi dal hlačke dol 🙂
Torej, ne, ne bi me prepričal.. ampak lej, ker pač nisem ženska…[/quote]
Meni je absurdno, da med vrsticami omeni, kako ni za hitri sex, ker se boji za svoje zdravje. Sploh se nisem obesila na 2 minuti, ampak na to, da razmišlja o spolno prenosljivih boleznih v svojem oglaševanju. Ful primerno, ni kaj.[/quote]Seks je nekaj kjer si v prvi vrsti lahko zafuraš zdravje…
Saj ni čudno, da eni nočejo več seksat…..ccccc
Ja maš prav, če si tak star kot ti in tak neagilen, te lahko vseka v križu… ostani pri cowgirl položaju pa se ne naprezaj prosim…..
Ampak pošteno, a se tebi zdi njegov oglas navdušujoč? Bi se javil nanj, če bi ….izpolnjeval pogoje?
Meni deluje zdolgočaseno, žal.[/quote]
Uporabil je ene par fint.. kao ne gre se mu v prvi vrsti za sex… ampak sex pa omeni v vsakem stavku. Tak da podzavestno išče samo to 🙂
Noče se pretirano hvalit, da ne bi izpadel narcisen, pove pa tud da ni nič posebnega, da ne bi bilo slučajno kakega očitanja ob kavici… kao si se lagal..
Kot žensko bi me zmotilo pa predvsem to… na kar se je tud GF takoj obesila. Namreč Zanj je sex 2 min????? Zato da sem ženska se še sklonim ne, kaj šele da bi dal hlačke dol 🙂
Pa dobro, saj človek ni želel preitegniti tebe no. Kaj se naj zlaže, da dobro seksa in da je vzdržljiv, zato da bo pritegnil takšne, ki ga bodo itak potem skenslale ali pa ga bodo že prej prečitale.
Naj eden od vas napiše oglas, pa ga bomo z lahkoto raztrgali, ne glede na to, kako “popoln” bo. Vedno se da, ampak kaj je smisel tega?
Ja maš prav, če si tak star kot ti in tak neagilen, te lahko vseka v križu… ostani pri cowgirl položaju pa se ne naprezaj prosim…..[/quote]Ej stari, to kar on omenja, take ženske ki jih išče, dojemajo seks čisto drugače kot ga je pa sam omenil. Izpostavil je zgolj zdravstveni vidik, ki je v kontekstu oglasa bolj ali manj postranskega pomena, ne čist pa vendar.
Že ta tehnični opis nečesa kar naj bi bilo kot ljubljenje, odbija.
Pa dobro, saj človek ni želel preitegniti tebe no. Kaj se naj zlaže, da dobro seksa in da je vzdržljiv, zato da bo pritegnil takšne, ki ga bodo itak potem skenslale ali pa ga bodo že prej prečitale.
Naj eden od vas napiše oglas, pa ga bomo z lahkoto raztrgali, ne glede na to, kako “popoln” bo. Vedno se da, ampak kaj je smisel tega?[/quote]Marko postavil sem mu hipotetično vprašanje, če bi bil on….
Saj mogoče pa katero pritegne, fant je čisto iskreno napisal, da ne rečem naivno.
In ker se boji, se bo malo zadržal in prepričal dokler ne bo varno. Še kaj te zanima? 🙂
Naj eden od vas napiše oglas, pa ga bomo z lahkoto raztrgali, ne glede na to, kako “popoln” bo. Vedno se da, ampak kaj je smisel tega?[/quote]Marko postavil sem mu hipotetično vprašanje, če bi bil on….
Saj mogoče pa katero pritegne, fant je čisto iskreno napisal, da ne rečem naivno.[/quote]
Se strinjam. Čeprav vseeno, kako se moški odziva na moški oglas? Koga pa to zanima? A bi tebe? Ok, malo je smešno. :))
Človek res mora bit zelo prepričan vase, da ga ne zmedejo vse “kritike” in različni pogledi različnih ljudi, ker prav VSAKA stvar je vsaj nekomu naivna, neumna, nesmiselna,… Saj vem, preizkušamo njegovo trdnost, ki jo bo krvavo potreboval. Hkrati pa tudi dovolj mehkobe. :))
In ker se boji, se bo malo zadržal in prepričal dokler ne bo varno. Še kaj te zanima? :)[/quote]
A razumeš, da tega ne greš pisati v spoznavnem kontekstu? Tudi na prvem zmenku je to neumestno, da se o tem pripoveduje.[/quote]
Razumem. Nekje gotovo obstajajo neka nepisana pravila, ampak jih je zato težko prebrati vsakemu. :)) Sarkazem.
Se ne strinjam. Ena druga ženska bo v tem tekstu razbrala nekaj povsem drugega, kot si ti in jo bo mogoče celo pomirilo/pritegnilo.
Ja maš prav, če si tak star kot ti in tak neagilen, te lahko vseka v križu… ostani pri cowgirl položaju pa se ne naprezaj prosim…..[/quote]Ej stari, to kar on omenja, take ženske ki jih išče, dojemajo seks čisto drugače kot ga je pa sam omenil. Izpostavil je zgolj zdravstveni vidik, ki je v kontekstu oglasa bolj ali manj postranskega pomena, ne čist pa vendar.
Že ta tehnični opis nečesa kar naj bi bilo kot ljubljenje, odbija.[/quote]
kaki stari? Stati govori ti svojim vrstnikom…… mene izpusti iz tega tvojega kamenodobnega besednjaka…..
Se pravi tebe quickyi odbijajo, ker se ne moreš LJUBIT pozno v noč ob svečkah in prijetnih dišavah iz kopeli….. ja pol pa ni čudno da seksaš enkrat na 2 mesca ko je ravno tolko časa za 6 urno predigro, ker zmeš morš še jest ker si lačn…..
A razumeš, da tega ne greš pisati v spoznavnem kontekstu? Tudi na prvem zmenku je to neumestno, da se o tem pripoveduje.[/quote]
Razumem. Nekje gotovo obstajajo neka nepisana pravila, ampak jih je zato težko prebrati vsakemu. :)) Sarkazem.
Se ne strinjam. Ena druga ženska bo v tem tekstu razbrala nekaj povsem drugega, kot si ti in jo bo mogoče celo pomirilo/pritegnilo.[/quote]
No torej pričakujem da bo odpiralec teme napisal čez 3 dni da je našel punco ki jo je pritegnil tak oglas in da greta na prvi realni dejt……
Kaj ti pomaga če bo pritegnilo NEKO DRUGO punco… pritegnit mora tiste ki to preberejo….. bimbo
Se ne strinjam. Ena druga ženska bo v tem tekstu razbrala nekaj povsem drugega, kot si ti in jo bo mogoče celo pomirilo/pritegnilo.[/quote]Ej, če iščeš nekoga pri njegovih letih je nekako samoumevna tudi spolnost, ne rabiš tega ekstra pisat in ta naj bi bila posledica neke povezanosti, tu je pa izpostavljena v prvem planu + še nekaj “obveznosti” za spoznavanje….
Ni to malo plehko, da bi na tak način človek “upecal” eno “normalno” 35letnico?
Tole pa je oksimoron. Če bo pritegnilo neko drugo punco, to pomeni, da bo prebrala a ne. :)) Drugače je ne more, razen, če gre pri tebi to preko kakih drugih medijev? :))
Ej stari, to kar on omenja, take ženske ki jih išče, dojemajo seks čisto drugače kot ga je pa sam omenil. Izpostavil je zgolj zdravstveni vidik, ki je v kontekstu oglasa bolj ali manj postranskega pomena, ne čist pa vendar.
Že ta tehnični opis nečesa kar naj bi bilo kot ljubljenje, odbija.[/quote]
kaki stari? Stati govori ti svojim vrstnikom…… mene izpusti iz tega tvojega kamenodobnega besednjaka…..
Se pravi tebe quickyi odbijajo, ker se ne moreš LJUBIT pozno v noč ob svečkah in prijetnih dišavah iz kopeli….. ja pol pa ni čudno da seksaš enkrat na 2 mesca ko je ravno tolko časa za 6 urno predigro, ker zmeš morš še jest ker si lačn…..[/quote]Oglas je bil napisan za nekaj drugega kot za pridobivanje quikijev…..
Po letih res nisva isto stara, po stažu na monu sva pa tu nekje, stari….. :)))
Se pravi tebe quickyi odbijajo, ker se ne moreš LJUBIT pozno v noč ob svečkah in prijetnih dišavah iz kopeli….. ja pol pa ni čudno da seksaš enkrat na 2 mesca ko je ravno tolko časa za 6 urno predigro, ker zmeš morš še jest ker si lačn…..[/quote]Oglas je bil napisan za nekaj drugega kot za pridobivanje quikijev…..
Po letih res nisva isto stara, po stažu na monu sva pa tu nekje, stari….. :)))[/quote]
Oglas je bil napisan ker je tip nesposoben dobit žensko v reali in išče bližnjico, da bi mu ena tolko da ne potrkala na vrata pa rekla da je obupana pa ona tudi išče enega okrog 35 za resno zvezo….
briga mene staž na monu….
Forum je zaprt za komentiranje.