Ali je tukaj dekle zame
Ne sprašujem (vas druge), zakaj vam ni všeč. Še enkrat preberi in ne bodi tako površna (kot večinoma si).[/quote]
Preberi ponovno, kaj si napisala. Al ti pomagam raje…”Dolgočasen? Zakaj dolgačasen? Kaj pa naj bi bilo napisano, da ne bi bil dolgočasen?”
Pove raje, s čim je tebe tvoj zdajšnji partner prepričal, da sta skupaj. Kaj je bilo tisto virtualno, da je vžgalo?[/quote]
Dolgočasnost je omenjal On_. Vsaj prvi, če že ne edini.
Verjemi, da tebe nisem nič spraševala. Bolj sem sebe spraševala (kot neko rahlo začudenje), pa mogoče še On_-a, ker mi je njegovo mnenje ostalo v spominu.
Ostalega ti pa ne mislim razlagati, nisi tak tip ženske, da bi ti.
Smo zadnjič odkrili, da je razmerje 6 moških na 4 ženske (uradna statistika bi naj bila), tako da malo bolj pazi, kaj si privoščiš. 😉 Razen na poratlih, kjer se išče seks, tam je razmerje veliko bolj v prid moških.[/quote]
Na teh zmenkarskih portalih je razmerje najmanj 5:1 v prid moških.
80% teh moških ne zna napisati niti enega spodobnega stavka, kaj šele daljši sestavek z malce literarne domišljije in zabavnim pridihom, ki bi presegel direktno, netaktno oz. prostaško napeljevanje na seks.
Po moje tudi redke ženske privolijo na slepo srečanje, če se s človekom ne pogovarjaš nekaj časa recimo preko klepetalnic, telefona, da približno dobiš občutek, kdo ta človek na drugi strani sploh je. Ker iz spletno-oglasnega izpisa in golo nametanih strnjenih podatkov ne moremo skoraj ničesar razbrati o osebnosti nekoga.[/quote]
To se bere kot dober biznis. Si kaj razmišljal v tej smeri? 🙂
80% teh moških ne zna napisati niti enega spodobnega stavka, kaj šele daljši sestavek z malce literarne domišljije in zabavnim pridihom, ki bi presegel direktno, netaktno oz. prostaško napeljevanje na seks.
Po moje tudi redke ženske privolijo na slepo srečanje, če se s človekom ne pogovarjaš nekaj časa recimo preko klepetalnic, telefona, da približno dobiš občutek, kdo ta človek na drugi strani sploh je. Ker iz spletno-oglasnega izpisa in golo nametanih strnjenih podatkov ne moremo skoraj ničesar razbrati o osebnosti nekoga.[/quote]
To se bere kot dober biznis. Si kaj razmišljal v tej smeri? :)[/quote]
Matjazko je profi v tej smeri, ker se 86% svojega časa ukvarja s spletnimi zmenkarijami.
In kvalitete zagotovo ne dobiš tako, da čakaš, registrirana na nekem portalu…Jap, prav to ti hočem dopovedati..
Kdaj bo vam ženskam počasi jasno, da tip, ki ve, kaj hoče, ne pošilja na nekem portalu za spoznavanje sporočil vsak dan 10 ženskam…naključnim..[/quote]
Zakaj pa ne? Razloži. Če čakaš na dež, te bo tudi enkrat zmočil, čeprav ne iščeš vode, da bi skočil vanjo. 😉
Si videla ribica a? :)[/quote]
Si prebral moje komentarje namenjene it?:)[/quote]
Seveda, vidim, da ti je malo stopila na rep. 😉
Sem kar vedel, da se boš takoj v hlače usral.[/quote]
Ma ti me vedno pogruntaš. Me moraš vedno izdati? Tebe imeti med soborci. Ne rabiš sovražnika sploh. :)[/quote]
Pa baba se zate zanima! Končno si eni interesanten. Zdaj se boš pa z mano prepiral, namesto da se z njo zbližaš in si končno ustvariš tisto copatarsko življenje v dvoje, o katerem že celo življenje fantaziraš. Zdaj imaš priložnost, da tvoje teorije postanejo resničnost. Daj se malo zmigaj, človek božji! Sužnjelastnica ti trka na vrata, ti si pa v dilemah svobode, ali kaj?
Če je primeren, ga sploh ni treba spreminjat. :))[/quote]
Točno tako. PRi teh letih ženska, vsaj odrasla ženska, želi že odraslega moškega, ki ga ni treba spreminjat.
Torej želi moškega partnerja, ne sinčka, ki bi ga vzagajala. Vsaj večina zrelih žensk si to želi. So pa res tudi take, ki namesto partnerja želijo otročka, ki ga potem prevzgajajo.
Biznis je za urednike portalov, ker so moški pripravljeni plačevati (za seks) za dodatne funkcije, kot je možno pošiljanje zasebnih sporočil pravzaprav navideznim profilom žensk s poudarjenimi ženskimi telesnimi značilnostmi, ki dejansko ne obstajajo. 🙂
Če je primeren, ga sploh ni treba spreminjat. :))[/quote]
Klobasaš[/quote]
Zakaj?
Meni se bolj zdi, da se eni moški ne znajo ali pa ne upajo primerno predstavit in potem naletijo na eno žensko, s katero sploh ne morejo živeti skupaj, ne po življenskih navadah, kot tudi ne po načinu razmišljanja in še čem. Ker jim je bolj pomembno, da izpadejo neki frajerji, raje zatajijo svoje “dolgočasne” lastnosti. Ženska pa je potem kriva, ko dobi moškega, povsem drugačnega, kot se ji je ta v začetku predstavljal in ga želi seveda “spreminjat” nazaj. Kar pa še ne pomeni, da tudi nekatere ženske tega ne počno.
Seveda, vidim, da ti je malo stopila na rep. ;)[/quote]
Ne ne, ona mi težko. Res pa je, da mi že od nekdaj ni pri srcu:). Bi se morala žrtvovati?:)[/quote]
Sploh ne. Samo spomniti se moraš, da nimaš repa, pa bo vse ok. :))
Ma ti me vedno pogruntaš. Me moraš vedno izdati? Tebe imeti med soborci. Ne rabiš sovražnika sploh. :)[/quote]
Pa baba se zate zanima! Končno si eni interesanten. Zdaj se boš pa z mano prepiral, namesto da se z njo zbližaš in si končno ustvariš tisto copatarsko življenje v dvoje, o katerem že celo življenje fantaziraš. Zdaj imaš priložnost, da tvoje teorije postanejo resničnost. Daj se malo zmigaj, človek božji! Sužnjelastnica ti trka na vrata, ti si pa v dilemah svobode, ali kaj?[/quote]
Nisem jaz v nobeni dilemi. Vidim pa, da si ti. :))
Klobasaš[/quote]
Zakaj?
Meni se bolj zdi, da se eni moški ne znajo ali pa ne upajo primerno predstavit in potem naletijo na eno žensko, s katero sploh ne morejo živeti skupaj, ne po življenskih navadah, kot tudi ne po načinu razmišljanja in še čem. Ker jim je bolj pomembno, da izpadejo neki frajerji, raje zatajijo svoje “dolgočasne” lastnosti. Ženska pa je potem kriva, ko dobi moškega, povsem drugačnega, kot se ji je ta v začetku predstavljal in ga želi seveda “spreminjat” nazaj. Kar pa še ne pomeni, da tudi nekatere ženske tega ne počno.[/quote]
Točno tako. Zakaj bi recimo skrival, da si 12 ur v službi, 2 uri v gostilni, 10 ur pa spiš in se delala, da si strasten obiskovalec oper, če nisi? Povej resnico in bo potem manj težav. Velja pa seveda za oba spola. Ker tudi Ž spol pozna kar dosti igric, prej vsa lepa, ko ga ulovi pa se zapusti, ker za moža se pa ni treba več lepotičit.
Zato, ker tip, ki ve, kaj hoče, ne bo iskal nekih naključnih žensk na portalu. Če bo že iskal na netu, mu zagotovo večina žensk že na prvo žogo sploh ne bo ustrezala, tudi reagiral ne bo.
Meni je čist jasno, zakaj razne čakalke dočakajo pač predvsem moške, ki težijo skoraj vsaki.[/quote]
Logično, da mu večina ne bo ustrezala, če ve, kaj hoče. Ampak ne vidim razloga, zakaj ona ne bi naletela na enega takega.
Biznis je za urednike portalov, ker so moški pripravljeni plačevati (za seks) za dodatne funkcije, kot je možno pošiljanje zasebnih sporočil pravzaprav navideznim profilom žensk s poudarjenimi ženskimi telesnimi značilnostmi, ki dejansko ne obstajajo. :)[/quote]
V tujini sem videl, da obstajajo razni guruji, ki svetujejo, kaj napisati ženski/moškemu, da se začne zanimati oziroma kako izpolniti svoj profil in podobno. Ti imaš to literarno žilico. Ne bi? 🙂
Pa baba se zate zanima! Končno si eni interesanten. Zdaj se boš pa z mano prepiral, namesto da se z njo zbližaš in si končno ustvariš tisto copatarsko življenje v dvoje, o katerem že celo življenje fantaziraš. Zdaj imaš priložnost, da tvoje teorije postanejo resničnost. Daj se malo zmigaj, človek božji! Sužnjelastnica ti trka na vrata, ti si pa v dilemah svobode, ali kaj?[/quote]
Nisem jaz v nobeni dilemi. Vidim pa, da si ti. :))[/quote]
Nisem več. Si mi že dokazal svoj potencial.
Forum je zaprt za komentiranje.