A zdaj bo pa vsak drek izvajal prisilo?
Govno, 03.10.2021 ob 17:37
PIKULET CENZURIRANI, 03.10.2021 ob 17:25
Govno, 03.10.2021 ob 16:36
Sicer ti pa dam svoj e-mail, če hočeš, pa se srečava kje in mi boš povedal, da sem pajac.
A Replika je pa že pobegnila ponižana, osmešena in osramočena, potem ko sej je spet izakazlo, da trobelja in lapa o stvareh, o katerih nima čisto nič pojma? :))))))))))
Pa še tako paranoična je, da vidi mene povsod, včasih je trepetala pred Janšo, sedaj pa boječe se, da se ji prikažem v zraku, požre orenk kozarec žganja, preden gre v svoj zeliščni vrt.
Ok, dupa debilna, itak vem, da tole bereš zatorej – to je moj prvi prispevek v tej temi, to da si odvisna od alkohola, pa je seveda jasno že celemu forumu.
Uživam, da si tako zabita, da kar vztrajaš in vztrajaš pri svojih debilnostih še dolgo potem, ko ti pravniki v tej temi dokažejo, da nimaš pojma o področju varovanja.
No, ko sem napisal, zopet in zopet si bila osmešena, ponižana in osramovana.
Ampak vsi vemo, da boš prišla ‘po še’. Če ne v tej temi, pa v drugi, dupa. Se boš že potem spet potolažila z žganjem.
Me ne zanima, kaj imaš z Repliko, me pa nihče ne bo prepričal, da se ima varnostnik pravico tako vesti do ženske in jo fizično zlorabiti. Še enkrat, če bi moji partnerki kdo to naredil, bi obračunal z njim tam, če pa to nebi bilo dovolj, bi kasneje poračunal z njim v okoliščinah, v katerih bi imel prednost pred njim in ga uničil. Nobenih pajacov nebi bilo, samo krvno maščevanje do konca brez milosti. Nič mu nebi pomagalo, če je treniral karkoli in če je visok 2 metra.
Z njo k sreči nimam nič, je pa predmet posmeha tu gor.
Kar se pa tvojih idej tiče, pa takole – precej varnostnikov je iz okolja, kjer je maščevanje precej ‘doterano’, tako da bi take obračune odsvetujem. Imaš na voljo pravno pot, in to je to.
In ne pozabi, da ne vemo, kaj se je dejansko dogajalo prej.
fakmi…, 03.10.2021 ob 13:25
Mislim ej, 51 clen? Katerega pravilnika … zakona? 51 clen kazenskega zakonika Slovenije iz leta 2004 govori o cem?
Pa kaj je s tabo? Napopaj ta tvoj clen 51deseti da bom vsaj vedel o cem govoris kajti 51 clen kazenskega zakonika Slovenije ne govori o tem.
Poleg tega dokazi z opisom del in nalog, da ima pravico nasilno zadrzevati tudi IZVEN obmocja svojewga delovanja.
Tega mi ne dokazes. Kaj teb res ni jasno, da si na sodiscu in da nekaj dokazujes z zakoni?
Mapejt se solit! En kup prazne slame si nametal , pa ne v obrambo varnostnika, ampak v kazanje s prstom.
Torej … a ima po opisu del in nalog in po zakonu o varovanju varnostnik DOLZNOST in PRAVICO loviti ljudi po javnih povrsinah?
Ma nedela je… zupco bo treba kuhat….
In lepo zopet dokazal da si nepismen.
Uuuuuuu, internetni silak. Verjetno je tudi oni na posnetku mislil da je silak, dokler ga ni pošlatala roka pravice 😀
Ti verjami, kar hočeš, jaz pa bom svoje. Nikoli ne veš, česa je katerikoli človek sposoben, dokler ga ne stisneš v kot. Roka pravice je po tvojem pošlatala (ubila) tistega fanta sredi centra Ljubljane, ko je v lokalu Global nad Namo praznoval rojstni dan. Varnostnik in njegov kolega sta mu sledila in ga pretepla do smrti. Zame to ni nobena roka pravice.
Govno, 03.10.2021 ob 20:27
Sicer si pa idiot, če temu rečeš silak v kakršnikoli obliki. Napisal sem jasno, ampak očitno si ti pola-pismen, da bi se mu maščeval v okoliščinah, v katerih bi imel prednost pred njim. Zdaj ali si res nepismen ali pa ne premoreš kančka domišljije. Vsekakor pa to nima veze s silami ali bahanjem.
Internetni silak si ki vabiš na osebna srečanja. V bistvu otrok, ko argumentov zmanjka, kar dokazuješ tudi z navedbo popolnoma drugačnega primera kjer so bile okoliščine druge in je tudi sodišče dosodilo kazni.
Forum je zaprt za komentiranje.