Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A zdaj bo pa vsak drek izvajal prisilo?

A zdaj bo pa vsak drek izvajal prisilo?

Odgovor na objavo uporabnika
Pow393, 02.10.2021 ob 08:29

…ce sta res zeleli na WC, v kar malo dvomim.

Jasno da sta prišli v Ljujbljano  (verjetno s koroškega konca) malo provocirat. Snemali non stop, njun prijatelj pa tudi – pa še namerno je hujskal, žalil in provociral oba varnostnika. tehtnica ima pa vedno dva konca. Objavljeni posnetek je izključno v prid samo ženskama in snemalcu. Jaz sem na strani obeh varnostnikov. Ker sta bila namerno izzvana, sporovicaran, žaljena. Kaj  majo taki za hodit v Ljubljano, če se niti obnašat ne zna. naj ostane v svojem “pecirku” in tam galami, če si upa. Očitno na domačem koncu tega tako ne počne – ali pač?

Pow945, 02.10.2021 ob 01:18

Samo zate, Darwin

Screenshot-20211002-011429

Screenshot-20211002-011502

Pričakovano balinanje in gluma s strani varnostne službe. Bi bilo, čudno če bi napisali sebi v slabo in podali zase krivdno izjavo.

Dekleti naj ne bi hoteli zapustiti stavbe potem pa jih je zadržal. Ja res me ni bilo zraven, da bi lahko kaj trdil,ampak lahko pa trdim tudi na slepo, če te nekdo zadržuje seveda ne moreš oditi.

Naslednje zavajanje je seveda hišni red, ki se omenja, kar je sploh absurd in se vidi na kako primitivnost in nerazgledanost ciljajo. Med tem,ko v tujini že vrabci čivkajo, kako je s tem je v Sloveniji očitno še kamena doba kar se tega tiče. Namreč hišni red, pravila so za ZAPOSLENE in ne za javne obiskovalce.

Še enkrat. Hišni red so za zaposlene in ne javne obiskovalce. Dajmo še enkrat za najbolj nedojemljive:

HIŠNI RED, PRAVILA VELJAJO ZA ZAPOSLENE IN NE ZA JAVNE OBISKOVALCE.

To pomeni, da tisti, ki je zaposlen je primoran spoštovati pravila hišnega reda in se držati pravil, ki jih imajo tam, javni obiskovalec pa jih lahko spoštuje in jim sledi ČE TO SAM HOČE STORITI. Ker je javno dostopni kraj je tudi dovoljeno snemanje, saj je v javnosti snemanje dovoljeno, ker velja zakon o svobodi medijev, svobodnega izražanja, gibanja itd.

Torej VELIKO zavajanje,.da ženski ne bi smeli snemati na in iz javno dostopnega kraja.

Varnostnik je prav tako kršil osebni prostor tistega energičnega fanta, da ga je ta potem začel odrivati ob enem pa mu še dejal, da ne sme snemati pa še tisto snemanje je bilo ponovno  na javnem mestu in javnosti dostopno. S čimer je varnostnik situacijo ekskaliral do kršenje javnega reda in mira namesto, da bi bil tisti, ki je profesionalen in jo de ekskaliral, umiril. Če nekdo ti krši, laže, zavaja, verbalno napada, narekuje in ukazuje, kot da ti je avtoriteta pa ti ni,posega v osebni prostor in je ob tem še postava, ki naj bi varovala tebe in druge ter stvari ob tem ti pa govori, da se umiri je to seveda norčevanje, bluzenje. (no so druge besede zato ampak jih sami iščite). Ostalo sem pa tudi že komentiral zakaj je imel fant pravico prvi zagrabit varnostnika, saj se je zavzel za protizakoniti odvzem svobode in je le reševal življenje žensk in protizakoniti njima odvzem svobode.

Je pa tako, da v fašizmu se pozivati na pravice in svoboščine in biti uslišan od tistih,ki fašizem izvajajo je tako, kot bi v Luno lajal z namenom, da ti torto speče.

zate gospa varnostnica, 02.10.2021 ob 11:31

Tocno tako Pow, 02.10.2021 ob 08:13

Pow399, 02.10.2021 ob 01:25

Res si bebcek, ce mislis, da varnostnik klice policijo, ker nekdo rine na wc brez maske in se po opozorilu mirno obrne in zapusti varovano obmocje. Ali zaradi PCTja, za preverjanje katerega – po tvoje – nima pooblastil niti policija, kaj sele “dreki”.

Po vsesplosnem zgrazanju in ocitni nevednosti dolocenih komentatorjev v tej temi, vam priporocam, da se izobrazite glede pooblastil varnostnika. Ne dvomim, da vam bo to nekoc v zivljenju prislo prav.

Tocno tako.

Tudi sama delam kot varnostnica. Stranke brez PCT ignoriram in ne klicem policije, ceprav me nekatere celo uzalijo in sinfajo vse po spisku : samo da hitro zapustijo varovano obmocje, da.me ne motijo  pac pozrem vse skup.

Ce pa ne prenehajo in ce dalje ovirajo moje delo z drugimi in huskajo druge, pa je pac treba klicat policijo.

Ne glede na vse to pa se mi zdi neclovesko, da ju niso pustili na wc po tem, ko sta ze izvedeli za zadrzanje, ce bi si pac kasneje nadeli masko notri, bioloske potrebe so prve, no  mogoce pa so ju.

Oprosti, a ti nisi zaznala, da sta ženski provocirali? Z namenom sta to počeli in kako priročno, glej ga zlomka – našel se je “snemalec”, več kot očitno njun frend, ki je vse namerno snemal in namerno dodatno provociral oba varnostnika?

Vprašanje zate:  če imaš ti navodila lastnika oz. tvojega delodajalca, da noter spuščaš samo “ljudi v rdečem” ( no v tem primeru tiste c PCT); boš spustila tudi noter nekatere v “roza” ) brez PCT), čeprav ne smeš? Kršiš svoja delovna pooblastila in naloge,  Tudi , In to samo zato, da ti “nimaš problema”  z ljudmi na licu mesta, ker ti potem težijo in da ti ni treba policije klicat?   Oprosti, ne izpoln juješ pravilno svojih delovnih nalog in obveznosti. Morala, sočutje , gor ali dol.  To počneš zato, da imaš čimmanj problemov in čimmanj klicanja policije – ker je to tudi zavedemno, kateri delavec je kolikokkrat moral intervenirat in vsak tak “dogodek” se seveda beleži, posledično delovna uspešnost, ipd. ipd….Si Sintalova zaposlena morda?

Ne nisem pri Sintalu, smo mala firma. Doslej nisem noter spustila nikogar brez maske in izkazanega PTC, ker narocnik ne dovoli takim vstopa.  Stojim pred vrati in ce hoce kdo mimo mene noter brez tega, me mora odriniti, kar pa se na sreco nikoli ne zgodi. Za  obe zadrzani zenski sem samo mislila, da bi po moje obe smeli notr na wc, ampak po tistem,   ko sta bili enkrat ze zadrzani.

Mene pa se nekej mot…
a ima VARNOSTNIK pravico ARETIRATI obiskovalca?
Besedne igre gredo v nedogled.
Tisti trenutek, ko nekoga PRIDRZIS ga dejansko ARETIRAS!
Kapis?
Varnostnik TE PRAVICE verjetno nima. A je to v opisu del in nalog?
A ima pravico slediti jim ven na javno povrsino in nadaljevati z arestom?
Hej… kot sem ze omenil… sem bil od Dinare pa cez Alpe… prav do Apalcev in Rocky Mountains…ampak tako obsurne igre z izrazoslovjem in razumevanja le-teh najdes le… v Ameriki. In v Sloveniji.
Kaj pravi slovenski zakon?
Ima varnostnik neke privatne stacune pravico aretirati nekoga na javni povrsini?
Fak… to je za ameriski sodni sistem mala malca. Varnostnik in privatna stacuna bi placala strahovito lep dopust tema dvema… Jep.
Ma dejte zresnte se… ali pa je Slovenija postala Wild West? In sta tale dva varnostnika Vajat Erp and Dok Holidaj?
Prou.Huthefak is pol Dsesi Dzems? In Bel Star?

Ma jest nocm bit Anonimno pa ne glede katera cifra se zraven napopa…

Anonimno 9381, 02.10.2021 ob 15:01

Mene pa se nekej mot…
a ima VARNOSTNIK pravico ARETIRATI obiskovalca?
Besedne igre gredo v nedogled.
Tisti trenutek, ko nekoga PRIDRZIS ga dejansko ARETIRAS!
Kapis?
Varnostnik TE PRAVICE verjetno nima. A je to v opisu del in nalog?
A ima pravico slediti jim ven na javno povrsino in nadaljevati z arestom?
Hej… kot sem ze omenil… sem bil od Dinare pa cez Alpe… prav do Apalcev in Rocky Mountains…ampak tako obsurne igre z izrazoslovjem in razumevanja le-teh najdes le… v Ameriki. In v Sloveniji.
Kaj pravi slovenski zakon?
Ima varnostnik neke privatne stacune pravico aretirati nekoga na javni povrsini?
Fak… to je za ameriski sodni sistem mala malca. Varnostnik in privatna stacuna bi placala strahovito lep dopust tema dvema… Jep.
Ma dejte zresnte se… ali pa je Slovenija postala Wild West? In sta tale dva varnostnika Vajat Erp and Dok Holidaj?
Prou.Huthefak is pol Dsesi Dzems? In Bel Star?

Ne, ne aretira te. Lahko te pa ZADRŽI do prihoda policije, katera te pa potem aretira lahko.

Darwin593, 02.10.2021 ob 14:43

Pričakovano balinanje in gluma s strani varnostne službe. Bi bilo, čudno če bi napisali sebi v slabo in podali zase krivdno izjavo.

Dekleti naj ne bi hoteli zapustiti stavbe potem pa jih je zadržal. Ja res me ni bilo zraven, da bi lahko kaj trdil,ampak lahko pa trdim tudi na slepo, če te nekdo zadržuje seveda ne moreš oditi.

Naslednje zavajanje je seveda hišni red, ki se omenja, kar je sploh absurd in se vidi na kako primitivnost in nerazgledanost ciljajo. Med tem,ko v tujini že vrabci čivkajo, kako je s tem je v Sloveniji očitno še kamena doba kar se tega tiče. Namreč hišni red, pravila so za ZAPOSLENE in ne za javne obiskovalce.

Še enkrat. Hišni red so za zaposlene in ne javne obiskovalce. Dajmo še enkrat za najbolj nedojemljive:

HIŠNI RED, PRAVILA VELJAJO ZA ZAPOSLENE IN NE ZA JAVNE OBISKOVALCE.

To pomeni, da tisti, ki je zaposlen je primoran spoštovati pravila hišnega reda in se držati pravil, ki jih imajo tam, javni obiskovalec pa jih lahko spoštuje in jim sledi ČE TO SAM HOČE STORITI. Ker je javno dostopni kraj je tudi dovoljeno snemanje, saj je v javnosti snemanje dovoljeno, ker velja zakon o svobodi medijev, svobodnega izražanja, gibanja itd.

Torej VELIKO zavajanje,.da ženski ne bi smeli snemati na in iz javno dostopnega kraja.

Varnostnik je prav tako kršil osebni prostor tistega energičnega fanta, da ga je ta potem začel odrivati ob enem pa mu še dejal, da ne sme snemati pa še tisto snemanje je bilo ponovno  na javnem mestu in javnosti dostopno. S čimer je varnostnik situacijo ekskaliral do kršenje javnega reda in mira namesto, da bi bil tisti, ki je profesionalen in jo de ekskaliral, umiril. Če nekdo ti krši, laže, zavaja, verbalno napada, narekuje in ukazuje, kot da ti je avtoriteta pa ti ni,posega v osebni prostor in je ob tem še postava, ki naj bi varovala tebe in druge ter stvari ob tem ti pa govori, da se umiri je to seveda norčevanje, bluzenje. (no so druge besede zato ampak jih sami iščite). Ostalo sem pa tudi že komentiral zakaj je imel fant pravico prvi zagrabit varnostnika, saj se je zavzel za protizakoniti odvzem svobode in je le reševal življenje žensk in protizakoniti njima odvzem svobode.

To pa seveda ni res, ker red na varovanem območju velja za vse. Tu se je tudi sam Sintal zatipkal, ker ni hišni red, tisto je druga zadeva.

Edino res je da tam na ulici ni prepovedano snemanje, ampak mu tudi niso tega preprečili, zato ne vem v čemu je problem. V veleblagovnici pa je seveda lahko prepovedano.

Šank pravniki, 02.10.2021 ob 15:30

Ne, ne aretira te. Lahko te pa ZADRŽI do prihoda policije, katera te pa potem aretira lahko.

To pa seveda ni res, ker red na varovanem območju velja za vse. Tu se je tudi sam Sintal zatipkal, ker ni hišni red, tisto je druga zadeva.

Edino res je da tam na ulici ni prepovedano snemanje, ampak mu tudi niso tega preprečili, zato ne vem v čemu je problem. V veleblagovnici pa je seveda lahko prepovedano.

Darwin in njemu podobni zivijo v svojem svetu, kjer so nedotakljivi in jih nihce ne bo preprical v nasprotno. Skoda besed.

okidoki ti sank pravnik.

napisi mi razliko med aretacijo in prisilnim zadrzanjem.

Naslednje, na posnetku je bilo videno, da varnostnik lovil dami na javnem prostoru.

Do tukaj vse lepo in prav, ce je varnostnik JAVNI usluzbenec in dela za JAVNO upravo. Mislim reci, ce je policaj.

ce pa temu ni tako, pa mi dokazi, da ima zasebni varnostnik pravico poditi osebo tudi izven zasebne lastnine, to je po javnih povrsinah.

V Ameriki bi bil tozen in obsojen za nadlegovanje osebe na javnem mestu. A je v Sloveniji bistvenmo drugace?

hojladrijamesarija… za kofe je prepozno

fakmi…, 02.10.2021 ob 17:58

okidoki ti sank pravnik.

napisi mi razliko med aretacijo in prisilnim zadrzanjem.

Naslednje, na posnetku je bilo videno, da varnostnik lovil dami na javnem prostoru.

Do tukaj vse lepo in prav, ce je varnostnik JAVNI usluzbenec in dela za JAVNO upravo. Mislim reci, ce je policaj.

ce pa temu ni tako, pa mi dokazi, da ima zasebni varnostnik pravico poditi osebo tudi izven zasebne lastnine, to je po javnih povrsinah.

V Ameriki bi bil tozen in obsojen za nadlegovanje osebe na javnem mestu. A je v Sloveniji bistvenmo drugace?

hojladrijamesarija… za kofe je prepozno

1. Aretacija: takojšnje vklenjenje, ko je potrebno, ozirom auporaba prisilnih sredstev, pri prisilnem zadržanju ne.

2. Tehtnica ima dva konca – posnetek pod prej bi biulo treba še dati na splet, pa bi vam bilo marsikaj jasno – jasno, da so udeleženi trije objavili samo tisto, kar menijo,d a je njim v prid

3. Tak in ta varnostnik ne dela za javno upravo –  dela za zasebno varovalno podjetje, preko katerega najema pomoč podjetje.

4. Ja, ima pravico -če je za to utemeljeni razlog – begosumnost – kar pa je iz pšosnetka lepo jasno razvidno, da je želea mama pobegnit….

5. Amerika ima svoje zakone, tudi državljani lahko imajo orožje pri sebi v javnosti – pri nas ne. Pri nas veljajo pa drugačni zakoni. Undrestood?

Spij enega za živce.

Pri zadržanju te lahko zadrži za največ dve uri, pri privedbi, šest, pri pridržanju pa 24 ur v katerih se odloča o tvoji usodi.

Vse te zadeve so omejevanje osebnih svoboščin.

ti sank pravnik,

a uporaba prisilnih sredstev in prijemov?

tocka 4 …zelim videti tocko zakona… pravilnika, ki preide testiranje na sodiscu. A mi lahko navedes clen?

za zivce ga ne nucam… ti pa le nadaljuj. … saj ves kako mislim.

Pivce pa vseeno prav pride…

fakmi, 02.10.2021 ob 19:32

ti sank pravnik,

a uporaba prisilnih sredstev in prijemov?

tocka 4 …zelim videti tocko zakona… pravilnika, ki preide testiranje na sodiscu. A mi lahko navedes clen?

za zivce ga ne nucam… ti pa le nadaljuj. … saj ves kako mislim.

Pivce pa vseeno prav pride…

.51 člen zakona o zasebnem varovanju ti opredeli lepo zadržanje osebe.

Pow229, 02.10.2021 ob 16:56

Darwin in njemu podobni zivijo v svojem svetu, kjer so nedotakljivi in jih nihce ne bo preprical v nasprotno. Skoda besed.

Darwin živi v realnosti , stvarnosti vi pa v fikcijah, iluzijah. Seveda potem ne pridemo skupaj,ker vi vidite vse tisto česar ni, kar pa je pa ne pa tudi če je nevidno v čemer ste mojstri, da to vidite.

.52 člen pa fizično silo.

Darwin710, 02.10.2021 ob 20:03

Darwin živi v realnosti , stvarnosti vi pa v fikcijah, iluzijah. Seveda potem ne pridemo skupaj,ker vi vidite vse tisto česar ni, kar pa je pa ne pa tudi če je nevidno v čemer ste mojstri, da to vidite.

Dobivas korektne informacije neposredno od nas, ki se poklicno ukvarjamo s predmetom pogovora, pa se kot pijanec plota oklepas svoje resnice.

Mi vemo, o cem govorimo. Ti ne.

Pow788, 02.10.2021 ob 20:13

Dobivas korektne informacije neposredno od nas, ki se poklicno ukvarjamo s predmetom pogovora, pa se kot pijanec plota oklepas svoje resnice.

Mi vemo, o cem govorimo. Ti ne.

Dej nehj dej nehj. Če ti je to šiht potem sploh ne znaš svojega posla. Lej n da se mi gledat za nazaj ampak, celo eden morda si bil ti je omenil člen in pooblastila. Pa sem vam povedal okrog tega. Kot jasen je lahko dan tako jasno je to, da se vedno dogajajo protizakonitosti in mora potem sodišče posebej nekaj soditi in še enkrat vse pod drobnogled jemati. Seveda tudi praksa kaže, da v takih primerih volk volka ne grize ampak žrtev ostaja žrtev ali pa postane še večja žrtev.

Bolš da ti ne povem, kaj si jaz mislim o varnostnikih njihovem početju, kapsariji in sodiščih ter nasplošno o tistih ki sploh mislijo da imajo nad kom kake pravice glede njegovih svoboščin.

Ampak bedno je to, da še tisto, kar se tiče vaših iger , kot so členi in ostalo sranje, ki morate malo poznati za svoj posel si tolmačite po svoje in na ta način, da prekoračite vse meje zdravega okusa in meje, ki so zapisane. Mene ne morete več scat vozit kar tako, ker se za te zadeve že dlje časa zanimam, saj sem jih moral vzeti v obzir, da sem doumel kako globoka je zajčja luknja pogube.

Pač golazen skup drži, kaj naj rečem drugega kot to? Drugače se pa ve kaj človek naredi z golaznijo ampak škoda ker ne z vso,ki mu najeda, da bi bil gmah.

Darwin710, 02.10.2021 ob 20:22

Dej nehj dej nehj. Če ti je to šiht potem sploh ne znaš svojega posla. Lej n da se mi gledat za nazaj ampak, celo eden morda si bil ti je omenil člen in pooblastila. Pa sem vam povedal okrog tega. Kot jasen je lahko dan tako jasno je to, da se vedno dogajajo protizakonitosti in mora potem sodišče posebej nekaj soditi in še enkrat vse pod drobnogled jemati. Seveda tudi praksa kaže, da v takih primerih volk volka ne grize ampak žrtev ostaja žrtev ali pa postane še večja žrtev.

Bolš da ti ne povem, kaj si jaz mislim o varnostnikih njihovem početju, kapsariji in sodiščih ter nasplošno o tistih ki sploh mislijo da imajo nad kom kake pravice glede njegovih svoboščin.

Ampak bedno je to, da še tisto, kar se tiče vaših iger , kot so členi in ostalo sranje, ki morate malo poznati za svoj posel si tolmačite po svoje in na ta način, da prekoračite vse meje zdravega okusa in meje, ki so zapisane. Mene ne morete več scat vozit kar tako, ker se za te zadeve že dlje časa zanimam, saj sem jih moral vzeti v obzir, da sem doumel kako globoka je zajčja luknja pogube.

Pač golazen skup drži, kaj naj rečem drugega kot to? Drugače se pa ve kaj človek naredi z golaznijo ampak škoda ker ne z vso,ki mu najeda, da bi bil gmah.

Klasični bluzator. Ljudje njemu konkretne podatke, on se pa spremeni v filozofa 😀

Šank pravniki, 02.10.2021 ob 20:26

Klasični bluzator. Ljudje njemu konkretne podatke, on se pa spremeni v filozofa 😀

Tudi jaz sem vam napisal konkretno, tako da ne bluzi še ti. Najraje bi videl, da se zberete vsi bluzatorji skupaj in vsi skupaj zapišete eno bluzenje.

Vam razlagat, ki niste sposobni dojemat je itak brez smisla in utopično. Pač mislš, da maš prov, pa nimaš, jst vem da imam in ko vas šmirgla. Misl si svoje jst si bom pa svoje. Ko pa se srečamo v lajfu in če bom dal trenutku svojemu ves obstoj v tisti trenutek, ti mi boš pa sral, ker boš imel pooblastila in značko na kateri piše Bog pa ti bom morda pokazal nebesa ali pa se bova malo v pekel zapeljala, da boš vedel, kaj je božje stvarstvo in kaj koji k ti sploh v bistvu si, če se ti odločim to ti pokazat.

Zdej pa pejt nazaj za šank, pjače zih še ni zmankal.

Konstruktivna debata, ni kaj.

Darwin710, 02.10.2021 ob 20:35

Tudi jaz sem vam napisal konkretno, tako da ne bluzi še ti. Najraje bi videl, da se zberete vsi bluzatorji skupaj in vsi skupaj zapišete eno bluzenje.

Vam razlagat, ki niste sposobni dojemat je itak brez smisla in utopično. Pač mislš, da maš prov, pa nimaš, jst vem da imam in ko vas šmirgla. Misl si svoje jst si bom pa svoje. Ko pa se srečamo v lajfu in če bom dal trenutku svojemu ves obstoj v tisti trenutek, ti mi boš pa sral, ker boš imel pooblastila in značko na kateri piše Bog pa ti bom morda pokazal nebesa ali pa se bova malo v pekel zapeljala, da boš vedel, kaj je božje stvarstvo in kaj koji k ti sploh v bistvu si, če se ti odločim to ti pokazat.

Zdej pa pejt nazaj za šank, pjače zih še ni zmankal.

Pokazal nisi še nič, narkomansko bluzil pa dosti. Zdaj še groziš, nekako tako kakor tisti pajac na posnetku, pazi da ne končaš na isti način 😀

Šank pravniki, 02.10.2021 ob 21:04

Pokazal nisi še nič, narkomansko bluzil pa dosti. Zdaj še groziš, nekako tako kakor tisti pajac na posnetku, pazi da ne končaš na isti način 😀

Kaj ti je zmanjkalo argumentacije da potem neko narkomanijo omenjaš TI NARKOMAN, da ti z istim vrnem?

Kaj naj pazim? Vedno pazim, sploh pred takimi, kot ste vi. Morda nisem vedno uspešen bil ampak seveda pazim in ne potrebujem,da mi ti pišeš da pazim. Pazi ti an, da ne boš tako kot je tisti fant dobil po ustih ali pa še HUJE. PAZI PAČ

Sicer ti veš ali si sedaj grozil ampak pač meni paziti pomeni, da paziš Ja pazi da te avto ne povozi, vlak ne pomečka, maček v glavo ne skočim,se ti jezik ne zafendlja. PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZI DREK NA STAZI

Aja pozabil sem zapisat, da nič ne grozim, saj ste pač NARKOMANI očitno tisti, ki povsod vidite grožnje. Ampak ste pač posebni narkomani,saj tiste, ki sem jih v življenju kdaj spoznal niso imeli vsi enakih preganjavic.

Darwin710, 02.10.2021 ob 21:21

Kaj ti je zmanjkalo argumentacije da potem neko narkomanijo omenjaš TI NARKOMAN, da ti z istim vrnem?

Kaj naj pazim? Vedno pazim, sploh pred takimi, kot ste vi. Morda nisem vedno uspešen bil ampak seveda pazim in ne potrebujem,da mi ti pišeš da pazim. Pazi ti an, da ne boš tako kot je tisti fant dobil po ustih ali pa še HUJE. PAZI PAČ

Sicer ti veš ali si sedaj grozil ampak pač meni paziti pomeni, da paziš Ja pazi da te avto ne povozi, vlak ne pomečka, maček v glavo ne skočim,se ti jezik ne zafendlja. PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZI DREK NA STAZI

Argumentirano ti je bilo vse, če bi znal brati in ne samo blefirati, bi si lahko prebral zakonodajo. Tako pa si izgleda res obsojen na večno pijano narkomansko filozofiranje od katerega ne boš imel nikoli nič. Vsaj služil boš kot opozorilo mladini kaj se zgodi, če se ne učiš.

Šank pravniki, 02.10.2021 ob 21:34

Argumentirano ti je bilo vse, če bi znal brati in ne samo blefirati, bi si lahko prebral zakonodajo. Tako pa si izgleda res obsojen na večno pijano narkomansko filozofiranje od katerega ne boš imel nikoli nič. Vsaj služil boš kot opozorilo mladini kaj se zgodi, če se ne učiš.

Jst sm si jo prebral in jo razumem. Vi pa če ste si jo in še kar svoje furate pa nismo on the same page.

Lej nima smisla, sem že povedal pa morda nisi prebral, ker si površen pa ti moram ponavljat, čeprav nima smisla, dati. Sem pač ustrežljiv.

Misl si svoje jst si bom svoje pa tolmačil tudi.

Pač sam opažam, da je praksa taka, da se kaže, da moraš imeti globok žep in v palcih strokovne pravnike, da sodišča potem znajo prav tolmačiti tisto, kar je napisano in potem usekati po tistem,ki je usekal po nedolžnemu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close