Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Malo so zaslužni Romihovi geni, malo pa Potrčevi proteini.

Potrč star samo 41? To pa težko verjamem. Jaz sem namreč 41 in moram reči, ko pogledam svoje sošolce večinoma krepko mlajši zgledajo kot Potrč. Sploh v obraz se mi zdi Potrč ves tak starikav.
Res, da imajo nekateri moji sošolci tudi prevelk trebuh, samo v obraz pa niso tako starikavi kot je Potrč.

Kakšni proteini? V soncu je razlika. Potrč se zunaj praži in športa, Romih, bledolični babyface, verjetno cele dneve zaprt v eni jami

Potrč je obupno zguban, zelo hitro se je postaral. Romih pa na TV izgleda solidno, v resnici pa prav nikakvi, komaj ga prepoznaš. Kaj naredi make up. No, isto kot pri ženskah, malo jo namazes, pa izgleda dosti bolje

Niso samo proteini. Bolj verjetno tudi kakšni steroidi, glede na stanje njegove kože in izbruhe jeze.
lili pa polna filerjev,s tistimi tipičnimi okroglimi ličnicami.
V nekaj letih sta naredila kreaturi iz sebe. Prav ogabna sta.

Ampak po “pameti” pa pašeta skupaj, moraš priznat…

Potrc zgleda zmahan, postaran in prevec crn. Romih pa zdaj bolje zgleda, kot vcasih.

Marko vs Boštjan

Tipičen primer zakaj so vsi športniki bolj starikavi od 5-10 let starejših

Zgleda star, neurejen s tisto brado, tak je, kot en migrant z vzhoda.

Ce bi ga srecala na cesti, bi mislila , da je doma v Afganistanu in ne na Svedskem.

Sem ga šla prav poguglat, ker nisem verjela. Res piše, da je letnik 80, jaz sem mislila, da je blizu 60??

Potrč zgleda starejši od 60. Grozen na pogled. Tako nafilan z steroidi da komaj govori in gleda. Ne vem kaj ljudje vidijo na njemu, glede na to da ni ne lep, še manj pa pameten.

Da ne bo res. Poznam šiptaraj, ki dejansko dela zunaj cele dni in so veliko bolj pečeni kot on pa niti malo postarani. To dela pa špikanje zaradi nekega kao bildanja. Postavo ima pa kot da kup gmote gledaš. Nikakav.

Vsak se drugače stara. Sicer pa Potrču vse pohvale za njegov trud. Kljub vsemu je najbolj pomembno, kaj ima človek v glavi. In Potrč ne samo, da dobro argumentira, kar pove, premore tudi ogromno čustvene inteligence. Koprive takih ne marate. kar smo že videli. To je samo dodaten plus za Potrča.

Poznam Romiha, najini otroci so sošolci. Ne bi si mogli bolj motiti, nič ni on zaprt v eni luknji, v bistvu zelo veliko športa (kolesari in se potaplja, pa še kaj drugega) in je tudi v živo čisto ok. Sploh ne vem, kam gleda una, ki pravi, da je v živo neprepoznaven. Jaz ga tako ali drugače srečujem že ene 8 let in je isti. Od blizu se mu sicer vidjo gubice, a niti 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} toliko kot pri Potrču. predvsem je pa zelo fit…ni tak suhec ko zgleda na TV, res pa da ni nabildan ko Potrč.

fun fact, Romih je pet let starejši od Potrča. Res, leta so samo številka.

Potrč dobr argumentira :))) že v redu. Prepričljiv zna bit, ja. Če mu verjameš.

Pa še to: nekdo s čustveno inteligenco se ne bi kot svinja v buče zaganjal v ljudi na način, kot se on. Ever.

Drži. res da imajo vsake oči svojega malarja, a na pogled je bistveno bolj moški Potrč kot Romih … slednji je tak otroški obrazek navkljub eltom – daleč od možatost. kar se videza tiče, osebno, značajsko ne poznam nobenega, kar je bilo pa slišati iz ust Potrča, pa govori z argumenti podprta dejstva. In to je tisto, akr šteje.

Oba mi izgledata čudno. Potrč je v obraz grd ko zguban starec, telo pa napihnjeno in polno žil bog si ga vedi od kakšnih “fitness” pripomočkov, “zdrave” hrane itd.

Romih pa izgleda kot nek mlečnozobi mulc, precej nenormalno za 45-letnika. Ajde, da človek skriva 10 let, pohvale vredno. Ampak da pri 45-ih izgledaš kot 20-letni fant, WTF???!!!

Steroidi? Ko nekdo take gluposti piše, se sprašujem, kdo skriva za takimi objavami. Nekdo, ki v življenju ni videl fitnesa od daleč, kaj šele od blizu? Nekdo, ki leži na kavču z mastno celulitno ritjo? Nekdo, ki v življenju ni vzel knjige v roke, kaj šele strokoven članek? Dajte se ljudje vprašat, kaj ste v svojem življenju dosegli in kaj vam pade na pamet, da odpirate tako neprudoktivne in bolane teme…

… aja, pa priložite lastno fotografijo pa še podpišite se s polnim imenom in priimkom, če že imate jajca obirat druge ljudi.

Hvala za opozorilo Marko! 😀 😀 😀

Same modrosti tukaj gor… valjda zgleda Potrč starejši, če se mu pa vse vidi. Delež maščobe ima na minimumu. Kaj mislite MONe, zakaj se hodijo kire filat z raznimi botoksi itd? Isto funkcijo opravi maščoba pod kožo in če si natreniran, je pač nimaš in nima koža biti od česa napeta.

Sem hobi fitneser in spremljam dost yt kanalov, ki se ukvarjajo s fitnesom, tudi dosti takih, ki so sami zlorabljali steroide in vse mogoče in imajo celo življenje izkušenj z bodybuildingom. Potrča seveda niso obdelaovali, ker ni dovolj znan, obdelajo pa druge bodibilderje in povedo svoje mnenje, ali so naravni ali ne, tako da dobiš nek občtek, ko to spremljaš, kdo je naraven in kdo ne.

Potrč je po mojem mnenju preveč mišičast, da bi bil naraven, sploh pa pri 41 letih. 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa seveda ne vem. Seveda pa to ne pomeni, da jemlje steroide, ker drog, ki spodbujajo rast mišic, je še veliko drugih tipov. Će bi pa imel ene 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj mišic, bi pa verjel, da je lahko naraven.

Hvala za opozorilo Marko! 😀 😀 😀
[/quote]

Ni zakaj, Ines Dolžan! 😂😂😂

Glej, super, da športa, ampak sonce mu kože ni kaj dosti dobilo v roke, kaj šele preobremenilo. Mogoče se pri tem maže, zakriva, športa zjutraj in zvečer, kaj jaz vem. Od sonca v glavnem zdelan ni, na videz je tak kot iz ene jame, to ne pomeni, da je dejansko iz jame.

Glej, super, da športa, ampak sonce mu kože ni kaj dosti dobilo v roke, kaj šele preobremenilo. Mogoče se pri tem maže, zakriva, športa zjutraj in zvečer, kaj jaz vem. Od sonca v glavnem zdelan ni, na videz je tak kot iz ene jame, to ne pomeni, da je dejansko iz jame.
[/quote]

Dajmo mu predlagat botox in filerje, da vam bo sprejemljiv? Đizs…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close