Ne pusti, da imam karkoli pri njem
z fantom sva skupaj eno leto, in mi ne pusti ene stvari da jo imam pri njem v njegovem stanovanju. niti spodnjih hlačk za preoblečt, niti mila da se stuširam ko prepsim pri njem, NIČ, niti majice ali pižame..
ko sem mu rekla da bi bilo tako bolj praktično pa tudi normalno ker če sva resen par, bi mi moral pustit to
prejšnji moj partner mi je sam od sebe kupil par kozmetičnih stvari in me naslednjič presenetil ko sem prišla k njemu, češ da ne boš skozi sabo nosila, sem ti kupil.
ne pusti mi tudi da karkoli spremenim po svoje, v kuhinji ali dnevni ali spalnici.. vse je tako kot da je samski, kar me žalosti..
kako naj se pogovorim z njim, prosim še vas za nasvet in hvala!!
Tudi jaz sem na to pomislila. Da ne pusti preurejati stanovanja, ali da si privlečeš cele kupe prtljage k njemu, razumem. Verjetno še ni pripravljen živeti skupaj in se boji, da bi se na tak način počasi kar priselila. Ampak da ne moreš imeti tam ene ščetke in enih rezervnih spodnjic, to ni nekaj v redu. In tudi jaz sem pomislila, da zaradi druge noče dokazov o tebi v svojem stanovanju.
Oh lej, saj je preprosto.
Milo za žajfomje bila vedno moja opcija. Pridi lepo k njemu s torbo, ko bosta pa ravno lepo napaljena, vstani in reci “joj, ne morem, sem pozabila doma sveže gate”- in greš.
Drugič “pozabi “zobno ščetko, skratka bodi pozabljiva.
Po drugi strani pa – kaj bi pa rada tovorila k njemu, saj ne živiš tam. Se dobivajta pa pri tebi, pa bo.
Ni nujno, da jo vara. Lahko je samo tak čudak, ki želi imeti vse točno tako, kot on želi in tam, kjer on želi in ničesar, kar ni njegovega. Sicer so taki čudaki redki, so pa. Jaz sem bila pred veliko leti s takim in ko sem videla, da je nor picajzel za stanovanje in še večji za njegov avto, sem tekla proč od njega. HB
Tule pri vama nekaj ni v redu, oprosti. Sama sem se nekoč dobivala z nekom slab mesec in ko sem prvič prespala pri njem, me je naslednjič ko sem prišla, že čakala zobna ščetka v kopalnici kot nekakšen simbol in se mi je zdelo res lepo od njega. Kasneje sem tudi puščala pri njem malenkosti, kot so perilo (zanalašč same najbolj seksi zadeve) pa kakšna majica in jeanske, za tuširat in šampon itak, deodorant, pač osnovne stvari. Če je kdo prišel k njemu na obisk, se je opazilo, da ima punco, ne na prvi pogled ampak če si pogledal dvakrat, si pa opazil. Meni se je to zdelo povsem normalno in bi ga takrat verjetno kar izprašala, kaj to pomeni da ne smem niti zobne ščetke imet pri njem, sploh če sva fant in punca.
Kot so ti rekli. Nisi edina, ki prihaja k njemu v stanovanje. Pa te je lahko stokrat predstavil kot svojo punco.
A misliš, da tisti, ki varajo, tudi ljubice predstavijo doma in prijateljem in vsem?
Enkrat “pozabi” tam zobno ščetko, pa boš videla. Če bo iz tega cel halo, se brez škode odpoveš tej vezi.
to sem ze naredila, da sem mu nameroma pustila svoj duschgel v kopalnici in naslednjic sem ga našla v omarici pospravljenega, med tem ko ima on svoje stvari razstavljene po robu tus kabine. sem mu rekla zakaj je pa mojega pospravil, ja ker mu je bil v napoto tam in naj ga vzamem sabo nazaj da itak ga nosim ko pridem k njemu.
se enkrat in zadnjic, NE VARA ME, nobena druga ne spi pri njemu, lahko pridem tudi nenapovedana k njemu kadarkoli in mu se nikoli ni bil problem. tako da mi res ni jasno kako da se tako obnasa.
“Obupana”, ker se želiš pogovoriti z njim na način, da ga prepričaš v svoje, namesto da bi se toliko cenila in mu z dejanji pokazala, da tako s tabo pa ne bo ravnal. Torej ni zobne ščetke, ni tebe. Ampak ti ga pač nooooočeeeeeš spustiiiiitiii, pa njegova reeeeeesna punca si, saj vaju je predstavil, in hočeš to vezo dokaaaaazaaaatiiiii!
Če bi se ti začela obnašati tako kot on, bi hitro videla, kaj je na stvari. Ali te on noče izgubiti in te bo poslušal, ali pa nima smisla več, ker je pač i d iot. Dokler boš pa ti lazila za njim in ga prepričevala, kako moraš imeti tam ščetko (kar je seveda logično), ne boš imela spoštovanja. Ne pri sebi in ne pri njemu.
Pogovor ja, ampak o razmerju na splošno. Pa mogoče te res ne vara, samo ni pa nujno, da je tako prepričan v vajino resno zvezo in hoče furat svojo samskost še naprej.
Ja, FB je pa res merodajen faktor :)). Kar je na FB, je sigurno vse res, vse tiste zaigrane poze, pa pocukrani komentarji, vse fotošopirane fotke, ahinoh idila. Ne rečem, da ima še katero poleg, le ne zaupaj preveč Fb in ostalim omrežjem.
Tisto ščetko in hlačke pa le imej v torbici, ljuje pač ne želijo, da se jim kdo kar počasi vseljuje. Še manj, da hoče v mojem stanovanju nekaj rihtat po svoje. Meni bi to delovalo precej kontra.
jaz živim sama tudi, v najemu, garsonjera. zelo zelo redkokdaj sva pri meni, ker imam manjše stanovanje in nimam niti balkona za kavo popit, kopalnica je skoraj 1m x 1m, tako da je bolj udobje pri njem, ki ima tri sobe dokaj velike, pa kopalnico večjo in teraso pred stanovanjem. tako da tudi on nima ene stvari pri meni, ampak v mojem prostoru se opazi vsaj po slikah da nekoga imam.
ko sem frendice vprasala o tem, kaj si mislijo, so mi rekle da naj ne hitim in naj pac nosim sabo. par mi jih je pa tud svetovalo ja, da naj kao po nesreči pozabim ampak to ne gre več, ker mi potem itak vrne nazaj oziroma mi da vedet, da noče imet tega pri sebi.
nekateri se skupaj selijo v enem letu kar so skupaj, jaz pa ne smem imet ene svoje stvari pri njem. sprašujem vas kako naj mu to na lep nacin razlozim? seveda ga imam rada in ga ne bom pustila zaradi tega, mi pa ni normalno. se mu ne zelim vselit v stanovanje, ampak tako mi pa tudi ni vsec.
Pa lej, trikrat swm ti ze napisala, da se ne pogovarjat z njim o tej konkretni tezavi, ampak o ciljih in prihodnosti razmerja! Ker ce nimata enakih ciljev in ne vidita prihodnosti podobno; je tista scetka se najmanjsi problem.
Lahko je res bolj previden ali pocasen, lahko pa da razmerje vidi dokaj deugace kot ti.
Forum je zaprt za komentiranje.