Ne pusti, da imam karkoli pri njem
v vsakem primeru beži od njega, 03.02.2021 ob 14:54
Ni nujno, da jo vara. Lahko je samo tak čudak, ki želi imeti vse točno tako, kot on želi in tam, kjer on želi in ničesar, kar ni njegovega. Sicer so taki čudaki redki, so pa. Jaz sem bila pred veliko leti s takim in ko sem videla, da je nor picajzel za stanovanje in še večji za njegov avto, sem tekla proč od njega. HB
Pri tvojih letih tega ne bi pričakovala. Vsiljuješ se mu. Sama očitno nisi kaj veliko ustvarila v življenju, on pa ima druge cilje, navade. In še nekaj – preveč vstrajaš, da si prepričana, da nima drugih.
Ah ja – če imaš električno zobno ščetko, boš še elektriko porabljala. Lepo to, da ti je šampon pospavil v omaro.
Malo pameti v glavo!
nina_neena, 03.02.2021 ob 14:29
z fantom sva skupaj eno leto, in mi ne pusti ene stvari da jo imam pri njem v njegovem stanovanju. niti spodnjih hlačk za preoblečt, niti mila da se stuširam ko prepsim pri njem, NIČ, niti majice ali pižame..
ko sem mu rekla da bi bilo tako bolj praktično pa tudi normalno ker če sva resen par, bi mi moral pustit to
prejšnji moj partner mi je sam od sebe kupil par kozmetičnih stvari in me naslednjič presenetil ko sem prišla k njemu, češ da ne boš skozi sabo nosila, sem ti kupil.
ne pusti mi tudi da karkoli spremenim po svoje, v kuhinji ali dnevni ali spalnici.. vse je tako kot da je samski, kar me žalosti..
kako naj se pogovorim z njim, prosim še vas za nasvet in hvala!!
Že ima kake bejbe zraven ko tebe ni tam pa nesme bit nič od tebe tam.
Forum je zaprt za komentiranje.