Ne pusti, da imam karkoli pri njem
[img]https://img2.thejournal.ie/inline/1937623/original/?width=580&version=1937623[/img]
Lahko ima slabo izkušnjo z bivšo, če pa si njegova prva, pa tudi ne ve kaj bi s tabo, ker je navajen biti sam in si tega ne bo pustil odvzeti kar tako.
Kupi si dodatno torbo, ki jo imaš v avtu in uporabiš.
Pa btw: zakaj bi puščala svoje perilo pri njemu, če ne živita skupaj?
PS: če te poznajo njegovi prijatelji in starši, še ni nobeno zagotovilo, da sta zdaj do smrti par.
Pojdi stran, ker nekaj ni v redu s tem tipom.
Sama sem imela približno takšnega, edino meni je pustil imeti stvari pri njem. Ampak takrat, ko sem bila na obisku, nisem smela niti ene stvari premaknit. Potem je nekaj fantaziral, da se k njemu preselim. Ko sem omenila, da bi potem zato potrebovala kakšno poličko ali omaro za svoje stvari, spet ni šans, ker se stvari v njegovem stanovanju ne bodo premikale.
Dekle, dekle, kje ti je pamet? Model ti da jasno vedeti, da sta samo frenda z beneficijami. Tisti trenutek, ko bo srečal pravo/pravega, tebe v njegovem življenju ne bo več niti za izpraznit se. Ker vidi, da si res malce boga tja v glavo noče ničesar tvojega v stanovanju, da cirkus ne bi bil prevelik, ko te bo dokončno odpikal. Da te je vsem predstavil in objavil na frisbuku, da sta par?
Hm, hm, morda pa njegov ljubimec (poročen seveda) ne želi, da ga kaj spominja nate. Seveda te tolerira od daleč, tako kot svojo ženo. Saj veš obe sta zgolj za kamuflažo.
Predvsem pa nikoli, res nikoli ne reci, ne v tem špilu v katerem si zdaj, ne v kakšni bodoči kvalitetnejši zvezi, da te moški ne vara. Varajo vedno! Zvesti so zgolj do prve ustrezne priložnosti. Ta neumni pa tudi do neustrezne.
Meni se tudi zdi, da bi morala razmišljati o vajinem odnosu. Po enem letu bi lahko že skupaj živela, ne pa da kot ena študentka nosiš stvari s sabo… Mogoče pa on ni prepričan, da je veza resna, oziroma ne računa na to, da bosta ostala skupaj, pa zato noče, da bi prišlo do tega, da bo potrebno potem seliti en kup stvari. Tudi če misliš, da je med vama vse ok, lahko je pri njem to v podzavesti…
Ne vem, kako bi bilo najbolje, ampak jaz bi ga direkt vprašala, kako si vajino zvezo predstavlja v prihodnosti. Ali misli resno s tabo in če misli, kako bo šlo naprej, kdo se bo kam preselil in kako si to predstavlja, da bi živela skupaj, če ga motijo tvoje stvari.
Pameten poba, že velikokrat videno, po malem se nosijo stvari v njegovo stanovanje, najprej vsa oblačila potem razni predmeti, majhna omarica, mizica itd itd, potem se na željo tanove spremeni marsikaj kar njej ni všeč, nova spalnica, predsoba, kavč, večji TV in ko pride do razdora dekle zahteva polovico vrednosti stanovanja, itak je ona vse kupila kar je v stanovanju od opreme, pa pomagala je finančno pri vseh stroških, nekajkrat je tudi plačala kredit, ki ga ima bivši, da ne govorimo kako je pospravljala, kuhala, skrbela za ljubega a to naj bo pa kar zastonj, ne ne, pol od vrednosti hočem.
Pameten poba, za babure tukaj gor, ki takoj najdejo kurbarijo kot razlog pa, če bi se on hotel vseliti v njeno bi kokodakale ravno o tem kar pišem samo, da bi bil on tisti, ki jo bo na koncu ožel za delež pri stanovanju.
Ko bo želel od tebe kaj več kot seks, boš najverjetneje lahko tudi kakšno stvar pustila pri njemu. Poznam take tipe, moj bratranec je (bil) tipični primerek. Nikoli nobeni pustil, niti zobne ščetke ne! Da se ne bi preveč “udomačile”, je rekel. No, pa je po nekaj seks zvezah prišla ena taprava, ki ga je čisto zmešala, tej je pa on težil, naj za božjo voljo prinese kakšno coto in še kaj, kar rabi, v njegovo stanovanje, pa še predal ji je spraznil in del omare! Ker je bila pač ta prava, ta zaresna in ne samo za dol dajat.
Ne obstaja primer, kjer bi priseljena ženska dobila pol stanovanja, ki ga je moški imel pred zvezo. Ga ni. Nakladaš. Lažeš. Zakonske osnove ni nobene. Sodišča, ki bi to razsodilo tudi ne.
[/quote]
Ti kar sanjaj, poznam dva primera kjer je po petih letih skupnega življenja izplačal bivšo pa je stanovanje njegovo in to mu je v izogib tožbe predlagal njegov odvetnik, ni bila neka bogatija v denarju 20k, zahtevala je več ampak sta se sporazumela za to vsoto.
Ti kar sanjaj, poznam dva primera kjer je po petih letih skupnega življenja izplačal bivšo pa je stanovanje njegovo in to mu je v izogib tožbe predlagal njegov odvetnik, ni bila neka bogatija v denarju 20k, zahtevala je več ampak sta se sporazumela za to vsoto.
[/quote]
Poznam podoben primer. Punca sicer ni dobila nič, se je pa kar vleklo in šli so živci. Začne se s ščetko in gatami, konča pa na mediaciji.
[/quote]
Ja, če je vlagala v obnovo. Menjala okna, vrata, napeljave. Drugače pa zakonske osnove ni.
Pa kako ste lahko punce tako naivne in si mečete pesek v oči? Tukaj ni nobene filozofije zadaj. Če ti po enem letu zveze ne pusti niti zobne ščetke pustit pri njemu, je očitno, da si ti edina, ki je v resni zvezi. On povsem očitno ni, kaj je zadaj ne vemo, možno, da druge punce, možno, da se mu “samo” ne zdiš prava in te ima zaenkrat še, ker ima pač nekaj od tebe. Prijatelji in fejsbuk? So what. To že ni zagotovilo, da vajina zveza nekaj pomeni. Saj pa dandanes je pri mlajši generaciji sploh tako, da na vsake par mesecev domov pred starše privlečejo novega fanta/punco. In na vsake par mesecev z drugim/drugo objavljajo pocukrane slike in objave po fejsbuku (česar po mojih izkušnjah srečni in resni pari ne počnejo v takšnem obsegu). In vsaka kredibilna ženska v zdravi zvezi ti bo povedala, da je njegovo obnašanje en velik “red flag”. Žal.
Fant ima popolnoma prav. Dokler ni čisto jasno, za kaj se pri vama gre, nosi svoje stvari tja in nazaj. Izsiljevanje, kot pravijo ene, če ne smem pustiti ščetke tukaj, pa grem, je tipično žensko izsiljevanje.
Lej lahko situacijo sprejmeš ali pa raje greš. To je tvoja pravica. Izsiljevanje in prehitevanje pa ne.
Morda pa se ti njemu ne zdiš taprava. Če mu kljub temu greješ posteljo, preden imata to razčiščeno, imaš pač nizko ceno.
Čudi me, zakaj se ene punce ne znate cenit. Kako si lahko s takim fantom?! Kaj se nimaš nič rada in se tudi pikico ne ceniš. Če bi se do mene tako obnašal, bi bil že 11 mesecev samski.
Ženske, dajte se začet cenit in vedeti, da smo me močnejši spol. Me kontroliramo moške (tiste, ki to znamo). Ne bit kokoške, no.
To bolj težko verjamem, da niti mila in gatk, nimaš v predalčku, če sta že eno leto skupaj.
Razumem ja, da ne želi, da prinašaš oblačila in ene se sčasoma kar vselijo. Morda je že imel takšno in se je je komaj rešil in je rekel nova pa niti ščetke ne. 🙂 Samo, če se ljubita in sta rada skupaj si morda premalo samozavestna, da vsaj higienske pripomočke ne spraviš za rezervo.To je skoraj že nuja.Torej te bo tudi v skupnem življenjeu omejeval. Uživaj dokler traja, kaj več pa ne.
Da bi ti spreminjala njegovo stanovanje po svoje, ne, to pa ima prav.
Želiš nasvet, ki je takšen, da dokler ne bivata skupaj kar bo pokazal čas, se ne obremenjuj s tem, ga boš pa počasi spoznavala, tančico skozi tančico.
Joj, punca zbudi se. Po enem letu ne smeš tam pustiti niti zobne ščetke in tebi to ni sumljivo? Saj imaš kar prav, ne vara te, ker te niti ne dojema kot resno partnerico. On je samski in se tako tudi obnaša. Ti si v resni zvezi, on pa ne in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ni zaljubljen vate. Moški, ki bi te cenil in imel rad in bi si želel resne veze s tabo, bi ti po nekaj mesecih sam predlagal, da pustiš osnovno kozmetiko pri njemu.
Razumela bi, da ne bi pustil, da kaj spreminjaš ali da se kar vseliš, samo, tole kar si opisala je pa rdeč alarm in zadnji čas, da se z njim iskreno pogovoriš o prihodnosti – ker takole samo izgubljaš čas.
Forum je zaprt za komentiranje.