Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ne pusti, da imam karkoli pri njem

Ne pusti, da imam karkoli pri njem

ženska zbudi se.
reče ti da bosta enkrat imela otroke????
laže ti a še nisi dojela?
kako ENKRAT bosta imela otroke?
vsak čas boš stara 37.pa še sploh noseča nisi.
kdaj jih torej mislita imeti če še osnovnih stvari noče da imaš pri njemu.
poznam en primer tak kot vidva kot 2 otroka.
ženska tik pred 40 moški pa že par let hodi k njej in se obnašata kot 15 letnika.
to so mederne veze oz igračkanje “mladostnikov”…

Točno tako. Punca, poslušaj naše nasvete in se hitro poslovi od njega. Nisi še prestara, boš pa kmalu, če boš še naprej čakala, kdaj bodo gospod… Gospod ne bodo. Njemu je super, tako kot je. On ne bi nič spreminjal.

Da ne govorim o tem, da je sebičen in egoist, ker ti jemlje zadnja leta.

In ti še čakaš?!

Mislim da je to očitno, zakaj noce nic tvojega v stanovanju , oz nobene sledi o tebi. Tip vozi drugo al pa druge ko tebe ni. Mislim, da to moras biti neumen, da ne vidis tega in mislis da te ne vera. Sori

ko ona ponoč spi se on zabava v z drugo.

Kaj pa se misls pogovarjat z njim? To je zato, da ko druge pridejo v stanovanje ne dojamejo da niso edine. Kaj pa si ti mislila, da sta resen par s tako situacijo haha. Pusti ga pa išči dalje. Itak ne bos nič dosegla.

Ja obupana si kot pijanec ki zanika da ni pijanec..Dej prosim koliko let imaš? na vsak način bi rada vse puščala pri njem..Lej ce ne dovoli nekaj NE ŠTIMA..
ja URADNO si ti punca..Kaj pa NEURADNO?..JST MISLIM da SI SLEPA KOT KURA..od te “ljubezni”..

Seveda pa ti je lažje tukaj pizdakat kot njega vprašat kaj se dogaja..

Kolilo sta stara?po obnašanju sta pa stara kot mulca tam..Prosim se..dec ne misli resno tudi če si upaš trditi da kadarkol lah prides k njemu..vseeno mislim da f*ka drugo na skrivaj..sej cca pou ure posla in je konec vsega…Enostavno zmenta se..al bosta se obnašala odgovorno ali pa vozi miško…Pri 36 je tvoj vlak za otroke že odpelau..njegov pri 44 pa tudi..

in ja boli kur*ac ga za ščetko ali pa gatke pr teh letih..Zdej pa v jok plani namesto da bi razmisljala z glavo..

Ni se pripravljen resno vezat ali zazivet (s tabo).. zapravljanje casa z njim, ce/ko bos zelela kaj vec z njim..

Z njim se pogovori tako, da mu pomahas v slovo.

Ti si samo njegova fuk frendica in ne punca 😉

On ni poseben ali drugačen. Tu ni ljubezni z njegove strani, ker drugače bi želel, da imas kaj pri njem. Tu ni za toplo vodo odkrivat in ti sama to dobro veš. Poisči si nekoga, ki mu tvoja zobna ščetka v kopalnici nebo problem. Ker tko je to v normalnem odnosu.

Kaj pa druge zadeve? Ali te v hladilniku, košarici kdaj čaka tvoj najljubši jogurt, sadje, ki ga on drugače ne je. Sta bila skupaj na dopustu pa sta takrat imela oba zobno ščetko, milo ob umivalniku, je bilo skupno milo al vsak svojo.
Ti dovoli da se stuširas z njegovim šamponom, oblečeš njegove vate.
Bi dovolil tvojo ščetko, milo, vate v posebnem predalu, da ga pač ne bi motilo na polici v tuš kabini.
Ker vse to je meni moj dovolil. Npr sva se zmenila da greva na Pohorje, potem sva smuknila k njemu in sem tam prespala ,umazala majico in sem komot nosila njegovo, ipd.
Aja pa glede tuširanje ga razumeme-me ful zjzi ko moji najstniki prestavijo moj šampon na levo, na desno pa dajo svojega, al pa pomešajo pilice za nohte ali pa se obrišejo z rumenimi brisačami (če se le da se brišem v rumeno) ko pa so na.kupu enako velike modre, zelene, bele, roza,…
Ali ko se dobita vse delata po njegovo ali tudi po tvoje (kje bosta sedela v kinu, v katero restavracijo bosta šla, kaj bosta počela česa vikend, …).
Če se kaj v stanovanju pokvari,gresta skupaj nakupovat in upošteva tvoje mnenje ker boš mogoče kdaj ti to uporabljala npr. nikar, nova kavna mizica, preproga, okrasna blazina, hladilnik.
Ali imaš v stanovanju prost dostop do vsega ali te streže- se zbudiš prva in skuhaš kavo ter spečeš jajca, se gre tuširat in reče naredi nama en smuti. Torej ali npr. v kuhinji stvari lahko sama jemlješa ki ti on natoči kozarec soka.
Ti pusti kakšno malenkost v avtu npr. Žvečilke, šal,…?
Ok pogovarjata se o prihodnosti enkrat, kaj pa ko kretnjo -kam greva na dopust, kaj ko bi se skupaj selila, kaj ko bi zamenjala kavč, luster…

Sigurni več punc prespi pri njem pa nobeni ne pusti da ima kaj pri njem. Če te je predstavil še ne pomeni da si edina na žalost.

Ne vem, zakaj se tako silis k njemu. Očitno se ni pripravljen na to, da bi se “vselila k njemu”, pa četudi simbolično in za vikend.
Jaz tudi nisem kar prinesla svojih stvari k fantu. Ko sem prišla, sem prišla z ruzakom z osnovnimi potrebščinami in sem tudi vse odnesla. Saj ni bilo moje stanovanje, niti nisva živela skupaj. Ko pa sva se skupaj odločila, da je čas za to, sva si skupaj dobila stanovanje in se “polno” vselila skupaj.

Na ta forum si prišla z namenom, da dobiš mnenja. In takoj ko dobiš mnenja, ki ti niso všeč, se braniš.
Resnica je včasih strašljiva in boli ampak je boljše, da se soočiš s tem in pričakuješ nepričakovano. Samo zato, ker si 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da te ne vara še ne pomeni, da te ne. Že dejstvo, da se samo braniš pove, da si tako arogantna, da nisi niti pripravljena preučiti te možnosti. Če se pojaviš nenajavljena in te sprejme, ni dokaz, da si edina ženska v njegovem življenju. Samo zato, ker imata na Facebook status, se nista nujno ekskluzivna. Samo zato, ker te je predstavil svojim in kolegom, se nisi nujno edina. Moški radi varajo, sploh tisti po 40. letu. Vse se da skriti zato vsaj preuči možnost in se nehaj slepiti kot ena 15 letnica.

Kar se pa tiče tvojega vprašanja – ne, ni normalno, da niti zobne ščetke ne moreš pustiti pri njem. Vajin odnos zgleda kot da je izključno zaljubljenost in to je to. Ni nič globljega. Pogovorita se, kaj sploh pričakujeta oba iz te veze in v kolikor se o tem noče pogovoriti in zamenja temo, si dobila odgovor. V kolikor ti odgovori boš pa tudi videla pri čem si. Nisi več tako rosno mlada zato se začni ceniti in se ne oklepaj neresnih partnerjev. Pogovorita se, brez tega veza ne bo uspela. Ti pa se nehaj slepiti in daj vsakemu možnemu razlogu za njegovo obnašanje šanso.

Jaz bi rekla, da nekaj skriva. Jaz sem imela tak primer. On je imel uradno punco javno na facebooku, slike o njej, pisal kako je srecen z njo. Ona je imela stvari pri njemu v stanovanju, kozmetiko, zobno ščetko, oblek ne, nic. Jaz nisem imela nic, cisto nic pri njemu, sem pa tudi prespala ali bila cel vikend pri njemu, je pa tudi on spal pri meni.

Pogovor, seveda, a če si prepričana, da je ta fant pravi, potem bi se jaz na tvojem mestu najprej malo ohladila in šele potem, ko bi on pokazal kaj zanimanja, pogovorila.
To pomeni, da pri njem več ne prespiš. Vstani se in pojdi spat domov. Če te bo kaj vprašal,mu povej, da ti je tako bolj praktično, ker je glupo, da nosiš ščetko pa spodnjice v torbici.
Ne obupaj, če na začetku ne bo trznil. Ne bodi mu vedno na voljo. Kadar si zaželi, da sta skupaj, ne spremeni vseh načrtov, samo zato, da sta skupaj.
Ne sili se tako hizro. Za moškega je lahko eno leto precej kratka doba in mora še malo razmisliti, kam stvari grejo. Glede na to, kako ravna s tabo se mi zdi, da boš s teženjem dosegla nasprotno. Malo zvitosti uporabi.

Zato, ker nisi edina ki hodi k njemu. Zal….

Odgovor na objavo uporabnika
Nisi edina, 03.02.2021 ob 14:36

Saj veš, da nisi edina, ki prespi pri njem, kajne?

Tudi meni je to najprej padlo na pamet.

Ali ti tudi dolocene dneve prepove, da prides k njemu

Tip je idiot, najdi drugega.

tole je prva moja misel

Odgovor na objavo uporabnika
nina_neena, 04.02.2021 ob 12:41

preden je spoznal mene, je bil dolgo let samski in mi vedno rece, da se je navadil da so stvari take kot jih je navajen in zato ne pusti nic spreminjat ali premikat. vse je isto kot je imel ko je kupil stanovanje in ga nato opremil po svoje.
zvezo je pa koncal skoraj osem let nazaj in od takrat se je potem posvetil sebi. verjamem mu da je to sok zanjega, da sem pa zdaj jaz v njegovem zivljenu. ampak vseeno mi pa to ni izgovor da nebi smela imet malenkosti pri njem.

Verjames da je to šok za njega? Po enem letu? Koliko let pa rabi, da pride iz šoka?

Jaz sem prepricana, da on ni resen. Da si ne zeli resne zveze. Samo tako, da nekaj ima..za “sproti”.

In ker ni za resno zvezo, mu ni vsec, da bi imela svoje stvari pri njemu, ker bi se pocutil utesnjenega. Da si nekaj z nekom deli. Mogoce ga je strah, da bi pocasi vedno vec svoji stvari prinesla v njegov dom. In zacela spreminjat stvari po svoje.

Mozno je da ima se katero drugo. Ni nujno, da one/ona hodi/jo k njemu. Mozno da gre pa on k njej.

Ne zagovarjam ga. Ker to je res cudno, da je po enem letu tako. Pa se pravis, da nima nikjer vajine skupne slike. Zakaj bi jo pa imel? Mogoce niti ni tako zaljubljen. Pa tudi, ce bi bil..a je skupna slika v stanovanju nujna?

Niti ni nujno, da je s tabo iskren. Ker za resno zvezo ni. 100% v resni zvezi se prilagajas drug drugemu. Ne pa da samo en dela po svoje in ne uposteva zelje drugega.

Po enem letu bi jaz spraznila en predal in dala svoje stvari noter. Ko bi popizdil bi dala nazaj na mesto in rekla bye bye. Ce pa ne zelis narazen, ko da naslednjic kaj v tvojo torbico ali na sedez v avto, lepo prosis da drzi v narocju ker tvoj plac je pa le tvoj.
Mladi fantje so malo obcutljivi vcasih, moj je bil podoben… recimo. Ampak sem s pogovorom vse resla. To da ne smes imat niti gat tam je bolano

Tudi, če vsi vedo, še vedno kahko pripelje eno, ki ne pozna nikogar od teh, takrat ko tebe ni tam. Jaz sem imela enega takega. Tudi ni pustil, da bi jaj imela. Vse pospravljal proč. Plus tega je lahko njegova hči občutljiva na to, če bi katera živela z njim, zaradi premoženja. Ker ti avtomatsko pripada po treh letih nujni delež, če bi živela tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close