Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ne pusti, da imam karkoli pri njem

Ne pusti, da imam karkoli pri njem

a v hotelu, turistični sobi … tudi puščaš svoje stvari, ker se imaš namen vrniti?
Sta pač samo frenda … ti misliš, da sta par on pa, da sta frenda.
Razrešita kaj sta in kaj se gresta. Ženske si pač preveč prisvajate pravico do moškega kvartirja.
btw: tole tvoje, da bi svoje stvari puščala pri njem je spolno nasilstvo !!
a ima on lahko svoje gate, zobno ščetko … pri tebi?

Ja, če je vlagala v obnovo. Menjala okna, vrata, napeljave. Drugače pa zakonske osnove ni.
[/quote]

Res je, stanovanje bo ostalo njegovo, če ne bo vlagala vanj. Ob razhodu se bo delilo samo skupno premoženje, kar pa bi bila v tem primeru denarna sredstva na računu in pač vse, kar sta pridobila v času trajanja zveze. Če ima tip veliko več financ od nje, lahko seveda tudi več izgubi. Ne bo pa predmet delitve stanovanje, če ne vlaga vanj.

Grem stavit, da tip ne misli resno, ja, ima jo, dokler ne najde česa boljšega- In ja, noče, da se naseli pri njemu. Najprej kozmetika, potem cunje, potem preurejanje, na koncu je pa ne more ven spravit. Mu je že kak frend namignil, naj bo pri tem pozoren, ker je veliko ljudi že nasankalo tako. Če se naseli pri njem, ima premalo financ oz. jih sploh nima, pa jo misli šutirat ven, je ne more, če nima svojih financ, da bi si recimo najela stanovanje. No, zdaj pravi, da ima nekaj najetega, najbrž plačuje sama, ampak stvari se lahko spremenijo. Ženska se počasi priseli k njemu, odjavi tisto najemniško stanovanje, potem je pa ne more ven spravit, ker ona lahko dokaže, da se je on strinjal z njeno vselitvijo. Potem jo izseliti, je pa lahko mission impossible- podobno kot pri najemnikih, ki ne plačujejo stroškov. So primeri, ko je tip (no, tudi ženska) moral plačevati njeno najemniško stanovanje, če se je je hotel znebiti. Pač tip noče tvegat, pa prav zagotovo je prepričan, da tale zveza ni resna.

Res je, stanovanje bo ostalo njegovo, če ne bo vlagala vanj. Ob razhodu se bo delilo samo skupno premoženje, kar pa bi bila v tem primeru denarna sredstva na računu in pač vse, kar sta pridobila v času trajanja zveze. Če ima tip veliko več financ od nje, lahko seveda tudi več izgubi. Ne bo pa predmet delitve stanovanje, če ne vlaga vanj.

Grem stavit, da tip ne misli resno, ja, ima jo, dokler ne najde česa boljšega- In ja, noče, da se naseli pri njemu. Najprej kozmetika, potem cunje, potem preurejanje, na koncu je pa ne more ven spravit. Mu je že kak frend namignil, naj bo pri tem pozoren, ker je veliko ljudi že nasankalo tako. Če se naseli pri njem, ima premalo financ oz. jih sploh nima, pa jo misli šutirat ven, je ne more, če nima svojih financ, da bi si recimo najela stanovanje. No, zdaj pravi, da ima nekaj najetega, najbrž plačuje sama, ampak stvari se lahko spremenijo. Ženska se počasi priseli k njemu, odjavi tisto najemniško stanovanje, potem je pa ne more ven spravit, ker ona lahko dokaže, da se je on strinjal z njeno vselitvijo. Potem jo izseliti, je pa lahko mission impossible- podobno kot pri najemnikih, ki ne plačujejo stroškov. So primeri, ko je tip (no, tudi ženska) moral plačevati njeno najemniško stanovanje, če se je je hotel znebiti. Pač tip noče tvegat, pa prav zagotovo je prepričan, da tale zveza ni resna.
[/quote]

Ok, maš take, maš drugačne, jaz govorim konkretno o tem, da naj bi ji moral pol stanovanja izplačat, kar piše eden gor. Da je pa ne bi mogel ven spravit je pa spet fama.
Jaz še nisem ne videla ne slišala za tak primer, da bi ženska pri komu živela proti njegovi volji, ampak hej – to je forum za pljuvanje po ženskah, torej je vse mogoče.
Tukaj se non stop piše o ženskah, ki “so komu vse pobrale”, v praksi pa nula, ga ni zakona , ki bi to omogočal. Prveč ameriške filme gledate.

Predvidevam, da je vajina starost nekje 25 let?

Več kot očitno dec s tabo nima resnih namenov in si neke vrste prehodna varianta. Ko bo našel tisto tapravo (s katero se vidi v prihodnosti), boš dobila sporočilo, da se ne vidi več s tabo, in bo zgodba z njegove strani zaključena.

Če je resen, bo ob pogovoru znal tudi razložiti, kako vidi vajino zvezo zdaj in v prihodnosti. Razne “ni še čas”, “je še prekmalu”, “ne vem še” vodijo k temu, kar sem zapisal v prvem odstavku.

Ali pa je en po imenu P…., ki ga poznamo iz naše firme. Samski, športnik srednjih let , postaven, svoje stanovanje redna služba, priden na šihtu, vse pa more biti u nulo in po njegovem in pravijo ženske, ki so z njim kdaj delale, da je on zadnji, katerega bi one mele v firmi. Ali z drugimi besedami, za družbo nekje veni super, z njim na šihtu ali v bajti pa katastrofa.

Hahahaha sanja svinja kokuruz…a si že 18?

Glede na lastno izkusnjo bi rekla, da je cudak, v najslabsem primeru se s kako osebnostno motnjo. Je to edina “nenavadna” stvar v vezi in edina, ki te moti? Jaz sem si dolgo metala pesek v oci. Recejo marsikaj, dejanja so pa nekaj drugega. Na zacetku oh in ah, potem te pa cedalje bolj vlecejo v to, da je VSE po njihovo. Pazi nase in ceni se.

Amy Farrah Fowler, si to ti? 😉

hvala usem za odgovore. nekateri mi niso kaj pomagali, sem se pa zamislila. sploh ker ste nekako nagruntali da sva stara okrog 25, pa nisva. jaz sem stara 36, on je star 44.

zakaj jaz živim v najemu, ker si ne morem kupit stanovanja. on je svoje stanovanje že odplačal in nimam tudi najmanšega namena mu karkoli izsilit, ali se vselit k njemu, ker mi je zato še čisto prezgodaj. je težko razumet da bi želela imet vsaj OSNOVNO pri njem da ne rabim vsakic vikend torbe jemat k njemu?

vbistvu sem se zdaj zacela sprasevati ali ima vse skupaj kaksen smisel, ker ste mi nekateri napisali da me vara, da ne spim samo jaz pri njemu, da zato noce da pustim nic tam. glede varanja sem res 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da me ne vara, ker lahko pridem do njega kadarkoli nenapovedana in ni bil se nikoli problem, vedno me je vesel bil in tudi prespala sem potem kdaj nenapovedano. tako da bi rekla, da vara me ne.

glede zveze in facebooka. veckrat mi sam rece, da je vesel da je nasel koncno tako kot sem jaz, da me ljubi in se z mano vidi naprej, enkrat sva se tudi ze za hec pogovarjala o otrocih in imenih, ko greva na sprehod in vidiva otroke, me stisne za roko pa rece, enkrat bova pa tudi midva takole skupaj. tako da, tudi bi lahko rekla, da misli resno z mano.

mogoce se cez vikend se enkrat pogovorim o nama dvema z njem, in ga mogoce spet previdno vprasam kaj si misli o tem, da bi imela samo nekaj nujnih zadev pri njem spravljenih, ce bi ga res to tako motilo.

Prestara si za otroke. S tabo jih ne bo imel, ker je ze on star in rabi mlado mamico s polno energije za otroka.

Ni cloveka na svetu za katerega lahko garantiras 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Ali imas kljuc od stanovanja da prides nenapovedano k njemu? Ce ga nimas si se kako napovedana.

Si te ne bi upal varat, ker te je uradno predstavil kot svojo punco … A si že kdaj slišala, da so nekateri uradno poročeni, pa kljub temu varajo?
Sicer bi bilo pa meni to malo mimo, da tam prespiš, pa ne smeš imet tam niti svoje žajfe in zobne ščetke. Človek mi deluje precej “diktatorski”, previdno z njim v kakšne resnejše in trajnejše odnose,

Moški star 44 let, ki se ukvarja s 30-letnico, ki ji ne pusti imet zobne ščetkice pri njemu v kopalnici poleg njegove?

Punca draga moja naivna, ZBUDI SE vendar.

Ali nisi njegova edina punca, ali pa gre za avtista, zdaj pa premisli… 😉

Pri 44-ih, živi sam, vse pospravljeno, nič se ne sme premikati? OCD. 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

preden je spoznal mene, je bil dolgo let samski in mi vedno rece, da se je navadil da so stvari take kot jih je navajen in zato ne pusti nic spreminjat ali premikat. vse je isto kot je imel ko je kupil stanovanje in ga nato opremil po svoje.
zvezo je pa koncal skoraj osem let nazaj in od takrat se je potem posvetil sebi. verjamem mu da je to sok zanjega, da sem pa zdaj jaz v njegovem zivljenu. ampak vseeno mi pa to ni izgovor da nebi smela imet malenkosti pri njem.

lej on je tak kot je
očitno je tak način veze, ki jo fura s tabo vse, kar je v vezi sposoben
tu napredka ne bo
sprijazni se s tem ali pa pojdi

Tako se obnaša, ker se ne vidi s tabo v resni vezi. Isto je bilo pri moji prijateljici. Sta bila kakšne dve, tri leta skupaj, a nikoli ni smelo biti v stanovanju nič njenega. Tudi, ko je slučajno pozabila, ji je naslednjič spakiral za domov. Je pa res, da ona nikoli ni spoznala nikogar od njegovih bližnjih, ne staršev, ne prijateljev. Po moje s tabo ne misli resno ali pa je čudak.

Po opisu se tole ne sliši dobro. Sta se pogovorila, kam vodi vajina zveza? Biološka ura ti tiktaka, sanjariš o otrocih. Si prepričana, da je pravi potencialni oče tvojih otrok tisti, ki ti še lončka za zobno ščetko ne ponudi? Pogovorita se, spremenila ga pa ne boš.

Samo dve stvari sta:
1. da je zelo poseben človek. Ga kdo, ki ga pozna označuje kot posebnega ali celo čudnega? Če ne, potem je resnica žal takšna:
2. ima tudi druge ženske. Če si na FB-ju njegova ženska, če si za starše njegova, če si pri prijateljih njegova ženska … še zdaleč ne pomeni ,da si edina.
3. Tukaj ni nič.
Razumeš?

Poznam točno tako žensko. Je stara okrog 30 in samska, sicer pa zelo zabavna, pametna, luštna, AMPAK z veliko napako v življenju: vse mora imet pod kontrolo in vse mora bit po njeno. Bognedaj da ji med tem ko je na dopustu, kdo kaj premakne z leve na desno na njeni mizi ali da je lonček za pisala obrnjen drugače, ona temu reče RED, mi temu radi rečemo da ima motnjo. Obsedena je s tem, da je vse na svojem mestu in točno tam in nikjer drugje. Doma ima isto. Vem, ker sem bila že parkrat pri njej doma (ker kot je rečeno, je zabavna družabnica, zgovorna, človeka zna poslušat) in to je kot v zaporih red. Skodelica s krožničkom, vse se ujema barvno, brisače se ujemajo z barvo kopalnice, kuhinjske krpe se ujemajo s steno v kuhinji, nikjer pikice prahu, v spalnici oblačila zložena po barvah, nikjer v stanovanju pa v bistvu nima enega znaka nečesa življenjskega, recimo kakšne tiste praholovce – spominke in tako naprej. Njena kopalnica je kot laboratorij – vsa v belem, edino kar je izstopalo je bil barvno neusklajen šampon, ki je sekal ven iz beline. Bolano res.

To je bolezen.

Mislim da je tale tvoj že skoraj 50 letni gospod tudi blizu temu in da si z njem prihodnosti ne obetaj.

Pri takšni starosti bi človek pričakoval, da se bodo v zvezi stvari hitreje odvijale kot pri npr. 20ih. Da je po enem letu zveze tako trd oz. nepopustljiv pri tako (najbolj) osnovnih stvareh, mi res ni jasno, kako si ti z njim predstavljaš imeti familijo? Več kot očitno v njegovi glavi nekaj ne funkcionira pravilno.

Tocno tko. Ves, kaj je vse meni obljubljal, kaj vse bova (tud otroke). Po enem letu mi je (zelo pozno) postalo res jasno, da predvsm govori in bolj malo udejanja. Eni tipi niso sposobni it iz svojih okvirjev, misljo pa, da so najvecji empaticni carji. Za kozlat. Pri teh letih res ni cas za prazne obljube, ampak za dejanja.

ne bo kruha. 44 let star moški ne bo ustvarjal družine. Tudi vselila se ne bosta skupaj, če po enem letu ne smeš tam pustiti niti zobne krtačke. Če si želiš resne zveze in otrok (za njih si sicer že zelo pozna) potem ga pusti takoj in si najdi ustreznega partnerja. Tale te bo nategoval dokler bo šlo in potem ga boš na koncu čez nekaj let sama pustila.

Kot je nekdo že omenil, pri 44 letih se zadeve odvijajo hitreje – osebnost je že izoblikovana, cilji postavljeni, navade oblikovane, želje povedane, streha nad glavo urejena, sredstva za preživljanje na računu… hitreje veš, a je to to, ali so cilji in želje združljivi. Če bi vedel, da si prava in želi otroke s tabo, bi bila pri njem vseljena že med prvo karanteno marca, če ne pa vsaj od poletja.
Tole je res čudno. Če ima skrivne ljubice je manj čudno, ima vsaj razlog, zakaj to počne. Kako bo imel v hiši otroke, če še tvoje zobne ščetke noče. Čudno, da govori, da bosta imela otroke enkrat… Njegovi vrstniki bodo počasi že dedki, on pa šele govori, da bo “enkrat” očka… Zakaj pa 8 let ni bil v zvezi? V najboljših letih svojega življenja ni mogel dobiti partnerke, s katero bi si ustvaril družino? In zdaj po tolikih letih, ko jo je končno dobil, živita skupaj za vikend kot študenta, on pa ni napravil še niti prvega koraka – dal tvoje ščetke v svoj lonček? Da ga ne boš predolgo čakala in šla še ti proti 40im, ko boš naenkrat mogla iskat novega partnerja,ki bi ti ustvaril družino….

Ali nisi njegova edina punca, ali pa gre za avtista, zdaj pa premisli… 😉
[/quote]

Tako je. Ali pa kar oboje. 🙂 Sicer mora imet nek spekter avtizma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close