Se vam zdi primerno, da ženske v termah nosijo brazilke/tangice?
Pred kratkim sva bila z možem nekaj dni v termah. Ni bilo ravno veliko ljudi, saj sva bila med tednom, pa vendar sem opazila, da je precej žensk imelo oblečene brazilske hlače, nekatere celo tangice. Meni se to za v terme ne zdi ravno primerno, saj so tam tudi kakšni majhni otroci in tudi ostali ljudje. To je skoraj enako, kot, če malega otroka ne bi oblekli kopalk, tako kot se to običajno dogaja na plažah.
Sama imam za v bazen enodelne kopalke. Pa nisem še toliko stara, niti s postavo nimam problemov za enkrat. Je pa res, da na plaži, ko sem na morju ravno tako oblečem take vrste kopalk, kot sem jih omenila zgoraj. Ampak za v bazen pa mi je too much!
Kaj pa ve mislite o tem?
Kakšne kopalke ve oblečete?
Lp
Avtorica, se popolnoma strinjam…
Ni kakšna mlada napeta rit v brazilkah in tangicah za v topliška naselja in bazene, kamor zahajajo telesno preoblikovani ljudje, pa starejši, pa tudi taki s tudi s prekomerno telesno težo in jim take postave v brazilkah vzbujajo skomine (moški del), ali pa skrbi in ljubosumje (ženski del). Res je, popolnoma nekusno in neestetsko, da “dražijo” tam ostale kopalce….
Brazilke so za na brazilski tip plaže, kjer so še druge v brazilkah, ne pa na lokacijah kjer je veliko zakrivajočih kopalcev, v “plahta” kopalkah… Spoštovat je treba estetska in botonska merila, ja. Ti, ti, ti provokatorke v tangah in brazilkah, ti. Linčat… na mestu samem….takoj…..
Spet se dela problem tam kjer ga ni.
Najbolj da kar z burko prideš na kopališče. Bo najbolj primerno.
Dokler je tisto bistvo zakrito je meni vseeno če ma človk okol okrasja navezane figove liste. Sam da je tisto pokrito pa da ne more razkazovat okol. Če se pa mal riti vid nič zato. Btw. v afriških plemenih so joške navaden privesek in nič posebnega, ker so od nekdaj navajeni videt žensko zgoraj brez.
na recepciji zaposlit moškega z okusom, ki bo vsaki svetoval model kopalk 🙂
[/quote]
Kaknega joga tičerja, bum bum stil. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=9FKtMzRwse4
Tistim, ki se pritožujejo nad tangam, pa malo zabave v dvoje ob bazenu:
Ni kakšna mlada napeta rit v brazilkah in tangicah za v topliška naselja in bazene, kamor zahajajo telesno preoblikovani ljudje, pa starejši, pa tudi taki s tudi s prekomerno telesno težo in jim take postave v brazilkah vzbujajo skomine (moški del), ali pa skrbi in ljubosumje (ženski del). Res je, popolnoma nekusno in neestetsko, da “dražijo” tam ostale kopalce….
Brazilke so za na brazilski tip plaže, kjer so še druge v brazilkah, ne pa na lokacijah kjer je veliko zakrivajočih kopalcev, v “plahta” kopalkah… Spoštovat je treba estetska in botonska merila, ja. Ti, ti, ti provokatorke v tangah in brazilkah, ti. Linčat… na mestu samem….takoj…..
[/quote]
Svasta in kaj je zdej kriva lepa rit če imaš ti komplekse?
Kot bi rekel treba linčat vse k majo hud avto ker smo razdraženi ker ga mi nimamo.
Ti moraš svoje komplekse pozdravit in te ne bo nobena lepa rit motila.
[/quote]
Kot bi rekel treba linčat vse k majo hud avto ker smo razdraženi ker ga mi nimamo.
[/quote]
A ti zmoreš razumet, da je to napisano v sarkazem tonu? Beri moj vzdevek….. Moja rit je pa napeta, natrenirana, lahko frcam kovance po njej ( flip coins on it) in to celo pri 40+…. A bo?
[/quote]
[/quote]
Jaz se zaradi tega ne bi razburjala, ampak vseeno menim, da toplice niso primerne za razkazovanje riti v tangicah – kopalkah. Gre za zaprt bazenski kompleks v katerem je cel kup starih in bolnih ljudi. Drugo pa je plaža Zrće na morju ipd.
Problem je v tem, da je ravno obratno.
Eno je na morju, če ti košček dreka z anusa odplava na odprto. Drugo je, če ti v bazenu. Tangice niso primerne v termah, na morju pa naj se vidi raskoš.
[/quote]
Jebemu mast: največji problem glede higiene v bazenih in morjih so otroci pleničarji in inkontinenčni v toplicah ( vse gre skozi, kljub obljubam vodotesnosti plenic), ne pa tangašice…..Toliko o odplavanem dreku :)))
[/quote]
A ti zmoreš razumet, da je to napisano v sarkazem tonu? Beri moj vzdevek….. Moja rit je pa napeta, natrenirana, lahko frcam kovance po njej ( flip coins on it) in to celo pri 40+…. A bo?
[/quote]
Sori nisem vidla imena. Vzamem nazaj.
[/quote]
Jaz se zaradi tega ne bi razburjala, ampak vseeno menim, da toplice niso primerne za razkazovanje riti v tangicah – kopalkah. Gre za zaprt bazenski kompleks v katerem je cel kup starih in bolnih ljudi. Drugo pa je plaža Zrće na morju ipd.
[/quote]
Haha kje si najdla Zrce. Tam so tange čista nedolznost
Kaj je narobe z brazilkami? Ajde, tange niti niso hlačke, so trakci, ampak brazilke so pa čist spodobne. Jaz nosim bikinke in se ne pustim motit. Enodelne kopalke so po mojem mnenju samo za na sprehod, pa še to, če ni preveč vroče.
Otroci brez kopalk pa niso za na nobeno plažo in bazen, razen nudističnih variant.
Forum je zaprt za komentiranje.