Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se vam zdi primerno, da ženske v termah nosijo brazilke/tangice?

Se vam zdi primerno, da ženske v termah nosijo brazilke/tangice?

Ni mišljeno kot hec, 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} resno. Dvojni standardi so zelo realni in niso hec.

Jaz bi tudi popizdil na njenem mestu, če bi bilo okoli mene 100 tipov zgoraj brez, prišli pa bi težit ravno meni.
[/quote]

Kej drucga se spomni, ker nisi smešen, res.
[/quote]
Prav smilite se mi ljudje, ki se zgražate nad tem, kako je kdo oblečen ali slečen.

https://www.youtube.com/watch?v=SVD41dFhZFs

Jaz kot moški niti pomislim da bi redarju prijavil premalo oblečene ljudi, ne moti me niti če je gol moški na bazenu.

Ene stare grde babe ste prav zmešane glede golote.
[/quote]
Nisem stara, ps grda najbrž tudi ne, se pa ne strinjam z anarhizmom: “Vsak naj nosi in dela, kar mu je ljubo”.

V civilizirani družbi za vzdrževanje nivoja oz. neko bivanjsko vzdržnost vseh/večine pripadnikov družbe uporabljamo osnovna moralna načela, bonton in vsakemu kraju dogajanja primerno posebej napisana pravila obnašanja/vedenja.

Res pa v našo državo prihaja vedno več neciviliziranih/ po drugih normah civiliziranih ljudi, katerih vedenje ostalim ne prinaša ugodja.
In če neugodje izrazimo s protestom, smo “nestrpni/rasisti/diskriminatorji”.

Tako kot v tem primeru.

Tvoja butasta “moralna načela” povzročajo take idiotizme, kot v videu.

Vsi, ki v tej in podobnih temah moralizirate, za zidovi skriti (v navidezni anonimnosti interneta) nimate pojma o tem, kaj je dobro in slabo, kaj je etika in kaj morala. Poglejte v svoje kleti, v svoje omare, in počistite svoje okostnjake. Nam pa nehajte težit o tem, kaj je neprimerno. Pojma nimate!!!

Kej drucga se spomni, ker nisi smešen, res.
[/quote]
Prav smilite se mi ljudje, ki se zgražate nad tem, kako je kdo oblečen ali slečen.
[/quote]
Ker živim v razviti zahodni družbi pričakujem, da me v ambulanti ne bo pričakala zdravnica v negližeju, da mi kosila ne bo postregla natakarica v modrcu in tangah in da mi odtoka ne bo čistil vodovodar v spodnjih gatah.
Pa čeprav bi se mogoče oni v tem odlično počutili.
Razumeš?

[/quote]
Ker živim v razviti zahodni družbi pričakujem, da me v ambulanti ne bo pričakala zdravnica v negližeju, da mi kosila ne bo postregla natakarica v modrcu in tangah in da mi odtoka ne bo čistil vodovodar v spodnjih gatah.
Razumeš?
[/quote]

Mene zanima, zakaj te na bazenu ne moti, da je moški zgoraj brez, da je ženska, pa te. Taki idiotizmi nimajo z razvitostjo nič.

Razumeš?
[/quote]

Mene zanima, zakaj te na bazenu ne moti, da je moški zgoraj brez, da je ženska, pa te. Taki idiotizmi nimajo z razvitostjo nič.
[/quote]

Ker moške prsi (še) niso okarakterizirane kot intimni spolni objekt.
Vsaj jaz v trgovinah še nisem videla nedrčkov za moške s ploščatimi košaricami.
Idiotizem, ne?

In point tvojega posta je….?

[/quote]

Idiotizem, ne?
[/quote]

Ja, saj to je problem, da je kar nekdo pol človeštva okarakteriziral za nekaj.

Razvita, samo v glavo ziher ne. Mogoče v rit. F.akin ajnštajn je bil tudi ful obremenjen s tangami. Aja pa Tesla s čistočo. Očitno še malo pa boš rešila svet, tangomrzna “razvita”!

Pa da ovce nič ne razmislijo o tem.

Idiotizem, ne?
[/quote]

[/quote]
A si ti včeraj na naš planet padla?
Preskočila (spolno) evolucijo?

Lol, “jaz sem proti ženski goloti zgoraj brez, ker so ženske še zgoraj okarakterizirane kot spolni objekt.

[/quote]
A si ti včeraj na naš planet padla?
Preskočila (spolno) evolucijo?
[/quote]

Kaj ima evolucija s cenzuro?

Tvoja razvita zahodna družba in ti z njo nista nič bolj civilizirani od starorimljanske. Lahko se delaš še tako fino, kruha in iger nisi presegla in jih tudi ne boš. Kar sprijazni se s svojo nizko stopnjo razvitosti, čimprej.

Burkaštvo v malem. Babe zakrit, dedci pa kakor hočejo.

Da nebo premalo niti srednje, naj pa bo po novi modi 2017, ženske kopalke 🙂
https://sl.woman-b.com/moda/12160-kupalniki-dlya-musulmanok.html

Neokusno do konca.Za v toplice neprimerno.Izpade ceneno .
Tista, ki nosi v toplicah tangice, nima vse urejeno v glavi.
[/quote]

Za tangice oz. brazilke nosit mora bit postava 101{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brez odvečnega dkg. V toplice take ne hodijo. Najbrž ni bilo potem ravno ne vem kaj ;). Ni gršega kot predebelo babo videt v brazilkah ali tangicah. Pa tudi če ima le 5kg viška.((
[/quote]

Ane?
Še celo 1kg je preveč!
Kaj pa tiste, ki imajo 25kg viška v enodelnih kopalkah, kjer šlaufi na veliko opletajo kljub zakritosti?
Te se pa smejo pravzaprav verjetno samo doma tuširat, banjo lahko raznese, na javnih kopališčih pa tako kazijo tvoje lepe okice in mažejo um, da resno ogrožajo umsko izklesano populacijo.

Jaz kot moški niti pomislim da bi redarju prijavil premalo oblečene ljudi, ne moti me niti če je gol moški na bazenu.

Ene stare grde babe ste prav zmešane glede golote.
[/quote]
Nisem stara, ps grda najbrž tudi ne, se pa ne strinjam z anarhizmom: “Vsak naj nosi in dela, kar mu je ljubo”.

V civilizirani družbi za vzdrževanje nivoja oz. neko bivanjsko vzdržnost vseh/večine pripadnikov družbe uporabljamo osnovna moralna načela, bonton in vsakemu kraju dogajanja primerno posebej napisana pravila obnašanja/vedenja.

Res pa v našo državo prihaja vedno več neciviliziranih/ po drugih normah civiliziranih ljudi, katerih vedenje ostalim ne prinaša ugodja.

Tako kot v tem primeru.
[/quote]
Preveč se ukvarjaš kako so drugi oblečeni.
V toplicah te je zmotila ena lepša od tebe, ki je bila zgoraj brez. Zakaj si se počutila nelagodno ob lepotici, nizka samozavest ?

Zakaj je tako težko priznat in vedno lažje naprej porivat in izrabljat otroke kot izgovor, da tangice na javnih bazenih in kopališčih PREDVSEM moti nezadovoljne (s postavo, s partnerjem, z zakonom, odnosi, s samim sabo) ŽENSKE in nobenih otrok ali moških (razen ultra konzervativnih, ali zakompleksanih z lastnim videzom, posledično sovražno nastrojenih do vsega nasprotnega spola, ker povsod zvisijo, tudi pri tistih v enodelnih kopalkah)?
Je lažje bluzit naokrog, pa se izgovarjat: otroci, pa morala, pa se ne spodobi, pa 1001 kvazi izgovor.
Če bi pa prišla dobra vila in vsem tem nezadovoljnim, obremenjenim z drugimi, ženskam, dala popolne riti in postavo, in tangice, bi jih večina zamigala veselo pred možovi, v njih. Jebeš javna kopališča v takem primeru, pa uboge otročke, ane?

Sploh pa, ne vem, kje se to potepate?
Sem bila že v marsikaterih termah in bazenih, pa še nisem videla tangic.
Tudi topless ne.
Ravno nasprotno, celo v savni (kjer eni doživljajo cel kupleraj) sem prej videla oblečene (predvsem Italjane) v dvodelnih kopalkah, kjer naj bi bili nagi, oviti v kakšno rjuho, brisačo..?..

Kam to vi zahajate?

Tako kot v tem primeru.
[/quote]
Preveč se ukvarjaš kako so drugi oblečeni.
V toplicah te je zmotila ena lepša od tebe, ki je bila zgoraj brez. Zakaj si se počutila nelagodno ob lepotici, nizka samozavest ?
[/quote]
Če se prav spomnim, ženska ni bila posebej lepa.
Zmotilo me je, ker na javnih mestih pričakujem, da ljudje zakrijejo svoje intimne dele.

Imam 60let. Mislim, da če so izdelali kopalke v stilu tangic so za oblečt tako v termah kot na morju, saj so temu namenjene. Tudi lepo je pogledat eno mlado rit. Brazilk pa ne poznam.
Na morju pa me je motila mama nagega 2-3letnega Slovaka v bufetu. Z nago ritjo po stolih in enako po tleh tako kot nešteti cucki. Upam da se ni kaj nalezel od kužkov. Ali pa kužki od njega. Kar predstavljala sem si kakšnega ima njegov fotr. Ni se mi zdelo primerno da je nag.

No ja, mene ne moti če je kdo v tangicah.

Mislim pa, da se pa tudi ni treba skrivat v enodelnih kopalkah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close