Se vam zdi primerno, da ženske v termah nosijo brazilke/tangice?
A kje omenjam klobase? Povej srce, si dosledno nažajfaš rit po vsakem sranju? Se mi je zdelo, da ne. Drkkaj si ga doma, ne v termah.
[/quote]
A taka je pa v redu?
Svasta in kaj je zdej kriva lepa rit če imaš ti komplekse?
Kot bi rekel treba linčat vse k majo hud avto ker smo razdraženi ker ga mi nimamo.
Ti moraš svoje komplekse pozdravit in te ne bo nobena lepa rit motila.
[/quote]
A ti zmoreš razumet, da je to napisano v sarkazem tonu? Beri moj vzdevek….. Moja rit je pa napeta, natrenirana, lahko frcam kovance po njej ( flip coins on it) in to celo pri 40+…. A bo?
[/quote]
Bi tudi treniral. Kaj treniraš?
A ti zmoreš razumet, da je to napisano v sarkazem tonu? Beri moj vzdevek….. Moja rit je pa napeta, natrenirana, lahko frcam kovance po njej ( flip coins on it) in to celo pri 40+…. A bo?
[/quote]
Bi tudi treniral. Kaj treniraš?
[/quote]
1 uro kardio v klanc ( naklon nekje med 9 in 12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) s kilskimi utežmi na nogah in rokah, in plank vaje. Taprave čvrste mišice gluteus maximus zagotovljene.
Neokusno do konca.Za v toplice neprimerno.Izpade ceneno .
Tista, ki nosi v toplicah tangice, nima vse urejeno v glavi.
[/quote]
Za tangice oz. brazilke nosit mora bit postava 101{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brez odvečnega dkg. V toplice take ne hodijo. Najbrž ni bilo potem ravno ne vem kaj ;). Ni gršega kot predebelo babo videt v brazilkah ali tangicah. Pa tudi če ima le 5kg viška.((
No ja, tega pa se poslužujejo v državah, kjer bela neosončena koža veliko velja, tudi v kastah, pa tudi tudi v zakon prinešena-im bolj bele polti , nedolžne neosončene kože je nevesta, več je vredna: države daljnega vzhoda naprimer….
Pa v državah UAE iz razloga zakrivanja telesnih delov poročenih ženks v javnosti… da jih drugi moški ne morejo videt, samo njihov.
Meni se ne zdijo primerne ne za v morje, ne za v bazene. Tudi na morju so otroci, ravno tako, kot v bazenu. Sprejemljive so mi bikinke, ne pa tangice.
[/quote]
In še to: tudi na morju so na javnih plažah otroci z nagimi ritami in genitalijami, še vedno v današnjih časih. Raj za nekatere, zagotovo. V dobi mobilnih telefonov hitro in skoraj neopazno. Grozno, ko se nekateri starši res ne zavedajo, da dajo svoje otroke na izvolite pred nos takim. So tangice in brazilke še najmanjši šok.
Je pa res, da tangice res niso bile letos v modi, so bile pa brazilke 🙂
Tange in brazilke se po mojem mnenju nosi na prostem, na obmorski plaži.
V termah, v pokritih kopališčih, take “kopalke” izpadejo neprimerno in ceneno – povsem neodvisno od starosti in telesnih proporcev žensk, ki jih nosijo.
Kot bi v Opero prišla ženska v mini krilu, ki ji ne bi niti dobro pokrilo riti.
V Termah Ptuj se je pred leti neka ženska, ki je imela ležalnik blizu nas, razgalila zgoraj.
Stopila sem do redarja in ga vprašala, če je sončenje zgoraj brez ob bazenih dovoljeno – in če ni, naj ukrepa. Žensko je zelo diskretno opozoril, a ta je naredila tak cirkus, da jo je slišala vsa okolica. Ker ni dala miru, so jo odlično zaprosili, naj se umakne.
Težko razumeti, da nekaterim spoštovanje pravil in bontona obnašanja predstavlja toliko težav.
Jaz v notranjih bazenih zaradi udobja nosim plavalne enodelne kopalke – ker v termah pač plavam.
Kaj vse nas moti?
– debeli ljudje, vse kar je čez itm 23: nagravžno za pogledat
– nemarna stopala: neurejena stopala, brez pedikure
– dolgi nohti: na nogah dolgi nohti ki gledajo čez blazinice prstov so krampasti in živalski
– umetni dolgi nohti, s špicami in ostrimi robovi so življenjsko nevarni..zgledajo ogabno, moški z neurejenimi nohti (kjerkoli) so neprimerni za kamorkoli
– trajna na ženskih glavah
– umetne trepalnice in obrvi
– krivi nosovi
– nepobriti deli telesa: npr kosmat moški hrbet je grozno za videt
– neobriti obrazi: moški in ženski
– dlake v nosovih in v/na ušesih: ena beseda: pincetaaaaa
– glasne osebe: vseeno ali gre za odrasle ali otroke
– aknasta koža: grozne so tiste brazgotine po obrazu
– kadilci
– osebe, ki pijejo alkohol
– vegetarjanci: ne vejo kaj točno jedo
– mesojedci: tisti krvavi zrezki so ogabni in vi to jeste??
– črne kopalke
– sivi lasje
– umetna barva las: roza,-zeleni, viola…
– predolgi lasje: moški z dolgimi lasmi so itak bljak, ženske pa vsse kar seže čez ramena..fuj..starejša kot je slabše zgleda
– kratki debeli prsti na rokah..iiiiuuu
– tatuji
– uhani in piercingi
–
itn
Ste zmešani! Pa kaj vas vse moti??!!!
DA bi pa ene terme objavile npr prepoved vstopa vsem z zgoraj naštetimi lastnostmi, bi jih pa spljuvali kaj se grejo…ker vas 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne bi moglo vstopiti!
Preveč časa imate in se vtikate v druge.
Forum je zaprt za komentiranje.