Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodni nalog

Sodni nalog

Če v dnevni sobi mirno sedim za računalnikom po mene v dnevno sobo brez sodnega naloga lahko pride samo gestapo.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 19.01.2024 ob 20:00

Če v dnevni sobi mirno sedim za računalnikom po mene v dnevno sobo brez sodnega naloga lahko pride samo gestapo.

Ne drži!

Odvisno, kaj in komu boš pisal, medtem ko boš mirno sedel.

Trenutno sedim za računalnikom v dnevni sobi. Kdo vse lahko pride brez sodnega naloga v dnevno sobo po mene. To me najbolj zanima.

Zakaj te je prijela panika? Pa nehaj no, nič ti ne bo hudega. In nihče ne bo prišel po tebe! Saj nisi nikomur nič naredil, ali  ne?

Pred nekaj meseci sem imel v dnevni sobi nek opravek s policijo.

Že spet ti?
JA, vsekakor bodo prišli po tebe, zaradi nadlegovanja! Tvoj IP je zelo preprosto locirati.

Mogoče so imeli sodni nalog, ampak jaz ga nisem videl.

Na svoj način so me prisilili, da sem zapustil stanovanje. Niti računalnika nisem utegnil izklopiti.

V norišnici me je potem sprejel šef norišnice. Če me šef norišnice potrebuje naj sam pride k meni na obisk. Sem ga vprašal, če se lahko podpišem kot Xrobe in je pritrdil, da lahko.

Zanimivo je to, da sem te ljudi videl prvič v življenju. Bili so v delovnih policijskih uniformah, oboroženi. Od mene niso zahtevali popolnoma nobenih dokumentov. Samo na svoj način so me prisilili, da sem moral zapustiti stanovanje po hitrem postopku. Dokumenti so ostali v stanovanju ker jih nisem imel pri sebi.

V norišnici, kjer sem bil brez dokumentov imajo pa na listu papirja moj podpis, Xrobe.

xrobe, 20.01.2024 ob 01:44

V norišnici, kjer sem bil brez dokumentov imajo pa na listu papirja moj podpis, Xrobe.

Naslednjič se lahko podpišeš s sex lutka ali pa samo x. Imaš vso pravico, kot imajo oni vso pravico prit pote, ko se ti poslabša.

Anonimno 4471, 20.01.2024 ob 02:07

Naslednjič se lahko podpišeš s sex lutka ali pa samo x. Imaš vso pravico, kot imajo oni vso pravico prit pote, ko se ti poslabša.

Hvala za vaše mnenje. Ga spoštujem. Neskončno rad se pogovarjam z inteligentnimi ljudmi.

Vsem se zahvaljujem za sodelovanje v tej temi in tudi vam, ki temo spremljate. Brez vas ni foruma. Najlepša hvala. Pa seveda čez nekaj ur bo sobotno jutro. Vsem želim lahko noč.

Dober dan vsem. Sonček je že visoko in krasno sije.

Ravno razmišljam na kateri e-mail bi se dalo poslati link do te teme. Imate morda kakšne predloge.

Kar tule na Uporabnico psihiatrije

Tudi Uporabnica psihiatrije lahko pošlje link do te teme na kakšen e-mail. To je njena stvar. Tudi ona lahko dela reklamo za forum. Več ko nas bo na forumu bolj bo zanimivo.

Moram pa tudi povedati, da hvalabogu, da sem imel v žepu telefonček, ko so me oboroženi policisti v dnevni sobi na svoj način prisilili, da sem zapustil stanovanje. Tako, da v norišnici nisem bil povsem odrezan od normalnega sveta. Ampak, kot sem že večkrat omenjal se z ljudmi najraje pogovarjam v tekstovni obliki.

Iz lastne prakse vam povem, da se je najbolj fino pogovarjati z ljudmi, ki nimajo omejenega razuma. Z ljudmi, ki imajo omejen razum je pa to mnogo težje.

Sem pa peklensko hud trn v peti psihiatrije. To pa že dolgo časa vem.

Šef norišnice bi me lahko takoj odpustil, ali pa dal vsaj na odprti oddelek. Ampak ne, me je dal pod ključ. Po enem mesecu bivanja v norišnici so me odpustili.

Zdravo xrobe

Sem psihiatrična pacientka in se trenutno psihiatrično “zdravim” že v tretje.

Zaradi ćizpadov” doma (kar to sploh niso bili) so že sedemkrat doslej doma zoper mene klicali policijo:

– aprila 2016 – ker sem uničila svojo računalniško opremo,

– maja 2017 – električni radiator sem porinila v navaden radiator,

– septembra 2017 – vrgla sem po tleh svojo omaro,

– decembra 2017 – vrgla sem po tleh isto omaro,

– julija 2018 – sestri sem uničila za eno pest nabranega ribeza,

– maja 2021 – razbila sem svoj prenosni računalnik,

– junija 2021 – uničila sem vrt (izruvala zelenjavo) in grozila tastari

Tastara si je že leta 2021 izmislila pogodbo, kako se bom doma vedla – da se ne bom prepirala, da ne bom grozila, razbijala, uničevala lastnine itd.

Bojim se, da se doma samo pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot sem se vedla prej – torej se prepirati, niti v sanjah sodelovati, morala bi groziti, razbijati, uničevati lastnino itd.

Zanima me, ali bi mi lahko odvzeli opravilno sposobnost ter me strpali v socialno-varstveni zavod, če bi s takšnim početjem nadaljevala?

Hvala za odgovore

Zdravo xrobe

Sem psihiatrična pacientka in se trenutno psihiatrično “zdravim” že v tretje.

Zaradi “izpadov” doma (kar to sploh niso bili) so že sedemkrat doslej doma zoper mene klicali policijo:

– aprila 2016 – ker sem uničila svojo računalniško opremo,

– maja 2017 – električni radiator sem porinila v navaden radiator,

– septembra 2017 – vrgla sem po tleh svojo omaro,

– decembra 2017 – vrgla sem po tleh isto omaro,

– julija 2018 – sestri sem uničila za eno pest nabranega ribeza,

– maja 2021 – razbila sem svoj prenosni računalnik,

– junija 2021 – uničila sem vrt (izruvala zelenjavo) in grozila tastari

Tastara si je že leta 2021 izmislila pogodbo, kako se bom doma vedla – da se ne bom prepirala, da ne bom grozila, razbijala, uničevala lastnine itd.

Bojim se, da se doma samo pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot sem se vedla prej – torej se prepirati, niti v sanjah sodelovati, morala bi groziti, razbijati, uničevati lastnino itd.

Zanima me, ali bi mi lahko odvzeli opravilno sposobnost ter me strpali v socialno-varstveni zavod, če bi s takšnim početjem nadaljevala?

Hvala za odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close