Sodni nalog
Zanimivo je to, da sem te ljudi videl prvič v življenju. Bili so v delovnih policijskih uniformah, oboroženi. Od mene niso zahtevali popolnoma nobenih dokumentov. Samo na svoj način so me prisilili, da sem moral zapustiti stanovanje po hitrem postopku. Dokumenti so ostali v stanovanju ker jih nisem imel pri sebi.
Moram pa tudi povedati, da hvalabogu, da sem imel v žepu telefonček, ko so me oboroženi policisti v dnevni sobi na svoj način prisilili, da sem zapustil stanovanje. Tako, da v norišnici nisem bil povsem odrezan od normalnega sveta. Ampak, kot sem že večkrat omenjal se z ljudmi najraje pogovarjam v tekstovni obliki.
Zdravo xrobe
Sem psihiatrična pacientka in se trenutno psihiatrično “zdravim” že v tretje.
Zaradi ćizpadov” doma (kar to sploh niso bili) so že sedemkrat doslej doma zoper mene klicali policijo:
– aprila 2016 – ker sem uničila svojo računalniško opremo,
– maja 2017 – električni radiator sem porinila v navaden radiator,
– septembra 2017 – vrgla sem po tleh svojo omaro,
– decembra 2017 – vrgla sem po tleh isto omaro,
– julija 2018 – sestri sem uničila za eno pest nabranega ribeza,
– maja 2021 – razbila sem svoj prenosni računalnik,
– junija 2021 – uničila sem vrt (izruvala zelenjavo) in grozila tastari
Tastara si je že leta 2021 izmislila pogodbo, kako se bom doma vedla – da se ne bom prepirala, da ne bom grozila, razbijala, uničevala lastnine itd.
Bojim se, da se doma samo pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot sem se vedla prej – torej se prepirati, niti v sanjah sodelovati, morala bi groziti, razbijati, uničevati lastnino itd.
Zanima me, ali bi mi lahko odvzeli opravilno sposobnost ter me strpali v socialno-varstveni zavod, če bi s takšnim početjem nadaljevala?
Hvala za odgovore
Zdravo xrobe
Sem psihiatrična pacientka in se trenutno psihiatrično “zdravim” že v tretje.
Zaradi “izpadov” doma (kar to sploh niso bili) so že sedemkrat doslej doma zoper mene klicali policijo:
– aprila 2016 – ker sem uničila svojo računalniško opremo,
– maja 2017 – električni radiator sem porinila v navaden radiator,
– septembra 2017 – vrgla sem po tleh svojo omaro,
– decembra 2017 – vrgla sem po tleh isto omaro,
– julija 2018 – sestri sem uničila za eno pest nabranega ribeza,
– maja 2021 – razbila sem svoj prenosni računalnik,
– junija 2021 – uničila sem vrt (izruvala zelenjavo) in grozila tastari
Tastara si je že leta 2021 izmislila pogodbo, kako se bom doma vedla – da se ne bom prepirala, da ne bom grozila, razbijala, uničevala lastnine itd.
Bojim se, da se doma samo pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot sem se vedla prej – torej se prepirati, niti v sanjah sodelovati, morala bi groziti, razbijati, uničevati lastnino itd.
Zanima me, ali bi mi lahko odvzeli opravilno sposobnost ter me strpali v socialno-varstveni zavod, če bi s takšnim početjem nadaljevala?
Hvala za odgovore
Forum je zaprt za komentiranje.