Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek valentinovo-wtf

valentinovo-wtf

evo, da izpostavim še en približajoč se “praznik” (če ga človk lahko sploh tko imenuje), ki mi gre blazno na jetra… pa ne samo za to, kr smo ga itak prevzeli od američanov (kot že mnoge doslej), prej me zmoti dejstvo, da folk naseda temu neumnemu načinu razmišljanja, da je pa treba ravno 14.februarja nekomu nekaj podarit, po možnosti komercialn srček in vrtnico (bljah) in se ravno na ta dan spomnt in pokazat, da maš nekoga rad… da ne omenjam kičasto navešenih trgovinic, ki prov posiljujejo folk z raznimi osladnimi traparijami… jst ga enačim s pustom in s 1.aprilom….vsaj pri vseh tistih, ki jim pozornost do partnerja na bilokir drug datum v letu ne pade na pamet…

WTF x 10000000000000000000

Ko imaš prav, imaš prav… tle ni kaj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ko imaš prav, imaš prav… tle ni kaj.[/quote]

Ah, rožico pa lahko pokloniš svoji, to pa te res nič ne stane. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj je tudi praznovanje novega leta trapast praznik, pa ga vseeno praznujemo. Saj gremo samo iz 31.12. na 1.1. Meni je tudi butasto, če se nekdo napije na Silvestra, da ga potem na UKC-ju obravnavajo kot nujen primer.

Strinjam se z Matjažkom….kljub pocukranosti ni nič narobe, če se moški svoje drage spomni na valentinovo, ali na gregorjevo…saj je vseeno.

Ko imaš prav, imaš prav… tle ni kaj.[/quote]

Ah, rožico pa lahko pokloniš svoji, to pa te res nič ne stane. ;)[/quote]

Le, da je dan, ko to storiš, popolnoma nepomemben.
Iz čiste fore bi jaz to raje naredil v prav vseh preostalih 364 dneh leta .
Valentinovo > WTF

Valentinovo > WTF[/quote]

TOČNO TO!

nč narobe, če se spomni prinest nek srček na 14. feb., narobe je, če se ga spomne prnest sam na ta dan… kr tko sam od sebe recimo 26. oktobra, se pa ne spomne, al pa bilokdaj, k ni ravn uradni koledarski datum obdarovanja ljubljenih oseb…

Antilopa, zakaj si bambiju nataknila roge ? ( mislim v avatarju )
Ne posuj v bodoče še tiste “vejice orhidej” s trnjem.

Morda pa je na delu le evolucija ??? Kdo bi vedel?

Valentinovo > WTF[/quote]

Moški smo bolj praktični, to drži. 🙂 Ampak za veliko žensk pa nosijo takšne geste pomemben simbolni pomen. 😉

nč narobe, če se spomni prinest nek srček na 14. feb., narobe je, če se ga spomne prnest sam na ta dan… kr tko sam od sebe recimo 26. oktobra, se pa ne spomne, al pa bilokdaj, k ni ravn uradni koledarski datum obdarovanja ljubljenih oseb…[/quote]

Zna bit smotano, če bi ona njemu prinesla darilo, on pa ne njej. :))

To ni bambi, ampak antilopa (impala), risani lik.

nč narobe, če se spomni prinest nek srček na 14. feb., narobe je, če se ga spomne prnest sam na ta dan… kr tko sam od sebe recimo 26. oktobra, se pa ne spomne, al pa bilokdaj, k ni ravn uradni koledarski datum obdarovanja ljubljenih oseb…[/quote]

Zna bit smotano, če bi ona njemu prinesla darilo, on pa ne njej. :))[/quote]

ja, to pa res 🙂

Zna bit smotano, če bi ona njemu prinesla darilo, on pa ne njej. :))[/quote]

ja, to pa res :)[/quote]

Si predstavljaš to situacijo: Ona skuha večerjo, pripravi masažno olje, dišeče svečke…on pa pride iz gostilne z vonjem po piru? :))

Vsaka ženska ima roge, nevarne so tiste, ki jih skrivajo, preden jih dobro spoznaš. 🙂
Ona jih odkrito kaže, torej se je ne rabiš bati. 😀

Vsaka ženska ima roge, nevarne so tiste, ki jih skrivajo, preden jih dobro spoznaš. 🙂
Ona jih odkrito kaže, torej se je ne rabiš bati. :D[/quote]

Matjažko, bojim se, da se boš preveč navezal name. 😀

Ona jih odkrito kaže, torej se je ne rabiš bati. :D[/quote]

Matjažko, bojim se, da se boš preveč navezal name. :D[/quote]

Jah, čisto možno, tista rožica za valentinovo bo moja, da ne boš mislila, da ti jo kateri drugi tu s foruma pošilja, ker imaš več oboževalcev. Pa Margo tudi ne smem pozabit, ona bi mi iz dna duše zamerila, če se je ne bi spomnil. Ženskam se je treba znati prikupit. :)))

Si predstavljaš to situacijo: Ona skuha večerjo, pripravi masažno olje, dišeče svečke…on pa pride iz gostilne z vonjem po piru? :))[/quote]

haha..kr realna situacija večine zakoncev mnde…unih starejših, k so že vsega siti….

pa vidi ženin jezn fris, k zavoha pir in se tip spomne, da je pa rožo v gostilni pozabu in gre nazaj 😀

Matjažko, bojim se, da se boš preveč navezal name. :D[/quote]

Jah, čisto možno, tista rožica za valentinovo bo moja, da ne boš mislila, da ti jo kateri drugi tu s foruma pošilja, ker imaš več oboževalcev. Pa Margo tudi ne smem pozabit, ona bi mi iz dna duše zamerila, če se je ne bi spomnil. Ženskam se je treba znati prikupit. :)))[/quote]

Samo ne mi kaktusa kupovat, vse drugo je sprejemljivo. 🙂

Si predstavljaš to situacijo: Ona skuha večerjo, pripravi masažno olje, dišeče svečke…on pa pride iz gostilne z vonjem po piru? :))[/quote]
Se pravi, celo leto je to v redu, samo 14 je pa katastrofa…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Se pravi, celo leto je to v redu, samo 14 je pa katastrofa…[/quote]

Dragi wd40, saj veš, da ni bilo tako mišljeno. Katastrofa pa je predvsem zaradi tega, ker bi imela ona veliko pričakovanje, on pa bi jo razočaral. Mogoče bi moški želel na tak način prekiniti razmerje – ne samo, da pride pijan, še nič ji ne kupi. :)))

Se pravi, celo leto je to v redu, samo 14 je pa katastrofa…[/quote]

Dragi wd40, saj veš, da ni bilo tako mišljeno. Katastrofa pa je predvsem zaradi tega, ker bi imela ona veliko pričakovanje, on pa bi jo razočaral. Mogoče bi moški želel na tak način prekiniti razmerje – ne samo, da pride pijan, še nič ji ne kupi. :)))[/quote]
Vem, samo pri ženskah je precej takega… pričakovanja, ki leta odrekanj in pridnosti sesuje kot milni mehurček:-)))

Dragi wd40, saj veš, da ni bilo tako mišljeno. Katastrofa pa je predvsem zaradi tega, ker bi imela ona veliko pričakovanje, on pa bi jo razočaral. Mogoče bi moški želel na tak način prekiniti razmerje – ne samo, da pride pijan, še nič ji ne kupi. :)))[/quote]
Vem, samo pri ženskah je precej takega… pričakovanja, ki leta odrekanj in pridnosti sesuje kot milni mehurček:-)))[/quote]

Ampak pivo ima tudi vonj.
Prav tako kot vsak parfum, ki so vam ženskam seveda ljubši.

Res pa moški malo težje rigne po prihodu iz gostilne v stilu Versace, Dolce&Gabbana ali Calvin klein parfuma, lahko pa nadomesti vonj Laškega ali Uniona morda z vonjem po Guiness pivu ?!

No, če bi bil dec drugače “zadetek v polno”, mu ne bi zamerila, če mi ne bi prinesel rožice ali drugega darila. Je bolj pomembno vsakodnevno izkazovanje ljubezni kot en pocukran “praznik”.

No vidiš, saj ni tako hudo:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close