Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek In koliko kaj seksate?

In koliko kaj seksate?

Jaz nič, že pol leta. Ne rabim.

Kaj pa ostali? Nekaj trdite, da redno? Koliko je to?

A prej si pa rabil?
Zame redno pomeni tedensko. Ne vem zakaj bi se šparala in si dopovedovala, da tega ne rabim.

med urco in urco 3/4…. vsakič

GF, kateri dan v tednu? :)))) Da bomo vedeli, zakaj si naslednji dan dobre volje. 🙂

GF, kateri dan v tednu? :)))) Da bomo vedeli, zakaj si naslednji dan dobre volje. :)[/quote]

Moja dobra volja pa res ni odvisna od tega. Če bi bilo to kaj pogojeno, potem bi vsako uro, a se ti ne zdi?:) Antilopa, kdaj boš ti začela, malo me že skrbi zate:)).

GF, kateri dan v tednu? :)))) Da bomo vedeli, zakaj si naslednji dan dobre volje. :)[/quote]

Moja dobra volja pa res ni odvisna od tega. Če bi bilo to kaj pogojeno, potem bi vsako uro, a se ti ne zdi?:) Antilopa, kdaj boš ti začela, malo me že skrbi zate:)).[/quote]

Ti ne skrbi zame…ker imaš že sama s sabo precej opravka. Ko se boš začela ukvarjat s sabo, verjemi, da ti dela ne bo zmanjkalo. :)))

Točno toliko kot si želim. Ali pa sem tako zelo prilagodljiv. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Njej nič ne zaleže. Mogoče kake 3 dl vinčeka za dobro voljo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moja dobra volja pa res ni odvisna od tega. Če bi bilo to kaj pogojeno, potem bi vsako uro, a se ti ne zdi?:) Antilopa, kdaj boš ti začela, malo me že skrbi zate:)).[/quote]

Ti ne skrbi zame…ker imaš že sama s sabo precej opravka. Ko se boš začela ukvarjat s sabo, verjemi, da ti dela ne bo zmanjkalo. :)))[/quote]

To je misel dneva. Brž skočim po beležko:))).

A so pomembne številke? :=)
Koliko komu paše, a ne? 😉

Goldish je očitno edina, ki na tem forumu dejansko f.uka?

Koliko komu paše, a ne? ;)[/quote]

Si se mar zamislil?:)) Enkrat v desetletju je odločno premalo.

Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.

Ti ne skrbi zame…ker imaš že sama s sabo precej opravka. Ko se boš začela ukvarjat s sabo, verjemi, da ti dela ne bo zmanjkalo. :)))[/quote]

To je misel dneva. Brž skočim po beležko:))).[/quote]

Kar pojdi, enkrat za spremembo vzemi beležko v roko in ne zgolj ogledalo. :)))

Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]

Aja:)). Torej nas ne boš obvestil, ko se ti bo začelo dogajati:)). Lepo, ko bo, a ne:)).

Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]

Aja:)). Torej nas ne boš obvestil, ko se ti bo začelo dogajati:)). Lepo, ko bo, a ne:)).[/quote]
Priti do seksa še nikoli ni bil problem. Sploh pa ne tebi, ki natepavaš hišne ljubljenčke, namesto ljudi.

Kaj to pove o Daterju? 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja:)). Torej nas ne boš obvestil, ko se ti bo začelo dogajati:)). Lepo, ko bo, a ne:)).[/quote]
Priti do seksa še nikoli ni bil problem. Sploh pa ne tebi, ki natepavaš hišne ljubljenčke, namesto ljudi.[/quote]

Zdaj se braniš, čutim kako kriliš z rokami in si zakrivaš svoj obraz. Razumem tvojo stisko in posledično osorno vedenje.

Koliko komu paše, a ne? ;)[/quote]

Si se mar zamislil?:)) Enkrat v desetletju je odločno premalo.[/quote]

Haha. Saj ti imaš globok uvid kot Spider in Sadni. 😀

Kaj to pove o Daterju? 🙂 ;)[/quote]
Pa o tebi in o tvojem razmerju s Petro ? 🙂 😉

Si se mar zamislil?:)) Enkrat v desetletju je odločno premalo.[/quote]

Haha. Saj ti imaš globok uvid kot Spider in Sadni. :D[/quote]

Ti si mi enkrat pojamral, ujet v trenutku slabosti. Saj to ni tako švoh, če priznaš svoje pomanjkljivosti.

Kaj to pove o Daterju? 🙂 ;)[/quote]
Pa o tebi in o tvojem razmerju s Petro ? 🙂 ;)[/quote]
Velike uganke. :))

Haha. Saj ti imaš globok uvid kot Spider in Sadni. :D[/quote]

Ti si mi enkrat pojamral, ujet v trenutku slabosti. Saj to ni tako švoh, če priznaš svoje pomanjkljivosti.[/quote]

Ja, kako, če pa nimam žensko? Kako bi pojamral o neobstoječi? 🙂
Dvomim, da tebi kdo toliko zaupa, da bi ti kaj pojamral. Zakaj neki, a ne? ;))

Pa o tebi in o tvojem razmerju s Petro ? 🙂 ;)[/quote]
Velike uganke. :))[/quote]
Za neumne ljudi so to uganke, res je.

Ti si mi enkrat pojamral, ujet v trenutku slabosti. Saj to ni tako švoh, če priznaš svoje pomanjkljivosti.[/quote]

Ja, kako, če pa nimam žensko? Kako bi pojamral o neobstoječi? 🙂
Dvomim, da tebi kdo toliko zaupa, da bi ti kaj pojamral. Zakaj neki, a ne? ;))[/quote]

Desetletje…ena, plačana. To pa res ni težko, a ne. Ne preusmerjaj pozornosti:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close