In koliko kaj seksate?
GF, kateri dan v tednu? :)))) Da bomo vedeli, zakaj si naslednji dan dobre volje. :)[/quote]
Moja dobra volja pa res ni odvisna od tega. Če bi bilo to kaj pogojeno, potem bi vsako uro, a se ti ne zdi?:) Antilopa, kdaj boš ti začela, malo me že skrbi zate:)).[/quote]
Ti ne skrbi zame…ker imaš že sama s sabo precej opravka. Ko se boš začela ukvarjat s sabo, verjemi, da ti dela ne bo zmanjkalo. :)))
Moja dobra volja pa res ni odvisna od tega. Če bi bilo to kaj pogojeno, potem bi vsako uro, a se ti ne zdi?:) Antilopa, kdaj boš ti začela, malo me že skrbi zate:)).[/quote]
Ti ne skrbi zame…ker imaš že sama s sabo precej opravka. Ko se boš začela ukvarjat s sabo, verjemi, da ti dela ne bo zmanjkalo. :)))[/quote]
To je misel dneva. Brž skočim po beležko:))).
Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]
Aja:)). Torej nas ne boš obvestil, ko se ti bo začelo dogajati:)). Lepo, ko bo, a ne:)).[/quote]
Priti do seksa še nikoli ni bil problem. Sploh pa ne tebi, ki natepavaš hišne ljubljenčke, namesto ljudi.
Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]
Kaj to pove o Daterju? 🙂 😉
Aja:)). Torej nas ne boš obvestil, ko se ti bo začelo dogajati:)). Lepo, ko bo, a ne:)).[/quote]
Priti do seksa še nikoli ni bil problem. Sploh pa ne tebi, ki natepavaš hišne ljubljenčke, namesto ljudi.[/quote]
Zdaj se braniš, čutim kako kriliš z rokami in si zakrivaš svoj obraz. Razumem tvojo stisko in posledično osorno vedenje.
Kaj to pove o Daterju? 🙂 ;)[/quote]
Pa o tebi in o tvojem razmerju s Petro ? 🙂 ;)[/quote]
Velike uganke. :))
Haha. Saj ti imaš globok uvid kot Spider in Sadni. :D[/quote]
Ti si mi enkrat pojamral, ujet v trenutku slabosti. Saj to ni tako švoh, če priznaš svoje pomanjkljivosti.[/quote]
Ja, kako, če pa nimam žensko? Kako bi pojamral o neobstoječi? 🙂
Dvomim, da tebi kdo toliko zaupa, da bi ti kaj pojamral. Zakaj neki, a ne? ;))
Ti si mi enkrat pojamral, ujet v trenutku slabosti. Saj to ni tako švoh, če priznaš svoje pomanjkljivosti.[/quote]
Ja, kako, če pa nimam žensko? Kako bi pojamral o neobstoječi? 🙂
Dvomim, da tebi kdo toliko zaupa, da bi ti kaj pojamral. Zakaj neki, a ne? ;))[/quote]
Desetletje…ena, plačana. To pa res ni težko, a ne. Ne preusmerjaj pozornosti:).
Forum je zaprt za komentiranje.