Strahopetec matjazko
Še vedno nisi prebolel starševske ločitve? :)[/quote]
Na tak način provociraš uporabnike, potem pa pišeš po drugih temah kako ne znamo sprejeti šale na svoj račun. Zgleda, da se ti še sanja ne kakšno govedo od človeka si.
Matjažko, jaz pa bom pisala kar sem, da ne odpiram nove teme, ker me res zanima, katere knjige so tiste, ki si jih bral o ženski psihologiji in so ti nekaj dale, odprle oči, ki so ti teorijo potrdile tudi v praksi?
Zares ne mislim nič provokativnega (kot se bo mogoče razvilo dalje od drugih uporabnikov) in zares me zanima. Upam, da mi boš odgovoril. Hvala. 🙂
BAHAHAHAAHAHAH
Torej je tisti tipični nerd 😛 Izbira kateri je prepuščam Sadnemu/Spiderju 😀
[img]http://static.giantbomb.com/uploads/original/3/32778/1521175-super_computer_nerd.jpg[/img]
[img]http://www.forumla.de/bilder/2010/07/nerd_computer_repair-1.jpg[/img]
Pa za ženske, a ne? 😀 Poznaš kakšno knjigo o ženskah, da se dodatno izobrazim o vas in jo tudi naprej priporočim mojim sledilcem, kot so Sadni, Spider in Matkič? Da vas bodo malo naštudirali, da ne bodo takšne bukove late? :))))
:))) Jah, skorajda vsa poezija je posvečena samo vam! 😀
Ženske, ki tečejo z volkovi – Clarissa Pinkola Estes je menda takšno bolj “žensko čtivo”, ne vem, to knjigo imam na knjižni polici, ampak nisem nikoli prebral do konca. Mogoče bi pa tebe bolj pritegnila? 😉
Ženske, ki tečejo z volkovi – Clarissa Pinkola Estes je menda takšno bolj “žensko čtivo”, ne vem, to knjigo imam na knjižni polici, ampak nisem nikoli prebral do konca. Mogoče bi pa tebe bolj pritegnila? ;)[/quote]
Torej bereš samo poezijo? Ne vem, zakaj, a pričakovala sem neko bolj strokovno literaturo s področja psihologije in vsaj par konkretno naštetih knjig, ki so ti odprle oči. Ženske, ki tečejo z volkovi, sem brala že neštetokrat, ne vem pa, zakaj jo omenjaš med svoj seznam knjig, ki naj bi ti nekaj “dale”, če te ni niti toliko pritegnila, da bi jo prebral do konca..
Saj, najbrž se izmikaš konkretnemu odgovoru. Poskušam razumeti strah, da boš napaden od drugih, po drugi strani pa vsaj deluješ toliko močno, da te tudi še en posmeh ne bi smel toliko iztiriti, če bi odgovoril konkretno. Ali pa tretja možnost- glumiš, da bereš. 😉
Malo pa si me vendarle razočaral, moram priznati.
Tudi tebi smrdi resnica, da si samo slabo izobražen ločenec, ki preveč pije in je obseden z religijo. Zato pa tolk lajaš na vse okoli sebe.[/quote]
Točno tak….
Ravnokar sem mislo citirat pa tole napisat pa sem te prebral… kot da bi mi bral misli haha
Tudi tebi smrdi resnica, da si samo slabo izobražen ločenec, ki preveč pije in je obseden z religijo. Zato pa tolk lajaš na vse okoli sebe.[/quote]
Točno tak….
Ravnokar sem mislo citirat pa tole napisat pa sem te prebral… kot da bi mi bral misli haha[/quote]
to je pa nekaj novega zate….da si poskusil misliti…in kaj ti je preprečilo miselni napor? nenadna bolečina v frontalnem režnju? saj, od naprezanja boli…
Točno tak….
Ravnokar sem mislo citirat pa tole napisat pa sem te prebral… kot da bi mi bral misli haha[/quote]
to je pa nekaj novega zate….da si poskusil misliti…in kaj ti je preprečilo miselni napor? nenadna bolečina v frontalnem režnju? saj, od naprezanja boli…[/quote]
Ja saj sem vedo da poskušaš izognit resnici na vsak način… KRUTI resnici ki jo tako rad razglašaš Spiderju Sadnemu in meni…. saj bo X6 morda pa še te bo kera hotla pijanček stari zafrustrirani z bivšo ženo ki jo nateguje nekdo drug 🙂
to je pa nekaj novega zate….da si poskusil misliti…in kaj ti je preprečilo miselni napor? nenadna bolečina v frontalnem režnju? saj, od naprezanja boli…[/quote]
Ja saj sem vedo da poskušaš izognit resnici na vsak način… KRUTI resnici ki jo tako rad razglašaš Spiderju Sadnemu in meni…. saj bo X6 morda pa še te bo kera hotla pijanček stari zafrustrirani z bivšo ženo ki jo nateguje nekdo drug :)[/quote]
nika noka….resnica je le ena…zato ti predstavlja težavo matkič, in zato ti je lažje ,da se lažeš….katera bo mene hotla ali ne pa res ni pomembno…glavno je, da sam sebe hočem…kdo pa mojo brusi pa ne bi vedel….že nekaj časa živi na drugem koncu sveta in živi svoje življenje naprej….kot jaz svoje
Ta tema je pa napisana tako kot 3/4 člankov na raznih tračarskih portalih (a la 24 ur ipd.) – pompozen naslov, ki ima bore malo z vsebino samega prispevka… Nobenega žmohta – provokacija zaradi provokacije ali nedolžen izkaz pozornosti do Matjažkota?
Ženske, ki tečejo z volkovi – Clarissa Pinkola Estes je menda takšno bolj “žensko čtivo”, ne vem, to knjigo imam na knjižni polici, ampak nisem nikoli prebral do konca. Mogoče bi pa tebe bolj pritegnila? ;)[/quote]
Torej bereš samo poezijo? Ne vem, zakaj, a pričakovala sem neko bolj strokovno literaturo s področja psihologije in vsaj par konkretno naštetih knjig, ki so ti odprle oči. Ženske, ki tečejo z volkovi, sem brala že neštetokrat, ne vem pa, zakaj jo omenjaš med svoj seznam knjig, ki naj bi ti nekaj “dale”, če te ni niti toliko pritegnila, da bi jo prebral do konca..
Saj, najbrž se izmikaš konkretnemu odgovoru. Poskušam razumeti strah, da boš napaden od drugih, po drugi strani pa vsaj deluješ toliko močno, da te tudi še en posmeh ne bi smel toliko iztiriti, če bi odgovoril konkretno. Ali pa tretja možnost- glumiš, da bereš. 😉
Malo pa si me vendarle razočaral, moram priznati.[/quote]
Makaki poezijo, saj za razvijanje svoje tankočutne umetniške plati osebnosti samo odprem M/Ž čvek, s pogledom takoj ulovim globoke osebne izpovedi Sadnega, Matkiča ali Spiderja, in se raznežim, razjokam, da potem še pozno v noč pridušeno hlipam in se vročično premetavam v postelji. :))))))
Literatura ti ne odpre oči, lahko pa pa ti razširi vidno polje, a ne? :))) Več vredne so verjetno izkušnje, osebne in takšne, ki so vezane tudi na druge ljudi, osebna izkustva… Jih imaš dovolj? Z ženskami so verjetno slabše 🙂 , kaj pa z moškimi? Jah, zdaj imaš odlično priložnost… 😀
Razočaral žensko, kje pa, kako pa je to mogoče? A si ženska? :))))
Tudi, če ima ločene starce, ni nobena izjema kar se tega tiče, takšnih primerov imaš na milione. Skoraj vsaka tadruga familija gre danes narazen, zakaj bi se sprenevedali in si zatiskali oči ?
Pa to ni nobena resnica. V primeru, da imaš ločene starce, to še ne pomeni, da boš zaradi tega tudi sam nekega dne pristal na istem. Zakaj ne ? Zaradi tega, ker bi prej rekel, da se boš za samsko / partnersko življenje odločil na podlagi svojih LASTNIH izkušenj. Nimate pojma, prebrali ste že cel kup knjig, doživeli pa bolj malo. Še od drugih se nimate kaj za naučit, ker ste asocialni in večino dneva presedite za računalnikom, namesto, da bi šli kdaj zažurat vn. Potem, ko vam pukne zveza se pa cmerate tle na forumu in tečnarite kok ste osamljeni. Ja seveda, da ste, če vam je pa partnerka najboljša prijateljica, ko vas ta odjebe ste pa sami in se nimate z nikomur več za pogovarjat.
Malo pa si me vendarle razočaral, moram priznati.[/quote]
Makaki poezijo, saj za razvijanje svoje tankočutne umetniške plati osebnosti samo odprem M/Ž čvek, s pogledom takoj ulovim globoke osebne izpovedi Sadnega, Matkiča ali Spiderja, in se raznežim, razjokam, da potem še pozno v noč pridušeno hlipam in se vročično premetavam v postelji. :))))))
Literatura ti ne odpre oči, lahko pa pa ti razširi vidno polje, a ne? :))) Več vredne so verjetno izkušnje, osebne in takšne, ki so vezane tudi na druge ljudi, osebna izkustva… Jih imaš dovolj? Z ženskami so verjetno slabše 🙂 , kaj pa z moškimi? Jah, zdaj imaš odlično priložnost… 😀
Razočaral žensko, kje pa, kako pa je to mogoče? A si ženska? :))))[/quote]
Kako ponesrečeno izmikanje, jao. S pridušenimi poskusi humorja, ki niso ravno “ratali”, kajne? Za odgovor si se vpičil v to ali ti literatura odpre oči ali razširi pogled.. Jao jao Matjažko. Nekako sem te vedno rada brala in te čislala, zdaj pa vedno bolj vidim, kako rpav imajo nekateri, ko pravijo, da so te bolj kot ne sama usta in prazna teorija, konkretnih odgovorov pa nikjer.
Razočaral žensko, kje pa, kako pa je to mogoče? A si ženska? :))))[/quote]
Kako ponesrečeno izmikanje, jao. S pridušenimi poskusi humorja, ki niso ravno “ratali”, kajne? Za odgovor si se vpičil v to ali ti literatura odpre oči ali razširi pogled.. Jao jao Matjažko. Nekako sem te vedno rada brala in te čislala, zdaj pa vedno bolj vidim, kako rpav imajo nekateri, ko pravijo, da so te bolj kot ne sama usta in prazna teorija, konkretnih odgovorov pa nikjer.[/quote]
Včasih se konkreten odgovor skriva nekje med vrsticami. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.