Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Strahopetec matjazko

Strahopetec matjazko

edini smiselni komentar na to temo – klik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Itak, branje med vrsticami ftw. Dosjeji X agenti.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ah, tudi ti, Brutus, nož v srce! Joj, kako boli… :))
Ena, a sem spet na zatožni klopi ? 😀
Zdaj še s strani žensk, ki jih naj bi ne po svoji volji forumsko razočaral? 😉

Če bi pozorno brala, je Spider trdil, da poznam ženske le preko literature. 🙂 Saj ti je sam lepo navedel “žensko branje”, tako da je mogoče on v tem boljši, zato ti bo bolje znal odgovoriti na zastavljena vprašanja. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nekaj si se repenčil, da si bral dosti knjig o ženski psihologiji. Ko te vprašajo za konkretne naslove, pa – tema in neposrečeno izmikajoče duhovičenje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nekaj si se repenčil, da si bral dosti knjig o ženski psihologiji. Ko te vprašajo za konkretne naslove, pa – tema in neposrečeno izmikajoče duhovičenje.[/quote]

Aja, res? Kje pa? :))) Tebe pa na vsakem koraku ogrožajo ljudje, karkoli že izrečejo, so povsod podtikanja, zarote, neiskrenosti, laži… Grozno, a ne, v kakšnem svetu, ki je poln lažnjivcev, še bratu ne moreš zaupati, živiš… 😉

Glej ga, spet in spet.

Ma brezvezen si. V isti kategoriji kot Marko in podobni, en beden perpetuum mobile brez vsebine in ščepca življenja.

Itak, da se izmika, če pa ni nobene knjige prebral na to temo. Če bi, bi avtorici že zdavnaj odgovoril na vprašanje.

Spider, tudi sam ne deluješ ravno poln življenjske energije, zdravega optimizma in dobrega razpoloženja. :)) Mogoče pa bi moral biti v srečni, idilični zvezi, kjer bi imel vsaj 3 otroke in zlatega prinašalca? 😀

Spider, tudi sam ne deluješ ravno poln življenjske energije, zdravega optimizma in dobrega razpoloženja. :)) Mogoče pa bi moral biti v srečni, idilični zvezi, kjer bi imel vsaj 3 otroke in zlatega prinašalca? :D[/quote]
Naredi nam uslugo in se pojdi obesit.

Meni je Matjažko super !!!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tudi, če ima ločene starce, ni nobena izjema kar se tega tiče, takšnih primerov imaš na milione. Skoraj vsaka tadruga familija gre danes narazen, zakaj bi se sprenevedali in si zatiskali oči ?

Pa to ni nobena resnica. V primeru, da imaš ločene starce, to še ne pomeni, da boš zaradi tega tudi sam nekega dne pristal na istem. Zakaj ne ? Zaradi tega, ker bi prej rekel, da se boš za samsko / partnersko življenje odločil na podlagi svojih LASTNIH izkušenj. Nimate pojma, prebrali ste že cel kup knjig, doživeli pa bolj malo. Še od drugih se nimate kaj za naučit, ker ste asocialni in večino dneva presedite za računalnikom, namesto, da bi šli kdaj zažurat vn. Potem, ko vam pukne zveza se pa cmerate tle na forumu in tečnarite kok ste osamljeni. Ja seveda, da ste, če vam je pa partnerka najboljša prijateljica, ko vas ta odjebe ste pa sami in se nimate z nikomur več za pogovarjat.[/quote]
dragi vočko, koker mi je znano, po pripovedovanju drugih sta se javno cmerila na forumu ti osebno in baje tudi spider, pa verjetno tudi matkič…..zakaj sem se jaz ločil pa nisem nikli napisal, in te neumnosti ki jih pišeš sem že napisal…obratno psihologijo prihrani zase in za svoje kompanjone z foruma….velja?

Marko, konkretno vprašanje zahteva konkretek odgovor, zato mi ni treba o nekem branjem med vrsticami, saj je več kot očitno, da se konkretnemu odgovoru na moje jasno vprašanje izogiba. Nič za to, ima do tega vso pravico, le mislila sem, da bo toliko korajžen…

Ah, tudi ti, Brutus, nož v srce! Joj, kako boli… :))
Ena, a sem spet na zatožni klopi ? 😀
Zdaj še s strani žensk, ki jih naj bi ne po svoji volji forumsko razočaral? 😉

Če bi pozorno brala, je Spider trdil, da poznam ženske le preko literature. 🙂 Saj ti je sam lepo navedel “žensko branje”, tako da je mogoče on v tem boljši, zato ti bo bolje znal odgovoriti na zastavljena vprašanja. ;)[/quote]

Kaj mešaš Spiderja zdaj? On trdi to, kar si ti sam enkrat povedal, da pač bereš o ženski psihologiji. (Jaz ne pravim, da ženske poznaš LE prek literature.) In ne, to, da o tem veliko bereš, ti ni nihče podtaknil, to si sam napisal! Torej? Od tu izvira tudi moje vprašanje o naštetju teh knjig. Aja, zdaj pa je Spider tudi v tem boljši od tebe. Svašta. :)))

Tudi, če ima ločene starce, ni nobena izjema kar se tega tiče, takšnih primerov imaš na milione. Skoraj vsaka tadruga familija gre danes narazen, zakaj bi se sprenevedali in si zatiskali oči ?

Pa to ni nobena resnica. V primeru, da imaš ločene starce, to še ne pomeni, da boš zaradi tega tudi sam nekega dne pristal na istem. Zakaj ne ? Zaradi tega, ker bi prej rekel, da se boš za samsko / partnersko življenje odločil na podlagi svojih LASTNIH izkušenj. Nimate pojma, prebrali ste že cel kup knjig, doživeli pa bolj malo. Še od drugih se nimate kaj za naučit, ker ste asocialni in večino dneva presedite za računalnikom, namesto, da bi šli kdaj zažurat vn. Potem, ko vam pukne zveza se pa cmerate tle na forumu in tečnarite kok ste osamljeni. Ja seveda, da ste, če vam je pa partnerka najboljša prijateljica, ko vas ta odjebe ste pa sami in se nimate z nikomur več za pogovarjat.[/quote]
dragi vočko, koker mi je znano, po pripovedovanju drugih sta se javno cmerila na forumu ti osebno in baje tudi spider, pa verjetno tudi matkič…..zakaj sem se jaz ločil pa nisem nikli napisal, in te neumnosti ki jih pišeš sem že napisal…obratno psihologijo prihrani zase in za svoje kompanjone z foruma….velja?[/quote]
Jaz imam prijatelje, ki jih spoštujem in jih ne zanemarjam tako, kot vi. Vi, ko končate razmerje, vam na koncu dneva ostane samo še forum in polne steklenice žganih pijač. Ti boš vedel kaj več povedati o tem…ločenec.

dragi vočko, koker mi je znano, po pripovedovanju drugih sta se javno cmerila na forumu ti osebno in baje tudi spider, pa verjetno tudi matkič…..zakaj sem se jaz ločil pa nisem nikli napisal, in te neumnosti ki jih pišeš sem že napisal…obratno psihologijo prihrani zase in za svoje kompanjone z foruma….velja?[/quote]
Jaz imam prijatelje, ki jih spoštujem in jih ne zanemarjam tako, kot vi. Vi, ko končate razmerje, vam na koncu dneva ostane samo še forum in polne steklenice žganih pijač. Ti boš vedel kaj več povedati o tem…ločenec.[/quote]
očitno spoštuješ tudi mene, kar naenkrat si me začel vikati)) ostaniva kar na ti, bo bolj domače, se strinjaš?))
jaz ti težko kar konkretnega povem, imam dva, tri prijatelje, s katerimi se vidimo parkrat na leto in kako rečemo, kaj spijemo, spečemo….drugače pa, če sem potreben čveka grem v vaško gostilno, kaj spijem malo častim pa domov..drugače pa se bolj za sebe držim, nimam neke potrebe po družbi…rad pa pijem, močne pijače,in trpka vina, ne kislih kot ti vočko, kisline izpodjedajo značaj človeka….in ti si brez značaj cmera…..

Nevem zakaj me ne preseneča tvoj opis ? Sicer pa lepo, da si odkrit z nami, luzer.

Jaz imam prijatelje, ki jih spoštujem in jih ne zanemarjam tako, kot vi. Vi, ko končate razmerje, vam na koncu dneva ostane samo še forum in polne steklenice žganih pijač. Ti boš vedel kaj več povedati o tem…ločenec.[/quote]
očitno spoštuješ tudi mene, kar naenkrat si me začel vikati)) ostaniva kar na ti, bo bolj domače, se strinjaš?))
jaz ti težko kar konkretnega povem, imam dva, tri prijatelje, s katerimi se vidimo parkrat na leto in kako rečemo, kaj spijemo, spečemo….drugače pa, če sem potreben čveka grem v vaško gostilno, kaj spijem malo častim pa domov..drugače pa se bolj za sebe držim, nimam neke potrebe po družbi…rad pa pijem, močne pijače,in trpka vina, ne kislih kot ti vočko, kisline izpodjedajo značaj človeka….in ti si brez značaj cmera…..[/quote]

še zlasata se in popljujeta makeupe, ozmerjata velikoritnost in majhnost jošk … pa bosta kot dve smrklji v OŠ ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tole na koncu je žaljivka? Ti si odprl tole temo in izpostavil, da matjažko provocira Spiderja z omenjanjem, da ni prebolel ločitve svojih staršev in da mu ta zgled zbuja dvom, da so razmerja lahko trajna?

Spider je otrok ločenih staršev. Takih bo vedno več, če vaši viri, ko nakladate o ločitvi vsakega drugega zakona, držijo. V otrokovo dušo se zapiše zgodba, ki jo je živel v času, ko so starši pripeljali odnos do faze, ko niso mogli več živeti skupaj. Trdim pa, da ne ponavljamo vedno napak, ki so nas zaznamovale v primarni družini. Predvsem imamo možnost odločitve, da ne takih, ki so pustile v nas brazgotine.

Na katerem področju? Aja, tam…. Pssssst, ne rabi, da vsak ve… 😀

Zakaj pa ne bi bil Spider boljši od mene pri poznavanju ženske psihe? :))) Saj Sadni je tudi veliki poznavalec žensk, celo prej kot Spider (čeprav zlobni jeziki šušljajo, da je Spider dobil le virtualno košarico od neke X virtualke 😀 ), torej v borih treh letih si je opomogel od zapustitve njegove ljube, ki mu je dajala življenjski smisel in gonilo obstoja, ki pa je žal ćez noč odvihrala neznano kam z drugim mačotom. :)))

Od takrat pa sta oba postala neustrašna moška, vojaka, neranljiva na ženska zapeljevanja in vso čustveno navlako, ki jo prinesejo s sabo, čustveno ni stvari več, ki bi jo iztirila, nezaupnico sta dala vsem oblikam zvez, ker nista slabiča, da bi podlegala tem preračunljivkam, ženske so samo še zabava in občasna potešitev sekundarnih potreb, ki niso življenjsko pomembna. Kako močna karakterja! :))) Ni čudno, da pred njima izpadem kot strahopetec, ki me obvladajo čustva in me vsaka ženska omota okrog majhnega prstega kot rdeč cviren. 😀

Torej Ena, kako ti lahko pomagam? Aha, se mi že dopira, najini energiji sta se prepletli, tako da sem te začutil…. hm, kaj tu vidim. ne ke rane na pdoorčju ljubezni. Jah, marsikatera ženske se nekako drži smola pri izbiri moških. Lahko se udobno razkomotiš na moji rdeči zofici, pa bova problem zgrabla pri korenini. :)))
[img]http://www.o3one.rs/srp/wp-content/uploads/2007/11/sofa.jpg[/img]

@ matjazko

Očitno se lahko razpišeš samo takrat, ko se debata dotakne tvojih največjih vzornikov ( Sadni, Spider, Matkić ). Se ti vidi, da si že prav obseden z nami. Bili so časi, ko sem te celo prosil, da me pustiš pri miru, pa si me še kar naprej omenjal in drezal vame s svojimi glupimi provokativnimi komentarji. V tej temi sem samo želel prikazat tvoj pravi obraz, da še ostali vidijo kakšno gnido od človeka si. Pa kar duhoviči še naprej, če ti paše, dejstvo, da si strahopetec pa še vedno ostaja.

Glej onega kretenčka. Ženska ga sprašuje, naj končno razodene naslove knjig ženske psihologije, s katerimi se je bahal, da jih pozna, oni pa z nekimi otročjimi amaterskimi psihoanalizami obdeluje Sadnega in mene.

Svoje neznanje človek najlažje zamota tako, da ko je nekaj konkretnejšega vprašan, začne duhovičit.

Mene ne zanima, kaj ti trdiš, mene zanima, kako ti živiš.

Torej na dan z besedo..

butli

ta forum je treba preimenovati v Ž – M Svojat brez lajfa

Roko na srce virtuala gor ali dol,samo kako jaz tega bednega Matiuža ne prenesem,pa tega svet ni videl.Tale uživa ob tujih nesrečah in si fila ego.Ga ni denarja ali kakršnega koli srečanja s tem bolnikom,da bi mu dovolila 10 korakov blizu mene.

Samo zdrahe dela in podžiga slabo voljo na forumu,na koncu poda kao nek smajli,pa baba šimfljiva od babure je tole! Odpovem se monu za en mesec,če mu Sadni Spider in Matković data vsak po eno vzgojno na šimfljiv gobec in še mene zraven pokličeta da mu 8 cm štiklo v čelo nabijem.Kretenovič.

Mene ne zanima, kaj ti trdiš, mene zanima, kako ti živiš.

Torej na dan z besedo..[/quote]

Živim drugače, kot je živela moja mama. To zadošča.

Živiš drugače, kot je živel tvoj oče? Ni treba odgovoriti.

Osebno ne maram, da se človeka zatolče ob tla. Tako da mi je takšno obračunavanje z enim ali drugim neetično in nizkotno. Matjažko je prijeten fant, inteligenten in zabaven, ki ima tudi kup napak kot vsak drug. Ima pa velik plus, da ne servira takšnih nizkih udarcev kot njegovi nasprotniki- ki so verjetno manj uspešni pri ženskah kot dotični grešni strahopetni kozel?

pa se revanširajo na svoj način kot kaže…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close