Strahopetec matjazko
Kaj ga to sploh sprašuješ… sva že s Spiderjem prabala pa sem se ponudo da prikolesarim do njega pa naj pol pametuje pa ni upal… brezveze trosiš energijo s pisanjem 😀
Sadni, v tvoji družbi se nihče ne zabava, tako ne na forumu, kakor tudi ne v realnosti, če se obnašaš tako otročje kot tu, razen če se družiš z veliko mlajšimi fantki. Enako tudi ženskam niso zanimivi otročji fantje, kar si že ugotovil sam, ko si se jezil na bivšo, da je to njena krivda, da te je zapustila. Dekleta se prej zresnijo.[/quote]
Nešteto krat je Sadni prav mene spravil v smeh za razliko od tebe pacient,ki znaša cel life hinavščino peljat,za skozlat si.
Itak da ga je to strah….
Jaz vem da noben izmed teh ki nam pametujejo v živo nebi bli pol tolko pametni kot so tukaj pred zanko anonimnosti in fizične razdalje… v živo bi bli vsi pičkice…. Jaz verjamem da bi mi prej upala Bikini tak povedat kot mi pove tu na MoNu kot pa matjazko ali Marko….[/quote]
Tvoja mamica tšica, ki je menda celo ravnateljica, te ni našeškala, ko si bil že majhen fantek? 🙂 Kje pa je bil očka? Nisi nikoli dobil za uha? Ker fizični nasilneži ponavadi ravno postanejo takšni zelo razvajeni otroci, ko jim že oče ni postavil mej, niso rabili upoštevati nikogar, brez pravih obveznosti, na razpolago imajo vse v materialnem smislu, kasneje pač nimajo čuta za odgovornost, ne upoštevajo drugih, ostanejo na otroški zrelostni ravni itd. 🙂 En 26-letnik, od katerega bi se pričakovala določena zrelost, družbena odgovornost, bi se se pretepal kot huligani na nogometnih tribunah. ccc 😉
V takšnega komedijanta si se kajpak nenadoma prelevil, ko si bil razkrinkan kot teoretik brez kakršnegakoli resničnega znanja o ženskah. Drugače se mesece nazaj spomnimo tvojih še kako resnih postov. Samo so bili nekako sami s sabo v nasprotju, kajne, za nameček pa jih še nikakor nisi znal ponazoriti s primeri iz resničnega življenja, ko si bil k temu pozvan. Je pač problem, če nekdo piše enkrat tako, drugič drugače, nekateri zoprneži si pa to zapomnijo. Potem se je kajpak treba skriti za masko nekega dobrodušnega komedijanstva, češ, sej se samo šalimo.
Je pač lažje začeti venomer samo duhovičiti, ali pač na fino podjebavati druge uporabnike, tako zakriješ lastno nevednost, neznanje, praznino, nezmožnost dajanja uporabnih nasvetov in še kaj bi se našlo.
Ne vem kaj je namen te teme, ampak mene se Matjazko ziher ne boji. V bistvu je edini tukaj gor, ki me je sprovociral do te mere, da sem mu celo prva poslala zs.
Nisva si najbolj naklonjena, definitivno pa me njegova prisotnost na forumu niti najmanj ne moti. Niso mi pa všeč teme, ki so usmerjene na posamezne člane foruma. Vseeno za koga gre.
V takšnega komedijanta si se kajpak nenadoma prelevil, ko si bil razkrinkan kot teoretik brez kakršnegakoli resničnega znanja o ženskah. Drugače se mesece nazaj spomnimo tvojih še kako resnih postov. Samo so bili nekako sami s sabo v nasprotju, kajne, za nameček pa jih še nikakor nisi znal ponazoriti s primeri iz resničnega življenja, ko si bil k temu pozvan. Je pač problem, če nekdo piše enkrat tako, drugič drugače, nekateri zoprneži si pa to zapomnijo. Potem se je kajpak treba skriti za masko nekega dobrodušnega komedijanstva, češ, sej se samo šalimo.
Je pač lažje začeti venomer samo duhovičiti, ali pač na fino podjebavati druge uporabnike, tako zakriješ lastno nevednost, neznanje, praznino, nezmožnost dajanja uporabnih nasvetov in še kaj bi se našlo.[/quote]
Ojej, koliko ponavljanj, to mi v vsakem topiku napišeš, danes je to tretjič?, si pa za Marka nekaj govoril, kako skoz isto piše. Ampak Marko ne deluje nezadovoljen, tako da je precej na boljšem v primerjavi s tabo, ki imaš žgočo potrebo venomer vsakomur pisati eno isto, čeprav gre za virtualni prostor, napisati vsak dan, vse dni v letu tvojo klasiko: nesrečne zveze, ženske +30, copatarji, teoretiki…. Uživaj, če imaš veselje s tem! ;))
Repetitito est mater studiorum. Ponavljanje je mati študija.
Zakaj vam nenehno isto pišem? Ker se vas nič ne prime.
Življenje je tam zunaj in prostor za dokazovanje, da si boljši od Matkiča ali Sadnega, je tam zunaj, nikakor na forumu, kot zmotno misliš..
Repetitito est mater studiorum. Ponavljanje je mati študija.
Zakaj vam nenehno isto pišem? Ker se vas nič ne prime.
Življenje je tam zunaj in prostor za dokazovanje, da si boljši od Matkiča ali Sadnega, je tam zunaj, nikakor na forumu, kot zmotno misliš..[/quote]
A ti študiraš za druge? :)) Ponavljaš tisto, kar bi se rad TI naučil.
Aja, ti bi rad druge poučeval, ker se ne zavedajo, da so neumni, da so lažnjivci, da so vse zveze farsa, ker imaš ti edino prav… No, ampak kot vidiš, tvoje “študiozne analize” naletijo na gluha ušesa, ti pa se kljub temu vztrajno trudiš in ne odnehaš pisati isto? Torej kdo ima sedaj tu težave (sam s sabo), če drugim posluša dati dnevne odmerke lajne? Mogoče pa bo, ko bodo ljudje sprevideli zmoto in sprejeli tvojo enoznačno resnico. 😀 Ampak če se ne zavedaš , da lahko to ponavljaš vse do forumske upokojitve, smola za te, ki te moramo čitati, ker vedno isto pišeš, še manj pa si kak vpliven (diktatorski) politik, da bi te poslušali. 😉
[/quote]
Ne vem, konkretno, kaj je bilo vprašanje? Če nekoga nekaj vprašamo in smo res iskreni, ne naslovimo vprašanja kot neke obtožncie, zdaj pa to in to povej, če ne pa si to in to, ne izsiljujemo čustveno (razočaral si me) in ne omalovažujemo sogovornika (nekaj duhoviči, toretik) in ne izsiljujemo, če ne dobimo, kar si želimo… Čakaj malo? 😀 Tu si zaigrala nekaj adutov, a ne, in to zaradi slabega pristopa v komunikaciji, ampak to je bolj področje čustvene inteligence. :)) Pod drugo se pa zasebna vprašanja naslavljajo na zasebni poštni predal, a ne? Torej toliko o iskrenosti nemena oz. motivih tega tvojega izpraševanja. :))
Fantje, vsi se nekaj zagovarjate in branite čast pred kritikami anonimnežev na forumu… Ampak nobeden moder ne bo iskal zavetja na forumu, se veselil ob ploskanju ali žalostil ob graji neznancev, ampak bo poiskal stabilnost in samospoštovanje v sebi. To je vendarle le igra spletnih senc, ki pišejo pod krinko, iluzija ljudi, ki iščejo družbo tudi v vzporedni virtualni resničnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.