Strahopetec matjazko
[/quote]
Ne vem, konkretno, kaj je bilo vprašanje? Če nekoga nekaj vprašamo in smo res iskreni, ne naslovimo vprašanja kot neke obtožncie, zdaj pa to in to povej, če ne pa si to in to, ne izsiljujemo čustveno (razočaral si me) in ne omalovažujemo sogovornika (nekaj duhoviči, toretik) in ne izsiljujemo, če ne dobimo, kar si želimo… Čakaj malo? 😀 Tu si zaigrala nekaj adutov, a ne, in to zaradi slabega pristopa v komunikaciji, ampak to je bolj področje čustvene inteligence. :)) Pod drugo se pa zasebna vprašanja naslavljajo na zasebni poštni predal, a ne? Torej toliko o iskrenosti nemena oz. motivih tega tvojega izpraševanja. :))[/quote]
Ne veš konkretno, kaj je bilo vprašanje? :))) Pa daj, iz koga se zdaj norca delaš?
Glej. Bila sem iskrena, ker me je res zanimalo, za katere knjige gre, ko si v enem drugem postu omenjal, da veliko bereš o ženski psihologiji. Prosila sem te za naslove knjig, konkretno. Vprašanje NI bilo zastavljeno kot obtožnica, bilo je prijazno, jasno. (Ne vem, od kje ti to?) Začel si se pač izmikati.
In če si že tako načitan o psihologiji, bi pa tudi to, da si me pač razočaral, ne dojel kot čustveno izsiljevanje, saj to vsekakor ni. Redno sem te brala in tvoje pisanje mi je bilo všeč, zdaj sem prvič stopila v neposreden stik s tabo in ti postavila zelo preprosto vprašanje, tvoj odgovor pa me je pač razočaral, saj sem te imela v drugačni predstavi. Nič zato, človek se pač zmoti.. Brez skrbi, bom prebolela. 😉
Ne vem, konkretno, kaj je bilo vprašanje? Če nekoga nekaj vprašamo in smo res iskreni, ne naslovimo vprašanja kot neke obtožncie, zdaj pa to in to povej, če ne pa si to in to, ne izsiljujemo čustveno (razočaral si me) in ne omalovažujemo sogovornika (nekaj duhoviči, toretik) in ne izsiljujemo, če ne dobimo, kar si želimo… Čakaj malo? 😀 Tu si zaigrala nekaj adutov, a ne, in to zaradi slabega pristopa v komunikaciji, ampak to je bolj področje čustvene inteligence. :)) Pod drugo se pa zasebna vprašanja naslavljajo na zasebni poštni predal, a ne? Torej toliko o iskrenosti nemena oz. motivih tega tvojega izpraševanja. :))[/quote]
Ne veš konkretno, kaj je bilo vprašanje? :))) Pa daj, iz koga se zdaj norca delaš?
Glej. Bila sem iskrena, ker me je res zanimalo, za katere knjige gre, ko si v enem drugem postu omenjal, da veliko bereš o ženski psihologiji. Prosila sem te za naslove knjig, konkretno. Vprašanje NI bilo zastavljeno kot obtožnica, bilo je prijazno, jasno. (Ne vem, od kje ti to?) Začel si se pač izmikati.
In če si že tako načitan o psihologiji, bi pa tudi to, da si me pač razočaral, ne dojel kot čustveno izsiljevanje, saj to vsekakor ni. Redno sem te brala in tvoje pisanje mi je bilo všeč, zdaj sem prvič stopila v neposreden stik s tabo in ti postavila zelo preprosto vprašanje, tvoj odgovor pa me je pač razočaral, saj sem te imela v drugačni predstavi. Nič zato, človek se pač zmoti.. Brez skrbi, bom prebolela. ;)[/quote]
matjazko to zmeraj dela… pa Marko in On_ tudi… čim ju kaj vprašaša ko nimajo pojma kaj rečt boš dobla nazaj kao filozovsko obračanje stavkov in spreminjanje teme (off topic) ali pa kontriranje z nanašanjem nekih stvari iz DRUGIH tem o tebi ali pa neumne enostavčne odgovore z :)))))))))))))))))))))) na koncu….
običajno zmorejo ene par replik kjer argumentirajo potem pa sfali argumentov pa pride nekaj izmed zgoraj naštetega
In če si že tako načitan o psihologiji, bi pa tudi to, da si me pač razočaral, ne dojel kot čustveno izsiljevanje, saj to vsekakor ni. Redno sem te brala in tvoje pisanje mi je bilo všeč, zdaj sem prvič stopila v neposreden stik s tabo in ti postavila zelo preprosto vprašanje, tvoj odgovor pa me je pač razočaral, saj sem te imela v drugačni predstavi. Nič zato, človek se pač zmoti.. Brez skrbi, bom prebolela. ;)[/quote]Pssssssssssssssssssst…..
Sem prepričan da Matjazku godi tako pisanje, ko praviš da ga rada bereš, vedi le, da ne rabiš bit razočarana, če ga pač nisi razumela kaj je napisal in da je (vsaj na MŽČ) 90% njegovega pisanja čista provokacija, mogoče bolje rečeno zaje***cija 😉
In če si že tako načitan o psihologiji, bi pa tudi to, da si me pač razočaral, ne dojel kot čustveno izsiljevanje, saj to vsekakor ni. Redno sem te brala in tvoje pisanje mi je bilo všeč, zdaj sem prvič stopila v neposreden stik s tabo in ti postavila zelo preprosto vprašanje, tvoj odgovor pa me je pač razočaral, saj sem te imela v drugačni predstavi. Nič zato, človek se pač zmoti.. Brez skrbi, bom prebolela. ;)[/quote]
Oh, sedaj si me pa prizadela,ponižala v javnosti, razgalila, pa tako sem bil željan tvoje pohvale. Kaj naj naredim, da se ti odkupim in si povrnem sloves, saj sta me s Spiderjem razkrinkala? :)))
Ravnokar sem ti seznam poslal na ZS. V redu? 😀 Prečekiraj še danes, zjutraj že lahko letiš v knjižnico.
Na ZS si ji poslal seznam lol. A to zato, da se ne bi norčevali iz knjig, ki jih ti mojster, osvajalec ženskih src po cele dneve prebiraš ? Mater kakšna skrivnost mora to bit, ziher piše v njih cel step by step tutorial kako položiti žensko. Ali pa še boljša, kako pripravit žensko do tega, da bo zvesta kot kuža in še po 10ih letih zveze čutila metuljčke v trebuhu.
Ma resnica je v resnici takšna: ko Matjažko rabi kaj iz zakladnice ženskih skrivnosti ali psihe kontaktira svojo dobro prijateljico Margotko, ki mu vedno stoji ob strani, mu da zanesljive informacije iz prve roke, skupaj narediva obnovo, po potrebi schnellkurs in to je to… Vsi drugi pa berejo, berejo … in ne pridejo dlje kot do handkuss-a :)) A je tako Matjažko ?
Če ne pa tudi njegov prijatelj je velik strahopetec.
Ne sodi vseh po svoji mami. Ni pošteno do nje. Ona ve, da bi lahko bila boljša in da so tudi boljše. Žal ji je, ampak zdaj je kar je, ostalo boš moral sam pošraufat pri sebi.[/quote]
In ta dva uporabnika naj bi nam bila za vzor tu gor…
Tole zapeljevanje res že dolgo traja… 🙂
Kdo je tukaj bolj “lesen”?[/quote]
Predolgemu zapeljevanju bi se lahko reklo tudi že nadlegovanje….. Samo ne vemo še kdo koga :))[/quote]
Antilopa me nadleguje, pa ne samo ona, sedaj pa si je avatar simpatičnega mucka vzela za kamuflažo, češ, saj ti nič nočem, sem čisto nedolžna in nenevarna… Jah, veš da…. :)))
Predolgemu zapeljevanju bi se lahko reklo tudi že nadlegovanje….. Samo ne vemo še kdo koga :))[/quote]
Mogoče onadva nadlegujeta nas s svojim raztegnjenim zapeljevanjem v stilu mehiških sluzavih nadaljevank :)[/quote]
Ah, spet fouš, da se zate ne zmeni najbolj seksapilna bejba foruma – Antilopa! :))))
Moraš poznati trike, drugače ne sprejme sočnih travnih bilk, tudi če jih nabiraš v jutranji rosi.
Travo sem vedno posolil in se ni morala upreti skušnjavi, da mi ne pride jesti iz rok.
Ampak zdaj sem zmeden, ker je iz vegetarijanke prešaltala na mesojedko. Že snujem drugo strategijo, kako se približati divjim mačkam. 😀
Mogoče onadva nadlegujeta nas s svojim raztegnjenim zapeljevanjem v stilu mehiških sluzavih nadaljevank :)[/quote]
Ah, spet fouš, da se zate ne zmeni najbolj seksapilna bejba foruma – Antilopa! :))))
Moraš poznati trike, drugače ne sprejme sočnih travnih bilk, tudi če jih nabiraš v jutranji rosi.
Travo sem vedno posolil in se ni morala upreti skušnjavi, da mi ne pride jesti iz rok.
Ampak zdaj sem zmeden, ker je iz vegetarijanke prešaltala na mesojedko. Že snujem drugo strategijo, kako se približati divjim mačkam. :D[/quote]
Ja to pa je res specialna ugotovitev. Morda imaš ženske naštudirane in ti vse jedo iz roke… ampak mene pa nimaš… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.