75% Slovencev predebelih
Strokovnjaki pravijo, da je 75% Slovencev predebelih, da ima prekomerno težo. Večji delež predebelih je med moškimi. Torej med moškimi je delež na 75%, pri ženskah pa nekaj manj kot 75%.
Tule gor pa se moški vedno znova zgražajo nad debelimi ženskami in kako ne marajo debelih. Ženske se nad moškimi pivskimi trebuhi, vsaj na MONu, sploh ne zgražajo?
Zdaj pa mi ni jasno ali so na MONu samo tisti, ki spadajo med teh 25% s pravo težo ali pa ne vidijo sami sebe? Ker človek, ko bere MON, dobi občutek, da so moški tu gor sami postavni lepotci, brez odvečnega sala. Ženske sicer ne udrihajo po moških pivskih trebuhih, ampakm je pa tudi zaslediti kako super postavce imajo in kako dobro zgledajo.
Nenavadno, da v reali toliko debelih, MON pa zbirališče samih suhcev.
Spadam med 25%, vendar se ne zgražam.
So pa tole zelo visoke številke. Kolk pa je prekomerna teža po teh raziskavah?
Meni se ne zdi, da se vsi zgražajo. Maš pa take, ki posplošujejo in samo zase mislijo, da so popolni. 😉
Zakaj – čestitke – imam pač srečo, da se me nobena hrana ne prime, pa če se ob najbolj nemogočih urah še bolj nemogoče najem, pa gre nekako vse mimo mene in ne vame in name …[/quote]
To je res sreča, ampak najbrž si še mlad…po 40 gre vse navzdol:))) Jaz imam pa srečo, da ne morem biti pri miru in da sproti vse skurim…
Če ti povem, da tud mlad nisem ( po letih seveda ), se boš pa spet zasekiral … kje je že 40 …
Sicer pa zadnjih 30 let dobivam na teži po 1kg na 10 let – za crknit se redim … ampak je treba malo izza tastature in računalnikov v naravo, pa tudi kaj fizično delat …[/quote]
Brez skrbi, ne bom se zasekiral, jaz se odlično počutim v svoji koži, še kakšen kg bi rad pridobil…jih imam pa 46..mislim let, tako, da sva najbrž tu nekje:))
Ženski, ki je velika 160 in ima 65 kg, se tudi zdi, da to ni preveč, zato pričakuje bo moškim všeč. Pričakovanja pa nosijo razočaranja. :))
Forum je zaprt za komentiranje.