Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Opazujem dolgotrajno samske. Tiste nad 25, 30 let, ki so že po več let samski.
Pa se mi zdi, da so to neki težavni ljudje. Neki zakompleksanci ali pa kaki totalni nedružabni ljudje. Potem kaki pijančki. Kake totalne grde ženske. Ali pa kaki nezreli ljudje, ki raje športajo in potujejo kot, da bi bili v neki resni vezi.
Kako pa vi vidite take dolgotrajno samske? Je sploh kdo normalen?
Recimo, d aje star več kot 30 in je več kot 5 let samski.
Še hujši so pa tisti, ki so nad 30 pa sploh še niso bili v neki resni vezi. To so pa res totalni kompleksi.
Zakaj taki ljudje ne obiščejo terapevta, če je očitno, da imajo težave?

V bistvu opažam, da so nekateri samski ravno zato, ker so nemogoči in ne obratno:).

Ja, zato so samski, ker so nemogoči.
Govorim pa o ljudeh, ki so med 30-50 in več kot 5 let samski. Ali pa celo še nikoli bili v kaki vezi.

Kakor kdo. Ne obsojaj in ne bos obsojena.

A veš, težko je od teh, ki so recimo samski več kot 5 let to dejansko zvedeti. Nihče noče priznati, da si želi veze, a je to misija nemogoče, ker je ta oseba polna notranjih konfliktov, ki se odražajo navzven. In kdo pove na glas, da še ni bil v vezi? Introvertiranec, ki je ful družaben?:)

Od takšnih ljudi zveš le to, kako so drugi čudni, kako je s svetom okoli njih vse narobe in so padli v to nesrečno atmosfero. Oni, ki so najboljši, brez napak in vredni le popolne ljubezni:).

Podpis :).

Neverjetno je, koliko si vi “normalni” dajete opravka z nami “nenormalnimi”. Uživajte v sovjih srečnih vezah, kdo vam brani. Eni pač raje potujemo in športamo.

Je pa to itak spet ena večna tema, ki jo je ista avtorica odprla že vsaj 10-krat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Govora je le o dotičnih samskih ljudeh in ne gre za metanje vseh samskih v isti koš. Samo ti si se prepoznal v napisanem…to pa zna bit problem:).

Govora je o dolgotrajno samskih, sestavek je napisan posploševalno. Ne rabiš zdaj avtorice ven vleči, razen če nisi avtorica kar sama, kar en bi bilo nič čudnega.

Pa prosim, ne mi uporabljat teh Markovih for “ti si se prepoznal itd.”, ker si malo otročja.

Govora je o dolgotrajno samskih, sestavek je napisan posploševalno. Ne rabiš zdaj avtorice ven vleči, razen če nisi avtorica kar sama, kar en bi bilo nič čudnega.

Pa prosim, ne mi uporabljat teh Markovih for “ti si se prepoznal itd.”, ker si malo otročja.[/quote]

Ne pišem neregistrirana, vse lahko povem na glas, tukaj in zdaj. Zakaj imajo eni ta fetiš…to ni moja stvar.

En se je že prepoznal.

Ja, raje športam in potujem, kot da bi bil v zvezi. In kaj zdaj? Je to moja stvar, ali tvoja?

Dej Spider, vse je ok:). Imamo te radi:). Vsak ima na vprašanje zakaj svoj zato. Saj se le pogovarjamo, a ne.

Mislila sem na avtorico oz.temo.

Pa prosim, ne mi uporabljat teh Markovih for “ti si se prepoznal itd.”, ker si malo otročja.[/quote]

Meni ni otročja, mi pa deluje brez vsebine in s tem način pisanja spominja na Marka – vse kar je skracano v tem slogu zelo težko berem, čutim netoleranco.

Balunka kaj te boli kurac za druge brigaj se zase in ocenjuj sebe .
In boš imel ogronmo dela z sabo in z svojimi napakami in problemi

Samo na kratko vsi ki pametujete in tukaj opravljate druge .Se doma postavite pred
ogledalo in v ogedalu boste videli osebek .Da se mora sam sebe vzeti v roke
in na sebi odpraviti sve napake ker jih imate vsi ,ki tukaj pametujete o drugih ljudeh .
Res bi bilo ta furum potrebno malo pokazati širši sloveniji ,da vidijo kaj tukaj nakateri
osebki pametujejo ,modrujejo .Morda se pojavite na pop tv in še kje naj vas malo vidijo
pametnjakoviče .

Dolgotrajno smaski – težavni ljudje?

Puhlo vprašanje; osebno ne opažam večjih razlik v stopnjah težavnosti tistih, ki so samski v primerjavi s tistimi, ki so vezani, oz pri vezanih sem že n krat dobila vtis, da so manj prilagodljivi, torej iz tega vidika posledično bolj težavni.

Tema je bedna in brez konstruktivnih temeljev. Avtorica, kaj boljšega se spomni, manj diskriminatornega, enoznačnega 😛

….kake totalno grde ženske…. – kako te ni sram to napisat, pohodit svojo vrsto?

Tole z ogledalom se popolnoma strinjam. Ne vidim pa razloga, zakaj ne bi debatirali na forumu? Potem je vsaka tema lahko jabolko spora, ker se bo vedno nekdo počutil ogroženega. Ne vem zakaj bi moralo biti vsem vse všeč oz. ko nekomu nekaj ni, ne bi smel tega izraziti? Saj samo izmenjujemo svoja mnenja.

Včasih je pri komu problem, ker ne zna poslušat, želi si pa da je slišan.

Mogoče na grd način povedano,ampak resnično.

Primer ženske:
35 let, nikoli v resni vezi, vprašanje, če je sploh kdaj imela kakega fanta. Kaj naj rečem drugega kot, da je grda. 90kg, majhna, neurejena, vedno v hlačah, nezgovorna, tekmovalna, vedno popolna ( v smislu, ne pije, ne kadi, ne dela prekrškov, ne preklinja… ). Samo služba, hobiji, knjige, nič zabavnega.

Primer moškega: 36 let, nikoli v službi, žuranje na polno za mamin denar, cagav, vse stroške mu krije mama. Nesposoben za delo, len, čaka bajno plačo za nič dela.

Bože mili – pa kdo se sploh s tem ukvarja; ženska get a life pa pusti, da so drugi to kar so, lepi ali ne lepi ali kakršnikoli že.

Raje svoj prag obdeluj, se ti bo izdatno obrestovalo 😉

Nerodno je, če te iste osebe ves čas jamrajo kako nobenega ne najdejo. Jim svetuješ kaj delajo narobe pa nič ne pomaga. Jim celo namigneš terapevta pa mislijo, da se delaš norce iz njih. Zakaj taki ljudje ne dojamejo, da rabijo pomoč? Oz. ko jim nudiš pomoč, nočejo nič slišat o tem, da bi se spremenili. Še naprej pa jamrajo. Ja in potem mi vrže pokrov dol.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,8903519,8904078#msg-8904078

Daš nasvet, dva, tri, in če ga ne upoštevajo in še naprej samo jamrajo, jim jih pač ne daješ več.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

@balunka, z obzirom na tvoje pisanje, ti nedvomno rabiš najmanj bataljon terapevtov, da se priučiš/naučiš ljudi sprejemati takšne kot so in ne pa da bi morali biti vsi po tvojih merilih, kopitih.

Zdaj pa grem kaj bolj pametnega delat, pisati s tabo se mi je priskutilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close