Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽELJE

ŽELJE

Ste ze pisali Dedku mrazu? Kaj naj vam prinese novo leto?

Bog, če tak ostane. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enga fajnga nezakompliciranega moškega 🙂

Dobis 🙂 Kmalu se bo usulo ponudnikov…

zanimivo, ne verjamete v Boga, pišete pa pravljičnim bitjem…kdo bi vas razumel:)

Moški 111 – a nezakompliciranih? 🙂

Saj vem teska bo, no zelje so zato da se ispolnijo. Sicer pa na zacetku vsi sadjo rozce…

Jaz tudi enega nezakompliciranega moškega prosim :).

Dobila boš ravno prav zakompliciranega zase. Božiček razvaja samo otroke. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, pol si bom pa še jaz eno fajn punco pod jelko zaželel… 😛

V sosednji temi je ravno postal en prost, nič ne komplcira, sicer je malo nespreten, čeprav je čist softi.…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, v kateri temi, kdo, da ga ocenimo?
Kaj pomeni softi? A to pomeni, da je soft tam, kjer je najmanj treba? Spreten pa mora bit.

Jaz tudi moškega :). Samo nekaj kriterijev pa imam:
samski
višina vsaj 170cm, postava – ne predebel, ne presuh, pa bodibilder tudi ne sme bit, če je kak kg preveč nič zato.
Star: 32-42
razgledan
zaposlen, plača nekje 700-1200€
šport: vsaj 1 ur na dan v povprečju, aktivno, podobni mojim športom, vsaj nekaj se mora ujemat
prijazen, odprt, humoren, odkrit, pošten
bahači odpadejo
stanovati na svojem, če pa ni na svojem pa, da vsaj doma pri mami dela in plačuje položnice
da kdaj pa kdaj prebere kako knjigo (to pomeni kaj več kot 1 na leto)
odličen ljubimec
…..

Glede na to da je vec samskih decov kot zensk so vse te zelje uresnicljive.
TAKLEGA nisi se zjasnila o barvi las in o znamki avomobila 🙂
MARKIZ da se bo katera znajdla pod jelko… bo treba pa kar napisati javno pismo 🙂

zanimivo, ne verjamete v Boga, pišete pa pravljičnim bitjem…kdo bi vas razumel:)[/quote]

Hm, meni je zanimivo to, da je moški 111 napisal Dedka Mraza in ne Božička. :)) To je še tista generacija Titovih pionirjev. :)) Verjamejo v pravljična bitja, ker jim baje nosijo darila, Bog pa ne trosi daril naokoli v enaki obliki. Če bi vsakomur kdaj priletela kaka škatla s pentljo na glavo z vedrega neba, bi morda verjeli tudi v Boga. :))

zanimivo, ne verjamete v Boga, pišete pa pravljičnim bitjem…kdo bi vas razumel:)[/quote]
Ne posploševat. Jaz mu ne bom nič pisal. 🙂

Pooglobljena analiza. No prav imas 🙂

Moški 111, saj je dobra tema. Jaz želje ne bom napisala, da se mi bo sigurno uresničila. :))

Ti si pa baje želiš enega jeepa za obisk Afrike z Bibito Melito in japkico. :))

amen 🙂

Kaj si želim? Da si ne bi nehala želeti, želeti od sebe, iz sebe.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zelja je upanje-smisel-zivljenje.

Jaz imam še eno znanstveno-fantastično željo. Želim si, da bi se ta država izkopala iz krize.

Dodaj se mir na svetu pa si idealna kandidatka za misico

Ti me podjeb…š. :)) Če se bo naslednje leto ob istem času izkazalo, da se je moja želja uresničila, boš organiziral MON-ovski piknik, za kazen.

Jaz imam tudi željo.

Ljubezen z moškim, ki me bo poznal (mogoče še bolj, kot sama sebe), ki bo v meni znal prebudit vse lepe občutke (tudi takrat, ko tega posebnega namena nima), ki bo moja prepričanja, ki v meni budijo slabe/težke občutke, občutke kot je žalost, pa tudi jeza, spremenil oz. me znal osvobodit teh prepričanj in s tem dati prostor za osebni mir in zadovoljstvo.

Naj bo par let starejši od mene, kakšen cm ali dva, tri… višji od mene, nič nimam proti čvrsti zadnjici še manj pa … 🙂 …

Matr, sem zahtevna.

Pravzaprav si želim vse tisto, kar si želijo žene, matere…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close