Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenija išče talent

Slovenija išče talent

Uf. Tale nova serija je kr neki! Kako kruti in brezvezni komentarji “žirije”. Hočejo bit duhoviti, sam jim ne uspeva čist… sploh ne vem, kdo daje zeleno luč nastopajočim, nekateri so res “ubij bože”… kakorkoli, kdo to spremlja?

očitno vsaj TI 😛

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Evo, ravnokar gledam. Zadnjič so spustili naprej harmonikarja, ki je bil meni brezvezen.

Jaz sem se pa ravnokar precej nasmejala… :)))

Ob tistih hula hula plesalcih? 😀 Tudi jaz.

Ne vem sicer, če bodo na ta način dobili kak talent, kateri del oddaje je to?

ojej … a res ne razumete, da ste gledalci teh in podobnih oddaj “potrošna roba” – na vzorcu gledanosti POP prodaja ddaje oglaševalcem 🙂

čizs … POP dela oddaje zato, da dobi denar.
Nacionalka pa dobi denar zato, da dela oddaje
razlika je očitna 😀

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja res je dolgočasno, sploh tista dva desna. Ta ženska mi je dolgočasna za znoret in lahko bi začeli zbirat podpise za kakšno bolj simpatično. Vrnite Lucienne bomo vsaj lahko gledali.

Ah, daj no, samo ne purjo kolt. :)))

Ja res je dolgočasno, sploh tista dva desna. Ta ženska mi je dolgočasna za znoret in lahko bi začeli zbirat podpise za kakšno bolj simpatično. Vrnite Lucienne bomo vsaj lahko gledali.[/quote]

Ah Lučijen je bila fajn zaradi svojega naglasa, tale bejba je pa čist simpatična (vizualno), drugače po komentarjih mi ni preveč všeč. Vzvišena mi deluje na trenutke. Kaj pa vem, to je mojih prvih 15 min to sezono hehe

za take, ki se sekirajo zaradi oddaj na TV bo treba uvesti posebni davek za pokop 😛

Kaj pa za take ki samo otresajo svoj g***? Upam vsaj, da ko “si stran od domačih” (šmrc), da opravljaš kakšna koristna dela…

To bi lahko napisal le …..miš

Kaj pa za take ki samo otresajo svoj g***? Upam vsaj, da ko “si stran od domačih” (šmrc), da opravljaš kakšna koristna dela…[/quote]

koliko pa boli biti sekundaren … žnj_ti?? btw: nimaš nikogar, da bi mu hrbet praskal/a da visiš na netu??
služim € … zadosti koristno 😛

Ta ženska v žiriji je prehuda, jst bi jo, definitivno.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Napleskana je, Sadni, napleskana 🙂 Probaj jo videt zjutraj brez ličil. Za moje pojme so jo čist preveč divje občrtali.

Kaj pa za take ki samo otresajo svoj g***? Upam vsaj, da ko “si stran od domačih” (šmrc), da opravljaš kakšna koristna dela…[/quote]

koliko pa boli biti sekundaren … žnj_ti?? btw: nimaš nikogar, da bi mu hrbet praskal/a da visiš na netu??
služim € … zadosti koristno :P[/quote]

Zakaj je lahko nekdo tako prizadet ko se omenja le ena brezvezna oddaja, ki jo kvazi sešijejo skupaj.. lahko zato, ker so močno vpleteni in na ta način zaslužijo.. mislijo pa da so ustvarili bohve kaj… zbudite se prosim… smesno je… po moje bi tisti mogli stat tam na odru…

A si predstavljate, da bi sin berlusconija vodil talente?!!!

Pač obstajajo ljudje, ki se ne kažejo na vse načine.

Nič posebnega povprečna.

Aja sej res, čist sm pozabu kašno čarovnijo lahko make up naredi. Mi daš njeno polno ime, da mal zguglam slikce ?

Aja kul, že mam. Sm si pogledu slikce, kjer je brez ličil. Še vedno zadovoljen. Ma pa potem še eno tako energijo, ki jo naredi še bolj zanimivo. Dobra je, ziher lepša od vseh teh furomašic, ki pravijo, da ni nič posebnega.

Sadni se čisto strinjam. Lepa punca je. Pa zelo lepe očke in zobe ima. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Temu se pravi lepota ! –> http://www4.slikomat.com/13/0414/bd4-lepoti.jpg

njahahahaaaa

To bi lahko napisal le …..miš[/quote]
zgleda, da imam prav 😛

Meni je luštna in gladko priznam, da bolje, da me ne vidijo v njeni družbi, prehud kontrast.

Men je tud ta sezona čist dol padla,tak da prestavim…….pa se ta baba je zoprna.

Meni je Ana Klašnja čisto v redu. Ne vem, kaj ostale ženske na njej moti. Se mi zdi, da niste srečale resnično zoprne in nesramne ženske, pa ne veste, kako to v reali izgleda. :)))) Ana je pa lepa in praviloma tudi fer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close