Najdi forum

HRANA

Lacen sem, ljubezen pa gre skozi zelodec. Kaksne specialitete znate pripraviti?

Uf- ogromno zadev- ampak moj mož pravi, da so moje perutničke s česnom in svežim žajblom neki najboljšega. 🙂

Si kdaj pomislil, da gre tudi pri ženski ljubezen skozi želodec?:) Torej, vzemi kuharco (ne mislim v človeški podobi, zgolj literaturo) v roke in vaja, vaja, vaja, vaja….

Za ljubezen je potrebna marsikatera začimba:).

Govorim izkljucno o hrani. Pufle ze zna. Bonus tocke 🙂

Ribica, odlično napisano :).

Lace dec je zoprn dec 🙂

Zoprnih decov pa ženske ne maramo 🙂

Tecnih ljudi nihce ne mara. Zato pa je ta pobuda. Metka ze en sam sendvic lahko spremeni razmerje. Na bolje seveda 🙂

Jaz se raje izognem takim sitnobam in imam mir. Sendvič pa pripravim sebi.

Men ne sedejo nesposobni ljudje, takšni ki čakajo, da jim vse pade dol samo od sebe:). Dej zavihaj rokave, ne samo pričakovat od drugih, pojdi nasproti, naredi kaj sam in življenje ti bo poplačalo dvojno, trojno….

Huuuu kaksna luna je danes?

Ravno takšna luna, da boš moral kar v denarnico seči in it v gostilno jest.

Mislim da tek v Pamploni sploh ni slaba ideja:)

Jaz rada kuham, je pa to le en majhen delček mene. In če bi bilo moškemu to dovolj, bi bilo meni premalo, da je samo s tem zadovoljen. 🙂
So mi pa všeč moški, ki tudi radi in z užitkom kuhajo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ceprav so nekateri drugace razumeli je bilo govora samo o hrani. Drugace pa jajce na oko in hrenovko se zmorem 🙂
Ce pa zenske posljejo deca v gostilno na obrok, potem ….. Kako ze gre tista? Clovek se uci dokler ima dobro uciteljico 🙂

Uh, jz pa zelo rad kuham, tudi nekaj tečajev eksotične hrane sem že gledal, sam trenutno sem bolj “suh”. Najbolje mi uspejo tortilje (baje se kosajo z mehiškimi restavracijami v LJ 😀 :D), pa tudi tajski curry je že dobil nekaj pohval. Rad poskusim kaj novega pripraviti (trenutno še predvsem azijska hrana), se bom pa še resneje spravil kuhat, ko bom šel na svoje.

Nisem dojela, da je bilo govora le o hrani:) Pisal si o močni korelaciji med ljubeznijo in kvalitetnim hranjenjem. Torej, če berem med vrsticami…brez dobre kuharce, ni ljubezni med kuharco in tabo:).

Vcasih je hrana samo hrana 🙂 Moski smo dosti bolj preprosta in predvidljiva bitja.

Predvidljivi ste res, vas imam v mezincu:). Preprostost ni ravno kvaliteta, bodi zahteven do sebe in strog do drugih. Saj ne rečem, ni treba da smo vsi strokovnjaki na vseh področjih, tudi ni smiselno. Ampak, ko je govora o zadovoljitvi primarnih potreb, bi se lahko malo bolj znajdel in morda TI očaral kakšno kuharco, da ti izpove ljubezen:)).

Ne strinjam se s tem 🙂

Opravka imas z izjemami.

Ne strinjam se s tem :)[/quote]

Veš faunus, tale moski 111 rad vrže kost… potem pa pobegne. Po moje bi se moral preimenovati v Fantoma. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če želiš, da te zastrupim, sem pravi naslov :))))

Če bi ljubezen šla skozi želodec, bi jaz bila vedno samska in nič “ljubljena”. Tako pa moram samo najti moške, ki preživijo z “nečim, kar je zdravo, za pod zob”.

Pa še to – gre za družinsko tradicijo. Moj oče pravi, da če on ne bi znal kuhati, bi umrla od lakote, ko sta se z mamo poročila…

Kaj naj rečem? Se mi zdi, da je v življenju veliko drugih stvari, ki jim raje posvečam svoj čas, kot pa kuhanje…

Filano (polnjeno) papriko bi ti lahko včeraj ponudila, pa mal pirejčka zraven, za povrhu pa še eno pivičko :). Ni glih neka strašna specialiteta, so pa jedci bili navdušeni.:)

p.s.
a so jajčka in hrenovka uspele? :)) saj vidim, da se te nobena ni hotela usmiliti, čeprav si poleg hrane namigoval “na ljubezen” :))

Bibita, Marko je rekel, da ti tipi na forumu ne “pecajo” in da se nam to le dozdeva. :)) Čudne smo, verjetno imamo preganjavico. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close