Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
matias, 01.09.2022 ob 00:49
Zakaj pa je Kokoš največkrat omenjeni, verjetno se vprašanje nanaša na priljubljenost? 😀 Kakšen Kokoš, Cezar, to bi že zdavnaj bila zbanana in poslana “med svoje” sorodnike, ki so dobri kosmati plezalci in jim dišijo banane, če bi bil forum moderiran in bi se gledalo na kvaliteto komunikacije. 😉
“MATIAS”,
Pa ne moreš vrjeti ker debil si ti.
Oh joj, pa to je nemogoče, da je nekdo tako prizadet v betico.
Ja res ena “Anita s štajerske'(modri vrag) je odprla temo. Kako prozorno.
Nato si ta Anita Modri Vrag odgovori s tremi uporabniki, ki mu grejo na živce.
Nato pa naštepa cel kup odgovorov kjer sva omenjena jaz in ZATROSE.
Vmes še celo JONČEVO doda, ki je v treh letih 5 sporočil na forum napisala a jo MODRI VRAG še odprej sovraži, ker je njegove osebne podatke objavila.
Če bo zdaj sledilo še tisoč sporočil, ki bojo umenila mene in ZATROSE boš ti debilko vesel in srečen v svoji omejeni betici.
Sam res “MATIAS” pa ne moreš biti tako glup!!! Nihče ne more biti tako glup. Pa to je že na meji zaostalosti.
Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 01:13
“MATIAS”,
Pa ne moreš vrjeti ker debil si ti.
Oh joj, pa to je nemogoče, da je nekdo tako prizadet v betico.
Ja res ena “Anita s štajerske'(modri vrag) je odprla temo. Kako prozorno.
Nato si ta Anita Modri Vrag odgovori s tremi uporabniki, ki mu grejo na živce.
Nato pa naštepa cel kup odgovorov kjer sva omenjena jaz in ZATROSE.
Vmes še celo JONČEVO doda, ki je v treh letih 5 sporočil na forum napisala a jo MODRI VRAG še odprej sovraži, ker je njegove osebne podatke objavila.
Če bo zdaj sledilo še tisoč sporočil, ki bojo umenila mene in ZATROSE boš ti debilko vesel in srečen v svoji omejeni betici.
Sam res “MATIAS” pa ne moreš biti tako glup!!! Nihče ne more biti tako glup. Pa to je že na meji zaostalosti.
Drugače te pa nima sploh smisla brat in ti odgovarjat. Zasvojen si z monom in bolan v glavo tako hudo, da ti nobena psihiatrija ne bi mogla pomagat
Forum je zaprt za komentiranje.