zvezdana včeraj in nina orel
Ti si ena zdolgočasena gospodinja, ki se počuti ogrožena od žensk, ki veliko seksajo.
[/quote]
Zelo pametno je napisala, sploh v zadnjih treh stavkih. Mnenje, da je zato “zdolgočasena gospodinja”, ki ji je fovš, pa to, kar je napisala, samo potrjuje.
Nekateri mislite, da je edina “prava” spolnost tista, polna perverzij, in mislite, da smo vsi ostali, ki je ne jemljemo tako, frigidni.
To je tako daleč od resnice, da bolj ne bi moglo biti. Ampak nič hudega, saj slepite samo sami sebe. Mi bomo še naprej uživali v tistem čudovitem in svetem, česar takole histrioniziranje nikoli ne spozna.
Zvezdane ponavadi ne gledam, zdaj sem pogledala o čem govorite. Meni je bila oddaja zanimiva, bolj kot kakšna prej, kar sem videla, ker je Zvezdana govorila zelo malo. Oddaja je o tabujih. Torej govorimo o stvareh, o katerih se malo govori. Tudi ženska spolnost, ki ni taka kot “naravno in kulturno pogojena” je tak tabu. Ženske ne čutimo in ne seksamo vse enako, zlast pa nas kar nekaj zavrača naravno in kulturno pogojenost našega čustvovanja, katerega bistvo je, da je ženstvena ženska tista, ki doma tiho čaka moža s kosilom. Bog ne daj, da bi si jemala ljubimce, to menda ni naravno. Zlasti pa ne kulturno.
V marsičem se z gostjo strinjam, pa tudi ne vidim nikjer njene vzvišenosti. Saj ves čas govori o sebi, ne kaj naj drugi delajo temveč svoje izkušnje deli. V tem ni nič slabega. Ni popoln človek, pa saj nihče od nas ni. V marsičem seveda se z njo ne strinjam, posebej glede prijateljev nasprotnega spola. Žal ta ljubosumnost izhaja iz njene negotovosti in ranjenosti, ter nesposobnosti bližine, nezaupanja. Vendar mi je splošno gledano njeno razmišljanje zanimivo in razmisleka vredno, posebej ko govori o tem, kako sprejemati težke odločitve in razumwti sebe.
Med “čakanjem na kosilo” in “jemanjem ljubimcev” ni pa nič, nada? To je črnobelo razmišljanje. Zelo značilno za nezrele in osebnostno motene ljudi. Newsflash: večina nas lepo uživa tako v kuhinji kot v postelji in pri vsem ostalem. Samo na veliki zvon tega ne obešamo, ker nimamo potrebe. Ker histrionični osebki sklepajo po sebi, mislijo, da se dogaja samo, če svojo intimnost deliš z vsem svetom. Če to ne privleče pozornosti, dodajo še ekstreme, ki jim pozornost zagotovijo. Ko jo dobijo, mislijo, da jim ostali zavidamo. Večina pa nas na sto kolimetrov vidi, kaj je na stvari. Filanje lastne praznine. Zdrave, stabilne osebe takih potreb in tega ćrnobelega gledanja na zadeve nimamo. Kar hkrati ne pomeni, da živimo v čakanju na postrežno kosila možu. Čeprav naj bi oseba za zdrav razvoj črnobelo gledanje presegla najkasneje po puberteti. je iz odgovorov tu videti, da je celo odraslim zelo težko preiti na bolj zrelo raven.
Med “čakanjem na kosilo” in “jemanjem ljubimcev” ni pa nič, nada? To je črnobelo razmišljanje. Zelo značilno za nezrele in osebnostno motene ljudi. Newsflash: večina nas lepo uživa tako v kuhinji kot v postelji in pri vsem ostalem. Samo na veliki zvon tega ne obešamo, ker nimamo potrebe. Ker histrionični osebki sklepajo po sebi, mislijo, da se dogaja samo, če svojo intimnost deliš z vsem svetom. Če to ne privleče pozornosti, dodajo še ekstreme, ki jim pozornost zagotovijo. Ko jo dobijo, mislijo, da jim ostali zavidamo. Večina pa nas na sto kolimetrov vidi, kaj je na stvari. Filanje lastne praznine. Zdrave, stabilne osebe takih potreb in tega ćrnobelega gledanja na zadeve nimamo. Kar hkrati ne pomeni, da živimo v čakanju na postrežno kosila možu. Čeprav naj bi oseba za zdrav razvoj črnobelo gledanje presegla najkasneje po puberteti. je iz odgovorov tu videti, da je celo odraslim zelo težko preiti na bolj zrelo raven.
[/quote]
Tudi ti si filaš ego, samo na drugačen način od nje. Misliš, da si popolna, ker si skuhala kosilo za moža in ga zvečer čakaš v dolgočasni postelji kot dobra žena.
Zgledni možje in očetje najraje seksajo s prasičkami. Gospodinje so zgolj samo gospodinje v moških očeh, za vročico v postelji so jim ljubše prašičke.
[/quote]
Zelo dobro napisano.
Sicer pa so skorajda vsi ta osebek poslali v Polje. Ker taki so samo za tam.
[/quote]
Nikogar ne moti, da ti kuhaš možu in ga zvečer čakaš v postelji. To je tvoja izbira. Pač pa tebe motijo ženske, ki jim ni do tega. Takoj so kao nezrele. Sploh ne vem, zakaj je merilo zrelosti, da se poročiš, kuhaš, imaš otroke, najedaš folku. Merilo zrelosti je lahko tudi, da spiš s komer hočeš, brez da bi te skrbelo, kaj si o tem mislijo drugi, delaš kar hočeš, brez da te skrbi, kaj mislijo drugi in pustiš druge, da si rihtajo življenje, kot njim paše. In po teh merilih ste vsi tu gor precej nezreli.
Hi hi, zdolgočasena gospodinja pa res nisem 🙂 Dan sem preživela s svojo družino v hribih na 3 urnem izletu, se pogrela s šilcem domačih zdravil, kuhal je danes kosilo mož, jaz sem pomila posodo, zdaj gremo počivat.. zvečer pa gremo skupaj z najstniškimi otroci en krog do štantov in potem silvestrovat domov. Sliši se morda penzionersko, ampak zame je tak dan popoln in ne izključuje intimnih užitkov z možem. Kako seksi in zapeljiva sem v športnih gaticah brez modrčka ter kako vznemerljivo je moje spolno življenje z možem pa ni, da bi delila z vami. Srčno upam, da sta moji najstniški hčerki bili v odraščanju deležni ustrezne starševske ljubezni, vzgoje in vzora, da ne bosta iskali vzorov in življenskih vodil po takšnih blogih. Gospa pa upam, da bo našla ljubezen v sebi, ki jo tako mrzlično išče.
Zakaj delate eni celo znanost iz te ženske? Piše vulgarne, prostaške zgodbice o fu.karjenju. Šokantno! Vse, ki smo proti temu, smo puritanke in dolgočasne gospodinje. Doma se uležemo v posteljo v debeli flanelasti pižami in čakamo kot dile, če nas bo mož povohal ane? Res odkrila je vrhunec ženstvenosti, zna še pedre v seks prisilit tako zelooo je Ženska in dajmo se ji klanjat. Ne ga srat no.
Jaz sem gledala oddajo z Zvezdano, ker pa mi je bil pogovor zanimiv, sem šla malce prebirati tudi blog Jožica Srbež. Moram reči, da mi je njen slog izražanja všeč, zares spretno zna vihteti besede. Definitivno je dama inteligentna, in inteligenca je hudo sexi.
Toda tisto, kar je mene fasciniralo je, kako opisuje svoje obdobje drog. Kako je v svet drog zabredla šele pri 35-ih, prvič na sarajevskem filmskem festivalu, ter se pri 39-ih, torej pred dvema letoma, tudi izvlekla iz tega.
Na faksu (FDV) je delovala kot ena malo prismuknjena ne najbolj pametna niti preveč lepa ženska. Imela je krajše lase, kobilast izgled, preveč visoka, tudi urejena ni bila kaj preveč. Delovala je zelo sterilno. Potem je kot komunikologinja odkrila medije in Playboy ali bolje rečeno odkrila zakaj je ženska ženska in se ji je čisto zmešalo. Ne vem s kakšnim tipom judi se je družila, ko je delala na Playboyu, ampak tej ženski se je tam čisto odtrgalo. Tudi v politični PR se ve kako je pozneje prišla in zakaj.
Zdaj, ko vemo, da je gospa delala za Janšo, ki jo je v svoj štab izbral na podlagi privlačnosti in kakšna kemija je bila med njima, je vse pojasnjeno. Patologija privlači patologijo. Smili se mi, upam, da si bo opomogla. Verjamem, da prej ni bila takšna. Želela si je bleščečo kariero, se zapletla s človekom, ki se mu je težko izviti brez posledic. Ne vem, če je komu uspelo obrniti mu hrbet brez posledic za kariero in psiho.. žalostno. Tako si razlagam zadevo, upam, da se motim.
Mene je pri tej Orlovi zmotilo, da se ima za neko fatalko in vzornico za mlada dekleta.
Sama ne bi hotela, da se mlajša dekleta zgledujejo po njej. Določene stvari ji dam tudi prav sploh o odnosih med moškim in žensko. Glede na to, kako se je gospa Orlova prostituirala na fini način za službo piarovstva v politiki pri Janši. In potem se hvali s svojo kariero, ne pove pa kako je do nje prišla.
Forum je zaprt za komentiranje.