Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdana včeraj in nina orel

zvezdana včeraj in nina orel

KJe pa ti vidiš kak bes, če sama iz sebe znova prismodo delaš, mi se pa režimo na tvoj račun?😁

Ah polarni kaj pa ti ves o litereturi . Vam lahkotno čtivo predstavlja problem kar se je v tej temi tudi pokazalo.. Kje ste se vi ..
[/quote]
Ja ja, saj bo….😅

… globino ima pralni stroj. Pa not gleda, da bi jo ozela, kot cunjo. Saj lahko bi segla globoko, sam gumba nima, zato ostaja na plitvini in je grda resnica, ker je toook plitka.

Ah polarni kaj pa ti ves o litereturi . Vam lahkotno čtivo predstavlja problem kar se je v tej temi tudi pokazalo.. Kje ste se vi ..
[/quote]Čakaj, kaj že bila una , ki je tudi kvalitetno knjigo napisala o Urški Čepin, tisto si prebrala?😅

KJe pa ti vidiš kak bes, če sama iz sebe znova prismodo delaš, mi se pa režimo na tvoj račun?😁
[/quote]
Ja seveda.. Ti pa sploh, ko ti preprost blog povzroča strašne težave haha
Vse kar znaš povedati je konjska faca hahaha

A, ima zagotovo, samo ne na tistem mestu, ko ti misliš.😅

Čakaj, kaj že bila una , ki je tudi kvalitetno knjigo napisala o Urški Čepin, tisto si prebrala?😅
[/quote]
Ne tiste nisem. Morda bom nekoč ..Haha

Dva tepčka z mano o literaturi ,ki v življenju nista knjige prebrala hahahahaha pa saj to ni več res.. Kar naprej postaja zabavno

No fanta jaz vama želim vse najlepše v Novem letu in tudi vsem ostalim na Monu
In seveda se prepucavamo dalje naslednje leto 🙂
Se že veselim haha

popravek.. Pobedila si Norisa in Arkana, ….

Zgodbe ali ne, lilith, eva, whatever… naj pač piše, če s tem zdravi svoje težave, travme, nevroze…
Ampak, vse skupaj je pod nivojem, ki bi ga za uvrstitev v svoj program nacionalnega predvajanja, morala imeti javna tv. Tematika primerna bolj za kako obskurno lokalno tv, poleg tega v živo ženska neverjetno nevrotična, brez repa in glave.
In ko ena zgoraj tako oh in sploh hvali njene zgodbice: mene osebno ne morejo zanimati zgodbice vasezagledanega in vzvišenega osebka, ki na svoje bralce gleda zviška in jih ima za inferiorne (toliko o tistem gledanju vase in v svoj drek, sam promotorski blabla). Na fb je tipu, ki ji je preprosto napisal, da preveč razmišlja, odgovorila, da ji on mentalno ne parira. Babji bruh, ima še precej dela za “kopati po svojem gnoju”.

Lep pozdrav, nikoli si nisem mislil, da me bo bo kdo nasledil.

Ni bilo podane ne pozitivne, niti negativne kritike. Kdor je bralno pismen, je razumel, da je v točno določeni zgodbi prepoznala koncept Lilith in Eve.
Večina tega koncepta ne pozna, od tod tudi nerazumevanje, čeprav je ravno ta koncept v širši uporabi, pa ne samo na literarnem področju ampak tudi na spiritualnem in v psihologiji.

Tudi ti si optimist kot Grda resnica.

Zakaj pa gledate oddajo, če vam ni nič všeč? Jaz ne gledam…
[/quote]
Gospa je znana oseba in je rada pod sojem luči in še pomembneje vodi pogovorne oddaje o neki osebni, da ne rečem duhovni rast, tem pa pride tudi ta druga stran, ki pa je, da si pod drobnogledom, če takšne zadeve počneš, da huje ne moreš bit.Opravljanje je pa takrat, ko si običajen človek in si drobnogleda ne želiš, pa…vse ima svojo ceno.

Nimfomanka z desetimi podosebnosti ali ne. To danes propagirajo, ker je v ozadju denar . Tako norega desca ne najdeš z nobenim drobnegledom in tudi če je finančno podprta, zakaj te ženske pod nujno ne odpeljejo na zdravljenje. Resno ga potrebuje. Vsem zavedenin ženskam se pa klanjam zaradi količine neumnosti, ki jo lahko zberete. Na srečo so tudi izjeme.

Ne boste preboleli, da si “baba” upa, kar naj bi počeli samo moški.

Spoštovana gospa, to ni res, ne piše moški. Boleče je to gledati za žensko. Iz dna duše boleče in z očmi psihoterapije

Tisočletja so moški posiljevali, trgovali in izkoriščali ženske za spolne igračke in pisali o njih kot o številkah. Trije, štirje na eno in še danes se to dogaja. Si se oglasila? Nisi, bila si in boš tiho. Si poslala te moške na psihoterapijo? Nisi. Ta ženska vsaj prostovoljno seksa in sama izbira s kom, kdaj in kje. Ona ni žrtev in prav tako moški ne, ki seksajo z njo. Zakaj se zdaj oglašaš, pri žrtvah si pa tiho? Ni na nas, da bi sodili svobodno voljo drugega. Preveč si zatiskate oči. Iz miši delate slona.

Si ne zatiskam oči. Prostitucija ubija. Če tega ne doumete in se sklicujete na macizem, namenoma negirate drugo obliko ego centri zma, s katerim se izživlja ženska sama. Kamera ne laze, če je že vse ostalo pri njej zlagano. Funkciji moške in ženske spolnosti sta si različni zaradi danosti narave. Izigravanje le te se odbije nazaj, kot bumerang.

Bumerang se je odbijal tisočletja in končno odbil, vse zaradi moškega egocentrizma. Si se oglasila? Nisi.
SPB ne izbirajo po spolu, nič kaj veliko jih ne zanimajo raznolikosti moške in ženske spolne narave in funkcije le teh. Hiv ne pozna nič od tega. Če moški ne more/noče kontrolirati spolnega nagona je mačo, če ga ženska ne more/noče je cipa. Pa je res tako? Mar niso to naučeni vzorci. Seveda so. Da bo svet lepši se morajo spremeniti moški in ženske, se prilagoditi tako moški kot ženske. Spremenjene ženske niso obstale, ker se moški niso želeli spremeniti in se odpovedati svojemu egocentrizmu, medtem, ko je bilo to od ženske zaželjeno in pričakovano.

Gospa Orel glede na videno in prebrano že leta neuspešno išče sama sebe. Upam, da ji terapija čim prej uspe in bo kmalu s seboj in s svojo dušo ter telesom pomirjena. Kot metoda samozdravljenja je blog super in ga podpiram, zame kot bralko pa nezanimiv in z nizkim jezikovnim slogom žali slovenski jezik. V zapisih se avtorica slepi, da so dekadentni, plitki in patološki odnosi, ki jih goji do soljudi, polni ljubezni, čutenja ter orgazmičnih občutkov. Kot bralko me jezi to, da želi vzbuditi občutek, da so tovrstni odnosi med ljudmi edini pravi in pristni ter bi osrečili vsakega posameznika, če bi le imel pogum, da se jim prepusti. Ob tem pozablja, da posamezniki brez patoloških nagnenj nimajo želje po vzpostavljanju patoloških razmerij in odnosov. Če to res berejo mlada dekleta, je to slab vzor za njih.

Zvezdane ne gledam, ker mi ne potegne, sem pa šla pogledat o čem govorite.
Ženska ima zelo ozek okvir razmišljanja, ker vse gleda samo iz sebe in posplošuje, saj misli, da če je ona takšna so takšni vsi, po drugi strani pa pravi, da je nenavadna in je redko kdo na frekvenci z njo…konfuzija.Da moški in ženska ne moreta biti prijatelja…nisem frigidna, ali zavrta, spolnost mi je ogromno pomenila, ampak imam moške prijatelje že 25 let, tudi vseskozi zakona je bilo tako…vsi hetero, pa jih spoštujem kot ljudi, kot ljubimce si jih pa nikakor ne predstavljam in kontra isto, nimam nikakršnega občutka, da bi kdo karkoli več čutil tako, da mi je to njeno skoraj samo neko nakladanje, nemir…
Pač danes je moderno, da si čim bolj drugačen in bolj poseben in zato je danes še norec težko bit, ker je konkurenca tako zelo huda.
Pa tisto začetno gledanje v kamero tudi ne gleda čisto zdravo…Res spominja na Salome, če bi dal njen govor, pa poudarili njen stil, bi me prepričali, da je onaon z novo operacijo.Rad bi jo videla, čez ene 20 let ali pa še prej, ker imam občutek, da se tole ne bo preveč srečno razvijalo…pa bi me zanimalo, če se motim.
Upam pa, da si pošlihta tako da bo mirna…

Ti si ena zdolgočasena gospodinja, ki se počuti ogrožena od žensk, ki veliko seksajo.

Naj se nateguje in lovi tipe do onemoglosti. Kaj ima v sebi, to bo dobila. Lahko greš preko meje, vendar moraš znati s tem tudi funkcionirati v praktičnem lifu, a je dokazala na kameri, da je zakrceno frustrirana. Q pa tak life kjer ti orgazmi bolj škodijo, kot koristijo. Ima se za predmet poželenja ki se igra s predmeti poželenja. To neprimerno bolj znese moškim, jbg, ženska spremenjena v moškega pa izgubi ženskost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close