zvezdana včeraj in nina orel
Zvezdana za svoja leta izgleda naravno. Ima lepe lase, zobe.
Res pa opažam pri nekaterih … vrat.
Fak, kako imajo zguban vrat, žile, pa kar nekaj jim trza ko purmanu.
(po moje je zaradi modrcev, in se jim koža nabira na dekolteju) In ta ‘šport’ je kar drag pri plastik fantastik, da ti nategne cel torzo:-) .
Ne moreš prelisičit narave. Joške grejo dol. in če ti umetno to vzdiguješ z modrcem, nekje ostaja višek kože. Na vratu.
Pa ne pozabit, da so naše babice umirale pri teh letih in je bilo normalno. Danes, ko en škripne pri 76 letih rečemo…. mlad, prehitro je odšel. !!
Vas čaka 90 let…. vauu, še na polovici nismo. Dedci so pa isti s tistimi joškicami in napihnjenimi trebuhi.
Zvezdana za svoja leta izgleda naravno. Ima lepe lase, zobe.
Res pa opažam pri nekaterih … vrat.
Fak, kako imajo zguban vrat, žile, pa kar nekaj jim trza ko purmanu.
(po moje je zaradi modrcev, in se jim koža nabira na dekolteju) In ta ‘šport’ je kar drag pri plastik fantastik, da ti nategne cel torzo:-) .
Ne moreš prelisičit narave. Joške grejo dol. in če ti umetno to vzdiguješ z modrcem, nekje ostaja višek kože. Na vratu.
Pa ne pozabit, da so naše babice umirale pri teh letih in je bilo normalno. Danes, ko en škripne pri 76 letih rečemo…. mlad, prehitro je odšel. !!
Vas čaka 90 let…. vauu, še na polovici nismo. Dedci so pa isti s tistimi joškicami in napihnjenimi trebuhi.
[/quote]
Zakaj pa gledate oddajo, če vam ni nič všeč? Jaz ne gledam…
Gostja me ni prepričala.
Zvezdana pa – kapo dol. Kakšne goste vse pripelje in nam jih predstavi, od takih, ki so nam všeč in se od njih kaj naučimo ali nas zanimirajo, da raziščemo še kaj več, do takih kot včerajšnji, ki nas potolažijo, da smo spet zadovoljni s svojim svetom in s seboj in ne bi zamenjali z njo. Eni gostje boljši, drugi slabši, pa kaj. Zvezdana pa je carica, ker si vse to upa in ker ji vendarle uspe narediti zaokrožene oddaje.
Z veseljem jo gledam tako v gledališču kot na ekranu. In jo po tem, kaj vse je naredila, spoštujem (stvari, ki jih je počela ali jih počne, jemljejo ogromno energije, te jaz ne premorem in zato ves poklon njej).
Edinikrat, ko mi gre na živce, je, ko s kakšnim gostom želi biti pretirano poduhovljena, ponižna.
Sicer pa je carica.
Všeč mi je tudi Miša Molk, ki ima čisto drug pristop, en umirjen in postavi se v drugo violino in gostu dovoli, da pove vse o sebi, mu ne skače v besedo, naredi oddajo prijetno, odkrije dobro v vsakem od gostov, četudi so nam pred tem morda bili zoprni ali neznani, odkrije nam drugo plat gosta. In ob njih ostaja dama. Zelo sposobna ženska, škoda, da je toliko let delala v ozadju, šele sedaj to vem.
Vesne Milek pa ne prenašam, pa čeprav še vedno gledam njeno oddajo – gledam jo, kadar me zanimajo gostje. Ta ženska pa bi rada bila ena a in najpametnejša, ampak ni iskrena, nekaj v njenem načinu me moti. Vedno hoče biti pametnejša od gosta, mu skače v besedo, se dela poznavalko…mi je zadnjič bila všeč TerezaK, ki jo je vsaj 2 x ustavila in ji pokazala, da blebeta v prazno…
Nisi brala?! Nismo mogli gledati. Samo par minut, potem pa je bilo preveč. Tak gost ni za na nacionalko. Enostavno ne. Kje so uredniki? Kaj ni nobene kontrole?!
[/quote]
?
Ce necesa nisi pogledala, potem pac ne mores soditi, ne? Ko nekaj pogledas, potem lahko poves, kaj si mislis, prej pa ne.
Me pa res cudi od kje vam toliko srda in besnosti, zaradi gostje, ki zivi kot zivi. Malo pobrskajte po sebi …
Pa če niste vi strgani pa nič ne rečem. Iz seks doživetij obcasno podkrepljenih z drogo in alkom ene ženske ste nardili doktorsko disertacijo .
Ni prva ni zadnja
Pač ona je povedala na glas večina je tiho.. Ja ste pa čist v šoku da ene na veliko F. Ukajo včasih s čustvi včasih pa v omami haha
Sem malo pogledala na njen blog iz firbca.. Na ves glas sem se smejala zgodbi, ko so ji pederi muco drajsali,pa straightu kurcino drkali.. Vsa čast ji da prepriča lepe pedere da jo zadovoljujejo.. Katera od nas je tega sposobna.? prakticno nobena..MA to je reinkarnacija same lilith vam povem.. Medtem ko Eva nekje spi, ko ne spi se pa kuja (zgodbe o varanju in moskih prašičih)
No da zaključim zanimive zgodbice vsekakor
Ja, saj, ti dve bi se prilegli ravno za v tvojo družbo, zagreb se ne, boš vsaj nekoga imela ob sebi in še to enake sebi, ne?😅
[/quote]
Viharni tvoja inteligenca je prenizka da bi ti dojel sporočilnost zgodb. V tuji koži se ne da živeti, da se pa brati tuje zgodbe . Vsaka zgodba ima sporočilo in avtor (če je za kej) ponavadi bralcu prepusti njegovo lastno doživetje ob branju, ki ni nujno identično doživetju avtorja ob pisanju.
Drži se ti grabelj in motorke :))
Viharni tvoja inteligenca je prenizka da bi ti dojel sporočilnost zgodb. V tuji koži se ne da živeti, da se pa brati tuje zgodbe . Vsaka zgodba ima sporočilo in avtor (če je za kej) ponavadi bralcu prepusti njegovo lastno doživetje ob branju, ki ni nujno identično doživetju avtorja ob pisanju.
Drži se ti grabelj in motorke :))
[/quote]
Saj pravim, bi bile tri izredno luštkane skupaj, sporočila zgodb bi pa tako med sabo mlele, ne? Mene res ne zanimajo, le to kar vidim in se takoj da opredelit kot bolno in ničvredno, torej škoda vskega časa, ne?😅
Saj pravim, bi bile tri izredno luštkane skupaj, sporočila zgodb bi pa tako med sabo mlele, ne? Mene res ne zanimajo, le to kar vidim in se takoj da opredelit kot bolno in ničvredno, torej škoda vskega časa, ne?😅
[/quote]
Oddaje nisem pogledala zato da bi videla kako kdo izgleda in potem komentirala izgled,gube in joške (kot večina vas) oddajo sem pogledala da vidim kaj ima zenska za povedat.. Prisluhnila sem, malo prebrala blog in se iskreno nasmejala in si rekla dobra je lilith, ker večina nas evic se enega doma težko v marsikaj prepriča (ni nujno spolne narave) ta pa kar pedere da njo zadovoljujejo.. Pa jebote kdo zna zna.. Zapreš blog in živiš življenje evice naprej ampak z nasmeškom ko pomisliš na lilith
🙂
Ampak ti itak ne boš razumel saj si prekratek
Oddaje nisem pogledala zato da bi videla kako kdo izgleda in potem komentirala izgled,gube in joške (kot večina vas) oddajo sem pogledala da vidim kaj ima zenska za povedat.. Prisluhnila sem, malo prebrala blog in se iskreno nasmejala in si rekla dobra je lilith, ker večina nas evic se enega doma težko v marsikaj prepriča (ni nujno spolne narave) ta pa kar pedere da njo zadovoljujejo.. Pa jebote kdo zna zna.. Zapreš blog in živiš življenje evice naprej ampak z nasmeškom ko pomisliš na lilith
🙂
[/quote]
Večina jih tudi ne razume, gostjo so doživeli kot osebno žalitev in ne kot pripovedovalko. Redki smo, ki razumemo. V tvojo inteligenco nikoli nisem dvomil, odlično jo znaš pokazati. 🙂
🙂
[/quote]
Kako se temu pri tebi potem reče, najvišja globina sredi plitvine?😅
Kako se temu pri tebi potem reče, najvišja globina sredi plitvine?😅
[/quote]
Se enkrat čeprav vem da ne zastopis pa vseeno
Ne ocenjujem nje, njenega izgleda niti kako ona živi, ampak samo njene zgodbice berem ,poslusam. Tudi če bi bile izmišljene ali če bi bil avtor moski ki piše v ženski osebi bi jih prebrala ,pa čeprav je moj življenjski stil popolnoma drugačen od njenega..
Njene zgodbe ne morejo spremeniti mojega življenja, niti njena osebnost in zunanjost, me pa absolutno lahko zabavajo in ko jaz želim tudi spodbudijo k razmisleku.. Lahko pa zraven ne razmišljam popolnoma nič in se samo prepustim branju
Ti kar beri in poslušaj, saj pravim, da so na tvojem nivoju, stare nagravžne babe, brez sramu, kakršnegalkoli osebnega dostojanstva, popolnoma nore in sprevržene.
[/quote]
Ti bi tudi lahko kak blog naredu z naslovom osebna zbirka nagih riti ,viharni bič in šiba.. Bom z veseljem prebrala, če se boš odločil pisati :))
Zanimivo sam si poln spolnih odmikov ampak sprevrzeni so pa samo drugi haha
Primerjate oddaje iz 80, 90, in današnje
Kako je napovedovanje oz voditelje zasvojilo prekleto PAČENJE in pačenje besed ; mgla.itd….
Ti več ni za gledat še manj za poslušat
Nakladanje še posebej o hrani.itd…
Vsi nimajo denarja napretek in jedo, kar si lahko privoščijo!
Ampak se tega ne razume!
Kot da so ti voditelji-ce ,sami svetniki!!!!!!
Zanimivo ,da nihče ni komentiral zgodbe ali zgodb..vsi samo izgled voditeljice in gostje.. Pa psihično stanje obeh :))
Vseh zgodb nisem prebrala ampak tiste ki sem, so pa zanimive (pokukas v nek drug svet, kot bi gledal z daljnogledom vendar varno in v udobju svoje dnevne sobe.. Daleč ampak vse vidiš od blizu ) pa magari če so pisane v slengu :)) mene ne moti
Forum je zaprt za komentiranje.