Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdana včeraj in nina orel

zvezdana včeraj in nina orel

Pa ne more 184 cm visoka ženska imeti majhne roke kot en štofelc od 1.70…je pa huda lepotica in ima narejen magisterij, svoj stanovanje, Porshe Panamera, itd..

V blogu piše, da ima 16 let staro kripo.
Ampak, meni je bejba kul, uživa življenje kot ji paše. Cel lajf je špilala pridno punčko, nato pa si je privoščila pravi lajf. In prav je tako.

Sej je vseen kaj nima in ima in kolika je v višino haha.. Jaz govorim o zgodbah . Zame so zgodbe za njo pa osebna dozivetja. Ona piše, jaz berem.. Bom še kaj prebrala od nje pa čeprav sem bolj ko ne konzervativna gospodinja ( in po monovsko se za gospodinjo tega ne spodobi brat ) in če bi jo srečala v živo bi jo skušala prepričat naj neha pit, koristiti drogo in naj se že poroči in ima otroke.. Ok edino geje lahko za prijatelje zadrži ,da bo lahko pol skupi z njimi jamrala o moških svinjah (za vsako poročeno gospodinjo se pač spodobi,da udriha čez moža)haha

In si že dobil kaj za naseskat .?
haha
Ma s tabo se ne da resno debatirat nisi dovolj možgansko razvit .. Dobesedno jemljes kar bereš to si :))
[/quote]
Itak, meni šteje tvoja sreča, da si končno videla dve prostaški rogovili s katerima se lahko pstovetiš, mogoče se boš “poglobila” v “zgodbe” in malo manj srala po forumu.😅

Itak, meni šteje tvoja sreča, da si končno videla dve prostaški rogovili s katerima se lahko pstovetiš, mogoče se boš “poglobila” v “zgodbe” in malo manj srala po forumu.😅
[/quote]
Jaz bi raj tvoj blog brala no 🙂
Naslov že imaš haha

Jaz bi raj tvoj blog brala no 🙂
Naslov že imaš haha
[/quote]
Al ne smem, so izbrisal, nisi videla?😅

Al ne smem, so izbrisal, nisi videla?😅
[/quote]
Res so zategnjeni ti moderatorji 🙂
Ljudem ne pustijo nobenega veselja.
Mogoče če bi na Mon ekstra prošnjo poslal, da ti dajo en kotiček v katerem bi ti objavljal zgodbe o seskanju pol ne bi brisal. Bralk ne bo manjkal predvsem tistih coknjenih in sprevrženih haha

Ko sem nek svoj čas bil v stiku z eno južnjakinjo, mi je govorila enake stvari, kot piše ta na blogu. (Pet minut je škoda posvetiti takemu descu, ki se ima za žensko). Katastrofalno histerično nora je bila, ista kot ta. S tem da je moške pri seksu tudi ogrebla do krvi in so vsi od nje zbežali, iskala je pa žrtve nonstopno. Enako nora, psihično bolana in s konfuznimi motnjami seksisticnih anomalij je tudi ta zadetek. Obe sta za v Polje, v glavo počeno je edino gej lahko spolno zadovoljil. Bi rekel, da res. Zblojena oseba z abotnimi nagnjenji. Ekscentrična trapa, ki dela iz sebe budalo, se večjo kot je.

V nos vam gre samo zato ker je ženska. Ženska mora biti tiho in služit moškemu.

Prečekirala sem njen blog, ja ta zgodba z geji je kar nekaj. Nimam nič osebnega proti gejem, samo mi ni nič rajcig da bi me v vagino drezal. Najbolj zanimiva zgodba je bila Poroka=emocionalno koncentracijsko taborišče. Tukaj je kar nekaj stvari prav povedala, čeprav sama nimam nič proti poroki in se mi zdi s partnerjem, ki je na tvojem nivoju super. 🙂

Točno tako. Meni ne gre na živce, tudi njeno teatralno obnašanje ne. Moti me samo njen vzvišen odnos- tako druge ljudi hitro odbiješ od sebe. Pa vidi se, da ima polno rit vsega, če bi ona imela bogatega partnerja bi se pa z družino in z njim ven duvala. To ji ni uspelo, se pač z drugimi stvarmi. Da je pa dala psičko krstiti na Brezjan je meni čudno, pa sem dovolj liberalna.
Po eni strani šimfa čez krščansko poroko po drugi strani psičko krsti na Brezjah. Protislovna je sama sebi. 🙂

Prečekirala sem njen blog, ja ta zgodba z geji je kar nekaj. Nimam nič osebnega proti gejem, samo mi ni nič rajcig da bi me v vagino drezal. Najbolj zanimiva zgodba je bila Poroka=emocionalno koncentracijsko taborišče. Tukaj je kar nekaj stvari prav povedala, čeprav sama nimam nič proti poroki in se mi zdi s partnerjem, ki je na tvojem nivoju super. 🙂
[/quote]
Sej se ne gre za to kaj je tebi, meni, francki rajcih.. Če hočem brat neki rajcih si preberem eroticni roman po mojem okusu,njen blog ni erotični roman in če ga bereš kot erotični roman spregledas bistvo. Njen blog meni bolj vleče na izpoved, čutenja, zaznavanje pa tudi razumevanje sebe in sveta okoli sebe (avtorica) kot na erotični roman. Če odmislis gola telesa, alko in drogo pa če kot bralec odlozis čipkaste modrčke in hlačke v omaro, se zadaj skriva izpoved . Vsaka izpoved pa ima sporočilo. Jaz sem ga dojela kot boj med Evo in lilit ( ta izraz se uporablja tudi v psihologiji). Niso pomembni ne geji ne akcija z njimi,so samo simbol. Pomembno je skozi njeno pripoved,da Lilit doseže nemogoče (gej pazi gej in ne Straight moški, jo zadovoljuje brez da ona odpre usta in potoči solzo ali stori karkoli ,dovolj je da se pojavi z njim v banji) medtem, ko evica poskuša vse da bi ugodila svojemu straight moškemu in navkljub njenemu trudu ,ne doseže nič in ni zadovoljna se manj zadovoljena.

Kateri moški se pa ne ogreje za spolno odprte ženske Napisano z moje strani je resnično. Toda ta zadetek moške spolno izkorišča in ker je neuravnovesena, naj seksa z njo enako nor. Moški nismo predmet za natepavanje njenih frustracij. Vsem to ne paše ali samo za nekaj časa pa črta od take nimfomanke.

Nisem prišla ocenjevati njene osebnosti, niti zunanjosti in niti življenjskega sloga. Niti jo poznamo niti se bova spoznali. Govorim o zapisih.
Tudi vampirske zgodbe so mi zanimive ampak to ne pomeni ,da jih doživljam dobesedno in osebno

( tudi njenih zgodb ne dozivljam dobesedno in osebno ,pa čeprav so resnične,za razliko od vampirjev..ni pa to moja resničnost,to je njena resnicnost in njene resničnosti ne morem doživeti ,lahko si jo pa predstavljam in razmišljam o njej skozi njeno pripoved)

..ampak ravno tako nosijo sporočilo ,samo drugačno ..hlepeti po večnosti, mladosti lepoti, imeti moč nadzorovati in spreminjati.. Kako lepo bil bilo če bi lahko postal vampir pa magari za en dan :)) darmar bi naredu.. Ali z drugega vidika negativnega, vampir je nekaj strasnega, demonskega, sebicnega, unicujocega.. Itd bog ne daj da bi kdaj postal vampir..
Dve nasprotji v isti zgodbi, vse pa je odvisno od bralca in ne od avtorja.. Katero stran bo bolj začutil sporočilno (spodbuja k razmisleku) ali osebno (spodbudi val različnih čustev poz ali neg)
Top je pa ko spodbudi obe tako kot razmišljanje kot čustvovanje
Vprašajte se zakaj ste tako jezni in kaj v vas sproza negativna čustva,ko ena xy ženska piše o svojih divjih seks avanturah haha

Vprašaj se ti v tem zadnjem postu s psevdonimom Grda resnica zakaj si tako seksisticna. Za take debilke je meni škoda besed tratit, moški smo moški, reve si pa najdejo vampirke in če bi imela malo višji IQ, bi razumela moj zapis.

Grda resnica, preveč pričakuješ od umsko siromašnih ljudi. ☺️

Seksistična.?
Recimo da je zgodbo napisal moški (svoja spolna doživetja kjer ga zadovoljujo ženske,poleg Straight tud lezbike)bi ga se vedno videl kot neuravnovesenega vampirja ali drugače.?

Vem vem pa vseeno 🙂

Evo se en ki ne zna in ne zmore debatirati o preprostem blogu in lahkotni zgodbici . Kako bi ti prebral malo bolj zahtevno literaturo.?
Bi sploh razumel .? Seveda ne bi

Ti grda resnica do zahtevne literature se nisi prišla. Če te en nimfomanski blog tooook dolg vrze, si se na nivoju adolescence. Kot je blogarka.

Grda resnica čisto ven padla, ko je videla eno kur-bo s konjsko postavo, ki piše psihotične prostaške kozlarije, katere niso ne za na voz, ne za na sanke. To pa mora bit res nekaj, ko spozanš, da obstaja oseba tako enaka tebi in tvoji predstavam.😅

Haha seveda

Haha seveda
[/quote]
Česa ne razumeš? Zelo zahtevne in kvalitetne literature si se lotila, to bi ti mnogi pritrdili. Imaš res občutek za globino,….le vprašnje kje, najbrž med nogama.😅

Kak ste besni fantje :)) izi.. Ni konec sveta če ena opisuje sex izkušnje..

Česa ne razumeš? Zelo zahtevne in kvalitetne literature si se lotila, to bi ti mnogi pritrdili. Imaš res občutek za globino,….le vprašnje kje, najbrž med nogama.😅
[/quote]

Ah polarni kaj pa ti ves o litereturi . Vam lahkotno čtivo predstavlja problem kar se je v tej temi tudi pokazalo.. Kje ste se vi ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close