Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

Am, jaz se ne zapletam s slabimi ženskami. Morda se pa ti vrtiš okoli slabih moških ?[/quote]

Glede na to kar pišeš je več kot očitno, da še nisi imel opravka z ok ženskami. Tako negativno mnenje o ženskah kot ga imaš ti, ima lahko samo nekdo, ki so ga vse ženske zavrnile ali pa se zapleta s samo slabimi ženskami.

Jaz imam o moških dobro mnenje. Obstaja dosti slabih moških, amapk se jih izogibam. Raje sem v družbi ok moških in zato imam tudi dobro mnenje o njih. Pač dobre izkušnje z moškimi.

Za koga le? Za njo ali za druge?[/quote]

recimo da, če bi jaz iskal žensko izključno po nekih kriterijih, bi ta dva obvezno vključil v igro :)[/quote]

Se pravi, da bi to bilo dobro zate 😛
Kriteriji niso prepovedani, so pa pri mnogih vzrok za osamljenost.

Am, jaz se ne zapletam s slabimi ženskami. Morda se pa ti vrtiš okoli slabih moških ?[/quote]

Glede na to kar pišeš je več kot očitno, da še nisi imel opravka z ok ženskami. Tako negativno mnenje o ženskah kot ga imaš ti, ima lahko samo nekdo, ki so ga vse ženske zavrnile ali pa se zapleta s samo slabimi ženskami.

Jaz imam o moških dobro mnenje. Obstaja dosti slabih moških, amapk se jih izogibam. Raje sem v družbi ok moških in zato imam tudi dobro mnenje o njih. Pač dobre izkušnje z moškimi.[/quote]

Zapletati se z enimi ali drugimi oz po drugi strani poznati razliko med enimi in drugimi…
med tem dvema pojmoma obstaja prepad, ki ga očitno ne ločiš…

EnTip, jaz nisem sovražno nastrojena proti nasprotnemu spolu. Če je moški slab preprosto nisem v njegovi družbi in to je to. Zakaj bi bila, če je pa dosti dobrih moških?
Kdorkoli, ne glede na spol, vidi samo slabo v nasprotnem spolu, ima sam težave. Ni nasprotni spol slab,ampak je s to osebo nekaj narobe. Velja tako za Ž, ki trdijo, da so vsi moški slabi kot za M, ki to trdijo za ženske.

Še vedno ne razumeš… da spoznaš kakšen je kdo, moraš z osebo pridet v STIK. Jo spoznat. Na čelu ali v OI nikomur ne piše kakšen je. Ko človeka spoznaš pa se odločiš ali nadaljuješ ali ne.
Tako kot ti morajo najbrž enako storiti tudi drugi. Ne vem zakaj se obešaš na poste v katerih eni pišejo kakšne so ženske… ni nujno da je z njimi v vezi, le pomeni da jih je spoznal. Kot ti… kapiš???

EnTip, včasih komu že na čelu piše, kakšen je, zakaj bi s takšnim tratil čas?:) Vseh ne moreš spoznati:).

Hm, malce nenavadno, da je nekdo spoznal same slabe ženske? Jaz bi temu rekla, da se suče v povsem napačnih krogih.
Jaz sem v krogu ok ljudi. Se zgodi, da naletim na čudne ljudi, ampak se potem tja nič več ne vračam.

Nekatere že po pisanju po forumih prepoznaš, v kateri “predal” spadajo, npr med zanimive ali ne, itd.

Zgleda, da smo ženske glede takega prepoznavanja bolj spretne. Potem pa se nam ni treba pritoževat kako je nasprotni spol slab.

Jaz nimam slabega mišljenja o ženskah, govoriš kar nekaj na pamet. Očitno imaš preveč prostega časa, da si lahko potem takšne bolane stvari zmišljuješ. Bi prej rekel, da si ti napadalno nastrojena do nas moških, ki ne bi bili kar z vsako. Če imate lahko vi neke standarde, potem jih lahko imamo tudi mi moški. Vseeno pa se mi zdi, da nekateri, predvsem nekaterE, ne stojite na realnih tleh in imata PREvisoka pričakovanja, ki so že na meji nenormalnega. Me sploh ne čudi, da vas je večina žensk tu na forumu samskih, seksale pa verjetno tudi niste že najmanj 10 let. Od tu pa gredo potem takšne frustracije in pa jeza do nedolžnih uporabnikov, ki vam ne želijo prav nič slabega.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aja 🙂 no tako daleč pa še nisem prišel, da bi s čela bral 🙂
Po moje mešaš fizični izgled z njegovim karakterjem… Da bi lahko presodil človekovo notranjost z enim pogledom… wauuu 🙂

Aja 🙂 no tako daleč pa še nisem prišel, da bi s čela bral 🙂
Po moje mešaš fizični izgled z njegovim karakterjem… Da bi lahko presodil človekovo notranjost z enim pogledom… wauuu :)[/quote]
pa še kako je to možno in resnično, a dano le redkim, vsi pa imamo to možnost razviti

Sadni, čitam MON in berem le to kake hude kriterije postavljajo moški za ženske. Ni pa videt, da bi ženske imele kje take hude kriterije kot jih imate vi moški. No, vidva.

Ne izpolnjujem nobenega od naštetih kriterijev in se NE sekiram :P[/quote]

žal mi je zate, da se niti ne vidiš v prvi točki (oziroma jo po tvojih kriterijih ne dosegaš), ki je osnova vsakega normalno uspešnega notranjega razvoja

In kakšni so moji kriteriji haha ? Pa prosim, da me ne primerjaš z drugimi avtorji, ker me s tem žališ.

Daj sadni, beri kdaj pa kdaj to kar pišeš.

Ne izpolnjujem nobenega od naštetih kriterijev in se NE sekiram :P[/quote]

žal mi je zate, da se niti ne vidiš v prvi točki (oziroma jo po tvojih kriterijih ne dosegaš), ki je osnova vsakega normalno uspešnega notranjega razvoja[/quote]

Ulalala, nisem vedela, da sem na teh straneh izbrana referenčna persona, da je zaradi vsebine mojega kracanja, danes slab dan za mon. Priznam, sem velika nesamozavestna odvisnica. Poznaš kakšnega inštruktorja, tečajnika, da bi me usposobil prve točke? Pa potem počasi prešaltam na naslednje 😛

Beri ti sebe, pa boš kmalu dojela, da je s tabo nekaj narobe, z drugimi pa prav nič 😉

Ah, Sadni, nekoč se bo tudi tebi nasmehnila sreča in ne boš več tako zagrenjen.
Lepo bodi. Grem na sončka.

Jaz se rajši ne bom hvalila kolikim točkam avtorja “Moj vidik” ustrezam. Vsaj dokler sem srečno poročena, ne. 🙂

Absolutno pa zagovarjam točko 10 in tudi živim v skladu z njo. 🙂

Am, dvomim, da mi ti želiš kaj lepega, pa to, da greš na sončeka tudi ne verjamem, da koga tu gor zanima. Anyway, upam, da se še kdaj vrneš, če ne drugega vsaj pod drugim vzdevkom :>

Poročena si??? To še mogoče vedno ne ve 10 od 1000 bralcev MONa. Boš morala še ene parkrat napisat, saj zdaj si samo 99x, tako da ne vem, kako je tem 10-tim lahko ušla ta informacija? :))) In celo srečno? Vauuu, to pa ni kar tako… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sem že zadnjič razložil. Ženske boste, če ne boste hotele ostati samske, seveda, vzeti take, kot je Matkič. Ker alternativa so vam samo taki, ki so slabši od Matkiča, nimajo službe itd.

Taki, kot sem jaz niso alternativa, ker nočejo zveze. Taki, kot je Dater niso alternativa, ker imajo vsak mesec drugo. Pa o čem ve sanjate , pravzaprav?

Tako da, dobro berite Matkiča, ki je tipični predstavnik svoje generacije. Pravzaprav kar malo boljši od tipičnega, saj ima službo, čeprav živi v slovenski provinci.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O vseh ostalih, ki so bolj primerni, zaželeni in tudi željni, predvsem pa starejši (modrejši). 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Taki kot si ti tudi niso alternativa, ker so vsi v vezah.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close