Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

Če realno pogledam okoli sebe moram rečt, da imaš vrjetno, kar prav…te moji nasveti/točke, ki sem jih spisal so neki kriteriji v katere bi jaz rad verjel ženske pa prav tako…zgleda, da bom mogu odrast in spremenit mal odnos do žensk al kaj jaz vem…

Drugače pa najlepša hvala za nasvet.Zdaj malo drugače gledam na stvari.

Daniel, 20let

Lp[/quote]

Ne poslušaj trapastih nasvetov. Nasvet, ki ga je napisal en, ki mu je ravno par dni nazaj dala ena košarico, ni ravno tak, da bi ga ti upošteval.
To so pač izgovori tistih, ki so samski, ker jih nobena noče. Namesto, da bi sebe popravili, trdijo, da je z drugimi nekaj narobe.
Tvoji kriteriji so čisto ok tako za Ž kot za M.

To so sami šprinterji, saj so že sami povedali. Na dolge proge še niso tekli in še ne poznajo vseh ovir. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

matkičevi kriteriji, daniela nsiem bral, ampak mislim ,da matkič deluje po tem reku..Quod licet lovi non licet bovi…tako da po tej logiki On nima problemov, seveda je pa vse odvisno od tega ali ženska vidi v njemu Jupitra ali vola…

x6, matkičevi kriteriji pa zame niso zanimivi, ker on ne izpolnjuje kriterijev, ki jih mora imeti moški. Mene zanimajo kriteriji, ki jih navede kak pameten, razgledan, zrel, simpatičen, iskren … moški. Moški, ki niso taki, pa me ne zanimajo, še manj me zanimajo njihovi kriteriji.

[ah kje ste mladostni ideali in kriteriji….je že tako da zrele ljudi življenje postavi tja kjer jim je mesto, in zrel človek to razume in sprejme, nezreli pa postavljajo kriterije ter celo iščejo ljudi, ki ustrezajo Njihovim kriterijem…o ti človeška neumnost….pri belem dnevu prižigati luč…kakšna potrata …

Saj fora je v tem da ok ni panike…. ampak da dobite takega morte bit same za 10/10 oz 9.9/10 kar pa nobena tukaj gori ni…. garant.

1. nasmejana punca dobre volje
2. da se zna pošalit na svoj račun
3. da rade volje pospravlja doma in kuha pere lika
4. je higienična
5. da je splošno razgledana (tu mislim predvsem na zensko famozno nepoznavanje glavnih mest, zgodovine velikih cesarstev itd)
6. da je primerne teze (tu govorimo zadni 2 številki njene višine – 5-8kg PRIMER: če je 160cm visoka mora imet nekje med 52-55kg MAX!)
7. modrček B:75 minimalno
8. ne tezi ce gre tip s prijatelji na celodnevni piknik in spije X pivov več kot je prav njej in pride domov X ur kasneje kot zeli ona ali kot rece on (ker to se pac rado zavlece)
9. Je biseksualka in bi presenetla tipa s trojckom (FFM)
10. rada seksa VSAK dan in ne isce izgovorov

No zdaj pa naj vsaka pri sebi premisli ce je ONA tako dobra da si zasluzi takega tipa po alinejah[/quote]

Kriteriji so idealni, samo take ženske so redkost. Žal. Vsaj v eni osebi da bi vse to bilo? NO GO[/quote]

9ka se lahko kr odpise 😉
10. vsak dan..ne pa da si cel dan zaprt v spalnici in sam da ga lepo pogledas..ze vstane..samo da se preoblacis..bi se ze drgnu zravn..nardis korakou par in se prepognes..je ze ob teb s trdim…in ko se poseksas..nova runda..no to je too much, pa sm misnla da sm nimfo, vsaj tko so me do zdej oznacil..pa vidm da nism se vsega vidla :d

Kriteriji so idealni, samo take ženske so redkost. Žal. Vsaj v eni osebi da bi vse to bilo? NO GO[/quote]

9ka se lahko kr odpise 😉
10. vsak dan..ne pa da si cel dan zaprt v spalnici in sam da ga lepo pogledas..ze vstane..samo da se preoblacis..bi se ze drgnu zravn..nardis korakou par in se prepognes..je ze ob teb s trdim…in ko se poseksas..nova runda..no to je too much, pa sm misnla da sm nimfo, vsaj tko so me do zdej oznacil..pa vidm da nism se vsega vidla :d[/quote]

Vsak dan nekaj novega, ane 🙂

Saj fora je v tem da ok ni panike…. ampak da dobite takega morte bit same za 10/10 oz 9.9/10 kar pa nobena tukaj gori ni…. garant.

1. nasmejana punca dobre volje
4. je higienična
5. da je splošno razgledana (tu mislim predvsem na zensko famozno nepoznavanje glavnih mest, zgodovine velikih cesarstev itd)
6. da je primerne teze (tu govorimo zadni 2 številki njene višine – 5-8kg PRIMER: če je 160cm visoka mora imet nekje med 52-55kg MAX!)
7. modrček B:75 minimalno
8. ne tezi ce gre tip s prijatelji na celodnevni piknik in spije X pivov več kot je prav njej in pride domov X ur kasneje kot zeli ona ali kot rece on (ker to se pac rado zavlece)
9. Je biseksualka in bi presenetla tipa s trojckom (FFM)
10. rada seksa VSAK dan in ne isce izgovorov

No zdaj pa naj vsaka pri sebi premisli ce je ONA tako dobra da si zasluzi takega tipa po alinejah[/quote]

Matkič, strinjam se kar si ti napisal, samo moraš vedet, da imamo ženske tudi kriterije:
1. nasmejan fant dobre volje
4. je higieničen (seveda tudi to spada zraven: da ne smrdi po pivu, vinu, cigaretih)
5. da je splošno razgledan (tu mislim, da prebere kaj več kot MensHealth in Slovenske Novice)
6. da je primerne teže (torej delež maščobe nekje 10-12%
7. tič ravno prave dolžine in debeline, kratki ne pridejo upoštev
8. Ne teži, če ona vsak vikend en dan gre v gore/kolesarit/raftat/na piknik z družbo. Ne teži, če mora spati na kavču, če je spil preveč pira in mu smrdi iz ust.
9. Nima nič proti, če ona pripelje še enega tipa za trojčka.
10. rad seksa VSAK dan in mu ne pride takoj[/quote]

ti pa si ful pametna ki lahko celo obrneš moške kriterije v zenske ej….

lolol a bi lahko bla vsaj izvirna in si zmislila lastne?

Copy paste ftw ane?

Seveda jih imam, probleme seveda, samo tisti niso glede zensk 🙂

pac opica zenska smatra o meni ki sem ziher bolj razgledan kot je sama garant da sem nerazgledan trololol 🙂

smešni so vsi ki pisejo neregistrirani to bi blo treba ukinit… bi blo manj luzerskih objav….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, če imaš ti kriterije je ok, če jih ima pa ženska je pa že problem a ne?
Veš kako je, če nekaj zahtevaš od ženske, ji moraš tudi nekaj nuditi. Zahteve imaš visoke, ponudba pa je kakšna? Če ti pričakuješ recimo, da se bo tvoja zalizala skupaj s tabo in še en žensko, moraš pristati tudi na to, da tebe nabriše en moški, najprej njo, potem pa še tebe.

Tvoj zgornji kriterij matkič je zanimiv. Kaj to pomeni, da ti sedaj mama kuha, pere, lika pa rabiš novo žensko za te zadeve?

Ker si me že tako lepo prosil za obrazložitev, naj ti bo.

Meni se zdi butasto že samo to, da si napisal nek univerzalen recept, sestavljen iz 10ih točk, ki pa naj bi veljal tako za ženske, kot tudi za moške. Zadeva pač ni tako enostavna, kot se ti zdi.

Pa da začnem, po točkah :

1. Koga dejansko boli k. če je oseba prijazna oz. kaj to sploh pomeni še danes ? Mi ti hočeš povedat, da obstaja na svetu ženska, ki nikoli ne opravlja ljudi, preklinja, te kdaj grdo pogleda … ?

2. Vsi se kdaj pa kdaj nasmejimo ob tuji nesreči. Npr nekdo se spotakne ob pločnik in prileti na roke, seveda ob predpostavki, da se ne gre za kakšno hudo poškodbo. Epic fail compilation ne gledaš na youtubu ?

3. Vljuden, spet odvisno v kolikšni meri, če je preveč tudi ni dobro. Zato se pa ženska dostikrat odloči za bad boya, nice guy pa ponavadi ostane praznih rok.

4. Na začetku se mogoče res ne bo bahala, ko si bosta pa enkrat skočila v lase, se pa to lahko zelo hitro spreobrne.

5. Tisti, ki se ne znajo postavit zase itak nikamor ne prileze v lajfu, tako da to je preveč na splošno mišljeno.

6. Pa smo spet tam, splošna razgledanost lol. Kaj mene briga, če ženska ne ve kaj je glavno mesto Francije ? A bova zaradi tega slabše seksala, se manj zabavala,… ?

7. To se zajebavaš ane ? Vsi smo se že kdaj zlagali. Bolj se gre za to za kako veliko laž se gre, če se mi npr ženska zlaže, da je z mano noseča, pa da test očetovstva potrdi, da otrok ni moj, potem ja, se strinjam s tabo. Če se mi pa zlaže, da je pojedla dva sendviča, v resnici je pa samo enega, ji pa nimam kaj za zamerit. Pa da ne krade, hm ja ok. Samo v končni fazi, recimo če pogledaš že samo v poslovnem svetu, ravno tisti, ki kradejo se na koncu prikopajo da največjega bogastva, pošteni so pa na minimalcu in se komaj prebijajo čez mesec. Je že zadnjič Robi prilepil nek video. Bi ji pa zameril, če mi spički iz denarnice 10 eur in mi nič ne pove o tem, jap.

8. Am, ok, edina točka kjer bi se lahko strinjal s tabo

9. Za moškega sploh ni priporočljivo, da kaže ljubosumje. S tem si samo znižuje seksipilnost. Bolj, ko se ženski zdi, da te ne bo nikoli izgubila, večje šanse so, da se te bo kmalu naveličala. Večji izziv bi ji npr. predstavljal moški za katerega bi se bala, da ga bo vsak čas izgubila.

10. 100 % iskren ni noben, sem že zgoraj napisal zakaj. O zvestobi žensk pa raje ne bi, lahko ti samo napišem, da obstajajo malo manj in malo bolj poštene.

Tako da, teh lastnosti, ki si jih naštel zgoraj nima nobena, lahko najdeš samo kak približek tega, na popolno pa ne boš nikoli naletel.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mojih 10 kriterijev:

1. da je samozavestna in neodvisna
2. da je prijazna in čutna
3. da ima smisel za humor in ne vzame vsega kot napad nanjo (heci pa to)
4. da je razgledana (da ne gleda samo limonade 24/7)
5. da je aktivna v življenju (da ima svoje življenje, drugače samo visi na svojem partnerju kar dela večina)
6. da razume vrednote v življenju in pomen prave ljubezni in družine in se zna odkrito pogovarjati o težavah
7. da razume trud in vlaganje partnerja v razmerje in da tudi sama zna enakovredno vlagati nazaj
8. da zna biti elegantna, a obenem prava packa ko je to potrebno 😀
9. da se zaveda sebe, svoje ženske moči in potrebe in zna izžarevati sexipilnost
10. da ne pije, ne kadi, ne gleda televizije 24/7 in da ne spi 12 ur dnevno.

Pa dej nehte že s temi kriteriji, ker nkol ne moreš napisati vseh:)).

Čuti ženo.. 🙂

Sadni, ti moraš pa res imeti zelo grenko življenje. Od kje ti v življenju toliko slabih izkušenj, da vidiš vse tako črno? Zakaj naletiš samo na slabe ženske?
Jaz, če bi imela take slabe izkušnje z moškimi kot jih imaš ti z ženskami, bi se resno resno zamislila nad sabo, ne nad moškimi.

Ni slabo. Če sevda tudi ti vse to nudiš.

Ne izpolnjujem nobenega od naštetih kriterijev in se NE sekiram 😛

Matkič, strinjam se kar si ti napisal, samo moraš vedet, da imamo ženske tudi kriterije:
1. nasmejan fant dobre volje
4. je higieničen (seveda tudi to spada zraven: da ne smrdi po pivu, vinu, cigaretih)
5. da je splošno razgledan (tu mislim, da prebere kaj več kot MensHealth in Slovenske Novice)
6. da je primerne teže (torej delež maščobe nekje 10-12%
7. tič ravno prave dolžine in debeline, kratki ne pridejo upoštev
8. Ne teži, če ona vsak vikend en dan gre v gore/kolesarit/raftat/na piknik z družbo. Ne teži, če mora spati na kavču, če je spil preveč pira in mu smrdi iz ust.
9. Nima nič proti, če ona pripelje še enega tipa za trojčka.
10. rad seksa VSAK dan in mu ne pride takoj[/quote]

ti pa si ful pametna ki lahko celo obrneš moške kriterije v zenske ej….

lolol a bi lahko bla vsaj izvirna in si zmislila lastne?

Copy paste ftw ane?

Seveda jih imam, probleme seveda, samo tisti niso glede zensk 🙂

pac opica zenska smatra o meni ki sem ziher bolj razgledan kot je sama garant da sem nerazgledan trololol 🙂

smešni so vsi ki pisejo neregistrirani to bi blo treba ukinit… bi blo manj luzerskih objav….[/quote]
ti niti ne ločiš med razgledom in biti razgledan,ti razložim, če stojiš na vrhu Triglava je čist možno da imaš najboljši razgled, nikakor pa to ne pomeni da si razgledan.
Seveda tudi drži, da nimaš težav z ženskami, da imaš težave, jih moraš najprej imeti, ženske, da se razumeva…mi lahko še razložiš tvojo (in od sadnega) fobijo o neregistriranih nikih? tvojo pisanje kot registriran ni ravno neko zagotovilo , da nekdo ni luzer?

Ne izpolnjujem nobenega od naštetih kriterijev in se NE sekiram :P[/quote]

Zaradi takihle kriterijev se res ni vredno 🙂

Zaradi takihle kriterijev se res ni vredno :)[/quote]

Za druge ne vem. Je sploh kaj, zaradi česar se je vredno ?

Am, jaz se ne zapletam s slabimi ženskami. Morda se pa ti vrtiš okoli slabih moških ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Za druge ne vem. Je sploh kaj, zaradi česar se je vredno ?[/quote]

Da ne bo pomote… zaradi vsakršnih kriterijev tukaj opisanih, se ni vredno sekirat. Kriteriji so za razprave in statistike, za kaj več pa niso uporabni.
Če s “sekiranjem” lahko kaj popraviš, spremeniš, potem se je vredno sekirat. 🙂

čeprav… 8 in 9 sta zelo dobra 🙂

čeprav… 8 in 9 sta zelo dobra :)[/quote]

Za koga le? Za njo ali za druge?

čeprav… 8 in 9 sta zelo dobra :)[/quote]

Za koga le? Za njo ali za druge?[/quote]

recimo da, če bi jaz iskal žensko izključno po nekih kriterijih, bi ta dva obvezno vključil v igro 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close