znaki, ki kažejo na slabega moškega :)
u matr … ti si bil pa že na urbanem pordočju … mi smo delali z vilami in rokami ☺
a veš kaj je zanimivo: da rezervnih delov za najino generecijo niti ni, ker jih ne potrebujemo ☺[/quote]
Kot tisti ruski traktorji, Nič se ne pokvari, grdi pa k swina!!
Ne verjamem v “slabe moške”, tukaj je največji problem:).[/quote]
Jaz pa mislim, da obstajajo slabi moški, ki ne bi bili slabi samo zame, ampak tudi za koga drugega. To so predvsem deviantneži.[/quote]
Sem že prej napisala, da o takšnih sploh ni vredno diskutirati, ker niso vredni, da bi jih imenovali ljudje. Nisem mislila na te.
Okej, sem razumela pripombo o tem, kako različni ljudje iz drugih izvabljajo različne stvari (lastnosti, reakcije) in obratno … ampak če ima nekdo zaradi zafurane vzgoje zjeban karakter in ni glede tega pripravljen NIČ narediti, se bom težko uprla, da ne bom rekla, da je slab in vreden izogibanja. Ti ne?
Okej, sem razumela pripombo o tem, kako različni ljudje iz drugih izvabljajo različne stvari (lastnosti, reakcije) in obratno … ampak če ima nekdo zaradi zafurane vzgoje zjeban karakter in ni glede tega pripravljen NIČ narediti, se bom težko uprla, da ne bom rekla, da je slab in vreden izogibanja. Ti ne?[/quote]
V tem primeru bi rekla le, da ni primeren zame:). Lahko pa bo funkcioniral v odnosu s katero drugo, a ne.
Okej, sem razumela pripombo o tem, kako različni ljudje iz drugih izvabljajo različne stvari (lastnosti, reakcije) in obratno … ampak če ima nekdo zaradi zafurane vzgoje zjeban karakter in ni glede tega pripravljen NIČ narediti, se bom težko uprla, da ne bom rekla, da je slab in vreden izogibanja. Ti ne?[/quote]
Ne, Goldfish ga bo šla spreminjat 😀
Ne, Goldfish ga bo šla spreminjat :D[/quote]
Ma kje, mi niti na misel ne pride:). Lajf je prekratek, mam dosti dela s sabo:))).
Meni pa ni všeč otročjost pri moškem. Ko se napr. nečemu smeji, še huje, posmehuje, pa je čas za resnost, ker je pri drugemu prisotna žalost, prizadetost… ali pa jeza, nemoč… ko je potrebna neka merica tolerantnosti in resnosti, ki pa jo pri moškem ni od nikoder…
Ni mi všeč, če moškemu ni mar za žensko in njene občutke, če jo niti poslušati oz. razumeti ne more, zna, ali pa ima celo tako močno prepričanje, da ima on prav, ona pa ravno obratno, da vse kar reče ona je za njega samo nekaj vredno obsojanja, jeze…
In nikakor, res nikakor, mi ni všeč če moški kot totalen idiot, popolnoma zaslepljen “časti” oz. ji namenja neke idealizirane lastnosti, žensko, ki je arogantna, zagledana sama vase, “brez” občutka za dostojnost, “brez” moralnih vrednot, ki je nesramna do zaradi nje žalostnih ipd., še sploh, če imam drugače tega moškega za kolega, prijatelja, za “dobrega” moškega, ali pa imam za kolegico, prijateljico… njegovo “boljšo” polovico, torej, ko gre za moškega, ki mu še posebej želim dobro.
V tem primeru bi rekla le, da ni primeren zame:). Lahko pa bo funkcioniral v odnosu s katero drugo, a ne.[/quote]
Aha, misliš patološke lončke in pokrovčke?
babnice:
ponite kar hoče — le desce pustite pri miru.
Ker s primerki, ki jih lahko na.fu.kate tipa DoSadni, Matkić, Spider … se pa moja pokolenja res ni treba da srečujejo niti v virtuali.
skratka: učite se vlaganja kumaric, pasiranja fižola, mesu alternativne kuhe, molitve komurkoli pač … le desce pustite v nemar ☺
Hvala
Saj z desci ni nič narobe, samo našteti trije pač niso desci.[/quote]
kot ti (in antilopa, Goldfish, Calypso) niste ne bejba, Babnica, ženska … se pa z njimi veliko ukvarjate — heh in zeh.
kot ti (in antilopa, Goldfish, Calypso) niste ne bejba, Babnica, ženska … se pa z njimi veliko ukvarjate — heh in zeh.[/quote]
No, le da si zadovoljen in boš lahko spal kot dojenček. 🙂
kot ti (in antilopa, Goldfish, Calypso) niste ne bejba, Babnica, ženska … se pa z njimi veliko ukvarjate — heh in zeh.[/quote]
Predlagam, da svoj CV pa dopolniš, da si največji pederko in še večji svinjakar mon-a. Spiderja, Sadnega, Matkića pa zaskrbljeno pozivam, da se te naj izogibajo, saj si zmožen katerega od njih spolno napasti. Posiliš vsako temo s svojimi neprimernimi izpadi in čistim plebejstvom, ni razumeti, da človeka ne bi.
Bom jaz razložil…
1 znak: kvazi intelektualec… To so MOŠKI ki bi radi bli moški ampak so zdresirani v cucke… se pravi v družbi moških bo hoto bit moški, čim pa bodo zraven ženske pa bo postal tak pro-ženski (ona bo mela prav!)
Kako vidiš ta znak?
– Običajno ko nekdo pove neko dejstvo ga tale kvazičar povzame in odločno in trdo pove da pa tako je itd…
Kako ga vržeš na finto?
– zlažeš se samozavestno in on se zjebe… seveda mora bit laž pametna in je ne sme uvidet če ne bo trdno pametoval nazaj da izpade car, ko ti uspe se gladko smej potem pa se popravi in izpade debil 😀
2 znak: ne-zabaven(ali resnoben)… moški ki v družbi ne zna družbe 1x nasmejat v celem večeru (razen ko se družba poheca iz njega) je bednik in dolgočasne…. običajno so to moški ki niso spontani, vse načrtujejo, ipd.
Kako vidiš ta znak?
– podji z njim v NJEGOVO družbo in poslušaj izjave in poglede njegovih prijateljev, prej kot slej se bo enemu zareklo ali bo mu reko da naj ne bo ”pička” ob punci itd… običajno bodo pogledi in nasmehi frendov dovolj
Kako prideš do tega?
– Sili v njega in če ti reče da so njegovi prijatelji malo taki zajebanti reči in ponavljal da bi rada že to sama vidla in slišala! (običajno rečejo to da pripravijo žensko) je pa tu problem ker to morš pol že bit skoro njegova draga da prideš do tja razen če si dobra manipulatorka 😛
3 in NAJpomembnejši znak: copata…. Prvo je to seveda ženski všeč potem po nekaj ”letih” (ali morda celo mesecih) pa začne pogrešat strast, vročico, samozavest…
Kako vidiš ta znak?
Za ženske težko, ker ve morate to začutit 😉 Počakajte par mesecev/let in potem ko boste njega prevarale ali se boste spraševale zakaj si ga več ne želite in zakaj pomišljate o razhodu se spomnite na tale znak… občuti se tako kot se boste počutile ve 😉
Problem je ker z izjemo 1 znaka vse ostalo relativno težko dosežete same in uvidite v pravem času…
Razen generičnih znakov nehigiene, nasilja, pijančevanja ipd. so ti trije znaki najlepši pokazatelj ki loči MOŠKEGA od LUZERJA 🙂
S prvim je zabavno luštno in strastno če ste sposobne držat nizkokategorni čustven tempo, z drugim pa po začetni ”evforiji” (tu prispeva najbolj copata) pride obdobje ki ga je težko prebrodit… to je takrat ko bi ve rade strast on pa ne zna, ker je copata ne moški 😛
Redki so moški ki imajo dovolj moškosti in copate da bi bila idealna kombinacija za povprečno žensko 😛
Dajte no, kakšna smešna tema. Od kdaj so pa ženske upoštevale moške nasvete glede tega, na kakšne moške naj ne-padajo?
Tale Senza me pa kr naprej omenja v nekih negativnih kontekstih. Ok, za NM-ja mi je jasno, da je star in moten, ampak pri Senzi pa gre po moje za to, da žensko prizadene, če ji nekdo ne namenja nič pozornosti. Pač si mi kot uporabnica nezanimiva in to se ne bo spremenilo, pa lahko še 10-krat omenjaš moj nick v takem ali drugačnem bednem kontekstu.
u matr … ti si bil pa že na urbanem pordočju … mi smo delali z vilami in rokami ☺
a veš kaj je zanimivo: da rezervnih delov za najino generecijo niti ni, ker jih ne potrebujemo ☺[/quote]
Traktor je bila le prispodoba za lovca na…………………………..!
Bom jaz razložil…
1 znak: kvazi intelektualec… To so MOŠKI ki bi radi bli moški ampak so zdresirani v cucke… se pravi v družbi moških bo hoto bit moški, čim pa bodo zraven ženske pa bo postal tak pro-ženski (ona bo mela prav!)
Kako vidiš ta znak?
– Običajno ko nekdo pove neko dejstvo ga tale kvazičar povzame in odločno in trdo pove da pa tako je itd…
Kako ga vržeš na finto?
– zlažeš se samozavestno in on se zjebe… seveda mora bit laž pametna in je ne sme uvidet če ne bo trdno pametoval nazaj da izpade car, ko ti uspe se gladko smej potem pa se popravi in izpade debil 😀
2 znak: ne-zabaven(ali resnoben)… moški ki v družbi ne zna družbe 1x nasmejat v celem večeru (razen ko se družba poheca iz njega) je bednik in dolgočasne…. običajno so to moški ki niso spontani, vse načrtujejo, ipd.
Kako vidiš ta znak?
– podji z njim v NJEGOVO družbo in poslušaj izjave in poglede njegovih prijateljev, prej kot slej se bo enemu zareklo ali bo mu reko da naj ne bo ”pička” ob punci itd… običajno bodo pogledi in nasmehi frendov dovolj
Kako prideš do tega?
– Sili v njega in če ti reče da so njegovi prijatelji malo taki zajebanti reči in ponavljal da bi rada že to sama vidla in slišala! (običajno rečejo to da pripravijo žensko) je pa tu problem ker to morš pol že bit skoro njegova draga da prideš do tja razen če si dobra manipulatorka 😛
3 in NAJpomembnejši znak: copata…. Prvo je to seveda ženski všeč potem po nekaj ”letih” (ali morda celo mesecih) pa začne pogrešat strast, vročico, samozavest…
Kako vidiš ta znak?
Za ženske težko, ker ve morate to začutit 😉 Počakajte par mesecev/let in potem ko boste njega prevarale ali se boste spraševale zakaj si ga več ne želite in zakaj pomišljate o razhodu se spomnite na tale znak… občuti se tako kot se boste počutile ve 😉
Problem je ker z izjemo 1 znaka vse ostalo relativno težko dosežete same in uvidite v pravem času…
Razen generičnih znakov nehigiene, nasilja, pijančevanja ipd. so ti trije znaki najlepši pokazatelj ki loči MOŠKEGA od LUZERJA 🙂
S prvim je zabavno luštno in strastno če ste sposobne držat nizkokategorni čustven tempo, z drugim pa po začetni ”evforiji” (tu prispeva najbolj copata) pride obdobje ki ga je težko prebrodit… to je takrat ko bi ve rade strast on pa ne zna, ker je copata ne moški 😛
Redki so moški ki imajo dovolj moškosti in copate da bi bila idealna kombinacija za povprečno žensko :P[/quote]
Jaz sem to ene 5x prebrala, pa še zdaj ne razumem kaj si sploh hotel povedat.
Calypso, a ti razumeš? 🙂
Ta čvek je skorajda uničil, vprašanje kolikim ljudem je škodo že naredil izven tega okolja. Več kot tragično s kakšnim pacientom si damo opraviti. Občasno se trudim ga dati na ignore, toda kaj če se pojavi v čisto vsaki temi, vsakih par minut objavi nov zagovedni post, povsod kjer se pojavi pokvari temo, vzdušje, voljo in namen debate.
Kakšen smisel ima to, razen pregnati večina stalnih, resnih, korektnih piscev? Jasno je, da marsikdo, ki rad piše in ko odpre to stran ter že v štartu vidi, da je NM-3w naštepal v vsaki temi zadnji oddan post, vse skupaj slabe volje zapre in gre raje na kak drug, manj sporen portal, forum.
Ne vem, zakaj moramo takšne svinjarije prenašati, s čim smo si to zaslužili, je to res neke vrste kazen/nagrada?!!
Forum je zaprt za komentiranje.