Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske v hlačah?

ženske v hlačah?

Sploh ne 🙂 Sem hotela samo povedat, da nosimo oprijete hlače in ozka kratka krila prav zato, da nas še rajši gledate. :)[/quote]

Ja, saj jaz težko gledam žensko. 😉

tridnevno bradico ;)[/quote]
Resno ?
Ne maraš obritih ?

tridnevno bradico ;)[/quote]
Resno ?
Ne maraš obritih ?[/quote]

Zdepiliranih pa sploh ne!! :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Resno ?
Ne maraš obritih ?[/quote]

Zdepiliranih pa sploh ne!! :))))[/quote]
kaj pa če je zdepiliran po glavi, ne nujno po svoji krivdi, recimo Bruce?))

Kljub depilaciji, bi bil vreden greha (govorim zase .:) Ker japkica ne verjamem, da bi grešila.:)

Video je pa super.

no, še en čelavi v videu, če je pa vreden greh,..to pa jaz ne bi vedel)) odločitev prepuščam tebi….))

Torej smo vsi prevarantje, le dovolj dobrih tipov oz. “mačkic” ni…? 🙂

Saj poznaš tisti vic….Ko kolega vpraša prujatelja, če bi spal z njim….Pa mu drugi reče, da ni šans…Pa prvi vpraša, kaj pa, če bi ti ponudil milijon ? ….O tem pa bi se dalo razmisliti….reče drugi. 🙂

A če malo pogledam in kakšno rečem, tudi grešim? :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zdepiliranih pa sploh ne!! :))))[/quote]
kaj pa če je zdepiliran po glavi, ne nujno po svoji krivdi, recimo Bruce?))
[/quote]

Ni panike, saj tri dni hitro mine. 😉

A če malo pogledam in kakšno rečem, tudi grešim? :)))))))))[/quote]

Hehehe … naj ti bo ….. z enim učkom lahk mal pošpejaš…. ne bo šteto za greh :)) pa tud kakšno lahko rečeš… saj veš, od gledanja pa od govorjenja ni še nobena zanosila, pa tud nič se ne pozna. :)))

A zato ženske zaprete oči, da lahko potem zanosite.? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close