ženske v hlačah?
Me prav zanima kdo je v ozadju tega pisanja … ali dejansko tako misliš ali gre zgolj za provokacijo.
Ja, lepo je, če je ženska v krilu, ampak dejstvo pa je, da se večina žensk v krilu ne počuti ok, da ne govorimo, da za marsikatero stvar, ki jo delamo krilo ni udobno.
Vsaj po svoje! Živi in pusti živeti!
Ti pa uživej v svoji privlačnosti in ženstvenosti v krilu.
A ti to resno? Puder spada k urejenosti? Zgoraj ena piše, da je nanos pudra nujen za gladko kožo. Kaj pa, če imam gladko kožo brez pudra? Si ga moram obvezno nanašati, da ne bom izpadla neurejena?
Zame je osnova urejenosti skrb za zdravo in gladko kožo s pravilno prehrano, gibanjem, zdravim načinom življenja. Nanašanje pudra je pa skrivanje neurejenosti.
Kaj pa naj naredimo reve, ki v službah moramo nositi hlače, ne smemo imeti nalakiranih nohtov in tudi make-up ni ravno zaželjen? :))
Dokler bom imela primerno postavo in me ne bo zeblo, bom nosila tako hlače kot tudi krila. Ličila vidijo moj obraz vsake toliko, za posebene priložnosti, ker si kože ne mislim uničevati z raznimi pudri in podobnim, poleg tega pa: služba ne dovoli :)). Vsakodnevno britje raznoraznih predelčkov je odveč, razen če nisi kočevski medo – ponavadi zadostuje depilacija na 14 dni oz. britje na tri dni. Eno uro zjutraj raje porabim za lepotni spanec kot za ličenje in friziranje (za vedno bom hvaležna frizerki, ki me je prvič postrigla na zelo kratko), dovolj je 15 minut za oblačenje, osnovno umivanje in wc, kavico spijem raje v službi ob prebiranju pošte in strokovne literature. Da sem zato možača? :))) Tudi prav, čeprav ne razumem, zakaj me kakšna naličena in nafrizirana sodelavka tudi v službeni ne-seksi opremi kdaj zavistno pogleda 😉 :)))
Sicer tudi kot ženska raje vidim:
[img]http://www.girlishh.com/wp-content/uploads/2009/07/women-pant.gif[/img]
kot:
[img]http://i9.photobucket.com/albums/a53/brutzelbude/fun/970.jpg[/img]
:))
Vidiš, jaz krilo/oblekice nosim samo poleti oziroma dokler je kolikor toliko toplo… Ko pač zahladi, ne… Vzrok: sovražim najlonke! Ni šans, da jih oblečem, pa da me ubiješ… Pod hlačami jih recimo nikoli nimam, tudi v najhujši zimi ne.
Rada nosim pa petke. In tudi na kavbojke ali kakšne druge hlače izpadejo super, privlačno. Sploh v kombinaciji z lepo majčko ali bluzo.
Ličim se zmerno (se praktično dnevno, ampak ne kot maškara), pa tudi drugače sem urejena (negovani dolgi čisti lasje, ne smrdim itd.).
Kaj razpredate ene… Ce ste natancno prebrale, se razume prvenstveno v krilu, ker ene ste 7 dni v tednu v hlacah, podnevi in ponoci. Tista pa, ki porabi zjutraj 15 min za nego, oblacenje, tus…, si jo kar predstavljam, ja, totalno neurejena gre v sluzbo. Lenobe ste, priznajte, zal, vam ni pomoci, tiste, ki zagovarjate moski stil za zensko. Pa kaksne fotke za primerjavo??? Free cajt v kavbojkah, why not? Kurbica v usnju? Prosim no, mal inteligence ne bi sskodilo.
Se strinjam: malo inteligence res ne bi škodilo… Še enkrat preberi kaj in kako si napisala, potem se pa zamisli, zakaj taka butasta primerjava slik. Prva (deluje) nenaličena, nima nalakiranih nohtov, ima oblečene hlače. Druga ima krilo, nalakirane nohte, “urejeno” frizuro. Saj take ja na splošno primerjaš, a ne? Nič drugače ne pišeš v tvojem prvem postu. če ti vse mečeš v en lonec, zakaj ne bi tega nadaljevale, da mogoče vseeno vidiš, kako nesmiselne so take provokacije.
Ženska je urejena takrat, ko bo delovala “skladno” – ko bo obleka, frizura, make-up itd. primeren njenemu telesu in naravnemu izgledu. Ne glede na to, ali nosi krilo, ali hlače, ali je močno naličena, ali sploh ne, itd.
Me je pa ta post spomnil ne eno učiteljico, ki je bila vedno “urejena” po tvojih standardih: vedno v kratkem krilu (priznam, da je imela sicer lepe noge), naličena, frizura kot da je prišla od frizerja… Ampak kaj češ z vsem tem, če niso ne ličila ne frizura bila primerna za tak tip ženske. In vedno v kratkem krilu je kljub lepim nogam delovala ceneno in razen tega, da jo je podrl vsak, ki mu je nekaj bingljalo med nogami, je ni spoštoval nihče. Ni pa bila “lena” in si je zjutraj menda res vzela malo več časa kot 15 minut 😉 :))) Ej, take pa bi mi bile res za vzor :))
itak, potem pa svizec zavije čokolado v folijo…
tanka plast pudra polepša prav vsako žensko, ampak če ne probaš, potem pač ne veš… kar pojdi na kakšno profesionalno ličenje, boš takoj manj v oblakih glede svoje polti[/quote]
Možno, da tanka plast žensko polepša, da pa brez pudra ženska zgleda neurejena, v to me pa ne boš prepričala. Koža, mozoljasta, luknjasta, gor pa plast pudra, je pa še najgrša.
In zakaj to tebe tako boli? Jaz tudi nisem rada v družbi neumnih ljudi, niti mi ni preveč za gledat debele in “grde” ljudi, pa jih zato še ne zmerjam, naj si vzamejo čas za …. kar recimo tudi tebi ne bi škodilo.
In to razmejevanje kakšna naj bo ženska, kakšen naj bo moški. Vrni se kakšno stoletje nazaj, boš verjetno hitro zaprla svoj kljunček.
Evo super debata zame.
1) Zjutraj se zbudim ob 6ih, oblečem tekaško opremo, lase samo spnem v čop in si privoščim uro jutranjega tega za Tivolijam.
2) Pridem domov, skočim pod tuš, zbudim otroka in moža, skupaj pojemo, potem se obvezno vsak dan skrbno naličim (puder, bronza, maskara in šminka- te obužujem), se oblečem za v službo –> To je zame cel projekt, ker gledam kar nekaj časa v omaro, preden se odločim kaj obleči. Je pa res da imam fetiš na šminke, lak za nohte in čevlje. In obožujem črno elegantno obleko, rdeče salonarje in rdečo šminko na ustah :))) Če imam pa elegantne črne hlače na korenčka, lahko so tudi kavbojke pa ni čisto nič narobe in ne zgledam niti malo možače…
3) po službi se pa z vsem veseljem spravim v trenerko in običajno oprijeto majčko.
Pa imam klub make-upu in opranim lasem cel popoldan čas za otroka. Otrok pa ima mati v trenerki ki z njim prav rada brska (čeprav z živo rdečimi dolgimi krempli :))) po blatu in išče črve. Včasih zvečer, če mož vzame otoka, pa je čas za stare prijateljice, pedikuro, manikuro, masažo, vadbo, pilates…. se že kaj najde!
Je pa res da se mi prav smilijo tiste ženske, ki so se poročile, dobile otroka, dva, tri, se zapustile, dobile 20 kg preveč, imajo mastne lase, so nenaličene in ne dajo niti centa/ niti ene same urce nase in na svoj izgled!
http://www.shabbyapple.com/blog/uploaded_images/6a010535fe0455970c0105371e4f8a970b-800wi-796765.jpg
http://itsmylipstickonhercollar.files.wordpress.com/2010/02/zaftig3a2.jpg?w=213
http://photos-2.posh24.com/p/1268449/z/style_spotlight/alexis_bledel_black_dress_red.jpg
hmm vse imajo rdečo šminko, rdeče čevlje in črno obleko.. KAtera pa izgleda kot iz bordela?:) Meni nobena, naravnost elegantna kombinacija!
Haha. ne, ne delam v bordelu, niti nimam takega namena. Če ti je pa slučajno tole za v bordel, pa tudi ne vem.
com/blog/2009_02_01_archive.html&docid=NxoDZ5sXSaHnyM&w=300&h=500&ei=Ged1TovzFYfFswbmyLWmCw&zoom=1&iact=rc&dur=472&page=1&tbnh=122&tbnw=75&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=34&ty=69
No punca, ti glej samo to, da si ti urejena, ker drugače zna tvoj mož greti posteljo kakšne punce, ki je pa zares iz bordela. :))))
Slaba tolažba, ker to niso “zapuščanje”, ampak so leta tu. In to ni nikomur prihranjeno, da se ne bi psotaral, tudi če si daš gor še tako drage cunjice, prekiješ cel obraz z maskaro, tudi če bi ti imela 20 kg preveč, pa jih zgubiš čez noč, te to ne bo pomladilo za 20 let. Tako da je to relativno rečeno, da te izgledajo slabše, ker imajo 20 kg več v primerjavi s tabo, mogoče lahko celo bolje izgledajo, ker so manj opazne obrazne gubice in imajo večje prsi in bolj polno postavo, kot pa te, ki so/ste zelo suhe.
Odvisno od okusa, to je lahko tudi zelo ceneno, ker meni so všeč mnogo bolj naravne ženske, ki izžarevajo “tisto nekaj”, kot pa drug ekstrem – kičaste in načičkane barbi lutke, ki jih lahko opazuješ samo v stalažnih vitrinah oz. pogosto vidiš take našemljene maškare stopicati po mestu.
Mlade punce pa sploh ne rabijo nekih obraznih kozmetičnih popravkov, ker so same po sebi lepe, neglede v kaki cunjici je, pa če je našminkana ali ne. Ko se ličijo 14-letnice, pomislim samo, kako slabo samopodobo imajo.
laracr, ti si pa tapravi, saj ni lepo, da se človek zakompleksancu smeji, ampak tebi se pa res moram:
Od kdaj je pa to leno, če delaš na njivi, ha ha? Hja, veš ene imamo delo pa naj bo na njivi ali pa v hlevu. In ene se rade ukvarjamo s športom – spet dolgi nohti ne pridejo upoštev.
It na kolo s krilom? Težka bo. Pozimi biti v krilu? Kaj pa zdravje? Tople hlače so zakon.
Po mojem si to pisal zato, ker te moti, če je ženska v čem boljša od tebe. Zdaj pa, če je v krilu, visokih petkah, dolgih nohtih – ja potem je precej nemočna. Ne more niti hitro hoditi, z dolgimi nohti pa za šport ni, za delo še manj.
Ne bi se mogla bolj nasmejati tvoji temi kot sem se. To ne moreš verjeti, da je en tipček tako zakompleksna kot si ti :).
pa kaj si mislijo,
ja imaš prav kajenje ni za ženske pa tudi za prave moške ne. Kadijo le bebci :).
hahaha, še ena, ki si ne upa brez opleska med ljudi :).
Forum je zaprt za komentiranje.