Ženske – take in drugačne
Torej imaš “izbran okus” in prej opaziš kako povprečno (da nem napisala glih grdo) bejbo z velikimi joški kot pa kako hudo (z lepim obrazom, postavo) z manjšimi. No saj, okusi so različni, še dobro, da je tak. Sama pa poznam kar nekaj (moških), ki jim velike prsi niso všeč, jih odbijajo, tako da ne posplošuj.
Mediji pa ponavadi diktirajo, se mi zdi: večje je boljše, blond je boljše.In temu mnogi nasedajo.
Jaz še vedno mislim, da je lepota (dobro, tukaj se osredotočamo na zunanjost) celota vsega (obraza, telesa it) in če je ženska lepa kot celota, mi je pač lepa – ne glede na to, če je brinetka, če ima majhne prsi itd. In če ima poleg vsega še lepo osebnost, še dodaten plus.
Ja lepota je super, ampak zal mine. In ce je to vse kar te privlaci potem je prej ali slej vsega konec. Zato pa se 30 % vseh prej ali slej razide ali loci. O mojem izbranem okusu pa samo tole. V izkljucno moski druzbi se zenske malce drugace ocenjujejo kot v mesani. Kaj to pomeni pa si lahko vsak predstavlja sam.
Hmmm. Jaz se pa ne strinjam z gostek-om.
1. Jaz imam do sebe strozja merila kot do drugih punc. Res. Me je moj na to opozoril in sem potem razmislila in videla da je res.
2. Se tudi ne strinjam. Jaz se imam za normalno (suho), pa edino kar komentiram pri drugih ženskah je debelost – ampak une ful debele, konfekcijska št. nad 48. No, pa da ne bo pomote, komentiram le v mislih, ne tako da “tadebela” sliši.
3. Jaz tudi ločim med suho in anoreksično. 🙂 Ostali ki ne, poglejte si na netu kakšne fotke od resnično bolne punce…
No, kakšne so meni všeč? Se mi zdi da ni tako pomembno koliko kg ima punca, ampak kako so ti kg razporejeni! Lahko ima katera 10 kg “več”, pa super izgleda, ker je vse na pravem mestu… Lahko je pa kakšna ful suha, pa ima ful veliko rit… Tako da samo višina in teža še ne povesta kakšna je postavca.
No, to je moje mnenje..
Mogoče bi pa lahko kdaj za spremembo odprli temo, podobno tej, le da bi se ocenjevali moški – temo Moški – taki in drugačni na primer. Na jetra mi že gre, da povsod samo pizdimo čez ženske “pomankljivosti” na videzu in jih šimfamo zarad malenkosti na videzu (če ma kak cm premalo, preveč na širini ali višini, če ma veliko rit, premale joške), ko pa vidiš na ulici tud ogromno moških, ki bi lahko marsikaj spremenili na videzu – se vsaj zrihtali, na primer. Sem že slišala, kakos so v kakšni moški družbi čisto luštno in simpatično punco šimfali, češ kakšna je, naj se pogleda v špegl … Čeprav njim bi samim bolj koristilo, če bi se pogledali v špegl in videli kak so neobriti, jim lamp visi in nasploh niso za pogledat.
sicer pa, jaz tud prej opazim tipa, če je visok vsak 185 cm in več (kot najstnica manjših sploh opazila nisem) če ni plešast, če je temen … Vendar, če bi samo na izgled gledala, je čisto brezveze. In če mi je moški vredu po karakterju, se znjim ujamem in me tud sicer telesno privlači, mi je čisto vseeno – tud če ma par cm manj od mojega standarda, bolj svetle lase in tudi če nima glih 22 cm dolgega – tudi če ma 13 cm in ga zna uporabljat, me ne moti.
Ko pa jaz vidim, debelo punco, se pa sprašujem, če ima morda kakšne psihične probleme, ki jih vtaplja v hrani. V bistvu se meni smili in ne tako kot mnogi, ki bi jo najraje obkladali še dodatno z ne vem kakšnimi izrazi. Če pa je ful predebela, pa se sprašujem tudi, če morda nima kakšnih hormonskih motenj- napr. hipotirozo…
Se pa strinjam s predhodnico. Zakaj ne bi enkrat ocenjevali moške? Ženske bi kao vedno morale biti popolne ter brez pikice špehca, a oni ga pa lahko imajo? Lih te dni sem opazovala naš letnik- je par punc, ki so čist posušene, ful dost nas je z normalno oz. atletsko postavo ter mogoče 1 s kaj kg viška, a nobene debele nimamo. Pa sem gledala fante- samo 1 ima six pack, vsi ostali so bolj ali manj zadebeljeni v trebuh, ki pa se vedno bolj povečuje (primerjano s prejšnjimi leti). Torej, a takšni bodo nas punce ocenjevali??? Naj najprej pred svojim pragom oz. trebuhom počistijo.
No, tukaj me pa resno zanima podrobnejša razlaga. Iz katerih zaprašenih kotov prihajate na internet, resno.[/quote]
iz zaprašenih arhivov :)))))))
sicer pa si jaz to prevajam takole:
tip, ki ve, da je mal invaliden v postelji si išče tako, ki jih je mela čim manj in so bili čim bolj levi, v upanju, da ne bo opazila, da rabi garmin, da kej najde na ženski
ps
uni trije, k niste taki – ok, za vas ne velja :))))
No, tukaj me pa resno zanima podrobnejša razlaga. Iz katerih zaprašenih kotov prihajate na internet, resno.[/quote]
tip, ki ve, da je mal invaliden v postelji si išče tako, ki jih je mela čim manj in so bili čim bolj levi, v upanju, da ne bo opazila, da rabi garmin, da kej najde na ženski
ps
uni trije, k niste taki – ok, za vas ne velja :))))[/quote]
To je sicer do neke mere res.
Po drugi strani pa, moški9 imamo prirojeno odpor do žensk, ki so menjale veliko partnerjev. Po možnosti 15-20..Take ženske so na slabem glasu in dvomim, da bo kdaj drugače.
Še en komentar:
sem naravna suhica, jem vse in to ogromne količine, ni da ni, sladko (pečem kar pogosto in pojem sama tudi po pol torte na dan, celo čokolado, kekse itd), mastno imam ful rada (kruh z zaseko vsak dan, dva trije kosi obvezno), ne gledam na uro, ne gledam na to kaj sem že jedla in blabla.
Tudi s športanjem se nikoli v življenju nisem obremenjevala, za to sem prelena, raje sedim in spijem kakšen sok, pivo.
Sem suha in – zadovoljna.
Lahko bi sicer jamrala, ker popoln itak ni nihče, ampak zakaj?
Sprijaznimo se kakšni smo in to je to.
Najhuje pa so tiste močnejše ki mi začnejo s : ti sploh ješ kaj.. In takšne, same pa ful laufajo, jedo same solatice, štejejo kalorije in še in še.
In najbolj šinfajo, odrihajo čez suhe prav tiste močnejše, ki so same mega obremenjene z dietami, nonstop pazijo kaj in koliko jedo, sladkarij še na daleč ne upajo pogledat. Fovšija?
Sama ne morem razumet kako je lahko nekdo močnejši, očitno tudi druge ne morejo razumeti da nekdo je in ostaja suh.
Anoreksičen izgled še zdaleč ne pove, da so samo takšne anoreksične. Lahko trdim da je dosti več močnejših žensk anoreksičnih, le da pač niso dovolj konsekventne, so prelene ali pa so pač samo nagnjene k debelosti.
Kako me nervirajo nenehne diete, pa kalorije in nizkokalorični produkti v hladilnikih, kuhinjah močnejših žensk… Kakšna obremenjenost, bože.
Če pogledam izgled ženske, je najbolj elegantna visoka, vitka, dolgolasa, npr. Nicole Kidman.
Drugače pa najbolj simpatična je visoka, ženski boki in ozek pas npr. Zeta Jones.
Seksi pa je lahko vse, tudi močnejše, ali tudi zelo suhe, odvisno pač od osebe, celotne pojave in še najmanj so pomembne samo kile.
ps
uni trije, k niste taki – ok, za vas ne velja :))))[/quote]
To je sicer do neke mere res.
Po drugi strani pa, moški9 imamo prirojeno odpor do žensk, ki so menjale veliko partnerjev. Po možnosti 15-20..Take ženske so na slabem glasu in dvomim, da bo kdaj drugače.[/quote]
Oziroma v prevodu, njihova samozavest vam nažene strah v kosti. Veliko hvaležneje je biti vitez nemočni devi, za katero je junaštvo že, ko avto odprete z daljincem.
kr se mene tiče lahko vsak izbira po mili volji dokler ne najde kar bi rad-a.
v kolikor nekateri niste opazili, so časi, ko je šla ženska nedolžna v zakon in imela celo življenje enega moškega minili.
tudi pri pijanstvu so številke problem. zaje so trije piri na dan totalno preveč, če vprašaš kakšnega, ki jih konzumira dosti več, je to malenkost.
v življenja drugih se vpletat se mi zdi povsem neprimerno in dajat komentarje kako naj nekdo razpolaga s svojo ritjo in mu dajat neke pridevnike.
če že morate, potem vsaj z malo takta. žensko označiti za lahko je poden od izjave in znak nekoga, ki je zafrustriran.
morda kdo pričakuje, da se bo ena ustavila pri št.15 zgolj zarad tega, da ne bo lahka, pa četudi ji tip ne odgovarja, oz jo je udaril ali kej podobnega
sami odrasli ste tle gor, glave pa verjetno nimate sam za frizerja. razmišljajte mal, sej nč ne boli in ne dajat ljudem etiket, ker jih niti poznate ne, pa četudi bi jih, to ni vaše poslanstvo tle in nasploh.
Se strinjam s tabo, Aleksandra.
Ne morem se znebiti občutka, da se nekateri tipi počutijo ogrožene, če je imela katera več kot 3 spolne partnerje. Če pa tip menjava in vara kot kak Erazem B. Pintar recimo, hodi k prostitutkam poročen, je pa to čisto normalno in frajersko in družbeno sprejemljivo????!!!!! Ja, saj je moški, ne, saj se mora znoret – saj ne more bit revček skozi z eno !!!!
Sama si vsekakor želim imeti nekega dne dobrega moža in otroke (materinski nagon imam že kar nekaj časa), vendar pa, dokler ne bom našla pravega (ker pač ne želim ostati z nekom, ki je nasilen, je pijan ali mi kako drugače kot oseba ne odgovarja) in ker imamo ženske prav tako spolne potrebe kot moški, bom lepo še naprej brez slabe vesti in z zaščito seksala, če mi bo. Kaj mi kdo more, konec koncev? Je prepovedano?
Pa še nekaj: nekje sem zasledila, da je nekdo izjavil: Ja, tako pa že od daleč prepoznaš. Motite se. Sama in nekatere moje prijatejice, ki prav tako seksajo, nič nismo v ultra miničih, s kurb štumfi, neokusno naličene s kilo pudra (sama pravzaprav skorajda nisem naličena)- kot si marsikdo mogoče predstavlja. Smo čisto običajne punce. In ne razgrajamo pijansko po diskačih, da bi tako dobile izbranca v roke. Ker se da to dobit danes na čisto lep način.
ma, sej se tut ženske izogibamo tipov, ki pri 35-ih ne vejo zakaj se gre, ki si niso ustvarili nič, ker so vlagali v svoje nočne pohode, pa izogibamo se tut tipov, ki si izmišljajo bolane izgovore misleč, da smo po prežgani župi priplavale, pa takih k so nazadnje v OŠ kako knjigo prebrali in še bi lahko naštevala
kr se enakopravnosti tiče je itak no go. vsak pa naj si ustvari lajf v katerem mu bo ok.
sprejemat nek osebek moškega spola s karakternimi in ostalimi značilnostmi, ki ti ne ustrezajo pa seveda no go tudi.
moški pa imajo radi doma servis poštima, potem pa itak ostaja ilegala.
in kr se mene tiče tut kr veselo letajte okol.
in ja, tut moški ste lahko potrošni material, sam greben je treba mal spustit, pa se vam bo tut to en dan razjasnilo.
kje pa piše, da si lahko samo vi jemljete, ja halo :)))
bom pa še enkrat ponovila definicijo kurbe: spi z vsemi sam z unim ne k jo tako ožigosa 🙂
je pa zanimivo, da recimo moški kot neka očitno vsaj tle na mon-u superiorna rasa plačujejo za seks zarad enih bednih žensk – kako hudiča gre to skupaj :)))?? kot taki bi jim moralo ja vse pod nogami ležat in biti srečno, da se jih te zlate roke sploh dotaknejo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.