Ženske – take in drugačne
Mrhar, ti sam uzivaj in hvala bogu ,da so tebi vsec majhne, le kam bi prisli ce bi imeli vsi enako mnenje in ne ne bom se dajala dol z zensko, govor je bil kaj pogledamo,za kom se ozremo… ne s kom se dol dajemo, meni se vedno paše to le z moskim in tudi on ne sme biti majhen ali suh, kajti ob takem moskem se ne pocutim vredu.
Zdaj res ne vem…ali so moje besede zvenele res tako, da sem uzalile vse majhne in suhe zenske.Povedala sem pač kaj se meni dopade..za kakšno zensko se na cesti uzrem…in to še ne pomeni..da bo sedaj konec sveta..se pac za majhnimi..suhimi ozirajo tisti, ki jim to paše, meni ne in žal tako je in bo. Ampak govor je bil za kom se oziramo, kar še ne pomeni, da nimam dnevnega kontakta..enega normalnega odnosa z ostalimi zenskami, ali da jih ne cenim, podcenjujem …..le za njimi na cesti se ne obracam…ne recm..uaaa..to pa je baba…itak na cloveka ne gledam le vizualno..zame je človek celota.
In zenske me ne ganejo tako, da bi sla z njimi v postlo, kot si je spet napacno razlagal mrhar, priznala sem le, da zakaj ne bi priznala, in se ozrla za zensko, katera je res uaaaaaaaaaaaa! Ravno tako za moskim…veckrat še recm mojmu poglej tale je pa res dobra..al uufff..kaksn moski…jaz rada priznam nekomu, ki je “dober”..in zaradi tega ne zganjam fofsije…
Se strinjam s Tjaško, ki je napisala, da so nevoščljive tuki suhicam.Js sem visoka in suha, pa lušna(ne da se hvalim), sicer sem ‘brinetka ‘ampak vsak se je še vedno raj ozru za mano, kot pa za mojo kolegico,ki je blond in bolj obilna.Pa nimam nič proti močnejšim žesnkam,pač takšne so.Vsi pa bodmo pošteni, ker vemo kaj so lepotni ideali.Kdo se ne ozre za manekenskimi lepoticami kot so Alesandra Ambrossio,Adriana Lima, Tyra Banks,Josie Maran…?Nihče????Jessica Alba ima tud ful dobro postavo, aja pa mimogrede-to so lepotice ki jih svetovni modni fotografi samo iščejo.
Če po sebi sklepam, dober stas – dober glas. Tako je tudi s fanti. Eni se je neki mladec zasmili in je rekla, naj bo… Potem je pa videla “hudiča”.
Tudi fant te mora privlačiti kot magnet, sicer se pa 90% všečnih nikdar ne zbliža. Prej se mirno pogovarjaš s kakšnim čudnim, do katerega nič ne čutiš in s kakšno kar tako, samo,da se, kot pa z nekom, ki ti je všeč. V tem primeru je vsaj enemu tako nerodno, da kratko malo pobegne. Potem pa z glavo v zid:)
Forum je zaprt za komentiranje.