Ženske se podcenjujemo, moški se precenjujejo
Jap, smo vidli ja, ko em povabil in njega in matjazkota da se srečamo na samem pa mi naj poveta take gluposti v obraz, pa so vsi poniknili glede tega…. se strinjam da je to načeloma tak, ne pa vedno, poznam tudi glasne, ki majo črne pase v judu ipd. pa te zmečejo kot za hec, pa so zlo glasni…… upam da ne naletiš na takega za tvoje dobro :)[/quote]
Pa kaj ti bom govoril v obraz, saj nisi menda glup, da ti bom iste stvari 2x govoril. ;)[/quote]
Tebi ponavljam že 2 leti, pa še ne kapiraš………….
Nekaj je, kako se predstavljas svetu, drugo je, kaksno podobo imas o sebi, v svoji glavi in kaksno vidis v ogledalu.Bistvo zgodbe je, da smo ženske preveč samokritične za razliko od moskih. In slednji navadno tudi preveč kritični do zensk, do sebe pa redkeje ali pa sploh ne. Marsikateri se celo zmrduje nad tako zvano nežnejso populacijo, a brez nje ne more. Če ni ravno marihuanca. 😉
In splošno znano je, da ima videz s strani moških večji pomen, kot pa s strani žensk.
Goldfish je malo posebna ( ni misljeno slabsalno), Skela in predvsem Margot pa ljubi-ta moške in dobro shaja-ta z njimi in obratno. Pa smo spet tam, stvar interpretacije določene stvari.
Fitneserji pa v luft, ( kot ze mnogokrat videno- le zakaj?!), zakaj ne skačejo v luft se tenisači, smučarji, kadilci, če pa to so, kaj bi šele rekli Bosanci, ki se jih (imenuje)čefurji potemtakem?[/quote]
Ker to ni šport ampak način življenja. Za način življenja je pa potrebno poleg discipline tudi malo vere. Podobno kot se dajemo vsejedci in vegetarianci.;-))
Pa kaj ti bom govoril v obraz, saj nisi menda glup, da ti bom iste stvari 2x govoril. ;)[/quote]
Tebi ponavljam že 2 leti, pa še ne kapiraš………….[/quote]
Preizkušam tvojo vztrajnost. 🙂
Premeteni lenuh z zdravo samopodobo.
At your service :)[/quote]
Eh, to je Lep&Pameten, ko ima svoj dober dan… Redko, a se zgodi.[/quote]
A se hecaš? :))) Lep&Pameten bi raje sam sebe v rit ugriznil.
In, ne boš verjela: on lahko to zares tudi naredi. :DDDD
Mi je všeč, da smo ti takšne ženske všeč. Glede na to, da si se tako podrobno poglobil v moj videz in karakter, izobraženost, razgledanost, zaposlenost… ti moram biti res všeč, da tako podrobno slediš meni in moji osebnosti. Hvala za to.
Samo sem vseeno radovedna zakaj si tako obseden z mano, da odpiraš posebej teme o meni :)? Sva si tako zelo podobna? Samo jaz nikogar ne zmerajm z grdimi debelimi prasicami. Tako slabo pa tudi meni ne gre. Se pravi, da si ti na lestvici še nekaj klinov pod mano.
Mi je všeč, da smo ti takšne ženske všeč. Glede na to, da si se tako podrobno poglobil v moj videz in karakter, izobraženost, razgledanost, zaposlenost… ti moram biti res všeč, da tako podrobno slediš meni in moji osebnosti. Hvala za to.
Samo sem vseeno radovedna zakaj si tako obseden z mano, da odpiraš posebej teme o meni :)? Sva si tako zelo podobna? Samo jaz nikogar ne zmerajm z grdimi debelimi prasicami. Tako slabo pa tudi meni ne gre. Se pravi, da si ti na lestvici še nekaj klinov pod mano.[/quote]
Ti si še hujša, zmerjaš lepše od sebe kot je Enostavno Bog ipd…. al pa v najboljšem priemru nisi niti malo boljša od tistega ki ti je napisal, nenazadnje si se sama okronala za debeluhinjo pa še staro za povrh…….
Ma ne vem, če je res tko. Sama namreč sem na čisto sp. meji normalne prehranjenosti ( al kako se že reče ), ITM = 18. Zgori kar fajn suha, ampak boke imam pa še vedno, pa mojemu še vedno nisem dovolj suha?! Seveda si mislim, qrc ga gleda, sebi sem všeč, ampak še vedno?! ne vem, kaj je takim decom? Sej ne rečem, če bi bil sam nevem kakšen atlet… :S
Forum je zaprt za komentiranje.