Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se podcenjujemo, moški se precenjujejo

Ženske se podcenjujemo, moški se precenjujejo

Jap, smo vidli ja, ko em povabil in njega in matjazkota da se srečamo na samem pa mi naj poveta take gluposti v obraz, pa so vsi poniknili glede tega…. se strinjam da je to načeloma tak, ne pa vedno, poznam tudi glasne, ki majo črne pase v judu ipd. pa te zmečejo kot za hec, pa so zlo glasni…… upam da ne naletiš na takega za tvoje dobro :)[/quote]
Pa kaj ti bom govoril v obraz, saj nisi menda glup, da ti bom iste stvari 2x govoril. ;)[/quote]

Tebi ponavljam že 2 leti, pa še ne kapiraš………….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nekaj je, kako se predstavljas svetu, drugo je, kaksno podobo imas o sebi, v svoji glavi in kaksno vidis v ogledalu.Bistvo zgodbe je, da smo ženske preveč samokritične za razliko od moskih. In slednji navadno tudi preveč kritični do zensk, do sebe pa redkeje ali pa sploh ne. Marsikateri se celo zmrduje nad tako zvano nežnejso populacijo, a brez nje ne more. Če ni ravno marihuanca. 😉
In splošno znano je, da ima videz s strani moških večji pomen, kot pa s strani žensk.

Goldfish je malo posebna ( ni misljeno slabsalno), Skela in predvsem Margot pa ljubi-ta moške in dobro shaja-ta z njimi in obratno. Pa smo spet tam, stvar interpretacije določene stvari.

Fitneserji pa v luft, ( kot ze mnogokrat videno- le zakaj?!), zakaj ne skačejo v luft se tenisači, smučarji, kadilci, če pa to so, kaj bi šele rekli Bosanci, ki se jih (imenuje)čefurji potemtakem?[/quote]
Ker to ni šport ampak način življenja. Za način življenja je pa potrebno poleg discipline tudi malo vere. Podobno kot se dajemo vsejedci in vegetarianci.;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa kaj ti bom govoril v obraz, saj nisi menda glup, da ti bom iste stvari 2x govoril. ;)[/quote]

Tebi ponavljam že 2 leti, pa še ne kapiraš………….[/quote]
Preizkušam tvojo vztrajnost. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda ne. Ker ljubim moške. Preberi zgoraj 🙂
Eemm…kdo pa se skriva pod tem nickom?[/quote]

Premeteni lenuh z zdravo samopodobo.

At your service :)[/quote]

Eh, to je Lep&Pameten, ko ima svoj dober dan… Redko, a se zgodi.

Premeteni lenuh z zdravo samopodobo.

At your service :)[/quote]

Eh, to je Lep&Pameten, ko ima svoj dober dan… Redko, a se zgodi.[/quote]

A se hecaš? :))) Lep&Pameten bi raje sam sebe v rit ugriznil.
In, ne boš verjela: on lahko to zares tudi naredi. :DDDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mi je všeč, da smo ti takšne ženske všeč. Glede na to, da si se tako podrobno poglobil v moj videz in karakter, izobraženost, razgledanost, zaposlenost… ti moram biti res všeč, da tako podrobno slediš meni in moji osebnosti. Hvala za to.
Samo sem vseeno radovedna zakaj si tako obseden z mano, da odpiraš posebej teme o meni :)? Sva si tako zelo podobna? Samo jaz nikogar ne zmerajm z grdimi debelimi prasicami. Tako slabo pa tudi meni ne gre. Se pravi, da si ti na lestvici še nekaj klinov pod mano.

In samo pododen od ljudi je tako na psu, da žali ljudi po netu. Povprečneži tega ne počno. To počno res samo podn od podna.

Mi je všeč, da smo ti takšne ženske všeč. Glede na to, da si se tako podrobno poglobil v moj videz in karakter, izobraženost, razgledanost, zaposlenost… ti moram biti res všeč, da tako podrobno slediš meni in moji osebnosti. Hvala za to.
Samo sem vseeno radovedna zakaj si tako obseden z mano, da odpiraš posebej teme o meni :)? Sva si tako zelo podobna? Samo jaz nikogar ne zmerajm z grdimi debelimi prasicami. Tako slabo pa tudi meni ne gre. Se pravi, da si ti na lestvici še nekaj klinov pod mano.[/quote]

Ti si še hujša, zmerjaš lepše od sebe kot je Enostavno Bog ipd…. al pa v najboljšem priemru nisi niti malo boljša od tistega ki ti je napisal, nenazadnje si se sama okronala za debeluhinjo pa še staro za povrh…….

Zmerjam enostavnega boga? S čim pa? Z resnico?
Kaj se naj okronam za mlado suhico? Nisem jaz enostavni bog, a veš to? Ti Sadni pa saj veš kako je. Ne vidiš resnice. Oba sva si izredno podobna, samo razlika med nama Sadni oz. enostavni bog je v tem, da ti sebe ne vidiš v pravi luči, jaz se pa vidim.

Nobenega ne poznam. Debela starunklja, nisem pisal o tebi. Upam, da ne odgovarjas, ker si se prepoznala. Pisem o tem, kako zelo razlicni smo si ljudje. Od enega do drugega ekstrema.

DTF, celo moj nik si omenil in napisal, da spominjam na prvi tip, kjer si opisoval debele prasice. Torej?

Robi, zakaj mešaš eno temo z drugo?

http://www.hudo.com/si/poster/zenska-logika-3//

In pod katero številko je tebi postava najbolj všeč (4,3,2 ali 1)? :))

Petica 🙂

Ma ne vem, če je res tko. Sama namreč sem na čisto sp. meji normalne prehranjenosti ( al kako se že reče ), ITM = 18. Zgori kar fajn suha, ampak boke imam pa še vedno, pa mojemu še vedno nisem dovolj suha?! Seveda si mislim, qrc ga gleda, sebi sem všeč, ampak še vedno?! ne vem, kaj je takim decom? Sej ne rečem, če bi bil sam nevem kakšen atlet… :S

Torej še večje oprsje. :))

Cccc. Sem mislil da ste zenske pri takih zadevah bolj politicno naravnane. Torej da preidete s specificnega vprasanja na abstraktni koncept ne da bi pri tem oslabile konceptualno integriteto vprasanja 🙂 Ti pa takoj in direkt 😉

Verjetno sam s sabo ni zadovoljen in to projicira nate.

Baje imate moški radi, da ženske ne okolišimo. 🙂

Odvisno od cloveka in situacije.

Baje imate moški radi, da ženske ne okolišimo. :)[/quote]
Seveda. Potem šele obstaja možnost, da vas razumemo. 🙂

Robi, res bi se lahko naučil napisat kej druzga počas 🙂
Na tem forumu sem aktivna kakšen mesec, pa se mi že skoraj v sanje projecirajo te tvoje projekcije.

Stara coprnica Margot je prava pras*ica do tistih, ki ji niso všeč. In se začne vtikat v njih z zlobnimi komentarji, pa čeprav jo pustijo na miru, kot da je ni. Večkrat videno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close