Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se podcenjujemo, moški se precenjujejo

Ženske se podcenjujemo, moški se precenjujejo

Nekoč je na stranišču v moževi službi Anette Ellegard videla duhovito karikaturo.
Na prvi sličici je bila gola ženska, ki se ogleduje v ogledalu. Bila je stereotipno privlačna, strašno tanka v pasu in strašno joškasta. Prava mačka. V ogledalu pa je videla debelo, majhno, grdo žensko z podočnjaki.
Na drugi sličici je bil moški. Grd in nezapeljiv in s trebuhom ko sod. Poziral je kot drugi mister fitness, a mišic ni bilo kaj prida, v glavnem pač špeh. Zrcalna podoba pa je bila prav nasprotna! Videl je sanjskega tipa z radiatorčki in bicepsi.

Na katere posameznike na tem forumu me že ta zgodba spominja? 😀 😉

EB in debela starunklja (al kako je že). Skupaj skrbita za pravo ravnotežje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pisec: GF;

Zgodba: Sadni jogurt

Hm, mislim, da ni ravnotežja, kar se tega tiče, na tem forumu. Enostavno bog ni edini narcis tukaj. 😀

Vam je vsak, ki da nekaj nase, že avtomatsko narcis. Vsak, ki je boljši od vas v nečem ima nek primankljal, ki ga potem poskuša nadoknadit, magari z boljšo službo, lepšo postavo, lepšim dekletom,…To so izjave slabičev, plus več se ukvarjate z drugimi, kot sami s sabo. Kaj ni to žalostno ? 🙂

EB, ne preveč resno jemat vsega skupaj. Malo pa le. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je. Malo za šalo, malo pa za res….

Najslabši so itak tisti, ki sebe precenjujejo (osebnost, podobo), nasprotni spol pa podcenjujejo in še celo več, ga izkoriščajo na nek ali na več načinov. In res ne apeliram nate EB., če si se pa prepoznal do sem, pa bog ti pomagaj. 🙂 😉

In brez skrbi, prva skrb sem sama sebi, šele nato kakšen špas, od časa do časa, kot je tale Mon.

Vi pa te vaše ene in iste “šale”, ki nam jih mečete pod nos kadarkoli vam zapaše. Robi npr. dejansko verjame, da sem narcis, še definicije mi je lepil včeraj. Kje je tu šala ? Ta isti debil mi je pred meseci račun pobrisal…

Kar priznajte si, da se ne cenite dovolj, vsaj ne toliko kot si mislite, da se. Iz tu izvira potem vsa ta nevoščljivost, hudobija, ki jo stresate nad bolj uspešnimi od sebe. Ste vi samozavestni my ass 😉

V zadnjih letih sem spoznal mnogo deklet. Pocasi je postalo ocitno, da je razpon v kvaliteti le teh prav neverjeten. Pa ceprav je slo izkljucno za zenskah, ki so bile na prvi pogled in vtis vsaj povprecne. Zato, ce malo ekstrapoliram…

Obstajajo zenske, ki so katastrofa v vseh pogledih. Ne le, da so fizicno grde debele prasice. Za namecek imajo se izredno oduren karakter, so sebicne izkoriscevalke brez vsakih uspehov v zivljenju, neumne, neizobrazene, nerazgledane, nezaposlene, … pa vseeno prepricane, da si ne vem kaj zasluzijo, ipd.

Po drugi strani pa ostajajo atraktivna dekleta vrhunskega izgleda, prijetnega karakterja, vsestransko uspesne, fantasticne v spolnosti, … ma, ni da ni, pa se zaradi kdo bi vedel kaksnih travm iz preteklesti presenetljivo podcenjujejo.

Mene debela starunklja spominja na prvi tip.

In namesto, da obsojaš strokovna mnenja in definicije, jih drugič raje preberi.
Mogoče ti bo potem malo bolj jasno kaj je samozavest, aroganca……

Nihče ni tako slab, da se ne bi mogel popraviti:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In?

Obstajajo moški, ki so katastrofa v vseh pogledih. Ne le, da so fizicno grdi debeli prasici. Za namecek imajo se izredno oduren karakter, so sebicni izkoriscevalki brez vsakih uspehov v zivljenju, neumne, neizobrazene, nerazgledane, nezaposlene, … pa vseeno prepricani, da si ne vem kaj zasluzijo, ipd.

Po drugi strani pa ostajajo atraktivni fantje vrhunskega izgleda, prijetnega karakterja, vsestransko uspesni, fantasticne v spolnosti, … ma, ni da ni, pa se zaradi kdo bi vedel kaksnih travm iz preteklesti presenetljivo podcenjujejo.

Mene TI spominjaš na prvi tip.

Če se gremo to, kaj je kdo nekomu napisal, potem itak zmagaš. Ne dregat v to.

Jaz jih poznam kar nekaj, ki za posebno kvaliteto štejejo že to, da so Ljubljančani. :)) Mislijo, da tisti, ki pridejo iz drugih krajev, da so avtomatično manj pametni in sposobni.

Lokal patrioti, pa ne nujno tisti v barčkih. Povsod so:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Žal sem sama imela opravka s snobi in ne z lokal patrioti. :)) Saj veš, v stilu…..že moja stara mama je bila zdravnica, potem je bil moj oče odvetnik (ali sodnik)….skratka, še malo pa bi bila modre krvi.

Take jaz razumem, nenako v stilu: če so bili moji tastari tesla, ne vidim nobenega razloga, zakaj ne bi bil tudi sam:-) Je pa zanimiva komunikacija med dvema enakovisokoosebimislečima iz različnih okolij.:-))

Sem mislila, da samo Nemci skupaj lepijo besede. :)))

Ja samo oni so nekaj posebnega z velikoZačetnicoSamostalnikov

In namesto, da obsojaš strokovna mnenja in definicije, jih drugič raje preberi.
Mogoče ti bo potem malo bolj jasno kaj je samozavest, aroganca……[/quote]
Če se že gremo nekega “rangiranja”, kdo je tu samozavesten, potem ti niti v skupino ne prideš. Obstajajo uporabniki, ki ne drezajo vame cel čas, tako kot ti Marko, On in podobni. Nekaj primerov : Antilopa, m111, seba, Boom,…Pač imamo različna stališča in se pustimo pri miru.

Ti si preveč obseden z mano Robi. Ne moreš mimo mojih komentarjev, ali me tako citiraš, ali pa se z drugimi meniš o meni.

Btw, če si res tako samozavesten, kot praviš, potem pa pridi v Ljubljano in mi povej v obraz, da sem narcis. Boš hitro ostal brez zob, dedek 😉

NE vem, kaj ima samozavest pri tem. Potem pa ti skoči v prazen bazen na glavo, če si tako samozavesten, boš tudi brez njih. Pa še sam lahko narediš vse. 😉

Itak da ima. Privoščite si kritizirat / ocenjevat ljudi samo takrat, ko ste na varnem, doma za tipkovnico 😉

Tipkovnica je njihov dom, družba, hobi in resna zveza.

Ti pa kritiziraš od kod?

Ti pa kritiziraš od kod?[/quote]
Saj ti pravim, dobiva se, pa ti lahko komot to kar ti tu pišem povem tudi v obraz. Sami te itak ne bo, ker si preveč pussy 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close