Ženske, poročene s kurbirji
Ne in ne vidim od kod tako sklepanje….iz mojih besed že ne…[/quote]
Ti si napisala Ja, sam ti bi mel oboje…doma zvesto punco, ki te bo čakala, da se vrneš iz postelje druge
Če se dva spoštujeta, potem ni treba nikomur postavljati nekih pravil obnašanja, saj oba delujeta v tej smeri, da sta v odnosu zadovoljna. Vsak se zaveda svoje nepopolnosti in tega, da ni idealen partner ter skupaj gradita odnos.
A, ker v družbi primanjkuje ogromno spoštovanja in skrenosti, pa čeprav sama trdiš, da ne, prihaja do takšnih primerov in postavljanja pravil.[/quote]
Si ti v zvezi z družbo? Kaj te briga za druge, če po trepalnicah hodijo…pomemben je vajin odnos s partnerko.[/quote]
Saj ne govori zase, za druge, ki so prav tako del te “pokvarjene” družbe. 🙂
S tem se pa strinjam. Problem pa je, ker tako bolestno ljubosumna oseba zelo redko ali pa celo nikoli ne naleti na tako razumevajočega, zrelega partnerja, ki bi imel toliko potrpljenja, razumevanja za njene dvome in obtožbe.
Ti si napisala Ja, sam ti bi mel oboje…doma zvesto punco, ki te bo čakala, da se vrneš iz postelje druge[/quote]
Ja, ker sem govorila o varanju. Kje pa ti vidiš pijačo?[/quote]
Govorili smo o srečanju stare znanke in odhod z njo na pijačo. Ti pa si iz tega naredila odhod v separejčke potem pa še odhod v posteljo… mešaš borovnice z lagerkuglami…
Zapori so milina. :))[/quote]
:)))) Kaj si pri tvoji že naletel na mino?:)))[/quote]
Kaj misliš, da bi se s tem hvalil? 🙂
Ti si napisala Ja, sam ti bi mel oboje…doma zvesto punco, ki te bo čakala, da se vrneš iz postelje druge[/quote]
Ja, ker sem govorila o varanju. Kje pa ti vidiš pijačo?[/quote]
Če pa cela debata, ki je nastala zdaj, izhaja ne tem primeru s pijačo, ki sem ga sam podal. :))
S tem se pa strinjam. Problem pa je, ker tako bolestno ljubosumna oseba zelo redko ali pa celo nikoli ne naleti na tako razumevajočega, zrelega partnerja, ki bi imel toliko potrpljenja, razumevanja za njene dvome in obtožbe.[/quote]
Sej pravim – eno je bolestno ljubosumje, ki je bolezen in je popolnoma neozdravljivo.
Drugo je pa normalno ljubosumje – ki se pojavi ob določenem obnašanju partnerja, sploh, če se
ponavlja. Jaz kot rečeno nisem ljubosumna, bi pa čudno pogledala, če bi recimo hodil vsak dan
na pijačo z samo eno sodelavko….
Saj vsi vemo kako in kaj….samo določenim paše, da zameglijo sceno….in se delajo, da se ne da
določiti, kaj je prav in kaj narobe…
Če pa cela debata, ki je nastala zdaj, izhaja ne tem primeru s pijačo, ki sem ga sam podal. :))[/quote]
Če pa vmes novo motorko preizkuša in ni zbrana :)[/quote]
Jaz ji svetujem, da raje preizkuša kaj drugega, bo bolj zadovoljna in več haska bo imela od tega. Kaka motorka in orodje neki….. mislim…..samo en tip naravnega orodja bi ji lahko prišel v poštev! 😀
S tem se pa strinjam. Problem pa je, ker tako bolestno ljubosumna oseba zelo redko ali pa celo nikoli ne naleti na tako razumevajočega, zrelega partnerja, ki bi imel toliko potrpljenja, razumevanja za njene dvome in obtožbe.[/quote]
To je res. Naleti na takega, ki samo potrjuje njeno ljubosumnost in jo prej ali slej res prevara.
Zaradi same ljubosumnosti, pa moški dobi občutek, da ga utesnjuje in še prej pobegne.
Jaz ji svetujem, da raje preizkuša kaj drugega, bo bolj zadovoljna in več haska bo imela od tega. Kaka motorka in orodje neki….. mislim…..samo en tip naravnega orodja bi ji lahko prišel v poštev! :D[/quote]
Če pa je vse odgnala s svojim NEljubosumjem in kompromisi. 🙂
Jaz ji svetujem, da raje preizkuša kaj drugega, bo bolj zadovoljna in več haska bo imela od tega. Kaka motorka in orodje neki….. mislim…..samo en tip naravnega orodja bi ji lahko prišel v poštev! :D[/quote]
Hvala za nasvet…..verjamem, da je s tvoje strani temeljito preizkušen…
Ampak jaz raje delam po svoje…se mi še najbolj obnese…
Če pa cela debata, ki je nastala zdaj, izhaja ne tem primeru s pijačo, ki sem ga sam podal. :))[/quote]
U, dobl ste me….torej je vse, kar govorim čista neumnost in je laganje parnetki edina sprejemljiva
varianta.
Čestitam.[/quote]
Ne, ne laganje ni sprejemljivo. Le ne vem, zakaj si šla spremenit izhodiščni primer, potem ko je debata že nastala. To je tako, kot da bi šel temelje hiše popravljat, potem ko imaš že zidove zazidane in ometane. :))
Če pa je vse odgnala s svojim NEljubosumjem in kompromisi. :)[/quote]
Ehh se meni zdi, da je strah in trepet, ker zna z “težkim” orodjem se rokovat. Spi ti umiri z žensko, ki zna motorko vžgat pa delat z njo! 😀
U, dobl ste me….torej je vse, kar govorim čista neumnost in je laganje parnetki edina sprejemljiva
varianta.
Čestitam.[/quote]
Ne, ne laganje ni sprejemljivo. Le ne vem, zakaj si šla spremenit izhodiščni primer, potem ko je debata že nastala. To je tako, kot da bi šel temelje hiše popravljat, potem ko imaš že zidove zazidane in ometane. :))[/quote]
s pomočjo trikov je vse mogoče, tudi sanacija temeljev na obstoječi hiši:)
To je res. Naleti na takega, ki samo potrjuje njeno ljubosumnost in jo prej ali slej res prevara.
Zaradi same ljubosumnosti, pa moški dobi občutek, da ga utesnjuje in še prej pobegne.[/quote]
Jaz sem imel takšno izkušnjo v preteklosti, da je bila moja ljubosumna oziroma bolje rečeno, jo je bilo strah, ker sem se želel dobiti s prijateljico. Ampak njenih dvomov nikoli nisem potrdil, zaupanja pa ji prav tako nisem bil sposoben povrnit. Na koncu je ona naredila tisto, česar se je bala, da bom jaz. :))
varianta.
Čestitam.[/quote]
Ne, ne laganje ni sprejemljivo. Le ne vem, zakaj si šla spremenit izhodiščni primer, potem ko je debata že nastala. To je tako, kot da bi šel temelje hiše popravljat, potem ko imaš že zidove zazidane in ometane. :))[/quote]
Tudi takšni posegi so včasih nujni, če ti zamaka. 🙂
varianta.
Čestitam.[/quote]
Ma ja, pretiravaš. Jest sem samo mal poglobila drenažo….kakšni temelji neki…
s pomočjo trikov je vse mogoče, tudi sanacija temeljev na obstoječi hiši:)[/quote]
Dobro, zdaj si mi “moj point” uničil. 🙂 Tehnologija je res napredovala. Pa rečmo, da se je ta hiša zidala pred 50 leti. :))
Zaradi same ljubosumnosti, pa moški dobi občutek, da ga utesnjuje in še prej pobegne.[/quote]
Jaz sem imel takšno izkušnjo v preteklosti, da je bila moja ljubosumna oziroma bolje rečeno, jo je bilo strah, ker sem se želel dobiti s prijateljico. Ampak njenih dvomov nikoli nisem potrdil, zaupanja pa ji prav tako nisem bil sposoben povrnit. Na koncu je ona naredila tisto, česar se je bala, da bom jaz. :))[/quote]
Sožalje …ampak to je ena pogostih značilnosti ljubosumnih ljudi…ker sodijo po sebi, ne zaupajo drugim….
Forum je zaprt za komentiranje.