Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, poročene s kurbirji

Ženske, poročene s kurbirji

Saj je tudi nerealno pričakovat da bodo moški postali boljši in nehali lagat 🙂

pa nekatere to vseeno pričakujejo/te :))))))

Ker če ne bi pričakovale oz. hotele, potem ne bi obsojale :)[/quote]

Aja, zdej ti ostane samo še posploševanje….VSI moški lažejo, ne samo ti?
Ne bo držalo….[/quote]

Haha…. kje sem pa to napisal DA VSI… napisal sem da MOŠKI…. če ti dobiš iz tega spet neko absolutistično predpostavko potem tudi prav….

Če se pa ti nisi nikoli zlagala potem si pa res Svetnik 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj je tudi nerealno pričakovat da bodo moški postali boljši in nehali lagat 🙂

pa nekatere to vseeno pričakujejo/te :))))))

Ker če ne bi pričakovale oz. hotele, potem ne bi obsojale :)[/quote]

Ne bo držalo….[/quote]

Pa še zmeri čakam tvoj dokaz, da so etična načela izmišljotina nekih debilov….

Pravzaprav…pozabi…
Zdaj si že pri ceplenju slovnične dlake, kar je jasen pokazatelj, da ti je argumentov popolnoma zmanjkalo…

Bomo zaključili? Ali pa imaš še kaj tehtnega za povedat?

Ne bo držalo….[/quote]

Pa še zmeri čakam tvoj dokaz, da so etična načela izmišljotina nekih debilov….[/quote]

Ja no potem pa mi povej kdo jih je IZUMIL….

če ne človek…. in kaj je tisti človek bil ”več” kot jaz?

Torej kako je lahko neka izmišljotina človeka ki nima v kazenskem zakoniku nobene podlage, nad mojim mišljenjem. in odločitvami….

Ko boš to razumela boš razumela zakaj niso ta načela nič več kot moja lastna…. samo vam se ne da razmišljat in pač vzamete mišljenje drugih in ga ponotranjite…. saj o tem so psihologi dosti govorili 🙂

“A great many people think they are thinking when they are acutally rearranging their prejudices.”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če si poročen, potem to pomeni, da si sprejel določena pravila, katerih bi se naj držal in jih spoštoval.
Če si kršil ta pravila, potem ima žena pravico tebi dejanja očitati ali pa na sodišče vložiti predlog za ločitev in potem bo ti sodil še sodnik. In to definitivno v korist žene, ker si že kršil družinski “zakon”.[/quote]

Kaj pa če NISI poročen (pa živiš skupaj)?

Potem pravil ni….. oz. si jih izmišljujete moralisti ;)))))[/quote]
Zunajzakonska skupnost prav tako temelji na nekih dogovorih, ki so obema jasna. V primeru varanja res ne bo pravnega postopka, ampak takojšen ukrep. To je pakiranje kufrov. ali žena tebi ali pa ona sebi. 🙂
Seveda je možno, da ti žena odpusti prevaro. kar pa ni pogojeno s poroko.

Kaj pa če NISI poročen (pa živiš skupaj)?

Potem pravil ni….. oz. si jih izmišljujete moralisti ;)))))[/quote]
Zunajzakonska skupnost prav tako temelji na nekih dogovorih, ki so obema jasna. V primeru varanja res ne bo pravnega postopka, ampak takojšen ukrep. To je pakiranje kufrov. ali žena tebi ali pa ona sebi. 🙂
Seveda je možno, da ti žena odpusti prevaro. kar pa ni pogojeno s poroko.[/quote]

Meni še nobena ni naštela ”pravil” zveze….. torej lahko sklepam da če jih ne našteje pomeni da niso ”jasna” in lahko delam po svoje?

A tebi je tvoja draga naštela ta pravila?

Pa še zmeri čakam tvoj dokaz, da so etična načela izmišljotina nekih debilov….[/quote]

Ja no potem pa mi povej kdo jih je IZUMIL….

če ne človek…. in kaj je tisti človek bil ”več” kot jaz?

Torej kako je lahko neka izmišljotina človeka ki nima v kazenskem zakoniku nobene podlage, nad mojim mišljenjem. in odločitvami….

Ko boš to razumela boš razumela zakaj niso ta načela nič več kot moja lastna…. samo vam se ne da razmišljat in pač vzamete mišljenje drugih in ga ponotranjite…. saj o tem so psihologi dosti govorili 🙂

“A great many people think they are thinking when they are acutally rearranging their prejudices.”[/quote]

Kakorkoli se izvijaš in izmikaš, dejstvo je, da ta načela VELJAJO v vseh družbah in v vseh obdobjih.
Ni si jih nihče “izmislil”, nastala so zato, da družba kot taka sploh lahko funkcionira. Iz potrebe.
Ko boš to razumel, ti bo marsikaj bolj jasno.

Da ne mara prevare, to je definitivno omenila. 🙂 Sicer pa človeka postopoma spoznaš in veš kaj ima rad in kaj ga prizadene.

Jaz mislim, da tudi prevarant ima svojo ljubico največkrat rad. Vsaj tisti hip, ko sta skupaj ali dokler se je ne naveliča. :-))[/quote]

Samo da tu “rad” ali “ne rad” ni vprašanje, vprašanje je to, kaj pove ŽENI doma….[/quote]

Še enkrat citiram tvoje vprašanje: “Misliš, da ženska laže, da ga ima rada?”

jap… sploh ko vklopim poročila….

Nevem kdo se jih drži? 😀

Samo tole še me zanima:

Kak pa so nastala če niso bila izmisljenja(IZ MIŠLJENJA nekega človeka ali manjše skupine ljudi)? (torej prišla iz možganov ki mislijo????)

Saj jaz dobro vem, da se teh ”načel” skorajda ”vsi” kvazi držijo, zato ker je lažje sprejet nekaj kot pa mislit in se ”borit” zato pa je tudi tako, da je lažje moškemu lagat in se delat lepega, potem pa vse po svoje…. od ljubic do pitja alkohola…. ampak pred drago pa MORALIZIRANJE in ETIKA ter načela ki se jih ”držijo” vsi oz. veljajo za ”vsakega”

Saj vse pade ”logično” na svoja mesta 😉

Vklopi kdaj poročila pa boš vidla to svojo ”družbo” polno etike in načel ki veljajo za VSE družbe 😉

Da ne mara prevare, to je definitivno omenila. 🙂 Sicer pa človeka postopoma spoznaš in veš kaj ima rad in kaj ga prizadene.[/quote]

ko nekdo meni reče da je nekaj JASNO, takrat pričakujem da je to vsaj JASNO IN GLASNO povedano v nedvoumnih besedah če ne kar zapisano in podpisano ….

Ravno to da bi po tvoje to moral ti ”izluščit” je vir vseh napak, ker izhajaš pri tem PREDVSEM iz svojih občutkov….

Samo da tu “rad” ali “ne rad” ni vprašanje, vprašanje je to, kaj pove ŽENI doma….[/quote]

Še enkrat citiram tvoje vprašanje: “Misliš, da ženska laže, da ga ima rada?”[/quote]

Lej, ne vem. Kako naj vem?
Jaz recimo nisem.
Kakšna verjetno tudi je? Ne vem….kaj bi točno rad vedel?

Mislim, da sem enkrat nekje že napisal pa vseeno:

Morda zato, ker ljubljene osebe ne želimo prizadeti. Poleg tega marsikdo pravi, da seks ni najpomembnejša stvar v zvezi, zato bi jo brez potrebe obremenjevali z malenkostmi. Še sploh, če je nagnjena k sekiranju.

jap… sploh ko vklopim poročila….

Nevem kdo se jih drži? 😀

Samo tole še me zanima:

Kak pa so nastala če niso bila izmisljenja(IZ MIŠLJENJA nekega človeka ali manjše skupine ljudi)? (torej prišla iz možganov ki mislijo????)

Saj jaz dobro vem, da se teh ”načel” skorajda ”vsi” kvazi držijo, zato ker je lažje sprejet nekaj kot pa mislit in se ”borit” zato pa je tudi tako, da je lažje moškemu lagat in se delat lepega, potem pa vse po svoje…. od ljubic do pitja alkohola…. ampak pred drago pa MORALIZIRANJE in ETIKA ter načela ki se jih ”držijo” vsi oz. veljajo za ”vsakega”

Saj vse pade ”logično” na svoja mesta 😉

Vklopi kdaj poročila pa boš vidla to svojo ”družbo” polno etike in načel ki veljajo za VSE družbe ;)[/quote]

Tole pa postaja tako elementarno, kot da naj ti zdaj razlagam zakone gravitacije…
Dej no mal vklopi možgane? Pa premisli, kako naj bi družba funkcionirala, če teh načel ne bi bilo?

Poročila? Poročil ne bi bilo, ker jih ne bi imel kdo gledat, ne kdo pripravljat….

Saj to je ravno žalostno, da se (pre)več ljudi drži neke etike in morale zato ker sami niso sposobni ”spisat” lastno etična načela in moralne zakone…. ravno to je največji problem!

Pomoje enako…. Itak dandanes o tej načelnosti in moralnosti in etiki govori 90% ljud, DEJANSKO se je drži mogoče 10% ljudi…. in teh 10% ljudi bi se držalo take etike in morale tudi če jo ”ukinemo” ne zaradi etike in morale ampak zaradi sebe.

Samo še orožje kot v Ameriki nam manjka… zadnja stopnička do Divjega Zahoda…. Pa še to bi si verjetno upal trditi da je blo več Načel in Etike in predvsem HITRE pravice v časih Jesse Jamesa kot pa je tega danes!

To je ravno ta problem…. da ljudje to rabijo ker so prezabiti in neumni da bi naredili brez načel drugega svoja lastna načela 🙂 niso sposobni ali pa se jim ne da 😉

Še enkrat citiram tvoje vprašanje: “Misliš, da ženska laže, da ga ima rada?”[/quote]

Jaz recimo nisem.
Kakšna verjetno tudi je? Ne vem….kaj bi točno rad vedel?[/quote]

Rad bi vedel točno to, kar sem napisal: če se nekaj podobnega (glej tvoj odgovor matkiču) ne dogaja tudi ženskam. Če povežem še ta tvoj odgovor torej za ženske ne veš, za moške si pa prepričana.

Saj v primeru varanja SODI SODNIK in to je žena.[/quote]

Ne ona je ”samo” človek…. samo 1 vrste sodniki obstajajo (na tem svetu) to so ”poklicni” in ti delajo na SODIŠČIH…. vsi ostali so kvazi sodniki ki se imajo ”poklicane” da sodijo/mo brez POOBLASTIL kogarkoli razen morda sebe…[/quote]
Ja, ja. Ampak sodnik ne bo vzdrževal odnosa s tvojo ženo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz recimo nisem.
Kakšna verjetno tudi je? Ne vem….kaj bi točno rad vedel?[/quote]

Rad bi vedel točno to, kar sem napisal: če se nekaj podobnega (glej tvoj odgovor matkiču) ne dogaja tudi ženskam. Če povežem še ta tvoj odgovor torej za ženske ne veš, za moške si pa prepričana.[/quote]

Ne, samo vprašanja nisi dovolj jasno zastavil.
Ali mislim, da VSE ženske lažejo, da dobijo osemenjevalca in ali mislim, da VSI moški lažejo, da
dobijo seks?
Na obe vprašanji je odgovor ne.
Če nisem prav odgovorila, pa zastavi vprašanje bolj razločno…

Poskusi in potem poročaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Načela gor ali dol, vedno se je kurbalo na skrivaj in vedno se bo. Moralistična družba skupaj s svojimi načeli tak način življenja naravnost spodbuja.

Saj to je ravno žalostno, da se (pre)več ljudi drži neke etike in morale zato ker sami niso sposobni ”spisat” lastno etična načela in moralne zakone…. ravno to je največji problem!

Pomoje enako…. Itak dandanes o tej načelnosti in moralnosti in etiki govori 90% ljud, DEJANSKO se je drži mogoče 10% ljudi…. in teh 10% ljudi bi se držalo take etike in morale tudi če jo ”ukinemo” ne zaradi etike in morale ampak zaradi sebe.

Samo še orožje kot v Ameriki nam manjka… zadnja stopnička do Divjega Zahoda…. Pa še to bi si verjetno upal trditi da je blo več Načel in Etike in predvsem HITRE pravice v časih Jesse Jamesa kot pa je tega danes!

To je ravno ta problem…. da ljudje to rabijo ker so prezabiti in neumni da bi naredili brez načel drugega svoja lastna načela 🙂 niso sposobni ali pa se jim ne da ;)[/quote]

No, tole je pa zdej definitivno že prešlo mejo butastega.
Matkič – družbe NE BI BILO brez teh načel. Če bi vsak lahko nekaznovano in brez obsojanja ubil
kogarkoli, kako bi lahko sobivali sploh?
Do laži in kraje pa res ne bi prišlo, ker nihče ne bi ostal dovolj dolgo živ, da bi lagah in kradel :-)))

Tole res nima smisla…..ko pridemo pa do takihle “globin” debate, se pa jaz raje umaknem.
Uživaj.

Načela gor ali dol, vedno se je kurbalo na skrivaj in vedno se bo. Moralistična družba skupaj s svojimi načeli tak način življenja naravnost spodbuja.[/quote]
Pri nekaterih res. Nekaterim pa tudi koristi.

To je ravno ta problem…. da ljudje to rabijo ker so prezabiti in neumni da bi naredili brez načel drugega svoja lastna načela 🙂 niso sposobni ali pa se jim ne da ;)[/quote]

No, tole je pa zdej definitivno že prešlo mejo butastega.
Matkič – družbe NE BI BILO brez teh načel. Če bi vsak lahko nekaznovano in brez obsojanja ubil
kogarkoli, kako bi lahko sobivali sploh?

Do laži in kraje pa res ne bi prišlo, ker nihče ne bi ostal dovolj dolgo živ, da bi lagah in kradel :-)))

Tole res nima smisla…..ko pridemo pa do takihle “globin” debate, se pa jaz raje umaknem.
Uživaj.[/quote]

Oprosti samo se ti vidi da si milo rečeno neumna…..

Še za tebe kopiram (zadnjič) repliko Markotu ki si jo več kot očitno izpustila ali pa ni napisana v SLOVENSKEM JEZIKU!

Ohladi svoja čustva, ker vreš in še enkrat preberi tale citat nad temle in potem preberi še enkrat svoje, in boš MORDA…. razumela kakšno neumnost si spravla iz sebe…. in za njo okrivila moj ”nerazumevanje”

Načela gor ali dol, vedno se je kurbalo na skrivaj in vedno se bo. Moralistična družba skupaj s svojimi načeli tak način življenja naravnost spodbuja.[/quote]
Pri nekaterih res. Nekaterim pa tudi koristi.[/quote]

Koristi samo tistim ki so labilni in neumni in lahko vodljivi….

da so preneumni, da bi brez načel uspeli sestavit lastna načela in moralo, pa vendar dovolj labilni in ”koristni” če se jih držijo za družbo in kapital….

Tem pa res ”koristi” da preživijo in delajo ”dobiček” delodajalcem ali pa škodo davkoplačevalcem (če so na zavodu) 🙂

Že dolgo več pa ne deluje edini resnični vir napredka človeštva… to je survival of the fittest 🙂

Pri nekaterih res. Nekaterim pa tudi koristi.[/quote]

Kako le koristi, komu?

Nasprotno, zaradi te lažne morale je manj transparentnosti v odnosih. Že stoletja. ker velja sintagma, da si kao edino normalen, če si poročen in uradno zvest, kolk se neuradno kurbariš okoli, pa itak nihče ne ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close