Ženske po 39. letu niso več privlačne
Tisti 40-letniki, ki bi jih ve, posegajo po mlajsih, bolje ohranjenih, ne svojih vrstnicah. Ve ste jim kvecjemu zasilni pristan, premor pred boljso, mlajso. To pa zato, ker moski pri izbiri zensk nimamo istih kriterijev kot zenske.[/quote]
Ah, daj no daj, se pravi, da tipi pri 40-ih so pa vsi, od prvega do zadnjega, ne samo voljni, ampak tudi sposobni 20-letnice zapecati? Se pravi, da teorije o “lolekih” sploh ne držijo???[/quote]
Mislim, da ze pticki civkajo, da niso vsi moski zenskam “zanimivi”. Vrstniki, ki so 40-letnicam privlacni, so vecinoma moski, ki lahko zaradi svojih kvalitet posegajo po mlajsih. Ne ravno 20-letnicah, rosnih 30-letnicah pa ze. Seveda so izjeme in sploh jih ni malo.
Dater – to kar ti pišeš kar drži. Vedi pa, da je večina samskih 40 letnikov ločenih in že imajo eno življensko izkušnjo. Marskikateri si noče več na ramena naplest 30-letnice, ker hoče družino in otroke. Njim pa se to več ne da. In ja imam zelo lepo vezo z enim takšnim za katerega tudi verjamem, da bi si lahko dobil 30 letnico.
Dejstvo pa je, da si 40 letnik lahko brez problema ustvari novo družino, če pa to hoče ženska pri 40 pa je to nemogoče. To mora biti ženskam jasno.
Tisti 40-letniki, ki bi jih ve, posegajo po mlajsih, bolje ohranjenih, ne svojih vrstnicah. Ve ste jim kvecjemu zasilni pristan, premor pred boljso, mlajso. To pa zato, ker moski pri izbiri zensk nimamo istih kriterijev kot zenske.[/quote]
Ah, daj no daj, se pravi, da tipi pri 40-ih so pa vsi, od prvega do zadnjega, ne samo voljni, ampak tudi sposobni 20-letnice zapecati? Se pravi, da teorije o “lolekih” sploh ne držijo???[/quote]
Ja Senza… točno tak, samo da si spregledala bistvo…. ne VSI kot 100% tipov, ampak vsi, ki bi jih 35-45 letnice ocenle kot privlačne, dobre, situirane, zanimive ipd.
Vsi taki, bodo rajši (99%) izbrali 30 letnico kot pa 40 letnico… izjeme seveda so.
imaš prav ,stara sem 40 in res sem postala grda ,pravzaprav nikoli nisem bila lepa ,mati narava pač.20-LETNICE SO RESNIČNO LEPE IN TUDI NARAVNO JE TAKO.MOJ MOŽ SI JE TUDI DOBIL 25-LETNICO IN UŽIVATA .TAKO PAČ JE .SKORAJ SEM ŽE PREBOLELA TO -PA SI ME TI SPOMNIL .HVALA IN SREČNO[/quote]
Srečko ta tvoj mož . Upam, da si bo dal duška 😉
Odvisno za kaj rabiš to žensko … oziroma za kaj rabiš, da je privlačna. Če je zato, da ti bodo sosedi zavidali, potem se strinjam, potrebuješ lušno 20-letnico
Če je zato, da jo boš lažje obvladal ali se počutil večvrednega, pomaga tudi, če ni prav bistre glave, ne glede na starost. Torej – mlada in butasta.
Če potrebuješ, da je privlačna za seks, pa nisem čisto prepričana, da je tako 🙂 Sicer nisem še stara 39, pa vendar seksat z mano pri 20 ali seksat z mano zdaj … velika razlika …
Se pa strinjam, pri 20 sem bila lepša trofeja za sprehajanje 🙂
Milfic, ki varajo svojega moža z ljubimcem, tudi nihče ne jemlje resno. Ne vidim razlike, ženska kot ženska. Dobre so za fu*at, za kaj več pa odvisno kakšni so tvoji plani. Če se želiš vezat in imet otroke, potem menda ne boš izbral 40 letnico ? Meni se bolj zdi, da 40 letnice izpadejo v vsakem primeru, pa naj se gre za kaj resnega, ali samo za krajšo avanturo. Ok razen, če imaš fetiš na starejše, ampak takšnih moških ni veliko, vsak bi raje izbral 20 letnico. Mlajše so slajše.
Hahaha, poslušajte fehtarje iz ozadja, kako se oglašajo ob prizoru, ko divjakinje žagarijo izvajajo:
Boljše kot tisto punkovsko dretje je že. Za si popravit glasbeni okus
39-letnica je prav zapisala,
se jaz tukaj ne bom hvalila, ampak podala moj pogled na življenje:
pri 34ih imam tri leta staro pupo ki me osrečuje, ampak tudi izčrpa, borim se z majhno plačo da preživiva mesec in si polnim energijo z druženjem s sestro ki pa je 20 let mlajša torej pri 14ih v puberteti, ampak dorasla bo kmalu,
ni vse zlato, ni vse v rožicah in ni vse samo sladka potica, življenje je pa vseeno lepo in zanimivo,
hm moji tipi, ni jih, ker sem preveč mamasta, da bi jih privlačla, kako zgledam za druge, nevem, imam dokaj skladno postavo in nasmeh na obrazu, ampak to je zaradi otroka, moški vedo, zaznajo žensko, ki išče, sex ali išče očeta za otroka ali oplojevalca,
mene nihče ne osvaja ker sem preveč mamasta, ampak trenutno mi toa odgovarja, ko pa bom želela tipa, bom tukaj gor napisala, kot še katera napiše :)))
lp vsem
Hahaha, poslušajte fehtarje iz ozadja, kako se oglašajo ob prizoru, ko divjakinje žagarijo izvajajo:
http://www.youtube.com/watch?v=wz9VyggeSbA%5B/quote%5D
Kull, yeah. Čist se jim blede, revčki 😉
Forum je zaprt za komentiranje.