Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

Nicole Kidman je pri 40ih bila dvakrat lepša kot pri 20ih. Sandra Bullock prav tako. Tako da ja, se najde tu pa tam kakšna izjema. Ampak te ženske skrbijo zase, imajo urejeno prehrano, svojega osebnega trenerja,…[/quote]

Še nekaj žensk nad 40, ki prekleto dobro zgledajo.
Angelina Jolie
Claudia Schiffer
Elle Macpherson
Carla Bruni
itd[/quote]

Glede drugih ne vem, ampak lepo te prosim Angelina Jolie zgleda dobro, veš kje, v Tomb Raiderju, danes pri svojih letih, pa zgleda kot smrt na dveh nogah…. bleda anoreksična grda ženska z vlkimi čobami………..

Sori, ampak če je ona dandanes LEPA oz ”prekleto dobro zgleda”, potem sem jaz maneken brez minimalnih težav!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še nekaj žensk nad 40, ki prekleto dobro zgledajo.
Angelina Jolie
Claudia Schiffer
Elle Macpherson
Carla Bruni
itd[/quote]

Glede drugih ne vem, ampak lepo te prosim Angelina Jolie zgleda dobro, veš kje, v Tomb Raiderju, danes pri svojih letih, pa zgleda kot smrt na dveh nogah…. bleda anoreksična grda ženska z vlkimi čobami………..

Sori, ampak če je ona dandanes LEPA oz ”prekleto dobro zgleda”, potem sem jaz maneken brez minimalnih težav![/quote]

OK, če ti Angelina ni všeč, dodajam na listo Julio Roberts.

Julia Roberts, pa Angelina Jolie, haha, svašta 🙂

A to namerno izbirate, same take, s konjsko faco ?

Eva Longoria, je pri 39ih, boljša od vseh teh, ki si jih naštela 😉

Sori, ampak če je ona dandanes LEPA oz ”prekleto dobro zgleda”, potem sem jaz maneken brez minimalnih težav![/quote]

OK, če ti Angelina ni všeč, dodajam na listo Julio Roberts.[/quote]

LOL………. Res maš okus….

http://www.avsforum.com/photopost/data/2348807/9/92/927d0608_kate-beckinsale-lingerie.jpeg

To je ena izmed redkih 40+ letnic, za katero bi lahko mirne duše reko, da zgleda res fenomenalno za svoja leta……….. res pa je tudi da je ”komaj” 41………

Večino teh ”zvezdnic” oziroma žensk 40+ pa se resnično vidi da se starajo……. sploh Angelina Jolie, pa tudi Jennifer Aniston ni več to kar je bla kakih 4-5 let nazaj……………

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi s teboj se da preživeti, ko te kdo pogrunta. Saj te ne bom več vprašala, ti pa tudi ne govori, če mišsliš koga voziti po ovinkih, ker si želiš polne sklede. Premisli, včasih se splača. Meni ni treba ekstra trud komu navijati, ker poti ne pozna.

Če iščeš pa le pozornost, jo boš s tem načinom tudi izgubila. Če sama kaj truda ne boš vložila. V tvoj plus.

Dvajsetletnice so za normalnega štiridesetletnika vrtec. In močno precenjene. Ženske so pred zrelimi leti komaj vredne tega imena… Sicer luštne, ampak to je pa tudi vse.[/quote]
Tvoj citirani del to dobro dokazuje. 🙂
In sicer lastno precenjevanje in nezrelost.

Dvajsetletnice so za normalnega štiridesetletnika vrtec. In močno precenjene. Ženske so pred zrelimi leti komaj vredne tega imena… Sicer luštne, ampak to je pa tudi vse.[/quote]
In sicer lastno precenjevanje in nezrelost.[/quote]

Brez dodatnega ustreznega, pa tudi tvoje v kontra. Kot se samo zdi.

Mcperson pa Šifrerjeva, pa Cincy so babe z oblinami, pa Štefke ne gre pozabiti. Mos, Brni, pa Joli so pa suhe, da je treba že zavarovanje, če se kaj zalomi.

Sicer za vsak svoj okus. Pa denar, ki ga vsaka po svoje kasira. Če se znajde na pravem placu ob pravem času. Nekatere veliko donirajo, zato jih ne šinfajte preveč.

OK, če ti Angelina ni všeč, dodajam na listo Julio Roberts.[/quote]

Mogoče. Ampak moje precenjevanje in njeno se ne izključujeta. In dejansko- imam veliko stikov z dvajsetletnicami v službi, dejansko se obnašajo kot v vrtcu, in tisti štiridesetletnik, ki pada nanje, ni normalen.
Svoji k svojim.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, svoji k svojim. In tisti 40-letnik je zato na istem zrelostnem nivoju in verjetno prav tako precenjen. 🙂
Zgornji zapis s kupom žaljivk, pa je že dober pokazatelj arogance.

Mogoče. Ampak moje precenjevanje in njeno se ne izključujeta. In dejansko- imam veliko stikov z dvajsetletnicami v službi, dejansko se obnašajo kot v vrtcu, in tisti štiridesetletnik, ki pada nanje, ni normalen.
Svoji k svojim.[/quote]

Pameten dečko tale wd40. 🙂

Brez dodatnega ustreznega, pa tudi tvoje v kontra. Kot se samo zdi.[/quote]
Elaboriraj.

V vrtcu se otroci med sabo grizejo, se suvajo, pretepajo, kričijo, preizkušajo meje vzgojiteljic, se popackajo pri jedi…ne vidim nobene podobnosti s 20-letnicami. Res pa je, da pri nas v službi nimamo tolk mladih v kolektivu, ker so brez konkretnih izkušenj. Sem pa že videla recimo 25-letnice, ki so na momente predrzne v komunikaciji, se imajo za oh in sploh, jezikave in velikokrat izbirčne pri delu (to izhaja iz lenobe).

Ja, svoji k svojim. In tisti 40-letnik je zato na istem zrelostnem nivoju in verjetno prav tako precenjen. 🙂
Zgornji zapis s kupom žaljivk, pa je že dober pokazatelj arogance.[/quote]

Evo, jaz lahko iz lastnih izkušenj povem, da sem imela prijatelja (kolega), za katerega sem pričakovala, da se bo z leti zresnil, vendar pa sem na koncu zgroženo ugotovila, da bo do konca življenja imel obnašanje in pamet najstnika. Star je več kot 45 let, razmišljanje pa ima tako, da je zanj samo kakšna 20-letnica.

Podobno kot pri 50letnikih, ki iščejo 30- ženske, da bi jim rodile.[/quote]

To je samo finta, da jo dobi v posteljo. Pol ji pa čez čas pove, da je pred leti bil na vazektomiji in da je na to čisto pozabil.

Precenjevanje in nezrelost? Robi, si ti prebral tekst 20letnice__? Njen je ok ali sem spregledala tvojo repliko nanj?

wd40 je eden redkih, ki ve, da se za zrel odnos pričakuje vsaj približno enaka zrelost.

Brez dodatnega ustreznega, pa tudi tvoje v kontra. Kot se samo zdi.[/quote]
Elaboriraj.[/quote]

Če bi isto ali podobno lahko kot nemoderator zate zahtevala ali pričakovala. Meni so všeč ljudje, ki ne glede na status imajo svoje vrline. Ker ti piše še moderator, pa še, da ti moram žlubodrati na sestavek, ki ga sam nisi z novim izrazom, ki je zgolj noviteta, če si jo uporabil, ne pa stvar tematike.

Hvala, ker nisi celo postavil klicaja na koncu elaboriranja :)))))))))))))))))) Ker nisi celo jezen.

Ker si prijazen, prosi, če želiš kaj doseči, ker ukazi, niti s povedjo ne dosežejo nič.

http://www.termania.net/slovarji/terminoloski-slovar-vzgoje-in-izobrazevanja/3474354/elaboracija

Najdi svoje primerno:
elaboracija

(en) elaboration
(de) Ausführung

Dodajanje in širjenje pomena novim informacijam glede na povezanost z obstoječim znanjem, ki izboljšuje razumevanje in posledično tudi pomnjenje, kot na primer obnova z lastnimi besedami, iskanje primerov, povezovanje s predznanjem, iskanje razlik in podobnosti…

Tvoj zapis sem le povrnila obratno, zato lahko sam ekspertizo storiš. Namesto, da jo meni naložiš. Ne pričakujem nič od tebe, zato četudi niti ne greš v to elaboriranje, ki si ga sam izpostavil. Ker moraš takrat biti zelo kompoziten sam.
Če želiš, bi ta del že izrazil, pa ga nisi.
Ln, ki ni lp.

:))))
http://www.youtube.com/watch?v=0-PJU3cgpMQ

bejbo po 39+ se ne sprašuje .. se ji pove kdaj in kje naj nastavi!!

:))))
http://www.youtube.com/watch?v=0-PJU3cgpMQ%5B/quote%5D

Ene ste rs debele. Ne se smejat.

Zato še vedno lepo in pametno iščeš tudi devištvo. Saj sam pišeš, ne me kurcat. Včasih rečeš, če nikol več ne seksaš ali namočiš.

http://www.youtube.com/watch?v=cGhGwggo4Zc&index=4&list=RD49AVwo1WA0M

Vmes boste do takrat še sami kaj dojeli.

V vrtcu se otroci med sabo grizejo, se suvajo, pretepajo, kričijo, preizkušajo meje vzgojiteljic, se popackajo pri jedi…ne vidim nobene podobnosti s 20-letnicami. Res pa je, da pri nas v službi nimamo tolk mladih v kolektivu, ker so brez konkretnih izkušenj. Sem pa že videla recimo 25-letnice, ki so na momente predrzne v komunikaciji, se imajo za oh in sploh, jezikave in velikokrat izbirčne pri delu (to izhaja iz lenobe).[/quote]
Ne prva, ne druga skupina se ne vede zrelo, s tem, da lahko vrtičkarjim oprostimo, ker se od njih tako vedenje pričakuje.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nič ne želim doseči.
To je navsezadnje le čvek, kjer ljudje zapravljamo svoj čas. 🙂
Vsak na svoj način.
Več pa ne bom napisal, ker bodo potem spet očitki, da želim s kom kaj razčiščevati. 🙂
Kot, da mi je res mar tako za koga, da bom preko neta koga kaj učil ali poskušal v kaj prepričati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close