Ženske MŽ čveka 3
Ja tako je življenje calipso žal. Tebi pa ne vem, če bo kdaj kdo pisal pesmi jbg si že ne zaslužiš :)))[/quote]
Jih ne iščem/ ne pričakujem; na splošno mi poezija ne pomeni nič, tako da je bolje, da zame pesmic ni :)[/quote]
V resnici pa se topi ob njih
kakorkoli, ženske na M/Ž čveku so bolj ali manj katastrofa, ampak niso pa nič kaj odstopajoče (ne negativno še manj pozitivno od povprečne Slovenke ali ženske živeče na Ozemlju Republike Slovenije.
To kar berem tu gori in na forumih je to kar videvam v živo … edino kar je večina takih ki tu najbolj jamra (pa ne te omenjene v 1 postu) je običajno bodisi katastrofalnega izgleda, brez službe, bivših kvazi visokoletečih jebačic ki so mele gnusne frajerje ipd….
Jih ne iščem/ ne pričakujem; na splošno mi poezija ne pomeni nič, tako da je bolje, da zame pesmic ni :)[/quote]
V resnici pa se topi ob njih
kakorkoli, ženske na M/Ž čveku so bolj ali manj katastrofa, ampak niso pa nič kaj odstopajoče (ne negativno še manj pozitivno od povprečne Slovenke ali ženske živeče na Ozemlju Republike Slovenije.
To kar berem tu gori in na forumih je to kar videvam v živo … edino kar je večina takih ki tu najbolj jamra (pa ne te omenjene v 1 postu) je običajno bodisi katastrofalnega izgleda, brez službe, bivših kvazi visokoletečih jebačic ki so mele gnusne frajerje ipd….[/quote]
Zakaj bi se topila ob nečem, kar me ne gane? Poezije niti ne berem, imam raje prozo.
Vsaka od nas svojo katastrofalnost prenaša po svoje ali po svojih najboljših močeh, nič novega nisi povedal 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.