Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka 3

Ženske MŽ čveka 3

Ta seba je ona verzija fukfehtarjev, ki postanejo prefinjeno žaljivi do žensk, ki jih ne šmirglajo.

Seba je že napisal marsikaj, da bi končno eni ali nekomu postal zanimiv; vendar naravni zakon je tak, če nisi zanimiv, pač nisi….kljub vsemu trudu; nekateri ljudje tega preprosto ne dojamejo :-)))

Ja zdej nisem več samski imam ljubico, ki je vezana pa me sedaj požrite. Sicer to ni to, kar si jaz želim ampak za prvo silo bo dobro.

Drugače pa jaz v postih od Bikini čutim veliko potrebo po pozornosti, ljubljenosti ipd, kar je pravzaprav logično, če je njen mož na drugi celini.

Če se pa komu njena neskončno neskončna pregovarjanja z NM3W ne zdijo čudna pa naj pove, ker meni se.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Evo, tudi prva dama se oglaša. Najprej hvala sebi111 za “komplimente”, bojim se, da bom dobila preveč ženitnih ponudb. :))) Sicer pa imam kar nekaj slabih lastnosti, npr. v reali se pogosto upiram in zoperstavljam ljudem, ki so plitki, ne vidijo dlje od nosu, furajo neke lastne interese na račun drugih, zagovarjajo katerokoli politično opcijo, čeprav jim ta izpije zadnjo kapljo krvi, prodajalcem megle brez neke koristne vizije ipd. Štos je v tem, da so nam nesamokritični ljudje zafurali državo. To moje zoperstavljanje pa ni ravno damsko. 🙂

Za Matjažka – ni mi všeč, če želi moški svojo mati nadomestiti z mano (odgovor na tisto tvoje vprašanje o mojih izkušnjah za štedilnikom), kuhat pa znam, ker sem si morala kuhat sama že v študentskih časih….

Senza se je zaradi napisanega razjezila. Ne ravnaš prav. Zakaj pa bi morala biti všeč vsem oziroma vsem moškim? Jaz tudi v reali nisem všeč vsem moškim, pa se zaradi tega ne obremenjujem, ker tudi meni marsikateri moški, ki zase misli, da je fejst, ni všeč. Ostati moraš zvesta sama sebi in našel se bo nekdo, ki mu bo to všeč.

Priznam, da mi je celo všeč, če se zaradi mene zmrduje kak plehek moški, saj jih sama ne jemljem resno. Jaz to štejem celo kot kompliment. :))

Dragi seba, moj mož se je “z druge celine” vrnil 31. oktobra. Tam pa je bil tokrat natanko 5 dni. Zaradi tega ne čutim kakšnega hudega pomanjkanja česarkoli.
Kaj si ti misliš o meni, mi je čisto vseeno. Si že večkrat dokazal, da si bolj slab psiholog, pa še kaj drugega. Tista “neskončna” pregovarjanja pa lahko tudi izmeriš. Milsim, da nisem edina, ki se je kdaj šla z njim takšen maraton. Zdaj pa se pojdi rajši z ljubico ukvarjat, mene pa pusti že enkrat na miru. Ali se tudi ti nagibaš k neskončnosti? Se ne splača. Meni so tukaj dnevi itak šteti in enkrat se boš moral nehat ukvarjat z mano. Ajd, ciao.

Punce, no! Seba111 je en tak živahen tip, ki rad provocira. Me prav zanima, kaj je po horoskopu. :)) Saj si je tudi mene privoščil (v 1. varianti), le da jaz nisem užaljeno reagirala.

Seba111 – škoda te je za ljubico. Zakaj bi vozil rabljen, iztrošen avto, če imaš lahko novega Ferrarija.

Ja antilopa meni se zdiš ti prva dama tega čveka. Dejansko se ob vseh teh novodobnih puncah tukaj gor zdiš kot iz nekega drugega planeta. Forum jemlješ z neko distanco, rezervo in s humorjem ter ne jemlješ vsega tako zelo resno kot nekateri.

Kot je npr. Margot postavila merila pri pisanju zgodb na monu si ti postavila visoka merila pri vedenju, pisanju žensk na forumu.

Bravo Antilopa… vse kaj drugega bi rekel, bi kdo uporabil proti meni, 🙂
mislim si pa še marsikaj… 🙂

Ja sedaj lahko samo še čakam da bo določena članica ženskega lobija poskušala doseči umik teme.

seba111, meni tvoj “humor” v zvezi z vsem, kar zadeva mene, res ni smešen. Pa ne bi tega v detajle vlačila po forumu, če bi bil fer, bi bil to itak pripravljen razčistit po ZSjih, ali pa vsaj upoštevat moje želje in občutke ob tem.
Še najboljše pa bo, da se še ti zgleduješ po Antilopi, kar zadeva vedenje in ohranjaj distanco. Par tvojih preteklih provokacij, bi jaz težko uvrstila v humor. Vsekakor imaš zanimiv način prezentiranja osebkov v dvoumni luči, nisem pa tolk neumna, da tega, vključno s tvojim namenom, ne bi znala na daleč razbrat.
Jaz nisem ena “TISTIH” poročenih žensk in ne bom dovolila takšnega odnosa, ap če izpadem še bolj tečna in še bolj zapeta ženska brez smisla za humor. Lahko pa še kaj naštrikaš, potem pa prepustiš še malo kvačkanja NM-3w in upam, da boš potem srečen. Saj je vedno isto.

Tokrat bo članica rajši umaknila samo sebe. Tebi pa predlagam, da začneš na pijačke vabit druge dame, po možnosti samske.

Potem je pa čist jasno, da ji daješ toliko pozornosti, če si prepričan, da jo išče. Želiš ji le ustreči v tem, kar od nje čutiš. Vprašat se le moraš, če s tvojimi čuti vse ok, glede na to, kar ti sporoča. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tokrat bo članica rajši umaknila samo sebe. Tebi pa predlagam, da začneš na pijačke vabit druge dame, po možnosti samske.[/quote]

A ni on že precej v letih?

Bikini, vsak moški ima pravico pri vezani ženski preveriti, če je za stvar. Na tebi pa je, da ga zavrneš. Sploh ni nujno, da bi moški tudi v resnici želel imeti kaj z vezano žensko. Nekateri moški se pač na tak način šalijo.

Prvo pero ŽM čveka? Oh, fantje kako ste me osrečili…
Veselim se že vseh nadaljnjih resnih avantur z vami na MONU:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mu je bilo jasno in nedvomno povedano na zs Večkrat. Meni to pač ni smešno. Kam pa pridemo, če bi se vsi norca delali iz vsakega, ki ni reagiral po našh “planih”, potem pa ga poskušamo prikazat kot nekoga, ki vendarle ni to, za kar se deklarira, da je. Nič revolucionarnega ni to. Zgodbe stare skoraj toliko kot človeštvo. Ko ženska pop… pa je to šala in ja, ne razume šale in nima smisla za humor.

Mu je bilo jasno in nedvomno povedano na zs Večkrat. Meni to pač ni smešno. Kam pa pridemo, če bi se vsi norca delali iz vsakega, ki ni reagiral po našh “planih”, potem pa ga poskušamo prikazat kot nekoga, ki vendarle ni to, za kar se deklarira, da je. Nič revolucionarnega ni to. Zgodbe stare skoraj toliko kot človeštvo. Ko ženska pop… pa je to šala in ja, ne razume šale in nima smisla za humor.[/quote]
nedoumno.

no, nedvoumno.

Ti delaš kake razpredelnice?

:)))

:)))[/quote]

Ne, samo čudno se mi zdi, da se starim da zapletat z vezanimi …

:)))[/quote]

Ne, samo čudno se mi zdi, da se starim da zapletat z vezanimi …[/quote]

Men pa sploh ne ….ampak jaz razmišljam zelo drugače od tebe, očitno.

Ne, samo čudno se mi zdi, da se starim da zapletat z vezanimi …[/quote]

Men pa sploh ne ….ampak jaz razmišljam zelo drugače od tebe, očitno.[/quote]

Več kot očitno, ampak mi je všeč raznolikost, kam bi prišli, če bi bili vsi enaki 🙂

Pikica no, če boš pridna prideš tudi ti morda kdaj na kakšen seznam :)))

Ej, sem tako posebna, da me ne moreš uvrstiti na noben seznam 🙂 Pa tudi ne upoštevam seznama dedkov, ki so zraven še nevljudni.

Sicer pa ne vem kaj se ocenjene ženske tako razburjate. Do vsake sem poskušal biti spoštljiv, realen in morda malo provokativen 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close