Ženske MŽ čveka 3
ene se jezijo, ker jih nisi ocenil :)[/quote]
dečko, ne izzivaj, da ne bodo spet krempeljci zrasli … NE želim, da me dedi oceni! :-)[/quote]
Draga moja…
pospravi krempeljce.. kje si razbrala, da mislim nate. Sploh ne mislim nate in ne pišem o tebi in evo samo zdaj TI repliciram, drugače se te izogibam tudi tako …
dečko, ne izzivaj, da ne bodo spet krempeljci zrasli … NE želim, da me dedi oceni! :-)[/quote]
Draga moja…
pospravi krempeljce.. kje si razbrala, da mislim nate. Sploh ne mislim nate in ne pišem o tebi in evo samo zdaj TI repliciram, drugače se te izogibam tudi tako …[/quote]
Tole pa zahteva odgovor: čist sfalil, moj post je bil namenjen enmu tipčku.
Draga moja…
pospravi krempeljce.. kje si razbrala, da mislim nate. Sploh ne mislim nate in ne pišem o tebi in evo samo zdaj TI repliciram, drugače se te izogibam tudi tako …[/quote]
Tole pa zahteva odgovor: čist sfalil, moj post je bil namenjen enmu tipčku.[/quote]
Ah pol pa v redu.. Sam da nam je vse jasno, najbolj pa tebi 🙂
Veselim se že vseh nadaljnjih resnih avantur z vami na MONU:)))[/quote]
Ti si poročena, jaz grem raje Bikinke pecat, ker menda ni poročena. 😀 Mogoče pa namerno noče nikomur povedati in je strateško tiho, da ima dejansko moža, ker potem se seba111 in 99% MON-ovcev ne bi več vrtelo okrog nje, saj podatek, da ima dober stas, tako kot nekaj sto tisoč ostalih Slovenk, ni zanemarljiv! :)))
Jaz bi si na njenem mestu dal veliki napis na bikinke oz. na dekolte:
MOŠKI, NJMANJ10 m DISTANCE, SAJ SEM POROČENA! ŽE SAM POSKUS POGOVORA JE ZNAK SPOLNEGA NADLEGOVANJA, KER VEM, DA SI ME ŽELITE ZARADI OBETAVNEGA VIRTUALNEGA NIKA. :)))
Ja, seveda. Štajerski humor (in zlobo) jaz razumem. Primorskega tudi. To so odkriti ljudje 🙂
Pa saj, če ne bi bilo tukaj nobene zgodovinske podlage, pa če bi bila naivna in neumna, bi se tudi meni lahko srce topilo ob tvojih “komplimentih”. S figo v žepu. 8 je pač lepa ocena, mar ne?
Glej, stvar je preprosta. To, kar ti počneš glede mene, meni ni šala. Je pa zelo tricky, ker veš, da drugi tega ne morejo razumet tako kot razumem jaz in lahko igraš “žrtev”. In če bi ti poslala zs, pa ti ga ne bom, mi seveda ne bi odgovoril, bi pa na forum takoj napisal, da ti grozim.
Ne maram hinavščine in to je ves point mojega kokodakanja na tvojo čudovito oceno.
Forum je zaprt za komentiranje.