Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka 2

Ženske MŽ čveka 2

Pa ne na tvoje. Ti tega ne znaš.[/quote]

Na tvoje pa še za odtenek manj kot od Sadnega 🙂

ker on mogoče res NE ZNA ti pa kratko in jedernato NIMAŠ POJMA :))))[/quote]
Joj, kako ganljivo si se (spet) postavil prijatelju v bran… A tega tudi ne zna (sam)?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Imaš pa res perfektno zvezo, da se ti da tko utrujat na forumu po cele dneve…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A na polno želiš torej hehe:)) Hja,da se Antilopa meče za Mmmčijem,on jo spoštljivo ignoira:) Kalipsa nespoštljiva ,ker ji ne gre v lajfu dobro,se tkole malo “nahrani”..)
Potem nesamozavestna Krivokljuna, ter Ribica,ki mi je sicer ok:))

Senze ne “poznam” ne morem reči.

Na tvoje pa še za odtenek manj kot od Sadnega 🙂

ker on mogoče res NE ZNA ti pa kratko in jedernato NIMAŠ POJMA :))))[/quote]
Joj, kako ganljivo si se (spet) postavil prijatelju v bran… A tega tudi ne zna (sam)?[/quote]

A ni nove stranke pa spet utrujaš?

Saj vem da kurbe nimate frendov samo da pa nas podrkavate po forumih pa je že neokusno 🙂

Kot zgleda niti kurba nisi dobra lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Joj, kako ganljivo si se (spet) postavil prijatelju v bran… A tega tudi ne zna (sam)?[/quote]

Saj vem da kurbe nimate frendov samo da pa nas podrkavate po forumih pa je že neokusno 🙂

Kot zgleda niti kurba nisi dobra lol[/quote]
Neokusni so tudi tvoji prispevku na nivoju Gavrilovićevih vampov, pa kaj zdaj?

Že res, da je vztrajno ponavljanje laži v upanju, da bi postala resnica, pri nas dokaj pogosta in uveljavljena praksa, ampak laž je še vedno laž, resnica pa resnica. Ti poznaš laž, jaz poznam resnico. Oz, ti fantaziraš, mene pa ne gane.

Pa naslednjič, ko boš seksal, se spomni na svoje besede, da so vse ženske kurbe.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kot zgleda niti kurba nisi dobra lol[/quote]

Že res, da je vztrajno ponavljanje laži v upanju, da bi postala resnica, pri nas dokaj pogosta in uveljavljena praksa, ampak laž je še vedno laž, resnica pa resnica. Ti poznaš laž, jaz poznam resnico. Oz, ti fantaziraš, mene pa ne gane.

Pa naslednjič, ko boš seksal, se spomni na svoje besede, da so vse ženske kurbe.[/quote]

Saj so…. ker za mene ni razlike če plačam punci pijačo, večerjo, kino al pa če ji plačam 50€ pa si plača sama 🙂

tak čist btw …..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa naslednjič, ko boš seksal, se spomni na svoje besede, da so vse ženske kurbe.[/quote]

Saj so…. ker za mene ni razlike če plačam punci pijačo, večerjo, kino al pa če ji plačam 50€ pa si plača sama 🙂

tak čist btw …..[/quote]
Očitno le nisi tako hud tip, če nobena tebi ne plača pijače, večerje, kina ipd.

tak čist btw …..[/quote]
Očitno le nisi tako hud tip, če nobena tebi ne plača pijače, večerje, kina ipd.[/quote]

Kdo pa je to reko…. ampak če ona meni moram jaz tudi njej… oziroma ne rabim ampak se to meni zdi prav… torej ji SPET plačujem 🙂

se vidi da nimaš pojma drži se svoje tarife 50€ na uro in nas ne buzoriraj…

Samo nasvet če nimaš dela znižaj tarifo ali naredi akcijo 2 uri za vrednost ene pa te bo kak tovornjakar napumpal 🙂 Saj se je vmil pred 3 dnevi ni panike!

Očitno le nisi tako hud tip, če nobena tebi ne plača pijače, večerje, kina ipd.[/quote]

Kdo pa je to reko…. ampak če ona meni moram jaz tudi njej… oziroma ne rabim ampak se to meni zdi prav… torej ji SPET plačujem 🙂

Samo nasvet če nimaš dela znižaj tarifo ali naredi akcijo 2 uri za vrednost ene pa te bo kak tovornjakar napumpal 🙂 Saj se je vmil pred 3 dnevi ni panike![/quote]
A friendi so potem tudi kurbirji, ko jih častiš, ali si samo en navaden škrtuh, ki mu je samoumevno, da drugi častijo, sam pa težko odpre denarnico, ko vrsta za rundo pride nanj?

Svoj nasvet lahko uporabiš kar sam, če ne zaslužiš dovolj. Meni okvirni 40-urni delovnik čisto zadostuje. Ti pa mirno maštaj dalje, jaz nisem odgovorna za praznino v tvojem življenju, zaradi katere se zatekaš k fantaziranju.

Samo nasvet če nimaš dela znižaj tarifo ali naredi akcijo 2 uri za vrednost ene pa te bo kak tovornjakar napumpal 🙂 Saj se je vmil pred 3 dnevi ni panike![/quote]
A friendi so potem tudi kurbirji, ko jih častiš, ali si samo en navaden škrtuh, ki mu je samoumevno, da drugi častijo, sam pa težko odpre denarnico, ko vrsta za rundo pride nanj?

Svoj nasvet lahko uporabiš kar sam, če ne zaslužiš dovolj. Meni okvirni 40-urni delovnik čisto zadostuje. Ti pa mirno maštaj dalje, jaz nisem odgovorna za praznino v tvojem življenju, zaradi katere se zatekaš k fantaziranju.[/quote]

ne morjo bit kurbirji ker jih ne fukam….

big difference 🙂

Svoj nasvet lahko uporabiš kar sam, če ne zaslužiš dovolj. Meni okvirni 40-urni delovnik čisto zadostuje. Ti pa mirno maštaj dalje, jaz nisem odgovorna za praznino v tvojem življenju, zaradi katere se zatekaš k fantaziranju.[/quote]

big difference :)[/quote]
Se pravi, ko ti bejbi (ki jo dol daješ) plačaš drink (ali karkoli že), je kurba, ti pa nisi kurbir, ko ona tebe časti?

big difference :)[/quote]
Se pravi, ko ti bejbi (ki jo dol daješ) plačaš drink (ali karkoli že), je kurba, ti pa nisi kurbir, ko ona tebe časti?
[/quote]

Točno tak… zato ker ona hoče mene za resno zvezo jaz pa njo samo za seks :))))))))

Razen če obstajajo kurbe s katerimi fejkaš resno zvezo… no saj obstajajjo samo niso za par pijačk in pico 😛

Frendi so frendi, pi*ka je pa pi*ka. Npr. meni je prijatelj podaril Weight Bench pa set uteži, ko se je odločil it kupit nove. Ni mi zaračunal niti centa. Prijatelj ti lahko zrihta job, pa če ti zmanjka za najemnino ti bo posodil še isti dan. Pi*ka je pa preračunljiva, ne kličemo jih zastonj “kače”, en dan je tvoja najboljša prijateljica, drugi dan ti že grozi, da bo poklicala policijo. Ponavadi je s tabo dokler si finančno priskrbljen, ko pa izgubiš službo, pa že razmišlja it k drugemu.

Ja, kaj naj ti rečem? Očitno si magnet za lovače.

Bolana tema do konca, kar želodec se mi je obrnil ://

Tole me je spomnilo na tole

http://www.demotivacija.si/newest/all/razlika-858.html

Bravo Seba111
s to temo si izval odkrivanje dometa forumašic pa tudi par forumašev ☺☺☺
glodanje že oglodane kosti so izrazili/e do onemoglosti.

Da bi pa kdo naredil podobno temico s svojim izvirnim in izvornim tipkanjem … jep, to pa presega plavanje ribic v akvariju.

kongratuliram ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ta tema je kot slovenska politika. Ukvarja se sama s sabo in medsebojnimi trači, pomembnejše stvari pa se dogajajo v zakulisju rumene politične scene. To je domet te teme.
Drugače pa nimam nič proti rumenemu tisku. Naj ga berejo tisti, ki jih to zanima in tisti, katerih eksistenca je od tega odvisna od pojavljanja na takšnih straneh. Isto je s forumom. Normalno,da si bo vsak tukaj ustvaril določeno mnenje o meni. Tud jaz sem si ga o drugih. Marsikaj je in še bo kdo tudi napisal o meni. Za dobrim konjem ali kobilo se vedno dviguje prah, pravijo. 🙂 Da bi se pa kaj preveč sekirala koliko prahu dvignem, to pa ne. Mogoče bi se, če bi bila samska in če bi iz kakšnega meni trenutno neznanega neumnega razloga hotela tukaj iskat potencialnega partnerja. V trenutnih okliščinah pa me ne pozitivna ne negativna forumska publiciteta ne ganeta kaj dosti. Glede na to, da je to bolj lahkotna tema, bi pa vseeno od forumskih kritikov in kritizerjev pričakovala malo več izvirnosti v pisanju. Zgledujte se po poetu. 🙂

Ja NM3W vidim pa pravzaprav nisem napisal nič takega le par opažanj pa kot resnica boli. To se jasno vidi iz replik goldfishe, calypso in nenazadnje tudi bikini, ki je želela celo preprečiti objavo tretjega dela sage ženske MŽ čveka z neposrednim pritiskom name.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Resnica res lahko boli. Vendar tudi laž oziroma napačno podana sodba lahko boli.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Napisi kaj je v mojem uvodnem postu laz oziroma napacno podana sodba.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja NM3W vidim pa pravzaprav nisem napisal nič takega le par opažanj pa kot resnica boli. To se jasno vidi iz replik goldfishe, calypso in nenazadnje tudi bikini, ki je želela celo preprečiti objavo tretjega dela sage ženske MŽ čveka z neposrednim pritiskom name.[/quote]

Preprečit sem hotela? Daj ne bodi domišljav. 🙂 Mene ne “boli resnica”. Me pa moti in to zelo dvoličnost pri ljudeh. In kakšno resnico si ti napisal o meni? Da sem poročena? A bejž no, sem tudi sama že napisala, da sem kot trotl boben in da sem to že stokrat napisala in da očitno še ni dovolj. Se tega zelo zavedam, se s tem pošalim na svoj račun in ne potrebujem tvojega ogledala. Sem pa konkretno tebi to nekajkrat napisala. Tudi zato, ker se mi tvoje razglašanje forumskih simpatij ni zdelo ne zabavno, še manj pa primerno.
Da imam dobro rit pa napišem malo za šalo, malo zares. Kako ti to razumeš, je tvoj problem. Baje da imaš smisel za humor, tako da ne bi smel imet težav s tem. Dolge noge? Ja, govorila sem o telesnih razmerjih in tem kdaj je dolgo krilo ok in kdaj ne. Ampak fantje tukaj na forumu stvari berete selektivno, jih jemljete iz konteksta. Tako kot masažo v Egiptu v temi o masažah itd.
Verjamem pa, da samske fantiče moti, da pride ena baba na forum in razglaša, da ni samska, da je niti avantre z vami ne zanimajo, hkrati pa piše tudi, da ima dobro rit in dolge noge. Nezaslišano, kajne? Takšna ženska bi vendar morala bit lahka in se vsak dan dobit z eno budalo s foruma! Ampak to je bolj vaš problem kot moj. In zame zelo dober pokazatelj marsičesa. Samo en ali dva od samooklicanih samskih moških tukaj se nista nikoli obregnila ob mene na tipično fukfehtarski način ali pa pametovala o mojem zasebnem življenju, o katerem itak noben od vas nima pojma kakšno je. Pa menda vam ravno ta dva gresta najbolj v nos. Me niti ne čudi, da je tako.

I

Ja NM3W vidim pa pravzaprav nisem napisal nič takega le par opažanj pa kot resnica boli. To se jasno vidi iz replik goldfishe, calypso in nenazadnje tudi bikini, ki je želela celo preprečiti objavo tretjega dela sage ženske MŽ čveka z neposrednim pritiskom name.[/quote]

Preprečit sem hotela? Daj ne bodi domišljav. 🙂 Mene ne “boli resnica”. Me pa moti in to zelo dvoličnost pri ljudeh. In kakšno resnico si ti napisal o meni? Da sem poročena? A bejž no, sem tudi sama že napisala, da sem kot trotl boben in da sem to že stokrat napisala in da očitno še ni dovolj. Se tega zelo zavedam, se s tem pošalim na svoj račun in ne potrebujem tvojega ogledala. Sem pa konkretno tebi to nekajkrat napisala. Tudi zato, ker se mi tvoje razglašanje forumskih simpatij ni zdelo ne zabavno, še manj pa primerno.
Da imam dobro rit pa napišem malo za šalo, malo zares. Kako ti to razumeš, je tvoj problem. Baje da imaš smisel za humor, tako da ne bi smel imet težav s tem. Dolge noge? Ja, govorila sem o telesnih razmerjih in tem kdaj je dolgo krilo ok in kdaj ne. Ampak fantje tukaj na forumu stvari berete selektivno, jih jemljete iz konteksta. Tako kot masažo v Egiptu v temi o masažah itd.
Verjamem pa, da samske fantiče moti, da pride ena baba na forum in razglaša, da ni samska, da je niti avantre z vami ne zanimajo, hkrati pa piše tudi, da ima dobro rit in dolge noge. Nezaslišano, kajne? Takšna ženska bi vendar morala bit lahka in se vsak dan dobit z eno budalo s foruma! Ampak to je bolj vaš problem kot moj. In zame zelo dober pokazatelj marsičesa. Samo en ali dva od samooklicanih samskih moških tukaj se nista nikoli obregnila ob mene na tipično fukfehtarski način ali pa pametovala o mojem zasebnem življenju, o katerem itak noben od vas nima pojma kakšno je. Pa menda vam ravno ta dva gresta najbolj v nos. Me niti ne čudi, da je tako.

I[/quote]
Lepo napisano, vprašanje pa je, če bo tako tudi razumljeno. 🙂

Jst nimam nič proti tebi, se mi zdiš še najbolj “normalna” uporabnica tu gor. Si se pa vseeno zmotila s tem kar si napisala zgoraj. Jaz tako žensko ne bi označil za lahko, jaz bi si prej mislil, da blefira. Se pravi bolj to, da vzbuja pozornost, ker v reali nima nič za ponudit in ne dobi dovolj komplimentov. Sem pa vseeno na tvoji strani, ker jst pri tebi nisem dobil takega vtisa, da se kej preveč mečeš vn. Verjamem pa, da te je že cela kopica uporabnikov kontaktirala na pvt, da so te vabili na pijačke ipd, potem ko si jih zavrnila, pa logično taki in podobni izpadi…

Bikini tudi jaz sem na tvoji strani ceprav moram prenasat tvoje jamranje po ZS o tvojem zasebnem zivljenju, ki se me ne tice.

Ampak to me ne moti bolj me moti to, da si skusala doseci umik te teme s pritiski na urednistvo MONa češ, da je tema neprimerna za objavo. To je bil res nizek udarec in tega res nisem pricakoval od tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close